Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Gambling House - Page 4

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Gambling House

First topic message reminder :

Gambling House - Page 4 G9BcvQz

Gambling House - Page 4 HUGmGmk

U zabačenom kutku tradicionalnog japanskog sela, skriva se kuća kockanja obavijena duhom drevnih običaja. S krovnim venčićima koji se graciozno uzdižu prema nebu, drvena konstrukcija odzvanja tajnama mnogih generacija. Okružena živopisnim drvećem koje mijenja boje sa sezonama, ova kuća nudi igre umjesto molitvi. Unutra, svetlo paperjnih lampi igra preko tatami podova i lakiranih drvenih stolova, dok se tihi žamor igrača spaja sa mirisom čaja i bambusa.


The member 'Kōga Yari' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world311


Koga je shvatio da je potrošio skoro sav svoj novac, bio je malo obeshrabren ali je onda jedna lepo devojka prošla pored njega i pomislio je: "Prelepo miriše." Posle ovoga vrati se na kocku. Shvatio je da svi osim njega imaju nekakvu taktiku: pažljivo je gledao i ostale ljude koji su tu oko njega i video je kako i oni igraju ovu igru. Primetio je da neki ćoravi čiča (mislio je na Rea) baca i po 10 iljada ryo,a ali na nekoliko brojeva, video je da i Hayato voli da pažljivo odabere svoje brojeve, te Koga odluči da se samo još jedared kladi na broj 23. i da uloži samo još jedared 25 iljada (za nagradu broj 4.).

"Idemo Bože Inari! HA!

The member 'Kōga Yari' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world333

Nakon što je konačno doživeo pobedu, Hajato se osećao ohrabrenim da nastavi sa klađenjem. Odlučio je da se drži svoje iste kombinacije brojeva, verujući da će ponavljanje istih poteza povećati njegove šanse za dobitak. U svetu kockanja, gde su sreća i verovatnoća nepredvidivi saveznici, Hajato se oslanjao na svoje instinkte i iskustvo, nadajući se da će mu doslednost doneti uspeh.

23, 33, 21, 28, 31, 18, 25

Dok se točak ruleta ponovo vrti, Hajato osmatra ostale igrače oko sebe. Među njima, njegovu pažnju privlači jedan čovek koji se, čini se, najviše nervira i koji je očigledno potrošio znatan iznos novca. Ovaj čovek, vidno uznemiren svakim okretom točka, bio je u očiglednom kontrastu sa Hajatovim smirenim i sabranim držanjem. Hajato, iako fokusiran na svoju igru, nije mogao a da ne razmisli o stanju tog čoveka. Kao samuraj, naučen na empatiju i razumevanje, Hajato je osetio određenu dozu saosećanja prema čoveku koji je, izgleda, bio zarobljenik sopstvenih strasti i očekivanja. Iz vreće je izvadio nešto ryo (14.000 ryo) i bacio Reokazuu preko stola bez i jedne upućene reči.

// 135k ryo minus //

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world318

Gotovo sva svota novca koju je posedovao je bila potrosena, izgubio je svaku nadu za napretkom u novcanom smislu. Razmisljao je da potrazi Nea i da pozajmi od njega koji ryo da proba da se vadi. Dok je o tome razmisljao ispijao je case viskia, posto mu je samo za to para ostalo. U tom trenutku mu je vreca novca doletela ispred ociju, jedna gospodin preko puta mu je to dobacio. Primetio je da i on gubi, ali je dosta smiren bio, cudno zaista. Ovaj belokosi pored njega je bio srecan i zadovoljen sto je izgubio, ovaj preko puta smiren. Zaista cudni ljudi, odlucio je da stavi igra na vece sanse sa ovim parama i da se nada vadjenju. Ulozi pare tr pogleda u momka preko puta.

Ti si neki darovit neki ovde a? Hvala u svakom slucaju.

10k na crveno.

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world309


Idem ja odavde, ovo mesto ima samo dobre i lepe devojke!"
 Koga je ljutito ustao sa stola, pozdravio se sa mladom devojkom koja je bila tu pored i ljutito odlazi iz kladionice. Ovo i jeste bila najskuplja avantura koju je Koga Yari ikada imao, na svom prvom i poslednjem kockanju Koga Yari je izgubio 225 000 ryo,a. E, kakva sreća. Koga je video da Hayato još kocka i nije želeo da ga uznemirava, te samo odlazi i ni ne pozdravlja se sa njim. Na izlazu viče: "Prokleta kladionica!" Koga ode u restoran, da sa ovo nešto malo para što mu je ostalo, napije dušu i da se barem najede i da kunja tamo u nekom ćošku.

