Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Wertzuir - Nova Kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Wertzuir - Nova Kuca

Kuca je sjajna napravljena od drveta,srednja velicina kuce.Lokacija je savrsena.Klima nije losa 4 godisnja doba ima I toplo je ovde dosta drveca,priroda za opustenje.Wertzuir - Nova Kuca 4a7eeb5a-1693-471f-9a53-1e227c9b2720

Dan je poceo kad je ustao razmisljao je kako da postane jaci.U tom momentu majka ga je zvala da joj pomogne oko sudove.Kako je prao sudove upitao je majku kako ce ovako postati jaci ako pere sudove.Majka se nasmejala I rekla da svaku radnju koju radi je vezba,praksa.Nije razumeo kako moze neko da vezba kad radi bilo sta.Posle toga je otisao da doruckuje.Bilo je oko 11 sati I dosao je Tata.

Posle dobrog dorucka je odlucio da ode napolje da se upozna sa novim ljudima I novim avanturama.Pozdravio se sa roditeljima I krenuo.

Kako je stigao kuci roditelji su se malo  zabrinuli.Ali Im je reko da je sve dobro da ne treba da brinu.Upoznao jednog prijatelja bili su srecni sto sam upoznao nekog.Ali su me pitali ko su mu roditelji klimnuo je glavom levo desno tuzno.Pa su primetili bilo im je zao ali Wertzuir reko da je tako nazalost.Reko je roditeljima za Genin ispit da je polozio bili su srecni zbog toga.Otisao je u svoju sobu da odmori bilo je 19:26.Razmisljao je da je vreme za trening postao je Genin I vreme je da pocne zivot kao ninja.

Setajuci tako kroz sumarak naidjem na jednu zanimljivu kucu.Pokucao sam na vrata ocekujuci odgovor,ali niko nije otvarao.Proderao sam se Imali koga!

Setao sam se sumom, trazeci hranu da prezivim, ugledavsi malu kucu. Otisao sam da vidim ima li nekoga, provirio kroz prozor, ali nikoga nije bilo. Proverio sam da li su vrata otkljucana, shvativsi da jesu

seo sam na stolici, razmisljajuci zasto ne mogu da budem bolji u akademiji

Pala je noc a nije mogao zaspi jer je bio uzbudjen zato se isunjao iz kuce I krenuo da nadje neko mesto za trening krenuo je u sumu.Razmisljo je sta je najbolje za pocetak Ali prvo da nadje neko drvo za trening.Te nalazi drvo.Wertzuir - Nova Kuca 128458-full-moon-tree-hdNa prvi pogled se Malo uplasio ali nije odustao.

Poceo je kontrolu chakre ali je pokusavao 10 minuta naprezanjem.Te se seti da ima knjigu kod kuce u vezi chakre.Te se zaputio kuci kad u daljini da je upaljeno svetlo misle ci da su roditelji probudili I da su besni.Polako je prilazio kad vidi odjednom 2 osobe jedna napolju jedna unutra.Pomislio je ono najgore te je odma potrco do kuce.

Kuca je bila prazna kad je dosao nista nije bilo ukradeno.Roditelji su se probudili videli mene govorim Im da je neko uso u kucu Ali nista nisu uzeli.Zabrinuli su se ali sam otiso da spavam I da se spremim za nov dan.

Jutro je doslo bilo je 11:32 probudio sam se I otiso na dorucak malo sam kasnio ali sam stigao na vreme da pojedem nesto.

Vreme je za trening,ali prvo moram knjigu da uzmem.


Uzeo je knjigu I poceo da trazi o chakri.
 Poceo je da trazi stranu,kad je nasao stranu poceo je da cita bilo je par slika.
Wertzuir - Nova Kuca VVHJAwW

Kako je gledao u sliku poceo je da razume.

Nakon jucerasnjeg dana opet odlucim da posjetim kucu gdje sam juce bio.Krenuo sam malim puteljkom kroz sumu i stigao sam ispred kuce.Pokucao sam na vrata,ali opet nije bilo odgovora.Opet sam glasno rekao
Ima li koga!

