Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Training Grounds

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Training Grounds

Training Grounds A7bf3ca791193bf05406dec81f815df12de5223c_hq

Livada do reke koja predstavlja jednu od mesta gde ratnici Keona mogu da usavršavaju svoje borilačke veštine. Po njoj su razbacani drveni stubovi, pogodni za treniranje bilo čega - balansa, udaraca.. Bez obzira na udaljenost od Keona, na njoj je zabranjeno voditi ozbiljne bitke, kao i bacanje razornih napada. Ko god prekrši ova pravila ide u ćuzu.

Vule se našao na ulazu od terena za treniranje. Dugo niz njegovo lepo i bledo lice nije potekla kapljica znoja, a i više nije siguran u svoje veštine na ovom misterioznom svetu. I dalje je bio obučen u svom kultnom odelu i rukavicama. Stavio je šešir na jedan drveni stub i krenuo je da se priseća svojih veština i umeća.

Nije mu dugo trebalo iz one stare krčme do ovde, svega nekih dvadesetak minuta. Koliko su me oči služile, na terenu sam primetio dva poznata lica, i jedno nešto poznatije. Dva stražara izgleda su našla put do ovog mesta, al su kao i uvek držala ogromno rastojanje. Poznatije lice beše Vule, kojem je prišao na nekih desetak metara i mahnuo rukom

"Pozdrav!"

Dok su njegovi fizički pokreti sekli topli vazduh ovog prolećnog dana, začuo je taj poznati glas i naglasak, koji kao da je dolazio iz sred Venecije. Zastao je na momenat i primetio tri persone. Dvojica su bili malo dalje iza njegovog novog poznanika Cezara.

Oho, kako je?

Onda mu se malo približio i na uvo šapnuo.

Ko su ti ova dvojica?

"Moja dva lična angeli custodi."

Našalio sam se malo, očigledno je situacija bila doosta drugačija.

"Imao sam nekih problema sa autoritetom i sad mi se ne skidaju sa grbače."

Reče nekako smireno, iskreno bili su nebitni barem za sad, sve dok se drže na 150 metara ja sam okej sa njima.

Malo se nasmejao a onda je izvadio svoju tabakeru i krenuo je da pali pretposlednju cigaretu sa onoga sveta. Dao je sebi izgovor da je ovo sada odličan momenat da napravi pauzu.

Otkud ti ovde?

Upitao ga je dok je izduvavao dim. Bilo je malo posle podneva i sunce mu je tuklo u oči pa se malo pomerio u stranu.

"Iskreno.."

...

"Dosta sam lenčario od kad sam se pojavio ovde."

Nije imao pametnija posla od ovoga, mogao je da sedi besposlen i ispija svoje poslednje pare ali šta bi mu to dobro donelo? Malo treninga nikom nije škodilo.

"A i tukao sam nekog debila nedavno, pa se spremam za drugu turu."

Dok je Vule pućkao dim ja sam se polako počeo zagrevati.

Na brzinu je ispušio cigaretu i bacio ju je zgasivši je. A onda je krenuo da radi polu čučnjeve na jednoj nozi pa na drugoj kao Goku pred borbu.

Ohoho you are approaching me?

A onda je stao u gard i čekao je svog protivnika za reakciju. Imao je neki predosećaj da Cezar nije momak za zajebanciju.

Kako je on bio u sred zagrevanja, tako mu se Vulo pridružio. Ubrzo su obojica bili spremnu za ozbiljnu borbu.

"I can't beat the shit out of you without getting closer."

Nasmejao se, na šta je počeo da oseća hamon u svom krvotoku. Prostrujao je kroz desnu ruku, na šta sam zabacio jedan izduženi kroše ka Vuletovom pravcu.

#card483 #card102

(100 damage-a ide ka Vuli. Ako Vulo neće da se odbrani prekinuću pesnicu)

Gledao je Cezarovu pesnicu kako ide ka njegovoj glavi. Brzo je pomerio glavu u stranu i izbegao pesnicu. Držao je ruke u gardu i trčkarao je u mestu kao bokser.
#card101
Opop ajmo ajmo.

