Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Wertzuir - Nova Kuca - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Wertzuir - Nova Kuca

First topic message reminder :

Kuca je sjajna napravljena od drveta,srednja velicina kuce.Lokacija je savrsena.Klima nije losa 4 godisnja doba ima I toplo je ovde dosta drveca,priroda za opustenje.Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 4a7eeb5a-1693-471f-9a53-1e227c9b2720

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 #world2

Posle neuspesnog pokusaja iskljucio mu se byakugan I blagi umor I bol u ocima:Hmm ovo nije dobro moram da vidim u knjizi kako mogu da poboljsam vid na daljini.Rekovsi to je polako otisao kuci po knjigu.#card8

Stigavsi do kuce uzeo je kljuc te otkljuco vrata I trazio knjigu posle nekog vremena ju je nasao onda je poceo da trazi stranu za byakugan.Pronalazi stranu ali ne nalazi nesto previse samo.Da se mora trenirati za bolji vid.Nije mu mnogo pomogolo ali je znao da treba da samo vezba ali trebao je da pazi na ogranicenje svojih ociju.Posle toga je hteo da odmori malo oci pa je legao na kauc I dremnuo.

Uspavao se i probudio te trlja oci i gleda kolko je sati bilo je 6 sati primetio je da je prespavo citav dan skoro bilo mu je cudno verovatno jer su mu se oci iscrpele od naprezanja vidi da su roditelji bili ovde ali su otisli opet negde.Otisao je u wc da se umije i opere ruke posle toga je izasao iz wc i nije osecao neku glad odlucio je da ode da nastavi sa treningom uzima kljuceve otvara vrata te ih zatvara i zakljucava vrata od kuce.

Krenuo je ka mestu gde trenira tokom hodanja se upitao u vezi njihovih prijatelja Kan-a i Rik-a nije ih bas vidjao mada kad razmislim ne idem uopste u setnju samo sam kuci i treniram.Stigavsi od mesta je odlucio da istrenira aktivaciju byakugana jer je bas blizu pri tome da savlada odlucio je da isproba zatvara oci i chakru preusmeruje ka ocima i njegov um:Byakugan!

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 #world2

Nije uspeo da aktivira byakugan ali su mu se oci nisu iscrpele:Mozda sam previse se napregnuo.Te odlucuje da se smiri da sa mirmo aktivira opusta telo zatvara oci charku koncentrise na oci i svoj um te polako otvara oci.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 #world2

Nije opet uspeo da aktivira ali vidi da oci uopste ne umara ali nije siguran sto nemoze da aktivira svoj byakugan te odlucuje da pokusa vise puta ali vidi da je lako samo malo vise vere.Zatim zatvara oci i svom nadom fokusira chakru i svoj um:

(Hmmm hajde Wertzuir)

Govori u sebi te otvara oci:

Byakugan!

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 #world1

#card1286

Uspeva da aktivira byakugan te savladava:

(Naparvi blagi osmeh)

Posle toga je odlucio da li mozda da prebroji ptice kao mali trening nalazi 1 pticu te pored nje 2 pticu posle nekog vremena je imao veoma brz pristup da vidi nalece na 3 pticu posle toga je jedva uocio 4 pticu nalazi na 5 pticu koja je bila blizu zbunja te gleda ne uocava ali je jedna naletela i uocio 6 pticu gledao je da li mozda ima jos neka ptica bio je siguran.Ptice su poletele iznenada te su poletele ka nebu pogledao je bilo ih je 7.
Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 Sky-covered-clouds-blue-mood-wallpaper-preview
Videvsi 7 ptica zacudio se da nije video 7 da li mozda nije pogledo dobro dovoljno ili je bila previse dalje od mog vidnog polja ali ne verujem da je?