Opalaa, nije nesto, ali posluzice.

Ubode ga i on, iako nije neka suma, barem je nesto osvojio sto je bila za pohvalu od prethodnih partija koje je igrao. Definitvno rulet kao tip kladjenja nije bio za njega, mozda bi se u nekoj drugoj igri bolje snasao. Bila su to opravdanja koja su mu se vrtela po glavi. Nije znao da li da nastavi starom kombinacijom ili nesto drugo da proba. Brojeve na koje je stalno gubio, odlucio je da se vrati njima. Imao je neki osecaj da je to dobra ideja te je ulozio novac na njih.

1, 20, 14, 31, 9, 17, 34, 6 i 0

Po 1000 na svaki broj

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world301

Iako je izgubio još jednu rundu, Hajato je ostao hladnokrvan, ne dopuštajući da ga gubitak uzruja. Sa smirenošću koja mu je bila svojstvena, ne odstupajući od svojih izabranih kombinacija brojeva, nastavio je sledeću rundu.

23, 33, 21, 28, 31, 18, 25

Reokazu, sarkastično se obraćao Hajatu. Odgovorivši u majstorskom maniru, Hajato je rekao: "U igri, kao i u životu, prava snaga nije u pobedi, već u sposobnosti da se ostanemo verodostojni sebi, bez obzira na ishod. Novac je bio ništa više do testa tvoje ličnosti. Iako si rekao da ti ono beše poslednja runda, čim si se dokopao još novca nastavio si da vrtiš demonski točak, ne mareći za potencijalne uslove koji dolaze uz, kako bi ti rekao, darovitost." Hajato je otpio još gorkog, ljutog pića kako bi pročistio grlo a potom nastavio da prati točak koji se neprekidno vrteo.


// 142k ryo minus //

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world305

Ohoho jos jedan pogodak pravo u centar !

Izgleda da je sreca konacno pogleda i njega. U svom tom trenutku radosti, nije nesto ni uspeo da obrati paznju na momka koji je bio ispred njega. Od onog malo sto je uspeo da isprati od njegove pijanosti i zanosa prema dobitku odlucio je da mu odgovori.

Eej, o cemu ti to? Sve je ovo zabava, adrenalin, razumes? Ne interesuju me ljudske vrednosti, to sam ti rekao cisto onako radi reda. Opusti se malo i uzivaj u trenutku.

Rece te se ulozi navac na sledece opklade i pozva konobaricu.

Mala, ajde donesi mi pice i momku preko puta sta pije, ne valja prazna casa za stolom.

5k stavljam na brojeve u sredini i 5k na crveno

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world334

Kada je Reokazu, vidno uznemiren i uzbuđen zbog svojih dobitaka, počeo da iznosi svoje mišljenje o zabavi, adrenalinu i ljudskim vrednostima, Hajato ga je pažljivo slušao. Shvatio je da se Reokazu nalazi u trenutku sreće i uzbuđenja, gde su mu emocije preplavile racionalno razmišljanje. Iako je Reokazu govorio o odbacivanju ljudskih vrednosti, Hajato, kao samuraj, duboko je verovao u važnost tih istih vrednosti. Međutim, nije želeo da polemiše ili da upada u raspravu. Umesto toga, odlučio je da poštuje trenutak i da dopusti Reokazu da uživa u svojoj radosti. Kada je Reokazu pozvao konobaricu i naručio piće za sebe i Hajata, Hajato odgovori blagim osmehom "Hvala ti", rekao je, prihvatajući gest dobrih namera.

Dok je čekao da konobarica donese piće, Hajato je nastavio da igra, držeći se svoje strategije i samurajske postojanosti

21, 23, 33, 28, 5, 31, 28

na svaki po 1000

// minus 149k ryo //

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world314

Fukushuki je dosao u kazino da malo okusa svoju srecu sa kockom, kada je usao vidio je jos kockara kako pokusavaju da osvoje. Dosao je do stola na kojem je vec bilo nekoliko ninji, odlucio je da sjedne i da vidi da li je dovoljno sretan da dobije nesto. Nije odma krenuo da igra nego je prvo gledao kako ostalima napreduje, a zatim je narucio jednu rakiju i nadao se da nije toliko jaka da ga ne prenese. Stavio je pare na broj i nadao se da ce da uspije, tocak se krenuo da vrti i....