Citajuci neke stvari je razumeo ali I neke ne
zato je pokusao da chakru kontrolise
Neko vreme je proslo I umorio se I odlucio za pauzu:

Uff dosta bolje da se odmorim ako nastavim necu biti vise na nogama.

Kako je odmarao cuo je neciji glas da doziva.
Posao je tamo ali nije nikog video zacudio se,ali je mislio da halucinira jer je bio bas znojav.Otisao u kucu I okupao se posle kupanja video je na TV da je neka misteriozni prodavac bilo je dosta ljudi I jurno do tamo pozdravio se I krenuo.

Kako je stigao kuci roditelji su bili zabrinuti za njega.Rekao da je dobro ali da treba da razmisli.
Otisao je u sobu i lego na krevet i da razmislja sta se danas desilo.

Hmm,Koja je pojenta zivota ako samo ubijas.Nisam video Kan-a danas pitam se gde je?

Kako je razmisljo otisao je da se okupa i da malo prispava.

I padala je noc

Wertzuir - Nova Kuca 480x360-f2b21622-64bc-11eb-a2bd-0242ac130010

Prespavao je citav dan zbog umora i straha od kako se probudio roditelji su bili zabrinuti jer nikad se ovako nije desilo sa njim pitaju ga da li je uredu on je reko:  

Uredu sam samo umoran.

Roditelji nisu poverovali zatim su opet pitali da li uredu.Onda je udahnuo i reko:

Ako ste culi za jucerasnje vesti za misterioznu prodavca koj daje razne nagrade.Dosao je neki Jinchuriki koji je trazio jedno oruzije nisam osetio energiju od straha cak je i ubio 2 genina na pola nisam znao sta da radim.

Sokantnim vestima su se roditelji jako uplasili i da su rekli da ne bi smeo da ide na nepoznate delove jer moze da bude opasno.Posle toga je uzeo knjigu da uci od chakri.

Citajuci mu se prispavalo odlucio je da spava:

Sutra moram da pocnem sa treningom.

Pocelo je da duva blagi vetar kako razbacuje lisca te polako zaspao

Jutro je doslo bilo je 12:50 polako se budio i ustao iz kreveta otisao je da se umije pa na dorucak bio je opet kasnio ali opet je pojeo po nesto uzeo knjigu da ponovi i otiso napolje krenuo ka drvetu kom je izabrao za trening te je poceo da radi kontrolu chakre.

#card5

Posle nekog vremena je stao i primetio da bi trebalo da nauci kontrolu chakre na drvetu kako je video u knjizi.Otiso je do kuce te poceo da vidi za kontrol chakre na nogama

Wertzuir - Nova Kuca VutffkM

Gledajuci je otisao nazad do drveta te pokusao.

Uredu necu na visokoj grani da se nebi povredio.

20 minuta kasnije je uspeo par sekundi da se odrzava na drvetu ali je pao.

Odlucio je da odmori ispod drveta je seo.

Posle odmora je nastavio vetar je poceo da duva te je opet pokusao da se popne napravio je 6 koraka bio je iznenadjen ali je izgubio koncetraciju i pao.

Posle nekog vremena je radio vise puta i uspeo ali svaki put kad izgubi koncentraciju padne sa drveta:

Super naucio sam stabilnost donekle samo moja koncentracija.

Pokusao je jos jednom tad se fokusirao je poceo da se penje kad je doso do odredjene visine poceo je da se spusta i polako je iso i uspeo je bez povrede da se spusti niz drvo.

#card4

Kako je zavrsio trening krenuo je kuci kako je setao malo je bio iscrpljen.Stigavsi kuci se odma okupao te je legao da odmori da povrati charku.
Padala je noc a roditelji nisu bili kuci:                                                                                                

Verovatno su otisli da prosetaju,mogao bi da prosetam i ja malo pauzu da napravim od treninga.


Obukao se i zakljuco vrata od kuce te krenuo u šetnju.Planirao je da ode do ulice jer je veliko mesto za prosetati.
Polako se gubio njegov trag.