Zavrsivsi sa treningom je iskljucio byakugan te krenuo kuci stigao je kuci uzeo kljuceve otkljucao vrata  te zatvroio vrata ide ka wc da se istusira presvalci se te se istusirao i presvuko te legao na krevet posle 10 minuta vidi da mu je neko pismo na polici te uzima te cita sta pise:

Dvorac zaboravljenog plemstva Dvorac zaboravljene kraljevske porodice koji leži sam i napušten duboko u šumi .Nekadašnja lepota  dvorca je nestala , a građevinu je sada pokorila priroda .Mnoge tajne se kriju u tom dvorci,stari portreti i prostori između zidova su takođe cela zagonetka.

Videvsi to je odlucio je da krene uzeo je stvari kunai surikene i malo hrane i vode.Te ide ka vratima otvara ih te zatvara i zakljucava te krece.

#card8

Stigavsi do kuce je uzeo kljuceve iz dzepa te otkljucao vrata i zatvorio ih je video da su roditelji dosli kuci i pitali me gde sam bio ja im reko da sam bio u prirodi malo setao treniro itd.Idem ka sobi stavljam torbu ispod kreveta te se presvlacim i odlucujem da uzmem knjigu da vidim jos za hyugu sta je potrebno za bio poboljso svoje vestine.Nalazi knjigu te je uzima i otvara i trazi stranu za vestine posle nekog vremena je nasao stranu te poceo da cita:

Nežna pesnica je oblik borbe prsa u prsa koju koriste članovi klana Hjuga. Nanosi unutrašnje oštećenje napadom na sistem puteva čakri u telu, posle čega povređuje organe koji su usko isprepleteni sa područjem mreže koja je pogođena. Da bi to uradio, korisnik hirurški ubrizgava određenu količinu sopstvene čakre u sistem puteva čakri protivnika, izazivajući oštećenje okolnih organa zbog njihove blizine cirkulatornom sistemu čakri. Čak i najmanji udar može izazvati ozbiljna unutrašnja oštećenja, pa otuda i naziv „nežna” pesnica.
Korišćenjem Bjakugana, iskusan korisnik može da cilja tenkecu, čime se pojačava pustoš i kontrola koju praktičar Nežne pesnice može da nametne mreži čakri protivnika. Ovih 361 čvor je ključna presretanja koja drže kapije u cirkulatornoj mreži čakri, tako da ih nasilno otvaraju ili zatvaraju na bilo koji način koji korisnik Gentle Fist smatra prikladnim, predstavlja moćnu taktičku opciju. Protok čakre pogođene osobe može se povećati ili potpuno poremetiti, sprečavajući je da koristi tehnike kao što se vidi u Nedžijevoj borbi sa Hinatom tokom Chunin ispita, čineći njene sopstvene manevre Nežnom pesnicom neefikasnim.


Vazno:Budući da su u stilu borbe u bližoj četvrti, praktičari Neznog dodira imaju nedostatak u odnosu na lovce na daljinu.


Pošto je sistem puteva čakri nevidljiv golim okom, Biakugan je neophodan za većinu tehnika ovog stila. Pošto je Bjakugan jedinstven za klan Hjuga, postao je njihov prepoznatljiv stil borbe. Sposobnost nanošenja ozbiljne unutrašnje traume uz minimalnu spoljnu silu, u kombinaciji sa manipulacijom mrežom čakri, čini Nežnu pesnicu najuglednijim.

Posle toga je video da je borba na blizinu ali je morao da nauci kako se to zove je poceo da nalazi stranu za osnovne stvari sto bi svaki ninja trebo da zna.

Nalazeci stranu je poceo da cita:

Ninjutsu je umetnost manipulisanja čakrom, zajedno sa fizičkom i duhovnom energijom, kako bi se izvršilo nešto što može uticati na stvarnost, ili čak da je u određenoj meri iskrivi. Osim ovladavanja čakrom, ogromna većina nindžucua takođe zahteva ručne pečate.


Genjutsu je moćna sposobnost koju nakon bacanja, utiče na čula mete i zarobljava ih u iluziji. Dok su neke nindže specijalizovane za borbu prsa u prsa i nindža tehnike, druge se oslanjaju na moći ovih genjutsua.


