Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Training Grounds - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Training Grounds

First topic message reminder :

Training Grounds - Page 2 A7bf3ca791193bf05406dec81f815df12de5223c_hq

Livada do reke koja predstavlja jednu od mesta gde ratnici Keona mogu da usavršavaju svoje borilačke veštine. Po njoj su razbacani drveni stubovi, pogodni za treniranje bilo čega - balansa, udaraca.. Bez obzira na udaljenost od Keona, na njoj je zabranjeno voditi ozbiljne bitke, kao i bacanje razornih napada. Ko god prekrši ova pravila ide u ćuzu.

Blagi osmeh mu se pojavio na licu kada je video da je njegov napad pogodio Jotaroa. Nije bio siguran da li je namerno pustio da ga napad pogodi ili je samo presporo reagovao. Bilo kako bilo nije bilo vremena da sada o tome razmišlja. Struja je obavila njegovo telo i on se stvorio odmah pored Jotaroa ispuštajući još jedan talas struje prema njemu.

#card44 #card101 #card42

Tu smo na dva - tri metra jedan od drugog.
Thunder Mode: 35

Nakon sto je protivnik izbegao njegovu pesnicu, lagano je vratio ruke u dzep primetivsi da se ispod poda nesto cudno desava, samo je oblozio svoje telo cistom moci i tako se zastito od napada, ipak nakon toga nije mogao da pomeri svoje noge.
#card109
Nakon toga je sa svih strana krenula voda da se obrusava na Ichiga.
#card5

"Nisam se nadao ovako jakom napadu od tebe."

Izgovorio je to nakon što je izbacio i obmotao telo svojim Raitsuom. Ipak nije stigao da uradi to na vreme. Refleksi su mu zakržljali, a u ovom telu se još nije osećao kao u svojem. Odmah nakon toga stvorio je dva biča u rukama i krenuo da maše ka Jotarou.

#card109 #card47

Dmg je 2 puta po 200. Zag 25 po biču.
Thunder Mode: 70

”Vidim dobro si se snasao sto si uspeo da zaustis deo napada, da te je ceo pogodio verovatno bi se onesvestio.”
Ipak, iako je zamalo ostalo onesvescen nakon tog napada nastavio je punom snagom na Jotara, bicevi su veoma brzo krenuli ka Jotaru, ali to nije bio problem za njega, ostao je smiren, a voda se odjendom pojavila ispred njega koja je zaustavila napade bicem.
#card4
Takodje je oblozio svoje telo vodom, i cekao sta ce sledece Ichigo da uradi.
#card7

Kad su ova dvojica završili sa sparingom odlučio sam i ja da se pokupim. Vulo mi se javio, kao ovo ono mogli bi da popijemo koje piće jedan dan. Što da ne, iako nisam se nešto radovao ponovnom susretu sa alkoholom. Ipak, ulazim polako u formu. Krenuo sam laganim koracima nazad ka Keonu.

Kad jednom kreneš, nema stajanja. Vule je odmah sutradan otišao na poljanu za treniranje kako bi vratio svoju kondiciju i formu u njegovu staru. Kako se približavao video je da neki napadi šikljaju te je stao iza drveta i zamaskirao je svoje prisustvo i sa znatiželjom posmatrao borbu Ichiga i onog njegovog šarlatana iz pekare. #card108

Hp=500
Ep=100

"Moguće, ali još se prilagođavam na ovo novo telo. Nisam puno puta sudelovao u borbi u ovom telu."

Na jedvite jade se odbranio od tog napada i znao je da će ga sledeći sigurno onesvestiti. Morao je brzo da završava borbu ili će mu to biti prvi poraz. Krenuo je da vitla bičevima opet ka svome protivniku.

Dmg je 200 po biču. Zag 25 po biču.
Thunder Mode: 105

Ohoh izgleda da onaj šarlatan iz pekare uopšte nije za zajebanciju. Ichigo sa kojim je Vule imao egal meč je potpuno sateran u ćošak. Biće zanimljivo ispratiti ovu borbu do kraja a možda i Vule uskoči sa nekim da se malo pošiba.

”Nisam ni ja, zaista ovi napadi koje koristim su zalosni.”
#card101
Nakon toga se brzo pomerio izbegavajuci jedan bic, dok ga je drugi pogodio, ali je ostao na nogama zbog vode koja je bila oko njega.
Nakon toga je zamahnuo svojom pesnicom ka protivniku.
#card102
170 dmg, 100 en ulozeno.