Dolazeci kuci video sam da je upaljeno svetlo brinuo sam sa da ce se naljutit na mene.Dolazeci polako I tiho cekajuci me mama bila je malo ljuta jer sam kasno dosao kuci rekao sam joj da sam slucjano zaspao.Te me je ljutito pogledala I rekla da idem da spavam otac je vec spavao.Oprao sam zube istusirao,presvuko i otiso da spavam te uronio u san.

Probudivsi se polako iz sna sunce je zasijalo presvuko i otiso na dorucak.Posle dobrog dorucka je pomogao majci oko sudova te otiso napolje razmisljo je da ode do sela.Da nadje Kan-a kretajuci se se gubio trag.

Ahh novi dan novi ja.

Stigavsi kuci ne tako kasno pozdravio se sa roditeljima i otiso u sobu da ostavim stvari i otiso da se istusiram te sam se presvuko i uzeo knjigu te seo na krevet i poceo da citam o chakri.Gledajuci stranice knjiga sam pronasao (kontrolu chakre nad vodom)te pocne da cita o tome primecuje da je dosta teze od penjanje na drvetu jer pise:
Da bi to uradio, korisnik mora da emituje stalan tok čakre sa dna svojih stopala i da koristi silu odbijanja da hoda po površini vode. Ovu tehniku je teže savladati od vežbe penjanja na drvo, jer se količina čakre koju treba emitovati stalno menja.


Wertzuir - Nova Kuca Main-qimg-f62214d1d1dd5242caf59076ef23e01a-pjlq


Odlucio je da krene da nadje neko jezero ili reku za trening padala je uveliko noc ali je bio pun mesec pa je imao malo vise svetlosti za trening.      
Uzeo je potrebne stvari pozdravio se sa roditeljima i reko da nece puno i krenuo da trazi.
Ubrzanim koracima je krenuo da trazi barem 20 minuta ako ne nadje sledeci put ce polako se gubio trag na daljini kako je hodao.  


Wertzuir - Nova Kuca Pexels-photo-11728983

Priblizivao se ka kuci pa je ugtabio kvaku te otvara vrata pozdravlja roditelji i oblaci se te razmislja sta bi mogao da radi posle ili sutra te je gledao kroz prozor i razmisljao:

Hmm napredujem to je dobro ali se pitam sta znaci ovaj znak koji je ispisan na mom čelu.Mozda roditelji nesto znaju o tome videcu posle da ih pitam.

Wertzuir - Nova Kuca Maxresdefault

Zaspavsi tokom gledanja kroz prozor svetlost sunca ga je probudilo.Polako je ustajo sa kreveta gledajcui kolko je sati bilo je 11:23 videvsi to je krenuo da se presvuce i da doruckuje sa roditeljima.Posle rucka je razmisljo o znaku sto mu je na celu odlucio je da pita roditelje:

Imam pitanje zasto imam ovaj znak na svom na svom čelu?

Govoresi to roditelji pokazuju isto da imaju to zacudivsi se da imaju to pita:

Sta je taj znak?

Roditelji mu govore da je doslo vreme da mu kazu za taj znak nisu mogli vise da kriju to govoreci mu to da postoje grane porodice glavna i sporedna te govore kako smo mi sporedna grana porodice znak prokletstva koji granska porodica dobija od malih nogu.Ovaj znak kletve omogućava glavnoj porodici da kazni članove.
Čujevši to je bio veoma razocaran jer se oseca kao rob imaju kontrolu nad nama te govori:

Nazalost je tako ali me nece spreciti da postanem bolji ninja.

Te se vratio u sobu i legao


Odlucio je da proseta malo izasao je napolje pozdravio se sa roditeljima te krenuo setajuci se seti da ide na neku misiju jer naucio je po nesto o pokretima odlucivsi to ide do sela da vidi sta ima da se radi i sta ga ceka.Laganim koracima se kretao:

Uredu bolje nesto da radim spreman sam.

Stigavsi kuci roditeljima govori da ide na misiju roditelji su se zabrinuli on je rekao ne brini te bicu dobro (Nadam se).Uzima stvari oruzija i krenuo je ka mestu kom treba da dodje.