Taijutsu (bukvalno „telesna tehnika“ ili „veština tela“) je borbena veština, tehnika ili sistem borilačke veštine koristeći pokrete tela koji se opisuju kao veština ili sistem borbe praznim rukama.


Znaci hyuga je taijutsu hm nije lose mada je bi trebao da vidim jos malo za hyugu pa cu da pocnem.Te pocinje da trazi jos o hyugi i o njemim vestinama.

Trazeci stranu je pronasao stranu te poceo je da cita:

Kaiten, nebeska rotacija osam trigrama, je glavna tehnika porodice Hyuga koja predstavlja 'krajnju odbranu' kroz izbacivanje čakre iz svake pore i okretanje dovoljno brzo da stvori kupolu.


Korisnikova čakra se širi ka spolja u intenzivnom talasu, a korisnik se zatim brzo okreće, uzrokujući da čakra poprimi sferni oblik. Ovo zatim štiti korisnika od bilo kakvog nadolazećeg napada.

Citajuci je odlucio da ce kasnije provezba sve to sada mu treba odmor.Zatim je zatvorio knjigu i stavio na poilicu zatim je legao na krevet i malo mu se prispavalo od umora te je zaspao.

Posle dubokog sna se probudio polako ustao sa kreveta i odlucio je da pocne sa treningom otvara vrata te ih zatvara za sobom te krece ka mestu za trening toku puta je razmisljo o Ami da li je dobro nadam se da je dobro.Stigao je do mesta te pocinje da vidi kako bi mogao da vidi rezultat ali moze osetit te dize ruku i fokusiratu chakru na vrhovima na kazi i srednji prstima te ceka rezultat.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 #world1


Uspeo je da kontrolise charku na njegovim vrhovima prstima:

Izgleda da sav onaj trening za kontrolu chakre nije bio uzaludan.

#card1285

Rekao je dok se blago smeskao te pali byakugan:


Byakugan!

#card1286

Te nalece na jedno drvo te naostruje kazi prst i srednji ka drvetu.Te udara jednom vidi se mala rupa koju je napravio je stvorio na drugoj ruci i poceo da udara ubrazno po drvetu brze i brze.Uspeo je da savlada nezni dlan brzo ali mu je byakugan dosta olaksao te gasi byakugan.

Posle 5 minuta je odlucio da je dosta sutra ce tu rotaciju koja treba bilo je bas kasno pa je odlucio da krene kuci tokom puta se divio da tako brzo naucio nezni dlan te vidi da napreduje stigao je do kuce te otvara vrata polako da ne probudi roditelje.Te polako ulazi i zatvara te zakljucava vrata i krece ka sobi sunjajuci se otvara vrata malo su skripela zamalo je ih je probudio ulazi u sobu te se presvlaci i ide ka wc sunjajuci se pere zube te kad je zavrsio izasao je iz wc te sunjajuci se usao u sobu i zatvorio vrata ugasio svetlo i legao da spava:

Hmm (smeska se) postajem jaci to je napredak.

Posle toga smeskajuci zatvara oci te polako ulazi u san.


#card8

Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 8cff72c13501ad6ac12977ab9054a1d73844bb6a

Budi se polako iz kreveta te ustaje krece ka wc pozdravlja roditelje te u ulazi i zatvara vrata te obavlja jutranju higijenu te zavrsava otvra vrata i zatvra za sobom ide ka sobi te se presvlaci i sprema krevet te otvala prozor sirom otvorena otvara vrata i zatvara za sobom vrata od sobe.Ide ka kuhinji te vidi da ima 2 sendvica mada nije bio puno gladan ali sto da ne te je uzeo jedan grizo zalogaj po zalogaj posle 5 minuta je pojeo:

Hmm nista vreme je za trening.

Ide ka vratima od kuce otvara vrata i zatvara za sobom.Ide da mestu za trening tokom puta je vetar duvao ka jugu pojacano uzivao je u vetru do puta je stigao i poceo je da poksua rotaciju.Te samo da bi znao te se vrti u krug posle 5 sekundi mu se malo zavrtilo u glavi malo te sedi na zemlju da dodje pri sebi te pali byakugan:


Byakugan!


