Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Gambling House - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Gambling House

First topic message reminder :

Gambling House - Page 2 G9BcvQz

Gambling House - Page 2 HUGmGmk

U zabačenom kutku tradicionalnog japanskog sela, skriva se kuća kockanja obavijena duhom drevnih običaja. S krovnim venčićima koji se graciozno uzdižu prema nebu, drvena konstrukcija odzvanja tajnama mnogih generacija. Okružena živopisnim drvećem koje mijenja boje sa sezonama, ova kuća nudi igre umjesto molitvi. Unutra, svetlo paperjnih lampi igra preko tatami podova i lakiranih drvenih stolova, dok se tihi žamor igrača spaja sa mirisom čaja i bambusa.


The member 'Beo Fuma' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world320

Nije imao sreće ovog puta. Svi brojevi koje je on izabrao bili su crne boje. Verovao je da je ovo namešteno, ali pružalo je neki osećaj zadovoljstva da to radi.Naručio je jednu vodu od devojke koja se šetala tu izigravajući konobaricu. Ambijent u kome su se nalazili odisao je nekom prijatnom atmosferom i što je više vremena provodio tu to mu je bilo prijatnije da tu i ostane.

"Neka budu opet isti brojevi 7,15, 23, 27, 5, 13." - stavio je po 1000 ryo na svaki od ovih brojeva.

(Kockam za nagradu 6 broj na ruletu 5)

The member 'Neokazu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world317

Nemoj tako momče, pa valjda znaš da ništa nije besplatno,

Gledao je pomno dok je krug određivao sudbinu druga nesrećnika, i sasvim neiznenađujuće doneo surovu presudu. Senshu je osetio dozu naslade, preslikavajući oslobođenost koju je on osećao na mladog shinobija kraj sebe. Pihvatio je piće koje mu je ponuđeno, odabravši da potegne sebi jednu finu čašu peliinkovca sa limunom.

Ah, više sreće idući put. Probaj sa nulom! Još jednom se nasmejao, neverovatno zadovoljan sobom.

Ahiru je sa Toraiem dosao vrlo brzo do kazina ali cim su usli Torai mu je nekako pobegao iz vidokruga nije ni on znao kako ali nije se mnogo brinuo oko njega jer je on dosao da baci pare na gluposti. Imao je osecaj da ce osvojiti neku finu nagradu i dobru svotu ryoa ali je ipak malo sacekao dok ne krene da se kocka. Prvo je morao da izabere fin sto za kojim nema puno ljudi koji ce mu smetati.

Nagrada br.5 na broj 19 i 10k ryo na crno.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world321

/14k ryoa u minusu, i 120 k ryoa u nagrade minusu/

Nastavio je da igra istu igru sa istom logikom vrteci. Uzeo je da zavrsi krug, sedeci sam za stolom. Cuo je galamu koja je bila par stolova udaljena od njega, al to nista nije bilo tako spektakularno da bi se on okrenuo. Cekao je, prateci lopticu u krug kao sizofrenicar.

Za ryo igra 1000 ryo za svaki broj : 12, 35, 3, 26, 0, 32, 15.
Za nagradu 5, gadjam 5.

The member 'Beo Fuma' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world303

"Opet isti broj, nemoguće." - već pomalo iznerviran ispi gutljaj pića.

Sad ga je već nerviralo što ne može da dobije bar broj koje je iste boje koje on stavlja. Nije želeo da odustane sada kada se nadao da će sledeći put da dobije. Sačekao je da pročne sledeća partija dok je razgledao okolinu ne bi li možda negde video Rea. Kada ga je čovek za ruletom upozorio na psoeldnje uloge počeo je da ređa pare na sto.

"Opet isto 7,15, 23, 27, 5, 13." - reče stavljajući po 1000 ryo na svaki broj.

Kockam za nagradu 6 broj 5)

The member 'Neokazu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world331

Ma 0 nije bacilo ni jednom, ali ajde ko zna. Mozda je sad vreme da nas zadesi. Ako padne 0, vodim te na neke zene. Posto se ovde necemo nesto usreciti. Delujes raspolozeni jesi osvojio nesto, pa sada mene ovde jases?

Razvezao je svoj jezik posto je vidno bio dosta pijan, sabio je jos jedan viski te se spremao da ulozi jos jednu ruku u nadi da ce uspeti da dobije bar deo onoga sto je izgubio. Sanse da se ovo desi su zaista male bile, nije mogao prosto da veruje. Stavio je uloge te je nova igra pocela !

1, 20, 14, 31, 9, 17, 34, i 0

Na sve po 1000

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world307

Ahiru je bio tuzan jer je sve omasio ali to ga nije sputavalo da nastavi idalje je imao osecaj da ce dobiti veliko. Malo je razmislio pre nego sto je opet postavio ulog i shvatio je da ne treba da de kladi mnogo veliko vec sitno pa je odlucio samo da se kladi na boju za koju je bio siguran da ce dobiti.