Hodajuci na daljini vidi svoju kucu te se priblizivao se i stigao uzeo je kvaku i otvara vrata:
Vratio sam se.
Smejci se pozdravlja se sa roditeljima grleci ih veoma umoran je otisao je da se okupa posle toga se presvuko i otisao u krvet da legne da se odmori i da razmislja o misjiji koju je resio.

Probudivsi se iz kreveta polako je video nesto na stolu neko pismo te ga je uzeo i procitao to je pozivnica za odbranu Daimyo zamka.Videvsi to je odlucio da ide verovatno ima dosta jakih nindzi.Otiso je da se istusira da pojede nesto spremio stvari hranu i sve i krenuo ka mestu kom treba doci pozdravio se sa roditeljima i krenuo ka mestu:

Uredu vreme je za pustolovine.Posle povratka sa misije bio sam iscrpljen roditelji su se zabrinuli za sve sto se desilo potresali su se ali sam im reko:

Nisam vise mali ja sam sad ninja.

Nasmejali su se i rekli su mi da sam porastao u momka pocvreneo sam malo bio.Te sam otisao da se okupam,presvuko sam se i legao u krevet razmisljao sam o misiji bila je neverovatna bili strazari u hodniku 3 te smo oslobodili repatu zver svasta se desilo nadam se da cu naleteti na Rika nekad ali ko zna.Polako se zatvarao oci od umora i zaspao

Otvara oci polako vidi svetlost sunca mu je otislo u oci te ga je zaslepilo na sekundu prekrio je oci rukama:

Aaa pa ne u oci!

Govori lenjim glasom ustaje iz kreveta polako ide ka wc usput govori roditeljima:

Dobro Jutro.

Govori to roditelji mu govore isto nastavlja ka wc radi jutarnju higijenu te izlazi iz wc ulazi u sobu te sprema krevet i luftira prozor.Presvlaci svoju odecu i slaze pidzamu u ormar i ostavlja pritvoren prozor da ulazi vazduh.Izlazi iz sobe zatvara vrata za sobom ide ka kuhinji te gleda sta bi mogao da jede odlucuje jesti jaja na oko.Majka mu dolazi i pita ga da ona njemu napravi da se ne muci Wertzuir kaze da ne treba da moze sam.Majka je rekla da samo pazi te je izasla iz kuhinje.Uzima ulje,2 jaja,tiganj.Upalio je ringlu da se ugreje te posle 5-6 minuta je sipao ulje i cekao da se ugreje, posle 2-3 minute ulje se ugrejalo, i stavlao je jaja polako, da se prze cekao je jaja da se sprze posle 3-4 minuta ispekla su se ugasio je ringlu i podigao tiganj i uzeo, kasiku da stavi jaja na tanjir malo se pomucio jer su jaja klizala od ulja te istresao ulje iz jaja delimicno te stavio na tanjir uzeo je so i posolio je malo jaja i stavio nastoljnjak i malo hleba isekao,uzeo je viljusku i poceo da jede posle nekog vremena je pojeo sve i najeo se uzeo je tanjir i stavio u sudove i nastoljnak.Otisao je u wc da opere ruke spremio se za neki trening pozdravio se sa roditeljima i izasao napolje na trening.

Hodajuci livadom se setio da je zaboravio knjigu te je odlucio da se vrati nazad i da uzme knjigu ulazi u kucu i uzima knjigu te zatvara vrata i opet izasao napolje te je seo na travu mala livada je bila okolo te otvara knjigu i trazi stranu za klanove i nalazi hyuga i nalazi tu stranu te cita:

Klan Hjuga je jedan od četiri plemenitih klanova. Svi članovi u ovom klanu poseduju Bjakugan, kekei genkai uz pomoć koga korisnik može da gleda kroz predmete i da gleda kroz telo protivnika.

Prezime „Hjuga” znači „prema Suncu,” a postoje glasine da je Šaringan Učiha klana potekao od Bjakugana.