#card1286


Te se fokusria charku kroz sebe.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 #world2

Neuspevsi da kontrolise chakru je shvatio da treba da chakru primenjuje u krug oko njega te odlucuje da pokusa opet zauzima pozu za okretanje te zatvara oci i koncentrise um i chakru u sebe te polako oseca u sebi chakru.Te oseca nekakav pristisak u njemu odjednom.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 #world1

Haaaa!! 


Te pocinje da se okrece u krug brze i brze sa zatvorenim ocima:


#card1288


Nebeska vrtljiva rotacija.

Uspevsi to da izvede se brzo okretao u krug te polako otvoio oci video da se bas brz vrti ali je polako usporavao te je polako polako stao te gasi byakugan.

posle nekog vremena je odlucio da odmori.

#card8

Posle odmora je ustao te razmiljo sta moze da radi onda se setio da moze malo oci trenitari te je odlucio da proba poboljsa vid byakugana te aktivira:

Byakugan!


#card1286


Aktivira ga te gleda ka pravcu gde su drveca te zatvara oci koncentrise um i chakru u svoje oci te nadrazuje oci.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 2 #world1

Posle nadrazivanja ociju oci su odjednom dobile veliku brzinu ka pravcu u kom gledam sad vidim 210 metara sto je neverovatno posle toga je gledao vidi da ima mala livada na 150 metara od njega te je ugasio byakugan i odlucio je kuci da krene posle 3 minuta je stigao kuci otvorio vrata te zatvorio ih je za sobom pozdravio se sa roditeljima te krece ka wc skida odecu sa sebe i ulazi u kadu posle kupanja obirsao se i presvuko te ide ka sobi ulazi u nju te vidi nesto slatko na stolu te gleda u to te vraca na sto opet te je legao na krevet i odmarao.

#card8

U silnoj žurbi i od umora zaboravio je i gdje mu je bila kuća. Nije mu bilo dovoljno odmora, i najradije bi volio leći na zemlju da odspava. Bio je toliko žedan da je odlučio pokucati na vrata prve kuće na koju naiđe.


Pokucao je "Halo. Ima li koga?"

Cujevsi da neko kuca na vrata Wertzuir je ustao iz kreveta roditelji mu nisu bili kuci tako da je sam otisao polako do vrata te iso polako te otvara polako vrata:

Zdravo ko si ti?

Upita ga gledajuci u njega te cekajuci njegov odgovor 

"Izvinite ne bih htio da vas ometam. Samo sam htio pitati imate li vode da se malo napijem i da malo odmorim kod vas. Putovao sam cijeli dan i baš sam umoran, a u isto vrijeme tražim svoju staru kuću. Želim samo da predahnem"

Gledajuci u osobu videvis da je iscrpljena te je odlucio je odlucio da ga pusti unutra:

Moze slobodno udji.

Rekovsi to ga je pustio da udje:

Evo sedni na kauc sacu ti dati vode.

Ide po casu da sipa vode uzima jednu casu te ide do cesme i pali cesmu te sipa vodu u casu te gasi cesmu ide ka osobi te mu daje casu vode:

Evo vode.

Smejaci to kaze te ga pita:

Kako se zoves?

Upita ga te gleda u njega i ceka njegov odgovor.

"Ime mi je Ishimoto i došao sam iz daleka. Zapravo sam jedno vrijeme živio u ovom selu, ali onda mi se pojavila želja da ga nastupim jer me nije ambijent duhovno ispunjavao. Otišao sam na misiju i od tada lutam svijetom ne bi li našao svoju oazu. Sjetih da sam ostavio neku veoma važnu stvar u svojoj kući pa sam se vratio. Izvinite, previše pričam. Hvala vam na vodi. Kako se vi zovete?"