Hm hm zanimljiva razmen udaraca dvojice ratnika. Međutim, veoma se lako da primetiti da su obojica navikli na mnogo žešće stvari i da ovo sada što rade nije ni blizu njihove pune jačine. Da li su i njima tela zakržljala kao i Vuletu? Moguće, ali jebiga ipak oni prave stvari ni iz čega.

Odskočio je u stranu i tako izbegao napad koji mu je pretio, a onda opet krenuo da mlatara svojim bičevima. U međuvremenu primetio je da je takođe i Vule došao da trenira. Onog njegovog ćutljivog prijatelja nije bilo nigde. Opet je zamahnuo bičevima na protivnika.

#card101

Dmg je 200 po biču. Zag 25 po biču.
Thunder Mode: 140

Ni sam Vule ne zna zašto se tu sakrio među drvećem i iz senki posmatra trening dvojice ratnika. Valjda navika jebiga, uvek je vrebao iz senki i nikad nije bio onaj kurčevit tip već je sve uvek taktikama i strategijama razmišljao i proučavao. Međutim, sada nije bilo potrebe za tim ali odlučio je još neko vreme da tu stoji.

Odjednom dok je smireno drzao ruke u dzepovima iz njega je krenula da izlazi moc koju je izbacio kako bi se bez problema zastitio od protivnikovih biceva, pitao se koliko ce ih jos poteza posedovati zaista su bili naporni.

#card109

Nakon sto se odbranio opet je krenuo da udari svog protivnika pesnicom.
#card102
100 snage ulozeno, dmg je 135

Već polako mu je dosadilo da ih gleda jer izgleda da se ni ne trude da se poubijaju već samo se šibaju bičevima međusobno dok jedan ne padne u nesvest. Izvadio je cigaretu i krenuo je da izlazi njima na videlo, ali ipak nešto se desilo...

"Ako te ovo ne pogodi ne znam šta će."

Izgovorio je to dok je još u letu ispaljivao precizan laser munje ka protivniku. Pre toga je na identičan način kao i do sada izbegao njegov udarac pesnicom koji je pretio da ga pogodi, a zatim ubrzao svoje kretanje još malo.

#card109 #card46

Dmg je 475. Zagarantovani je 25

Kako je Vule krenuo da se pomera ka njima shvatio je da je zaboravio svoj šešir kući, a on bez šešira ne ide nigde. Brzo je trknuo nazad ka ulicama da se što pre vrati kući a srećom njegova kuća je blizu pa bi trebao da se vrati za deset minuta.

Iako napad nije bio bas elegantan jer je isao iz njegovih usta ogroman munjeviti napad je krenuo ka Jotaru, morao je brzo da odreaguje, jer bi mogao da nastrada od ovog napada ako ga pogodi. Poslao je vodeni napad kako bi ublazio napad, a zatim se brzo pomerio u desno kako bi izbegao ostatak napad.

#card3 #card101
270 dmg, nastavilo je 205.

”Ovo je bilo zaista blizu, nije lose.”
Nakon toga je aktivirao jednu od svojih tehnika.
#card483

Opet je uspeo da izbegne, znao je da je to njegov kraj verovatno zato nije hteo da muči ni sebe ni Jotaroa. Prekinuće borbu sada pre nego što bilo ko od njih dvojice napadne opet.

"Dobra borba, ali nemam više snage za nastavak. Ovo telo je još uvek slabo."

Mač koji je do tada uvek bio zaboden u zemlju pored njega vratio je nazad na leđa, a onda prišao Jotarou pruživši mu ruku.

Borba iako je bila sparing se dosta napeto odvijala, pitanje je koliko bi jos Jotaro izdrzao sa ovim telom da se borba nastavila, Ichigo je zasluzio da mu Jotaro pruzi nakon dobre borbe.


”Dobra borba, mada verujem da treba jos dosta da treniramo da bi se vratili u stare dane.”

Dok je jeo iz kese poslednji lignju koja je imao taman je mogao uzivati a takodje bacio je u kantu koja se nalazila tu blizu pre nego sto dodje u pocetak treninga.video je kako koje ljude ali nisu nesto trenirali nego uzivali u reci.videvsi drvene lutke tako je malo poceo udariti za pocetak dok ne dodje trenutak dok me isproba.ipak cekao je Cezara da se spremi da dodje na ovo mesto,u ovom slucaju prvi je ovde taman dosao dok je stigao.

