Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Wertzuir - Nova Kuca - Page 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Wertzuir - Nova Kuca

First topic message reminder :

Kuca je sjajna napravljena od drveta,srednja velicina kuce.Lokacija je savrsena.Klima nije losa 4 godisnja doba ima I toplo je ovde dosta drveca,priroda za opustenje.Wertzuir - Nova Kuca - Page 3 4a7eeb5a-1693-471f-9a53-1e227c9b2720

Masaya je pažljivo osmotrio nepoznatog posetioca i uzvratio smirenim tonom:
"Mislim da si možda imao malo zabune oko imena, ali nema veze. Posao zove, naravno. Ako vam treba neka pomoć ili ako imate nešto specifično na umu, slobodno pitajte"
Malo mu je čudno što odjednom tu dolazi još jedan stranac, još spominje neki posao, ali mislio je da je čovek samo pogrešio, zalutao tu kao i on sam.

Vadi tri skrola iz dzepa.

Evo pogledajte od uprave kampa. Trebamo okopati par njiva kukuruza i da nadjemo neke metalne predmete.

(lagao je za njive samo je hteo da ih iskoristi da ne bi plaćao nadničare 400 ryoa satnicu)

Prvo ćemo poći da nadjemo ove njihove neke metale a onda iza kampa tu imaju tri njive nista vi ne brinite momci. Jedino Sushimoto što je u belo on se mora presvuce mnogo će se isprlja.

Otvara vrata vidi nepoznatu osobu kako prica i izvadjuje skrolove od uprave od kampa o nekim njihavam sa kukuruzima:

Pa nisam ja ovde farmer covece.

Zacudi se Wertzuir i pomisli jel ovaj pijan:

Ko ste vi sta trazi te ovde.

Gleda ga cudno te ceka odgovor.

A ovaj se uradio žestoko vidim ja..

Dobacio im je skrolove.

Dajte ovom belokosom nešto slatko, pao mu šećer ne zna gde je konja vezo.

Pogledao je u nebo da vidi gde je sunce i pohvata koliko je sati otprilike, stara metoda poljoprivrednika.

Za sat sam na kapiji čekam vas, ko dodje došao ko nije došao četiri dana na njivi da kopa, samo doručak imate obezbijedjen smeštaj je kod moje svastike Senke u štalu.

Eto sve što je moglo moje Jonin znanje od informacija da vam prenese prenelo je.

Vidimo se momci.Gleda u njega i baca mi skrol ko je potezak.A covece ovo nema smisla da radim na farmi?Hmmm nebih znao ali mozda bi mogao da probam da vidim kako je to raditi neki posao mozda bude dobar trening ne zna se ali nemogu da previse verujem to je neki stranac mada Jonin iznenadilo me je da je on Jonin mada ko zna mozda je neki opasan tip:

Momci sta cemo?

Upita ih te ceka njihove odgovore.

Masaya je stajao tamo, gledajući nepoznatog čoveka s pomešanim osećajima. "Ovo je zaista čudno, da jedan jounin samo tako dodje nasumično pomislio je u sebi, dok mu je nejasna situacija dodatno otežavala misli. Nije bio siguran kako da reaguje, ali je odlučio s pratnjom slediti upute i videti šta će se dalje dogoditi. Ipak je jounin u pitanju, ne može se ništa loše dogoditi, pomislio je.

Videvis da je masaya otisao Wertzuir je otisao u kucu otisao u sobu i uzeo ranac koji mu je ispod kreveta te ga otvara i stvalja stvari oruzija hrane i vode.Te pakuje ranac uzima svesku i olovku te cepa papir sa sveske i pise Ishomotu:

Dodji kod kapije vazno je odred kampa je rekao cekamo te kod kapije


-Wertzuir

Napisavsi to je vratio svesku i olovku uzeo papiric i otiso u dnevnu i ostavio papiric na stolu.Te je izasao napolje i zatvorio vrata i krenuo ka kapiji.

Ishimotovo lice je iskazalo totalni rollercoaster od emocija; od velike začuđenosti što se odjednom ovoliko novih ljudi pojavilo u njegovom životu, pa do blage zbunjenosti kako je sve do sada bio tražen za misiju zajedno sa Wertzuir-om i Masayom, pa preko iznenađenosti koju je doživio kada je čuo opis rada ove misije, da bi se sve to završilo osjećajem zadovoljstva koji je ukrasio svojim blagim osmijehom.