Čekao je protivnikov sledeći napad i na osnovu ovog je video da Cezar nije naivan protivnik

"Desna ko leevaaa"

Prišao mu je te lansirao desnu nogu ka Vuletovom boku, prebacivajući čitav balans svog tela na levu. Iskreno borba mi je više delovala kao dečija igra, ali gledajući okolnosti, to je ono baš što mu je trebalo. Malo opuštanja i smeha.

#card102

(100 damage nogom)

Sklopio je svoje ruke i čuo se zvuk zvonceta, crvena aura ga je obasjala odbijajući napad zatim se desnom pesnicom zaleteo na Cezara.Igrali su taj tango smrti, usporenu verziju. Čudnovata mu je bila ta zlatna aura koja ga je okruživala, do sad nije imao slučajeva gde se susreo sa njom.
#card109 #card102 (100dmg)
Training Grounds 57be20d7148e809846c1178d799634ca

Stojao je mirno i staloženo. Žućkasta aura se malo proširila, upijajući čitavu silinu Vuletovog napada. Očigledno je bilo da je korišćena tehnika bila ista kao i njegova, eto nešto su imali zajedničko pored alkoholisanja. Odmakao se malo od Vule, te obložio svoju ruku hamonom

#card109 #card482 #card102

(50 moći u defense, 120 energije ulažem, dmg je 152)

Desna pesnica je išla ka njegovoj faci. Nisam želeo da ga povredim, tako da ako se ne uspe odbraniti, računam kao da sam zaustavio pesnicu pred njegovim licem.

Nije očekivao ovako brzu reakciju. Vidi se da mu je lenčarenje uzelo dug. Ruke su mu bile u visu i nikako nije mogao da izbegne ili negira napad na njega. Prekrstio je svoje ruke u X ispred svoje glave i poslednjim tragovima crvene aura pokušao da ublaži udarac.

Ohoho dobar dobar.

Čekao je sledeći potez.

Kako je izbegavao gužvu na ulicama nije mu dugo trebalo da dođe do ovog mesta, da je znao da nešto ovako postoji toliko blizu njegove kuće i pre bi posetio ovo mesto. Mač mu je bio na leđima spreman za borbu. Na terenu je već video nekoliko ljudi, ali nije planirao da im se meša u trening, jedino ako ga pitaju može da se priključi.

Kako je njihova borba bila u toku, Vule je krajičkom svog perifernog vida ugledao još jednu osobu. Stavio je ruku u predelu grudi i ispružio je šaku davajući znak Cezaru da pauziraju. Kako im se ta persona približavala Vule mu se obratio.

Izvoli?

Kako je to izgovorio tako se setio da je to onaj čovek koji ih je častio pićem u kafani. Nabacio je onda smešak i čekao je odgovor.
#card104

Osoba koja mu se obratila bila mu je poznata, ali koliko god se trudio da se seti nije mogao. Bilo mu je čudno da zaboravi nekog sa takvom bojom kose.

"Znamo li se?"

Još uvek ga je mučilo kako je moguće da zaborvi identitet te osobe. Uhvatio se za mač i zabo ga u zemlju ne puštajući dršku. Taj gest nije predstavljao ništa neprijateljsko bar za njega.

Vule se nasmejao malo sebi u bradu. U njegovom svetu, skoro uvek je on bio taj koji zaboravlja, ali eto. Novi svet novi čovek, barem tako pričaju. Naravno da nije zaboravio lep gest od poptunog stranca, ipak su takve stvari kod njega kući bile potpuno nepostojeće. Pružio je dva, tri koraka i seo je na zemlju naslonivši se na stub na koji je stavio svoj šešir.

Bili smo zajedno prisutni u kafani Tipsy Dragon, zar ne?
#card104

Krao koz maglu prisećao se tog događaja iz kafane. Bio je sa Jotarom tog puta i malo su više popili, ali setio se ta dva čoveka za šankom i one lepe konobarice. Iako ga crnke nisu toliko privlačile nju je lepo upamtio.

