Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Wertzuir - Nova Kuca - Page 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Wertzuir - Nova Kuca

First topic message reminder :

Kuca je sjajna napravljena od drveta,srednja velicina kuce.Lokacija je savrsena.Klima nije losa 4 godisnja doba ima I toplo je ovde dosta drveca,priroda za opustenje.Wertzuir - Nova Kuca - Page 3 4a7eeb5a-1693-471f-9a53-1e227c9b2720

Masaya je pažljivo osmotrio nepoznatog posetioca i uzvratio smirenim tonom:
"Mislim da si možda imao malo zabune oko imena, ali nema veze. Posao zove, naravno. Ako vam treba neka pomoć ili ako imate nešto specifično na umu, slobodno pitajte"
Malo mu je čudno što odjednom tu dolazi još jedan stranac, još spominje neki posao, ali mislio je da je čovek samo pogrešio, zalutao tu kao i on sam.

Vadi tri skrola iz dzepa.

Evo pogledajte od uprave kampa. Trebamo okopati par njiva kukuruza i da nadjemo neke metalne predmete.

(lagao je za njive samo je hteo da ih iskoristi da ne bi plaćao nadničare 400 ryoa satnicu)

Prvo ćemo poći da nadjemo ove njihove neke metale a onda iza kampa tu imaju tri njive nista vi ne brinite momci. Jedino Sushimoto što je u belo on se mora presvuce mnogo će se isprlja.

Otvara vrata vidi nepoznatu osobu kako prica i izvadjuje skrolove od uprave od kampa o nekim njihavam sa kukuruzima:

Pa nisam ja ovde farmer covece.

Zacudi se Wertzuir i pomisli jel ovaj pijan:

Ko ste vi sta trazi te ovde.

Gleda ga cudno te ceka odgovor.

A ovaj se uradio žestoko vidim ja..

Dobacio im je skrolove.

Dajte ovom belokosom nešto slatko, pao mu šećer ne zna gde je konja vezo.

Pogledao je u nebo da vidi gde je sunce i pohvata koliko je sati otprilike, stara metoda poljoprivrednika.

Za sat sam na kapiji čekam vas, ko dodje došao ko nije došao četiri dana na njivi da kopa, samo doručak imate obezbijedjen smeštaj je kod moje svastike Senke u štalu.

Eto sve što je moglo moje Jonin znanje od informacija da vam prenese prenelo je.

Vidimo se momci.Gleda u njega i baca mi skrol ko je potezak.A covece ovo nema smisla da radim na farmi?Hmmm nebih znao ali mozda bi mogao da probam da vidim kako je to raditi neki posao mozda bude dobar trening ne zna se ali nemogu da previse verujem to je neki stranac mada Jonin iznenadilo me je da je on Jonin mada ko zna mozda je neki opasan tip:

Momci sta cemo?

Upita ih te ceka njihove odgovore.

Masaya je stajao tamo, gledajući nepoznatog čoveka s pomešanim osećajima. "Ovo je zaista čudno, da jedan jounin samo tako dodje nasumično pomislio je u sebi, dok mu je nejasna situacija dodatno otežavala misli. Nije bio siguran kako da reaguje, ali je odlučio s pratnjom slediti upute i videti šta će se dalje dogoditi. Ipak je jounin u pitanju, ne može se ništa loše dogoditi, pomislio je.

Videvis da je masaya otisao Wertzuir je otisao u kucu otisao u sobu i uzeo ranac koji mu je ispod kreveta te ga otvara i stvalja stvari oruzija hrane i vode.Te pakuje ranac uzima svesku i olovku te cepa papir sa sveske i pise Ishomotu:

Dodji kod kapije vazno je odred kampa je rekao cekamo te kod kapije


-Wertzuir

Napisavsi to je vratio svesku i olovku uzeo papiric i otiso u dnevnu i ostavio papiric na stolu.Te je izasao napolje i zatvorio vrata i krenuo ka kapiji.

Ishimotovo lice je iskazalo totalni rollercoaster od emocija; od velike začuđenosti što se odjednom ovoliko novih ljudi pojavilo u njegovom životu, pa do blage zbunjenosti kako je sve do sada bio tražen za misiju zajedno sa Wertzuir-om i Masayom, pa preko iznenađenosti koju je doživio kada je čuo opis rada ove misije, da bi se sve to završilo osjećajem zadovoljstva koji je ukrasio svojim blagim osmijehom.


"Hahh.. sudbina izgleda ima svoje načine..."


Ustao je iole odmoran i osvježen, i zaputio se kapiji. Izgleda da će njegova katana sačekati da se ponovno susretne sa svojim vlasnikom, a Ishimotovo novo boravište će čekati još duže...

Dolazeci kuci sa neuspesnog zadatka Wertzuir je bio smoren hodajuci ka kuci polako smoren je otvorio vrata pozdravio se sa roditeljima te otisao u sobu skinuo ranac sa sebe stavio ispod kreveta te je otisao u wc da se okupa skinuo je odecu sa sebe te se okupao posle toga se presvuko i otiso u wc i legao na krevet te je dremnuo.

Probudio se posle male dremke te nije znao sta moze da radi razmisljajuci i gledajuci kroz prozor se setio prijateljice Ami koja je u onom dvorcu te je odlucio da je poseti da vidi kako joj ide uzeo je ranac ispod kreveta te krenuo izlazi iz sobe polako i zatvaar vrata za sobom te nastavlja do glavnih vrata otvara ih i zatvara ih za sobom te krece ka nepoznatom dvorcu.

Polako sam se umarao ka putu do kuce kad na kraju puta vidim kucu te sam poceo da se krecem ka njoj polako od umora stigao sam kuci usao unutra video roditelej zabrinute za mene ispircao sam im sta se izdeasavalo bili su malo ljuti jer nebi smeo da idemo tako gde hocu te sam isao u wc skinuo odecu sa sebe i okupao posle toga sam se presvukao u pidzamu u otisao u krevet:

Ahh covece ovo je bilo napeto.

Govori to od umora te polako ulazi u san.