"Hahh.. sudbina izgleda ima svoje načine..."


Ustao je iole odmoran i osvježen, i zaputio se kapiji. Izgleda da će njegova katana sačekati da se ponovno susretne sa svojim vlasnikom, a Ishimotovo novo boravište će čekati još duže...

Dolazeci kuci sa neuspesnog zadatka Wertzuir je bio smoren hodajuci ka kuci polako smoren je otvorio vrata pozdravio se sa roditeljima te otisao u sobu skinuo ranac sa sebe stavio ispod kreveta te je otisao u wc da se okupa skinuo je odecu sa sebe te se okupao posle toga se presvuko i otiso u wc i legao na krevet te je dremnuo.

Probudio se posle male dremke te nije znao sta moze da radi razmisljajuci i gledajuci kroz prozor se setio prijateljice Ami koja je u onom dvorcu te je odlucio da je poseti da vidi kako joj ide uzeo je ranac ispod kreveta te krenuo izlazi iz sobe polako i zatvaar vrata za sobom te nastavlja do glavnih vrata otvara ih i zatvara ih za sobom te krece ka nepoznatom dvorcu.

Polako sam se umarao ka putu do kuce kad na kraju puta vidim kucu te sam poceo da se krecem ka njoj polako od umora stigao sam kuci usao unutra video roditelej zabrinute za mene ispircao sam im sta se izdeasavalo bili su malo ljuti jer nebi smeo da idemo tako gde hocu te sam isao u wc skinuo odecu sa sebe i okupao posle toga sam se presvukao u pidzamu u otisao u krevet:

Ahh covece ovo je bilo napeto.

Govori to od umora te polako ulazi u san.

Budi se polako iz sna gledajuci u plafon razmisljajuci sta moze da radi te se setio da trenira nove tehnike.Te ustaje sa kreveta ide ka wc da uradi jutarnu higijenu te ide ka kuhinji da pojede nesto po malo posle toga uzeo knjigu da vidi sta moze da vezba nalazi (Osam trigrama vakumski dlan):

Osam trigrama vakumski dlan

Ova tehnika je u praksi slična Osam trigrama vrtoglava rotacija, ali ima specifičnu metu, a ne opštu oblast. Da bi to izvršio, korisnik precizno precizira vitalne tačke neprijatelja pomoću Byakugana i oslobađa brzi potisak dlanom. „Vakumska školjka“ sabijena pomoću Nežne pesnice se formira da napadne vitalne funkcije protivnika sa distance, razuvši ih sa nogu ogromnom snagom pre nego što uopšte primete da su pogođeni.


Citajuci ovo je citao neko vreme i gledao.

Citao je neko vreme te zatvorio knjigu i odlucio napolje da pocne trening otvorio vrata te ih zatvorio za sobom te krenuo ka delu gde trenira hodao je neko vreme te je stigao na mesto gde trenira te odlucuje da pokusa:

Byakugan!

#card1286

Ukljucuje byakugan te cilja u koje ce drvo te rasiri pesnicu i fokusira chakru u pesnicu kao vetar.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 3 #world1

Haaaaaa!

Vakumski zidni dlan


#card1294

Pogadja drvo te se unistavano citvao eksplodira.Zacudi se te gleda u drvo koju rupu je napravio:

Nije lose pokusacu jos jednom.

Pokusava opet isto i uspeva te je ubrzo usavrsio tehniku.Posle toga je odlucio da je dosta padala je noc polako i sutra je odlucio da sazna koj element ima te se okrenuo zaputio kuci.

Hodao je laganim koracima te stigao do kuce otvorio i zatvorio vrata za sobom otisao u sobu da se presvuce posle toga je ostisao u wc da opere zube i otisao u krevet:

Laku noc.

Govori roditeljima te zatvara vrata i legao u krevet i plako ulazio u san.