Stavljam 10k na crno.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world322

Hajato prilazi stolu za rulet, noseći sa sobom tišinu i mir koji izazivaju poštovanje. Njegov pogled je prodoran i sabran, kao da analizira svaki detalj igre, svaku mogućnost koju rulet nudi. Drži u ruci nekoliko žetona, svaki od njih je simbol odluke, svaki je korak u nepredvidivom plesu sudbine.

Kad krupije zavrti točak ruleta, Hajato pažljivo postavlja svoje žetone. Svaki njegov pokret je odmeren i promišljen, kao da svaki broj na ruletu nosi svoju priču, svoju tajnu koju samo on zna pročitati. Njegova strategija nije samo igra na sreću, već igra uma i intuicije, igra koja odražava njegove samurajske veštine analize i predviđanja.

"Nagrada broj dva. Novac stavljam na broj 13."

Dok kuglica poskakuje po brojevima, Hajatove misli se gube negde u daljini, u sećanjima na njegovo selo, na puteve koje je prešao, na bitke koje je vodio. Svaki skok kuglice je kao otkucaj srca, kao dah vremena koje prolazi i donosi nove izazove.

Kada kuglica napokon pronađe svoje mesto, Hajato ostaje nepromenjen, bez obzira na ishod. Njegov izraz lica je miran, dostojanstven, odražavajući filozofiju koja prevazilazi običnu igru sreće. Za Hajata, rulet nije samo igra novca, već igra karaktera, igra koja testira njegovu samokontrolu, njegovu sposobnost da ostane fokusiran i miran u svakoj situaciji.

Ovaj trenutak u kazinu nije samo trenutak igre, već odraz Hajatovog puta samuraja - puta koji je uvek bio više od puke borbe, puta koji je odraz mudrosti, hrabrosti i neustrašivosti u licu neizvesnosti.

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world335

Ahiru je bio srecan jer je video da mu je taktika bila odlicna pa je odlucio da izvede opet istu taktiku i moli se bogu da ce opet ubosti pravu boju. Ali ipak malo je sacekao pre nego sto je stavio ulog mislio je da ce tako imati vise srece iako je znao da to nema nikakve veze sa tim.

Stavljam 10k na crveno.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world306

Naprotiv prijatelju naprotiv, ostao sam bez prebijene pare, a žene...

Ponovo je skrenuo pogled ka točku koji kao da je bio namešten. Možda i jeste, ko će ga znati, ne bi bio prvi put da ima neki skriveni magnetić ili kočnica koja šanse naginje na suprotnu stranu od one na kojoj sede. Kladioničare ne bije baš reputacija kao vrlih i poštenih domaćina, mada na ovakvom mestu bi to sasvim sigurno izazvalo skandal. Krenuo je razmišljati o tome da proveri točak, ali kao da mu je pročitao misli rulet je počeo da usporava.

...Neće biti čini se. Mada izgledaš kao ludo momče, siguran sam da ćeš naći ovde saputnicu pre ili kasnije. Ajde glavu gore, pa nisu pare sve u životu, ništa naspram slobode zar ne? I videvši da se momak suviše natmurio, otišao je tražiti življeg sagovornika.

Hajato, samuraj čija je prisutnost na ruletskom stolu izazivala tiho divljenje, promatrao je kako se kuglica zaustavlja na broju 34. Iako je on uložio na broj 13, njegovo lice ostaje nepročitljivo, sačuvavši dostojanstvo i mir koji su postali njegov zaštitni znak. Njegov pogled, prodoran i smiren, odražavao je unutrašnju snagu i filozofiju koja prevazilazi trenutne rezultate igre.

Okrećući žeton između prstiju, Hajato razmišlja o sledećem potezu. Za njega, rulet nije samo igra sreće, već simbol životnog puta koji je često nepredvidiv, ali uvek pun izazova. Svaki ulog na ruletskom stolu bio je kao odluka na bojnom polju - nekada donosi uspeh, a nekada izaziva razmišljanje i preispitivanje. Odlučno, Hajato postavlja svoje žetone na nove brojeve. "Dvadeset i devet, nagrada broj dva."

Nakon nekog vremena Xin se vratio u samu kockarnicu te odlucio pozeliti srecu svima te i samom sebi proucio je par sura i dova te je odlucio odmah zapoceti svoju srecu nadao se da ce mu bog dati srece i da ce uspjesno zavrsit ovo sta je vec zapoceo, Odlucio je da ovo jos jednom baci te zavrsi svoje kladjenje dok je na ovom mjestu jer nije imao namjeru da se kuci Vraca praznih džepova i suha necega.