"Aha sećam se sada. Vidim trenirate, kako ide?"

Izvukao je mač iz zemlje i par puta mahnuo kroz vazduh njime ne bi li osetio težinu. Bio je nešto teži nego onaj kojeg je koristio pre, ali to je verovatno do materijala.

Video je da ovaj nosi neku mačetinu sa njim. Dobro jebiga svako ima svoj ukus. Krenuo je odmah da priča sa njim a nije spomenuo svoje ime. Izgleda da su kultura i maniri drugačiji ovde.

Ja sam Vule inače, drago mi je.

Zatim je krenuo da ustaje naslanjajući se na stablo i stavljajući šešir na glavu odgovorio je.

Dugo se nisam pošteno borio, a ni oznojio, i izgleda da je to uzelo svoj dug. Niti mi se priroda ovde ne čini ''domaća'',.

Tebi?
#card104 #card441

Gde mu je pamet bila nikada se nije upuštao u duži razgovor ili borbu a da se pre toga ne predstavi svom sagovorniku ili protivniku. Bar tamo odakle dolazi to je bilo jedno od nepisanih pravila svakog razgovora.

Ichigo, takođe.

Krenuo je da kaže još nešto, ali je odustao od te ideje još u mislima.

"Daleko od toga da je kako ti kažeš "domaća". Ni ja se dugo nisam borio. Zapravo ovo je prvi put posle dužeg vremena da sam potegao moj mač."

Iako je dosta ličio na njegov stari Zanpakuto, po moći nisu ni blizu bili.
#card808

Mhm, fino, fino.

Vule je veoma slabo upućen u ove ''nove svetove'' i te stvari. Ovde je tek dva, tri dana a ni sa kim nije ozbiljno popričao o tim temama. Jedino o čemu je pričao je ili u vezi žena sa Cezarom ili kako da se napravi najjednostavnije jelo sa svojom novom komšinicom. Tek kada je video Cezarovu nepoznatu i čudnu auru, neobična građa i oblik Ichigovog mača. Takve stvari nikada za svoj život nije video u svom svetu, a susreo se sa svime i svačim. Mogao je samo da pretpostavi jednu stvar.

Vas dvojica niste... alhemičari?

#card104

Ne, nikako. Ja sam shinigami ili ti Bog smrti u svetu iz kojeg dolazim.

Bilo mu je čudno da priča o tome. Ipak on je jedan od retkih koji nije rođen kao shinigami već je to postao igrom slučaja. A dobro je poznato da sinigamiji žive u zajednici duša ili ti raju što bi žnačilo da ako je neko od njih ovde dospeo da je dva puta umro. Malo ga je zbunilo to razmišljanje pa je brzo pročistio misli.

Ne osećam nikakvu specijalnu energiju oko tebe, da li to znači da ljudi iz vaših svetova ne mogu da rade Kido i slične tehnike?

Kido je napadački ili defanzivni stil specijalnih napada za razne namene.

Slušao je šta je Ichigo pričao i ispalo je da je njegova pretpostavka na kraju tačna.

Bog smrti jeboteeeeeee...
Našalio se malo i naravno nasmejao na svoju foru. Uozbiljio se onda malo i odgovorio je na pitanje.

Pa pazi, ja za Kido nikada nisam čuo niti znam šta je to, a može se reći da znam za sve tajne svog sveta koje su ikada dovedene u pitanje. Tako da sam 99% siguran da ne postoji.

Zakašljao se onda malo.

Šta je to uopšte?

"Zvuči čudno, ali istina je."

Mogao je dodatno da pojasni posao shinigamija i njegovu ulogu, ali smatrao je da nema potrebe za time sada. Nije došao ovde da razgovara već da trenira. Hteo je što pre da završi razgovor pa da mogu da pređu na sparing, naravno ako to njih dvojica budu želeli.

"Hmm kako da ti to objasnim. Može da se kaže neka vrsta magije."