Ulazem u 3 nagradu na broj 21

The member 'Fukushuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world308

Nakon poraza koji je morao da usledi vremenom igranja, odlucio je da nastavi kockanje uz viski koji mu je stigao. Video je da je njegov sagovornik dosta smiren i opusten, po njegovom kimonu koji je nosio mogao je da zakljuci da je samuraj, sto je i odgovaralo njhovom opisu. Njih uopste nije postovao, smatrao je da su sve njihove vrednosti bezvredne, da nemaju univerzalni smisao i stvarnu vrednost. Odlucio je da ponovi proslu ruku i da se nada najboljem. Kada je igra pocela, podigao je viski, namignuo samuraju i rekao.

Uzdravlje.

5k na crveno, 5k na brojeve u sredini.

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world323

Kada je loptica lupila o' ploču i dala 33...  ..Shojiju su se oči ukrstile. Ubo je. Sa onom špatulicom gospodin koji je vrtio rulet doguro mu je (mozda previše elegantno) drvene tokene (osvojio je maksimum 70k) i blago se nasmešio. Shoji je to sve lepo poredjo da budu tokeni (chipovi ako se neko izgubio) sredjeni jedan iznad drugog. Razmišljao je da li da nastavi igru ali kad je već uzeo maksimalni iznos koji kuća daje, nije bilo potrebe.

Ostao je da pije piće.

Fukushuki se nadao da ce da uspije ali nije stalo je na crnu sedmicu a ne na dvadeset jedan, tako da je sada htio da malo dobije para pa ce se opet kladiti na nagrade. Tako da je u glavi razmisljao na koje ce brojeve da stavi, odlucio je da ulozi novac na brojeve koji su bili dobijeni maloprije. Pokusao da je da se sjeti svih brojeva ali se samo sjetio nekih, pa je ulozio novac u te kojih je se mogao sjetiti. Tocak se zavrtio i Fukushuki je nestrpljivo cekao i stao je na....

7, 13, 33, 4, 0, 8, 17, 32

Po 1000 na svaki broj

The member 'Fukushuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world308

"Tako je, nek i mene nekad hoce sreca"
Fukushuki je imao dovoljno srece da dobije iz drugog pokusaja, tako da nije htio da odustaje pa je odlucio da nastavi jos malo. Mislio je u koje brojeve da ulozi novac, i dok je mislio njegova rakija je stigla. Zahvalio se konobarici i probao je kakva je rakija i bila je jako dobra, uzeo je jedan gutljaj i ulozio pare u brojeve. Prvo je pomislio da to mozda i nije naj pametniji odabir brojeva, ali je ipak ostao sa tim. Tocak se zavrtio i broj je....

4, 9, 15, 23, 14, 12

Ulazem 1000 na svaki broj

The member 'Fukushuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world307

Ahiru je laganim koracima dosao do kazina i usao unutra. Za divno cudo unutra nije bilo bas puno ljudio samo par mladica koji zele da imaju malo zabave. Ahiru je odlucio da prati svoju proslu taktiku za koju je mislio da ce vrlo dobro da radi. Bio je vrlo srecan sto je opet dosao u kazino da se malo zabavi.

Ulazem po 1k na 8 0 4 14 29 36 i 20.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world333

Ahriu je bio nesrecan jer je opet izgubio pare ali odlucio je da nastavi da se bori jer vecina kockara stane pre nego sto dobiju veliko. I zbog toga je odlucio da koristi istu taktiku i na istim brojevima. Malo je sacekao pre nego sto je postavio ulog da bi bio malo srecniji. Stavio je sve isto kao i malopre.

Ulazem po 1k na 8 0 4 14 29 36 i 20.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world323

Ljudi kazu treca sreca ali za Fuksuhukija i nije bas bila sreca, sad za sada bio je u minusu tako da je htio da vrati te pare tako sto ce se jos vise kockati. Zapoceo je sa jednim gutljajem rakije koja mu olaksa dusu i poveca srecu, pa je onda odabrao brojeve keji ce mu vratiti pare. Odlucio je koji ce to brojevi da budu ali je prvo sacekao da vidi sta ce ostali da dobiju, pa je onda tek on ulozio pare na brojeve i okusao svoju srecu opet.

5, 8, 12, 24, 33, 18

Ulazem 1k na svaki broj

The member 'Fukushuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world332

Fukushuki je opet izgubio i cinilo mu se kao da njegova sreca polako odlazi, ali je htio da vrati pare koje je izgubio tako da je nastavio da se kocka i da vidi da li ce ista da vrati nazad. Ovog puta nije ueo samo jedan gutljaj nego je eksiro citavu rakiju i rekao konobarici da mu donese jos jednu, sada je bio bas spreman da odabere brojeve tako da nije cekao ni sekunde i ulozio je pare. Odlucio je da to sve budu neparni brojevi, i sada ceka da vidi koji je broj.

