Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Register
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies
Forumotion uslovi korišćenja Forumotion uslovi privatnosti

Originalni karakteri u koje se uživite i koje razvijate mjesecima, čak i godinama igranja podižu priču u igri na značajno veći nivo. Da bi izbjegli Itachije Madare, Gojoe i Ichigoe administracija nagradjuje originalne karaktere značajnim početnim token boostom na sljedeći način: Originalno ime karaktera: Ime koje ne sadrzi delove imena anime karaktera već neko ime inspisano japanom i slično. U idealnom slučaju kada ukucamo ime vašeg profila ne zelimo da na google images izadje dvesta slika jednog karaktera (jer tada znamo da je ime preuzeto iz animea). Naravno ovim se poništavaju i karakteri koji imaju besmislene dodatke u svom imenu poput brojeva ili dodatnih opisa (Dragan Hokage, Lazar06)

  • nagrada za originalno ime - 50 tokena -


Avatar: Naravno svi karakteri koje bi trebalo koristiti su iz animea ili animacija. U suštini bitno je da ne koristite glavne karaktere (njihov izgled) iz najpopularnijih animea. Bez Naruta, Madare, Kakashija itd.

  • nagrada za nonpopular karakter avatara - 50 tokena -


Ovo su u suštini jako velike nagrade koje podstiču vašu kreativnost i poboljšavaju igru.