Nakon sto se rukovao sa Ichigom u ime dobre borbe odlucio je da je vreme da se ode odavde. Danasnji sparing iako je bio prvi je bio odlican, dosta je ojacao otkad je dosao ovde, ali i dalje je bio daleko od stare moci. Laganim koracima je napustio ovo mesto.

Sa peškirom oko vrata, laganog koraka, došao je na teren za trening. Kasnio sam nekih pet minuta, srećom nije bila neka gužva, par koji je tek sad odlazio izgleda. Razgledao je levo desno, sve dok nije video Ria, te mu se približio

"Izvini što kasnim, malo sam se opustio."

Reče mirno i staloženo, spremajući se za sparing

Mogoa je primetiti Cezara koji je dosao na trening izgledao je bas kao spremno i ako naravno bio je bas u tom trenutku prikladan i izgledoa je kao da ide na trening,sto mu se zapravo svidelo sto je dosao tacno na vreme.

na vreme si dosao.

tada se istezao malo po malo.

Video sam da se Rio krenuo istezati, te bi ja isto uradio. Ramena, ruke, kukove pa noge, i tako u krug jedno dvaput, čisto da budem spreman za borbu koja će ovde uslediti.

"Spreman sam kad god si ti!"


Rekao sam mirno, stajući u gard, očekivajući njegov potez.

Pogledajuci Cezara i ako je ovo prvi put da isproba nesto od svojih tehnika koju je imao i da takdoej pokaze svoju moć,mada opet je cudno da pokaze svoje carobnjacke moci ali ipak je hteo da ga barem iznenadi.

Pa ja sam spreman taman da vidis moju moć,pa mislio sam da ja prvi pocnem ako nije problem.

udajio se od njega 6 metara naravno kada je uradio encantment magicni krug tada je pocela i njegova aura da se poajvljuje ali ona vatrena kada je ispalio napad koji ga prati znajuci da bi mogao biti sposoban da se odbrani.

#card362 #card23 #card21

(dmg je 450 i napad prati,90 aura mi se dodaje i 45 aure za napade vatrom)

Kako je Rio krenuo da baca svoj napad, ja bih se odmakao do reke, polako hodajući po njoj.

"Si spreman?"


#card485 #card43

Ispružio sam ruku i ispalio ka njegovom napadu svoj. Nedovoljno jak, ali ublažiće šta bi inače bila smrtonosna tehnika. Ako ništa, uspeo sam da se izvučem sa po kojom opekotinom

"Jel ovo sve što umeš?"

(imam 50 brzine od water walkinga, a damage je bio 300, primih 150 damagea crko dabogda)

Mogao je uvideti da vec hoda na vodi sto ga nije zacudilo osim sto je takodje bio dobar,naravno radovao se da ima i svoje trikove osim sto je ispalio jedan napad sada ce nesto drugo uraditi,ispruzio je ruke te je ispalio metak nadajuci se da vidi sta ce uraditi.

to ti mislis.

#card22 #card21

(ulazem 3 slota i svaki metak je 195 dmg,39 aura mi se dodajesto je ukupno 129 i 19,5 mi dodaje dmg na vatru na vatru al zaokruzicu na 20)

Hamon koji sam držao u nogama sam povukao, dozvoljavajući telo da mi se natopi do pola, čisto kako bi malo ublažio ove opekotine. Iskreno, nije navikao na nešto ovakvo, nit je očekivao da će mu protivnik biti jak. Još koji potez, i gotovo.

"Pa onda ćemo ovako"

Obložio je svoje telo moći i zaleteo se ka Riu, sudarajući se sa njegovim napadima, spreman da i njemu zada po koji udarac

#card109 #card482 #card102

(100 moći ulažem u defense, uložiću 150 energije, tj 200 damage-a ka tebi)

(ustvari imam 65 od aure al sam proslog posta napiso 20 crnih mislim ono xD)
Kako po koji put se malo oznojio shvativsi da je ovo cak i dobro bilo,mada ipak nije ni on bio los sa ozbirom kakve napade koristi kakvu energiju i kakav stil,tada ubrzo dok je krenuo ka njemu izbacio je cistu moc a nakon sto je imao cistu moc tako je mogao izvaditi stit u trenutku kada je udario i ponistio njegov udarac imao je odbranu.a aura je dalje bila tu.