#card8

Jutro je doslo Wertzuir se polako budio iz sna gledajuci u plafon te trljao oci polako ustao sa kreveta te se zaputio ka wc ustao je malo ranije roditelji su jos spavali.Usao je u wc uradio jutarnju higijenu kao i uvek posle toga otisao je do kuhinje da pojede po nesto odlucio je da napravi jaja na oko.Uzima tiganj i ulje te sipa u tiganj i stavlja da se greje uzima 2 jajeta iz frizidera i stvalja na radni sto i jedan tanjir i viljusku te uzima nadstolnjak i stvalja tu viljusku.Vidi da se ulje ugrejalo te uzima jedno jaje lupa od tiganj blago da se polomi te ga otvara i stavlja jaje na tiganj tako sa drugim isto neko vreme ceka da se jaja ispeku posle toga ih stavlja na tanjir te na nadstolnjak i pocinje da jede posle 10 minuta je pojeo uzima tanjir i stavlja u sudoper tako i viljusku.Uzima nadstolnjak te ga slaze i stavlja na mesto gde je bio oprao je ruke te otiso u sobu da se presvuce posle toga je uzeo knjigu da vidi o elementima nalazio je koja stranica moze da bude te je nasao i poceo da cita.

Naslov:

Osnovne transformacije prirode

Pet osnovnih priroda su pet priroda elementarnih čakri, koje su temelj svih elementarnih nindžucua. Oni su toliko vitalni za stil života šinobija da je svaka od pet velikih šinobi zemalja nazvana po jednoj od pet. Svaki element je prirodno slabiji i jači od drugog:

Vatra (火) je jaka protiv vetra, ali slaba protiv vode.
Vetar (風) je jak protiv munje, ali slab protiv vatre.
Munja (雷) je jaka protiv Zemlje, ali slaba protiv vetra.
Zemlja (土) je jaka protiv vode, ali slaba protiv munje.
Voda (水) je jaka protiv Vatre, ali slaba protiv Zemlje.
U osnovi, ako se elementarna tehnika suprotstavi drugoj elementarnoj tehnici istog nivoa, ali jače prirode, onda će prevladati tehnika superiorne prirode. Međutim, tehnika slabije prirode može nadjačati tehniku sa jačom prirodom ako je prva na višem nivou. Na primer, vatra može da nadjača tehniku vode ako je prvo ojača tehnikom vetra.


Generalno, čakra svake osobe ima afinitet prema jednoj od pet osnovnih transformacija prirode. Afinitet ponekad može biti genetski, ili barem zajednički za određenu porodicu; većina članova klana Uchiha ima afinitet prema Vatrenoj prirodi. Nečiji afinitet se može identifikovati pomoću komada papira napravljenih od posebne vrste drveta koje se uzgaja i hrani čakrom. Kada je ovaj takozvani "papir za indukciju čakre" izložen čak i najmanjem naznaku čakre, on reaguje u skladu sa latentnim elementom čakre:

Vatra: papir će se zapaliti i pretvoriti se u pepeo.
Vetar: papir će se podeliti na dva dela.
Munja: papir će se zgužvati.
Zemlja: papir će se pretvoriti u prljavštinu i raspasti se.
Voda: papir će postati mokar/vlažan.
Šinobima je lakše naučiti da stvore i kontrolišu prirodu čakre koja odgovara njihovom afinitetu, iako čak i tada može potrajati nekoliko godina. Šinobi nisu ograničeni na prirodu prema kojoj imaju afiniteta, i u stvari je uobičajeno da jonin ovlada dvema prirodama. Međutim, čak i ako šinobi ovlada drugim prirodama čakri, još uvek je nemoguće (pod normalnim okolnostima) da ih koristi na istom stepenu efikasnosti kao i sa sopstvenim afinitetom.

Citajuci ovo je zatvorio knjigu vidi da svako ima prednost i ne mada puno informacija odlucuje da krene da kupi taj papir sa chakrom koj treba.Te je izasao napolje i zapustio se ka ulicama da tamo verovatno ima krenuo je ka tim putem daljini se gubio polako trag njega.

Stigao je do mesta gde trenira te je uzeo papiric u ruke te je zatvorio oci i poceo da protokuje chakru kroz papiric posle par sekundi je otvorio oci te je papiric odreagovo.

Wertzuir - Nova Kuca - Page 3 Screenshot_11

Skamenio se te pretvorio u prasinu:

Opa izgleda ja posedjujem zemlju interesantno.

Smejaci se je bilo vreme da nauci neke tehnike zemlje te se zaputio ka kuci neko vreme je hodao i stigao je otvara vrata i zatvara ih za sobom te ide po knjigu te je uzima i pocinje da cita o stilu zemlje.