Slusajuci sta mi je pricao bio je na nekoj misij cudno to sto ne voli ovde pitam se sta ga je nateralo:

Wertzuir drago mi je (Smeskajuci se).

Gledajuci u njega je ga je pitao:

Nema na cemu nego na kojoj misiji?

Upita ga te je seo na kauc i gledao ka njemu cekjauc njegov odgovor.

Dok je Ishimoto približavao čašu vode svojim ustima kako bi uzeo gutljaj, sumnjičavo baci oko na Wertzuirevo pitanje o misiji. Mada, takav je Ishimoto; sumnja u sve. Zato i jeste poprimio karakteristike vuka samotnjaka koje bi htio da promijeni samo kada bi bio otvoreniji sa ljudima oko sebe.


"To je bila moja prva samostalna Genin misija. Hvala Bogu uspješno je prošla", reče Ishimoto i konačno uze onaj osvježavajući gutljaj vode.

Gledajuci u njega kako pije vodu i prica o misiji setio kuce koju je spomenuo te ga upita:

Aha nego u vezi kuce sto si reko da hoces da posetis?

Upita ga gledajuci u njega te se naslanja na kauc te ceka njegov odgovor.

"To je bila stara prazna kuća na koju sam naišao na sred livade. Uselio sam se u nju kada sam došao u ovo selo. Ne znam koliko sam noći prespavao u njoj ali niko nikada nije došao da me istjera iz nje. Prošlo je već dobro vremena od kako sam bio ovdje i od silnog umora sam i zaboravio gdje se nalazi. Valjda ću uspjeti malo kasnije.", rekao je ispijajući ono malo vode što je ostalo u onoj čaši.

Kako je pricao ga je upitao:

A cekaj tebe je neko isterao mislim sto si napustio selo.

upita ga te je ustao sa kauca uzeo casu i otiso po jos vode te se vraca i stavlja na sto:

Izvoli.

Posle toga ceka njegov odgovor.

"Bože sačuvaj, nisi trebao više donositi. Opet, hvala ti.", reče uzimajući čašu u ruke. "Nije me niko istjerao, sâm sam htio napustiti ovo selo jer nisam se osjećao kao svoj na svome. Nisam mogao ni s kim da se zbližim. Usput shvatio sam kako je ovaj cijeli Shinobi svijet veći i komplikovaniji nego što sam mislio. Zbog toga sam se upustio u malu avanturu tokom i poslije maloprije spomenute misije; krenuo sam u potragu za mjestom koje će odgovarati mom duhu. Ali eto.. sudbina je takva bila da se ipak vratim ovamo, mada se ne planiram zadržavati."

Masaya šetajući uskim ulicama, došao je do mirnog kraja, dela sela gde nije bio ranije. U blizini je primetio kuću sa autentičnim izgledom. Malo je zastao ispred kuće te oseti prisutvo chakre, jasno je bilo da se u kući neko nalazi. Usmerio je svoju pažnju ka vratima kuće, te laganim koracima krenuvši ka istim. Chakra koju je osetio mu je bila poznata, te je došavši do vrata lagano i pokucao.

Tokom konverzacije je cuo da neko kuca na vrata gleda u ishomita te je ustao sa kauca i poceo da prilazi ka vratima te polako otvara vrata:

Zdravo ko si ti?

Upita ga dok gleda u njega cekajuci njegov odgovor.

Neko je otvorio vrata, a Masaya je odmah prepoznao chakru koja je dopirala iznutra. Sećanje na tu chakru se javilo, podsećajući ga na zadnju misiju gde je bio u blizini Shukakua. Bio je iznenađen kada je shvatio da je osoba unutar kuće povezana sa tim iskustvom. Shvatio je da je trenutak da se predstavi, da ovo ne bi bilo čudno jer mu je samo došao na vrata,
"Masaya, drago mi je, osetio sam poznatu chakru pa sam odlučio da vidim ko je u pitanju, izvini što sam samo ovako došao",
odgovori Masaya, zadržavajući svoj miran izraz lica i spremajući se za mogući razgovor.