#card109 #card811 #card21

Kakav stil kakva energija to je neverovatno.
(izbacujem 100 moći i ponistavam dmg tvoji jos sa stitom,129 auru imam i 65 auru za napad vatrom)


Opekotine na svežem povetarcu su polako dolazile do izražaja. Bolelo me je, možda sam dosta omekšao ali nisam želeo dalje da nastavim borbu.

"Predajem se"


Rekao sam nekako poraženo, na običnu opekotinu sam posustao, barem za sad. Al ako ništa, Rio mi je pomogao, i drago mi je zbog toga. Ispružio sam mu ruku teških muda i rekao

"Čestitam"

Tada dok su zavrsili borbu samo bi njegova vatrena aura nestala i postalo normalno kao i pre,nije znao da ce da toliko takva aura buhtati,mada borba je bila dobra taman,videvsi da ima male opekotine bilo mu opet i zao ali izdroa je muski,pruzio bi mu ruke dok je govorio.

Training Grounds - Page 2 54de76531879817fa3e17fe14bec30a3

Takodje tebi cestitam bio si dobar,mada izvini za opekotine mozda sam preterao

ponosan bi bio na njega i na sebe.

Obložio bih opekotine sa peškirom koji je poneo sa sobom, trebaće mu neko vreme da se oporavi od ovog. Sreća u nesreći je da neće imati nikakve trajne posledice poput ožiljaka. Ništa, šta da radi

"Nadam se da ćemo moći još jednom ovako da istreniramo uskoro"

Da da da.

klimao je glavom dok je tri puta izgovorio Da,i ako je bese jeo pohovane lignje taman je opet nesto osetio dam u se jede mozda bi mu dobro doslo burek sa sirom ili ustvari neka druga hrana.

Da li nakon treninga se i tebi jedu burek sa sirom?

Pre bih jeo nešto hladnije, poput sladoleda, al ko može da odbije burek sa sirom? Sa smeškom na faci, rekao sam

"Itekako, valjalo bi da se častimo nakon treninga"

Ako ništa, barem neću provesti popodne plakajući u apartmanu već ću se barem najesti ko čovek.

Samo je klimao glavom jer nije imao sta da drugo odgovori kada su se oboje slagali u necemu barem,i ako je razmisljao dal da sada odu ili barem da odmore jos neko vreme,tako da je ipak odlucio da krenu tako je poceo hodati.

Pa hajdemo onda idemo.

cekajuci da podje sa njim a kada podje taman ce ici snjim.

Kako god ispalo, dobro se izlemao danas i još će jesti nešto što nisu kifle, divote.

"Pa ajmo Rio, čeka nas burek!!!"

Reče nekako uzbudjeno sa osmehom, te bi nastavili laganim koracima ka jedinoj pekari koju su znali, Golden Grain.

Pa idemoooo.

nakon sto je prihvatio da odu do pekare sto mu je bilo drago da ide snekim,tako je i on bio ubudjen i da barme nahrani stomak od ovlikog treninga ko zna koliko ce nadalje napredovati,isli su korak napred.

Konačno je došao do poljane za trening. Laganim i teškim koracima je radio zagrevanja kako ne bi došlo do grča. Uvek je morao da se zagreje pre treninga ili borbe kako ne bi došlo do iznenadne povrede. Stavio je šešir na drveni stub i rukavice je zategnuo kako mu ne bi spale.

(bese to suncan dan.. Doslo je vreme za terning. Konacno stigoh na svoje odrediste, gde sam primetio jedno poznato lice.. Bese to, Vule? Da.. Njegov upecatljiv izgled. nikako ga ne mogu zaboraviti. Morao sam se obratiti za sada, kasnije cemo videti kako cemo)

Oh.. Pa sta ti to radis ovde Vule?

Kako je trenirao i kako se zagrevao, uočio je poznato lice kako prilazi poljani za trening. Beše to onaj iz kafane, Sangwoo mu beše ime. Što pije belu kafu i ima podočnjake do kolena. Zaustavio se na momenat.

Pa treniram šta ću raditi, da nećeš i ti?

(Vule kao i uvek, ne bese preterano raspolozen, ocekivao sam malo dramaticniji odgovor, ali evo sta dobih.. Pih zivote lizalico.. Blago sam se nasmesio i odgovorio)

Isto kao i ti, da treniram..
Nego, vidim da nemas partnera za sparing.. A nemam ga ni ja.. Slucajnost?