10k na crno

Haj daj boze

The member 'Xin' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world310

Hajato, samuraj čija je prisutnost na ruletskom stolu izazivala tiho divljenje, promatrao je kako se kuglica zaustavlja na broju 34. Iako je on uložio na broj 13, njegovo lice ostaje nepročitljivo, sačuvavši dostojanstvo i mir koji su postali njegov zaštitni znak. Njegov pogled, prodoran i smiren, odražavao je unutrašnju snagu i filozofiju koja prevazilazi trenutne rezultate igre.

Okrećući žeton između prstiju, Hajato razmišlja o sledećem potezu. Za njega, rulet nije samo igra sreće, već simbol životnog puta koji je često nepredvidiv, ali uvek pun izazova. Svaki ulog na ruletskom stolu bio je kao odluka na bojnom polju - nekada donosi uspeh, a nekada izaziva razmišljanje i preispitivanje. Odlučno, Hajato postavlja svoje žetone na nove brojeve. "Dvadeset i devet, nagrada broj dva."

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world322

Ahiru je bio tuzan sto je njegova taktika propala pa je odlucio da isproba novu taktiku i da novac stavi na razne brojeve pa ako ubode ubode. Razmisljao je na koliko brojeva da stavi i sta bi bilo najprofitabilnije po njega. Nije mogao da se odluci sve dok se nije dosetio da je najbolje staviti po jednu hiljadu na sedam brojeva.

Stavljam po 1k na brojeve: 0 9 26 18 16 14 4

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world337

Ipak odlucio je da okusa srecu jos jedanput pošto je dobio nešto novca te je odlucio da rokne nesto para te je odlucio da istu igru igra kod jedanput kako bi mozda i nesto novca zaradio i pomogao samom sebi nije imao ideje sta je moglo pasti na samom ruletu te je isao ućoravo na slepo te je odlucio da nabode nagradu pod rednim brojem 5 te je odlucio da stavi broj 26 da ce biti

The member 'Xin' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world310

Odlucio je da baci svoje posljednje pare i zavrsi sa ovim mjestom ipak Xin je bio odlucan momak te je odlucio na ono sto je najbolje da baci pare a to je sami brojevi to jest boje na samom ruletu ipak Nadal se da ce ga sreca ukenjati opet te da dobije napokon neko sranje u igrici ipak Xin je odlucio baciti odmah se na posao te je odlucio staviti da ce biti Crna boja na kockici
(10k/

The member 'Xin' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world313

Ahiru je bio nezadovoljan ishodom pada loptice na broj koji on nije izabrao ali ipak to ga nije sputavalo da nastavi svoj put u pravljenju para ovde. Nastavio je hrabro da se kocka ali kao i obicno malo je sacekao da bi imao vise srece ali onda je odlucio da ulozi opet isto sve kao i prosli put jer je imao dobar osjecaj.

Stavljam po 1k na brojeve: 0 9 26 18 16 14 4

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world318

U trenutku kada se kuglica zaustavila na broju 21, Hajato je na kratko zastao, dovoljno dugo da registruje rezultat, ali ne i dovoljno da oda svoje unutrašnje nezadovoljstvo. Njegova lica je ostalo nepomično, kao maska koja krije emocije, dok je unutar njega tinjao plamen nezadovoljstva zbog propuštenog dobitka.

Iako je u sebi osećao blagi talas frustracije, Hajato je bio majstor samokontrole, veština koju je godinama usavršavao na putu samuraja. Njegova sposobnost da očuva mirnoću i dostojanstvo u svakoj situaciji bila je poput nevidljivog oklopa koji ga je štitio od spoljnog sveta.

Ponovo, sa promišljenom odlučnošću, Hajato postavlja svoje žetone za novu rundu igre. Njegov um, obučen da se nosi sa izazovima i neizvesnošću, znao je da je svaki potez u ruletu, kao i svaki potez u životu, prilika za učenje i rast. "Opet isto."

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world312

Nakon još jednog promašaja, atmosfera oko ruletskog stola postaje napetija, ali Hajato ostaje nepokolebljiv. U njegovim očima, svaki neuspeh na stolu za rulet nije samo gubitak, već i prilika za novi početak, za novu strategiju. On shvata da je u igrama poput ruleta, kao i u životu, upornost ključna.

Svaki put kada se kuglica zaustavi na broju koji nije njegov izbor, Hajato unutrašnji mir vidi kao svoju najveću snagu. Njegov samurajski duh, izbrušen godinama discipline i treninga, pomaže mu da ostane smiren i fokusiran, čak i u trenucima kada sreća nije na njegovoj strani.

Ponovo, sa staloženom odlučnošću, Hajato postavlja svoje žetone. Njegov izbor broja i nagrade isti kao i prošli put.