Na vratima je stajao crvenokosi mladi čovjek po imenu Masaya; njihov kolega shinobi. Ishimotu postade malo neugodno misleći da ih je prekinuo u nečemu ali je shvatio da se ova dvojica tek sada upoznaju. Masaya uputi pogled ka njemu, a Ishimoto stavi ruku preko svojih grudi, blago se nasmija i malim naklonom ka njemu reče: "Drago mi je. Ja sam Ishimoto."

Gledajuci u osobu da se zove Masaya prepoznao je moju charku sa misije onog zamka pa ga upita:

Nebih znao nisam te bio primetio bilo je dosta ljudi tamo.

Gleda u njega te mu otvara da udje:

Slobodno udji.

Govoerci to je otvorio vrata sirom te je cekao njegov odgovor.

Masaya je primetio izraz iznenađenja na licu osobe ispred njega, koja je potvrdila da nije svesno primetila njegovo prisustvo tokom misije na zamku.
"Razumljivo je. Bilo je dosta ljudi i dešavanja, ali tvoja chakra mi je nekako poznata i dalje."
odgovori Masaya razumljivo.
Kada mu je osoba ponudila da uđe, Masaya je prihvatio poziv i kročio unutar kuće. Zahvalio se na pozivu i uputio se ka unutrašnjosti, spremajući se za dalji razgovor kako bi ga bolje upoznao.
Masaya je ušao u kuću i vidjelo se kako se želi pridružiti ovom druženju. Međutim, Ishimoto se nije htio zadržavati. Svakako je imao drugog posla. Mirno je sjedio hvatajući Wertzuir-ev pogled kako bi mu okom dao znak da traži dozvolu da ide. Ali, Wertzuir za sada nije obraćao pažnju na njega.

Masaya je ulazio u kucu te zatvaram vrata za sobom i idemo ka dnevnoj:

Sedni slobodno.

Govoreci pristojno gleda u ishimota sa pogledom da sedne mu mrda glavom te upta Masayu:

Nisam se ja predstavio ja sam Wertzuir.Nego sta trazis ovde jel nesto trazis kao i ishimoto ili?

Upita ga te ceka njegov odgovor.

Ishimoto ha, izgleda kao da ne želi biti u mom prisustvu,
"Razumem. Nisam ovde da tražim problem. Samo sam osetio poznatu chakru i odlučio videti ko se krije iza nje."
Sjeo sam gledajući u Ishimotoa,
"Kako misliš kao i Ishimoto, Wertzuir?"

"Ja sam ti, moj Masaya, dugo vremena proveo van ove oblasti u kojoj sam već zaboravio. I sada nakon dugog putovanja nazad sam zalutao kao stranac i ne mogu čak ni svoju staru kuću da nađem u kojoj se nalazi vrlo važna stvar..."

Kucao je čovek na tri kuće i sve tri promašio. Ova jedina bila ostala.

Ako ovi momci nemaju želju da nadju blago samo će ih ostaviti ovde da jedu paprike šta njega boli briga bre što mu napisali u skrol da mora da ih vodi na timsku misiju.

Momci ajmo malo da smanjite te neobične radnje  u troje bez žena...

Posao zove.. Mora se malo i nindza biti...

Gledajuci u ovo dvoje neko je kucnuo i pricao u isto vreme:

Sta je ovo ko da je slava pa mi narod dolazi sacekaj te momci ja cu.

Govoreci to je otisao ka vratima te hvata kvaku i vuce te otvara vrata za sobom i pogleda u nepoznatu osobu:

Amm zdravo ko bi bio ti?

Gledajuci u njega cekajuci njegov odgovor.

VIdi ga što se farba u belo jebolitelebac...

Izletelo mu je..

Jel čitate vi skrolove što nose orlovi ili ladite stvari koje se trebaju laditi...

Werzurito, Sushimoto, Marija

Pogrešno je pročitao imena..

Posao zove momci mladi.