Klan Hjuga pozat je po nindža tehnici „Osam Trigrama,” stil borbe koji obično sadrži kružne pokrete, omogućavajući praktičniji i širi spektar pokreta i potpuni zamah.

Klan Hjuga je podeljen u dve jako značajne grupe: Glavnu porodicu i Sporednu porodicu, sistem koji štiti tajne Bjakugana od stranaca. Glavna kuća pokreće porodicu, dok je Sporedna kuća štiti. Članovima Sporedne kuće se daje znak kletve na njihov treći rođendan. Ovaj pečat daje Glavnoj kući potpunu kontrolu nad članovima Sporedne kuće, jer jednim znakom rukama može da potpuno uništi mozak člana Sporedne kuće ili mu zada ogroman bol kao kaznu za neposlušnost. Ovaj pečat takođe osigurava tajnu Hjuginog Bjakugana. Zbog toga što su članovi Sporedne kuće, navodno kao sluge, neki članovi ove kuće su neprijateljski nastrojeni prema članovima Glavne kuće.

Dok je citao je shvatio da je on kao sluga sto znaci da neko moze da ga ubije.Te je nastavio da cita dalje:

Hjuge su poznate po njihovom Bjakuganu. Prva sposobnost Bjakugana je to da daje korisniku vidno polje od 360°, sem jedne slepe tačke u zadnjem delu vrata iznad trećeg grudnog pršljena. Druga mogućnost Bjakugana je da može da vidi kroz čvrste predmete i imaju teleskopski vid. Udaljenost i stepen teleskopskog vida varira od osobe do osobe.Jedna od najznačajnijih Bjakuganovih mogućnosti je da vidi čakru, protok čakre isto kao i čakrinu cirkulaciju kroz telo.

Wertzuir - Nova Kuca 150px-Byakugan.svg

Citajuci ovo sve bio je iznenadjen sta sve byakugan moze sve ali je naso tekst kako da aktivira byakugan:
Bez odgovarajuće obuke možda nećete moći da je kontrolišete po svojoj volji. Da bi se bjakugan mentalno aktivirao, mozak i telo šalju konstantan talas krvotoka u oči zbog čega se one aktiviraju kada su pod stresom ili u teškoj situaciji.
Kada korisnici aktiviraju svoj Byakugan, zenice postaju jasnije i pojačan dotok krvi u njihove oči izaziva izbočenje vena u blizini slepoočnica. Videvsi ovo je odlucio da pokusa zatvara knjigu te zatvara oci polako i fokusira se te polako otvara oci.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca #world2

Neuspevsi da aktviria otvorio je oci i nista nije video malo su mu se iscrpele oci:Hmmm izgleda da moram da ima dublju koncentraciju.Ustaje te gleda ka drvecima te zatvara oci i fokusira se sto dublje te odlcuje da otvori oci.Vetar je poceo da duva mirno list je prosao pored njega te otvara oci.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca #world2

Posle nespesnog pokusaja izorio je oci te je odlucio da legne i da odmori oci te je zatvorio da malo dremnuo za to vreme je vetar duvao pejzaz polako je padala noc zalazilo je sunce polako.Proslo je 80 min i probudio se sa odmorenim ocima nisu ga bolele vise.Primetio je da je pocela da pada polako noc zato se uozbiljio i odlucio da pokusa jos par puta:Uredu sad bi bilo sjajno da uspem.Zatvara oci koncentrise se te polako otvara oci.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca #world1

Kako je polako otvarao oci Vetar se pojacao i duvao je ka zapadu i otvorio je oci je usepo da aktivira:Byakugan! #card1286 Pogleda na ka pravcu drveca vidi vise njih ali ima kraj ima ogranicenje na kraju toga vidi belo polje od njega nemoze da vidi.Te se okrece vidi veliku daljinu oko 30 metara i oko sebe vidi oseca kako mu oci po malo i gore cudan osecaj ali nije strasno posle 1-2 minuta ugasile su se same a i oci su se iscrpele.Odlucio je da malo odmori seo je na travu i zamislio se zatvorenih ociju.