6, 17, 31, 19, 25, 15

Ulazem 1k na svaki broj

The member 'Fukushuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world324

Ulazeci u kockarnicu ugledao je momka sa braon kosom obucen u svecano odelo, ovo mora da je jedan od gostiju -pomislio je. Odluci da mu se priblizi i potom i sam proba da se kladi.


,,10.000 ryoa na crnu''


Dok je bio pored momka sa braon kosom //Ahiru Kaja// nadao se da padne na crnu i time dobije 20.000 ryoa.

The member 'Yuichi Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world318

Cim je video da je opet izgubio nije bio nimalo srecan ali ipak je odlucio da nastavi sa istom taktikom ali da promeni brojeve. Pa je malo razmislio pre nego sto je postavio ulog nebi li smislio koji su brojevi dobri i koji ce uskro pasti. Kada je dobro razmislio prisao je stolu i postavio ulog na brojeve za koje je mislio da ce pasti.

Stavljam po 1k na 0 6 12 18 32 10 i 26.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world306

Opet je omasiop i nije bio niakko srecan ishodom ove kladionice pa je hteo sad da se kladi na boju da bi osigurao svoj dobitak. Prvo je zastao da razmisli na koju boju da stavi pa je onda prisao stolom i postavio svoju opkladu za koju je mislio da ce ovaj put uspeti. Odlucio je staviti 10 hiljada ryoa na crnu boju.

Stavljam 10k ryo na crvenu boju.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world333

Bio je srecan i zadovoljan svojom pobedom ali zavisnost je uradila svoje, iako je znao da obicno vise ljudi gube nego dobijaju morao je barem jos jednom da proba i dobije jos ryoa. Gledajuci u rulet odlucio je da ovog puta ide na brojeve, izabrao je brojeve u koje najvise ima samopouzdanja i potom se nada najboljem.


10, 5, 7, 21, 13, 23, 18, 15, 19, 26 ulazem u svaki po 1k


-10k

The member 'Yuichi Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world320

Fukushukiju se ovo polako pretvaralo u nocnu moru oticice u bankrot, ali je htio da vrati pare tako da ce sada zrtvovati sve u nadi da ce da dobije tako da je odabrao brojeve. Njegova rakija je dosla tako da je eksiro i mislio o brojevima i koji bi broj bio uspjesan, tako da je nestrpljivo sjedio u stolici i mislio je da ce mozda cak izgubiti jos vise para. To mu vise nije bilo bitno tako da je puko pare na sto i cekao odabrani broj.

12, 18, 24, 5

Ulazem 1k na svaki broj

The member 'Fukushuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world320

Jos jednom zavisnost je udarila, sa ozbiljnim pogledom na licu udari u sto te rece:


,,Jos jednom!!''


Postojala je velika sansa da izgubi ali i velika sansa da dobije, odlucio je da ulozi 10k i da izgubi da ostane u plusu na kraju. Koristio je mozak i nije se oslanjao na samo svoju srecu koju i nije toliko imao kroz zivot.


13, 19, 25, 23, 31 ulazem u svaki po 2k
-10k

The member 'Yuichi Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
Gambling House - Page 4 #world368

.

The member 'Yuichi Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world328

O ho ho kockarnica< prirodni habitat moje mladosti. Mogao bih da oprobam srecu na brojevima i prisetim se starog dobrog osecaja neizvesnosti.
Kada je video uloge drugih igraca morao je da se pokaze i ulozi {35k NA 13 I 12} brojevi reprezenti vaznog datuma iz mladosti nikada ga nisu izdali, verovao je u dobitan ishod kao i u to da ce mu prvo dete biti sin

The member 'Kakao Oliva' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Dungeon Master Trap' :
Gambling House - Page 4 #world311

Prepustio sam svoje noge bogu da me vode gdje ih vjetar nosi ali kad bolje pogledam ovo mjesto možda ih je preuzeo nekakav djavo.

Čovječe ovo je prvi put da vidim jednu oh tih kladionica o kojima svi pričaju možda bih ipak trebao da isprobam svoju sreću?

Ali prije toga htjedo da vidim barem neku dobru pobjedu da ne bacam pare u vodu.

Sjedo za jedan od stolova i počnem da gledam kako bih da uložim ovdje.