Gledao je tog samouverenog momka kako mu predlaže nešto. Da li je slučajnost ili ne, to ćemo tek da vidimo. Vule je krenuo da trčkara u mestu i da radi niski skip, kako bi se zagrejao.

Hehe ti ako misliš da nije slučajnost, slobodno započni trening.

To je bila dozvola za napad.

(Nikada ne prestaje da me iznenadjuje.. Daje mi cistu priliku za napad, ukoliko bih je iskoristio, ispao bih cavulja.. Nisam to mogao da uradim, moj odgovor je bio jednostavan. Seo sam na zemlju, pocevsi da meditiram, skupljajuci prirodnu energiju.. Pticice su polako pocele da se okupljaju oko mene, lebdeci, pevajuci svoje melodije.. Smirivale su me.. Nije bilo nikakvih tenzija u vazduhu, nije bilo nikakve zelje za borbom, sobzirom da smo "prijatelji", moze se reci.. Cekao sam, i cekao.. Zatvorenih ociju, spreman na njegov odgovor, kakav god on bio).

Očekivao je napad od svog novog sparing partnera, međutim nije ga dobio. Zastao je malo sa niskim skipom i pogledao ga je kako leži na zemlji kao da meditira.

Pa šta je sada bilo, rekao sam ti da me napadneš.

(izgleda da Vule nije imao nameru da napadne prvi, verovatno zato sto je mnogo jaci od mene, ne znam.. Nisam vise mogao gubiti vreme.. Ja sam ustao sa zemlje a pticice su se razbezale, spremio sam se za napad)

-manipulacija
#card421
#card422
150dmg

(velikom brzinom, napravio sam luk svojim nenom i ispalio strelu na njega.. Napad nije bio velike snage, ali je i vise nego dovoljan za pocetak)..

Opa izgleda da je Sangwoo konačno napravio prvi potez. Vule je gledao kako je ta providno crvena strela letela ka njemu i u poslednjem momentu sklopio je svoje ruke i iz zemlje iza njega izašle su tri ruke. Jedna se sudarila sa strelom, dok se druga zaletela na Sangwooa. Treću je uništio i pripremio za nešto drugo.

Opop, dobar dobar ajmo dalje.

#card441 #card61 #card64 #card448
(50 pasivno defensa)

(vule uopste nije bio za zajebanciju.. Vidim da je kontrolisao zemlju, kao i ja.. Ali njegova moc je bila veoma cudna.. Kao da je kontrolisao neku plavu energiju, pretvorio je jedan od svojih napada ni u sta.. Zbunio sam se u potpunosti.. Jedino sto mi je preostalo jeste da izbacim moc iz sebe te se odbranim od ovoga napada.. Drugih moci mi nije preostalo)

#card109
150moci - 150deff

O.. Vule.. Sta je to bilo? Kakve su to moci covece?

Izgleda da ni ti nisi sa mog sveta, čim praviš strele od neke aura ni iz čega.

Kako je to rekao, iz džepa je izvadio nožić. Zavrteo ga je par puta i onda ga je bacio na Sangwoo. Na prvu loptu taj nožić je jedva izgledao opasno ali Vule mu je dodaomoć svog prošlog napada i on je sada okamenjen.

#card803 #card448
(ovo projektilno oružije ima 180 dmg)

(svidela mi se ova borba, ali ne verujem da sam bio sposoban da nastavim.. Okamenljeni nozic velikom brzinom putovao je ka meni, morao sam nekako da odreagujem.. Ovo je bio pravi trenutak, ovo je bio trenutak za koji sam toliko vezbao.. Bungee Gum!!)

#card423
prvobitni damage-30

(Vec sam se iscrpeo, nisam vise mogao da nastavim.. Uspustio sam duboki izdah i pogledao u Vuleta, s rukama na kukovima, rekavsi)

Paa Vule, ovo je bilo zanimljivo, zar ne? Ne mogu vise, iscrpljen sam.. Ocigledno mi fali jos treninga.. Predajem se :)

Opa iznenadio je Vuleta ovimm potezom. Nožić je otišao pravo u njegovu auru ali umesto da je preseče on je taj nožić vratio ka Vuletu.

Ahahahahaha dobar, dobar.

Vule je ometalio svoju ruku i uhvatio je nožić. Vraćajući ga nazad u džepu.

To bi onda bilo to od danas, ja bih sad trebao poći. A ti ovde bolje ostani još malo.

Otišao je pozdravljajući ga i blago podižući svoj šešir.
#card445