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world322

Ahiru je bio bas nesretan jer je opet izgubio svoje pare ali setio se jedne poznate pouke: "Vecina kockara stane pre nego sto uzmu veliko" i to ga je ohrabrilo da nastavi svoj put ka pobedi. Imao je osecaj da ce ovog puta stvarno ubosti taj prokleti broj koji nije pogodio vec kolko vremena. I zato je odlucio da stavi opet isto.

Stavljam po 1k na brojeve: 0 9 26 18 16 14 4

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world333

Dok krupije zavrti točak, Hajato stoji mirno, skoro statično. Njegova spoljašnja mirnoća je u suprotnosti sa unutrašnjim osećanjima koja se bore između očekivanja i prihvatanja stvarnosti. Ali, on ne dozvoljava da ga osećanja savladaju. Njegov samurajski put ga je naučio da prihvati stvari koje ne može promeniti, i da pronađe snagu u strpljenju i ustrajnosti.

Bez obzira na ishod igre, Hajato zna da nije sve u pobeđivanju. Njegova prava bitka je unutrašnja. I ovoga puta on kao i prošlog.

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world322

Kako igra napreduje, čak i Hajato, samuraj poznat po svom nepokolebljivom miru, počinje da oseća kako mu strpljenje polako izmiče. Svaki prethodni promašaj na ruletskom stolu nije samo brojka koja prolazi, već i podsećanje na to da čak i najsmireniji duhovi imaju svoje granice.

Odlučujući se za promenu taktike, Hajato sada postavlja svoje žetone na broj 21 - ironičan izbor, s obzirom na to da je upravo taj broj bio uzrok njegovog prethodnog nezadovoljstva.

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world332

Hajato sada postavlja svoje žetone na broj 21 još jednom. Dok krupije zavrti točak, Hajato pomno prati kuglicu, njegov pogled prati svaki njen skok i odskok. Možda u tom izboru leži neka skrivena strategija, ili možda je to samo Hajatov način da izazove sudbinu, da testira granice svoje sreće.

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world331

Kada se kuglica zaustavila na broju 30, umesto na broju 21 koji je Hajato izabrao, u njegovom pogledu se na trenutak pojavila iskra nepoverenja. Njegove oči su se usmerile prema krupijeu, sa blagim, ali oštrim izrazom sumnje. U tom pogledu nije bilo besa, već tiha preispitivanja - kao da je tražio odgovor, ne toliko u radnjama krupijea, koliko u samom toku igre.

Ovaj trenutak je bio retka pojava u Hajatovom inače sabranom ponašanju. Kao samuraj, naučen na disciplinu i kontrolu, nije bio sklon pokazivanju otvorenog nezadovoljstva. Hajatov izbor ostade nepromenjen.

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world312

Uprkos nizu neuspeha, Hajato nije gubio veru u svoj izbor - broj 21 i nagradu broj dva. Iako je već potrošio većinu svog novca, njegovo odlučno stajanje uz ruletski astal odražavalo je njegovu unutrašnju snagu. Svaki put kada je postavljao žetone na broj 21, to je bilo kao da iznova potvrđuje svoje uverenje u izabrani put, bez obzira na prepreke i izazove. Njegov izraz lica ostao je miran i sabran, ali u njegovim očima se mogla naslutiti trag blage zabrinutosti zbog sve manjeg novčanika. Ipak, Hajato nije dozvolio da ga ova zabrinutost savlada. "Zavrti ga još jednom," reće odlućno.

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 2 #world321

Ahiru je bio jako nezadovoljan jer je izgubio previse para za tako kratko vreme pa je odlucio da prestane da se kocka i da potrazi Toraia. Prvo je krenuo da ga trazi po kazinu ali vise nije bilo guzve i njega uopste nije bilo u kazinu. Onda se setio da ga mozda ceka napolju i tako je i bilo on ga je cekao napolju.

Hej Torai ajmo nazad u restoran tamo cu ti sve ispricati.

Rekao je to i zajedno su krenuli u restoran.

Ha? Ma da naravno, mada, znas, pare mnogo olaksavaju zivot i daju veliki deo slobode. Da bi se opet zaradio ovaj novac potrebno je mnogo poslova obaviti, sto samim tim oduzima deo slobode.

Obrati se on mladicu koji je izgleda morio slicne probleme kao on, mada je delovalo kao da ih on vec nekolicinu puta prebrodio. Reu sa druge strane nije bilo bas svejedno, gubio je novac i pre, ali nikada ga nije posedovao u ovim kolicanam te i sama svota koju je izgubio nikada nije bila ovolika. Odlucio je da ponovi ruku i da se nada najboljem. Igra je pocela, zapalio je cigaru, ispruzio otvorenu tabakeru prema mladicu i rece.

Posluzi se. Inace ne znam da li si primetio, ali ubacio sam tvoju 0 umesto 6, koju sam igrao toliko ruka i sad je dosla…

1, 20, 14, 31, 9, 17, 34, 6 i 0

Po 1000 na ove broje.