Kako je malo odmorio odlucio je da krene kuci uzeo je knjigu i krenuo ka svojoj kuci.Usao je u kuci pozdravio se sa roditeljima te otisao u sobu i legao na krevet i zamislio se dok je lezao na krevetu

Lezaci se odmislio prispavalo mu se te je ustao iz kreveta presvuko se otisao u wc da opere zube i reko roditeljima laku noc i otiso u svoju sobu zatvorio prozor i lego na krevet i ulazio polako u san.

Wertzuir - Nova Kuca P1eterz1avpz

Jutro je doslo probudilo ga je svetlost sunca.Polako se budio malo oslepljen od suncane svetlosti.Ustaje polako sa kreveta roditelji nisu bili kuci verovatno na poslu.Isao je ka wc uradio jutarnju higijenu izasao je iz wc otisao u sobu otvorio prozor da izluftira sobu spremio krevet I presvuko se ostavio pritvoren prozor da ulazi vazduh.
Izasao je iz sobe zatvorio je vrata I krenuo je ka kuhinji da pojede nesto.Razmisljao je sta moze da Jede otvorio je frizider I razgledao je sta moze da jede.Odlucio je da napravi sendvice.Uzeo je kackavalj,cajne I kecap uzeo je hleb i noz te je pazljivo sekao hleb.Dok je sekao zamalo se posekao ali nije.Zavrsio je sa secenjem hleba vratio je hleb gde je bio stojao uzeo je krpu I stavio preko, stola uzeo je tanjir jedan I solju I stavio na sto solju pa tanjir I uzeo iz frizidera jogurt otvara jogurt I polako sipa u solju vise od pola je sipao zatvorio je flasu jogurta i stavio nazad u frizider te zatvara frizider.Pocinje da pravi sendvic stavlja prvo kackavalj prvo pa uzima cajnu I stavlja preko I na kraju malo kecap pa stavlja tako isto na jedan deo gde je hleb.Zavrsivsi sa pravljenjem sendvica uzima tanjir sa stola te uzima jedan po jedan sendvic I stavlja na tanjir te je odneo do stola I stavio.Povukao je stolicu da bi seo I poceo je da jede malo grizne sendvic pa malo jogurta uzivao je u hrani posle 2-3 minuta je sve pojeo.Uzeo je tanjir I solju stavio u sudoperu uzeo je krpu sa prozora da istrese od mrva posle toga vraca krpu gde je bila i vraca stolicu.Te odlucuje da trenira svoj byakugan.obuko se i uzeo kljuceve te otvara vrata jaka svetlost je udarala u oci zatvara vrata i zakljucava te stavlja u svoj dzep.Krenuo ka mestu gde trenira.

Hodajuci ravnim putem predivnog pejzaza je stigo do mesta treninga I odlucio je da pocne sa treningom polako je zatvarao oci fokusirao chakru I svoj um te polako otvara oci:Byakugan!

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca #world1

#card1286 Uspesno je aktivirao svoj byakugan poceo je da razgledava sumu video je par ptica ali nije mogao da vidi jer je bilo belo polje predpostavio je da je mozda njegova granica vidnog polja te se opusta I iskljucuje byakugan.Lego je na travu i pogledao u oblake I u nebo te se zamislio

Odmislio se dok je lezao odlucio je da pokusa Jos jednom pokusa I da Taj put malo napregne byakugan vidno polje te zatvara oci chakru I um te polako otvara oci.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca #world2

Gahh covece sta se desilo? Upita se jer sh ga oci odjednom zabolele da li jer mozda se napregnuo previse.Izmorio je oci delimicno su ga bolele ali ga to nije sprecilo Malo je seo da se oporavi tek tolko.Posle nekog vremena je odlucio te zatvara oci koncentrise se na um I na charku I tok.Polako otvara oci.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca #world1

Byakugan! #card1286 uspeo je da aktivira byakugan pa je odlucio da napregne oci malo vise da li moze videti vise od 30m bilo mu je rizicno jer nije znao posledice.Skuplja charku u svoje oci te oslobadja.