Naslov:

Element:Zemlja

Za većinu džucua u zemaljskom stilu, korisnici stavljaju ruke na tlo i koriste svoju čakru da promene njen oblik. Ređe, korisnici stvaraju zemlju u svojim telima, koju izbacuju iz usta. Jednostavnije primene Earth Release-a uključuju promenu terena oko korisnika.Otpuštanje Zemlje je prirodno snažno protiv Otpuštanja vode i slabo protiv Otpuštanja munje.Ova slabost se objašnjava time što nečistoće u zemlji prirodno provode elektricitet. U istom romanu, ova slabost se može negirati ako se oslobađanje zemlje promeni u staklo, ali je to toliko teško izvodljivo da se smatra nemogućim.


Citajuci je zatvorio knjigu odlucio je da pokusa te je izasao napolje i krenuo da mesto gde trenira posle nekog vremena je stigao.

Stigavsi do mesta je gledao kako bi mogao da zapocne gledao je ka drvecu bilo je to veliko polje.

Wertzuir - Nova Kuca - Page 3 D5ywg9l-b4a8a6e1-06a0-4c22-8dc6-8605193a1e7b.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2Y4NDlmMWU2LWI5OTEtNGI4OS1iZDliLTdiODZhZTIwOTA1NFwvZDV5d2c5bC1iNGE4YTZlMS0wNmEwLTRjMjItOGRjNi04NjA1MTkzYTFlN2IuanBnIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Te se sagnuo i stavio ruke na zemlju i poceo da koncentrise chakru kroz zemlju u glavi je stvorio sliku da stvara neku strukturu.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 3 #world2

Neuspevsi da izvede tehniku pomislio je da radi pogresno mozda treba malo vise energije da se ulozi i vere te je opet pokusao saginje se stavlja ruke na tlo i fokusira chakru i malo vise energije i vere:

(Hajde hajde)

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Wertzuir - Nova Kuca - Page 3 #world1

Osetio je pod nogama kako oseca neki zemljotres te je osetio zemlju kako se dize te stvara mali ravan toranj:

#card92
10 cha-150 hp

Wow ovo je sjajno.

Govoreci iznenadjeno sisao je na tlo te gleda toranj:

E pa ovo je stvarno fino.

Te prilazi ka tornju i dodiruje ga te vidi da je bas cvrsto od chakre izgleda da zavisi kolko ulozim moje chakre toliko je jako.Te stavlja ruku na toranj te ga rusi i delovi tornja se raspalo po terenu te polako ulazilo u zemlju.Odlucio je da ode kuci da odmori neko vreme.Te se zaputio kuci

Hodajuci neko vreme je razmisljo kako zemlja moze biti jaka odbrana ali mada moze i napad hodao je te je naleteo na svoju kucu te je usao u nju i otisao je da gleda nesto na TV seo je na kacu i upalio ga je te poceo ga gledati.

#card8

Gledajuci u tv mu se prispavalo onako je bilo kasno.odlucio je da ide da spava ugasio je tv
I usato sa kauca otisao je ka wc oprao zube posle toga izasao I otisao u sobu presvuko se
I legao u kreveta te polako ulazio u san.

Jutro je doslo sunce je blještelo to je Wertzuira probudilo trljao je oci polako je ustao sa kreveta da se razbudi krenuo je ka wc da uradi jutarnju rutinu posle toga je otisao u sobu da spremi krevet i da se obuce.Posle 6 minuta je zatvorio vrata od sobe i otisao u dnevnu roditelji su bili zabrinuti te sam dosao kod njih upitao sta se desava.Rekli su mi da se moramo seliti negde drugde upitao sam ih zasto a oni mi rekli jer moguce da ce nas neko napasti.Bio sam iznenadjen sto cu se morati odreci ovog mesta a tolko ima dosta sto hocu da upoznam posle toga sam otisao u sobu poceo da se pakujem stavljao sam stvari u ranac.Posle 30 minuta smo se svi spremili zakljuali su vrata i krenuli.Moj otac je imao neku staru kucu koju je napustio kad je bio mali te smo se tamo zaputili.Bilo mi je zao mesta gde sam trenirao ali tu je sta je hodali su na daljini su se gubili koraci.