"Bakudō #61: Rikujōkōrō"


Šest tankih pločica stvorilo se oko drvenog stuba.

"To ti je otprilike to, da je stub živ ne bi mogao da se pomeri."

#card345

Aha, vidim.

Još jedna pitanje mu se sada nameće. Nemoguće je da te pločice same levitiraju i da se kreću. Potrebna je neka vrsta moći koja bi ih održavala, kao i Cezarevo istezivanje ruku. To je veoma neobično. Jedina energija koju Vule poznaje je životna. Sklopio je šake i čuo se zvuk zvonceta. Drveni stub je sada postao maketa Ichigovog mača.
Training Grounds Maxresdefault

#card441

Osetiš li da je ovo što sam ja sada uradio mnogo drugačije od tvog?

"Interesantna sposobnost. Pretpostavljam da to nije nikakav vid iluzije."

Iako su mu sećanja na prošli život još uvek bila mutna, kroz par flešbekova se prisetio nekih borbi koje je vodio kao shinigami. Iluzija je bila retka, ali veoma moćna sposobnost u njegovom svetu.

"Nisam odavno vežbao borbu mačem, da li želiš da budeš moj sparing partner."

Smorilo ga je pričanje iako su sada prešli na pokazivanje moći trebalo mu je nešto drugo da se razmrda.

Čuo je Ichigov predlog i zanimalo ga je kakve još moći Bog smrti ima da prikaže. Ustao je, otresao prašinu sa svojih pantalona i odela. Zatim je progovorio.

Hahaha ajde, samoj nemoj jako da me tučeš. Nov sam.

Stao je onda u borbeni gard.

"Dobro dobro, ni ja nisam neki veteran ovde."

Osmeh mu se pojavio na licu. Konačno ima priliku za borbom. Još jednom je zamahnuo mačem pre nego što ga je vratio na leđa. Izvadio je mali nož koji je uvek nosio sa sobom i stegao ga u jednu ruku jureći ka protivniku, a onda iz skoka zamahnuo jednom prema njemu.

"Evo me gore."

Povikao je čisto onako kako bi olakšao Vuletu.

#card800

Gledao je kako je Ichigo poleteo gore u nebesa i zaleteo se na njega njegovim mačom. Vulo se odlučio malo našaliti i stavio je ruku preko svog čela kao stari ljudi kada gledaju u daljinu, gledaju u njegov zalet. Međutim, Vule je pre toga sklopio svoje ruke i naalhemisao svoju ruku, tako da prva stvar koju mač bude udario biće njegova ruka.
#card442

"Interesantan tehnika."

Bile su njegove prve reči nako što je odskočio od protivnika. Njegov nož bio je slomljen na dva dela i sada je samo dršku držio u ruci. Imao je čudan osećaj zato i nije koristio svoj mač. Pukao je malo bogatstvo na njega bilo bi glupo da ga slomi u borbi. Skinuo ga je sa leđa, ali nije hteo da se zaleće nesmotreno na njega.

"Evo me opet."

Pažljivo je gledao njegove pokrete, da bi odskočio ako ovaj iskoristi istu tehniku.


Puče.

Očistio je ostatke metala koji su ostali na njegovom rukavu ali nije skidao pogled sa svog protivnika. I ovog puta je krenuo sa istom taktikom ali sada kada zna njegovu tehniku Vule se svojom rukom zaleteo na njegov pravi mač kao da je i ona isto od metala. Bilo je bistro od Ichiga što je za prvi put izvadio neki mali nožić.
#card442


Opet isto - Pomislio je u sebi dok se zaletao. Stao je u mestu i odskočio u stranu ne bi li izbegao Vuleta koji je jurio ka njegovom maču. Izgleda da je protiv njega beskorisno koristiti mačeve ili bilo koja oružija od metala. Samo da mi je moj normalni mač tu - Opet je u sebi proklinjao to što nema njegovog mača.

"Da vidimo kakav si u borbi na daljinu."

#card42

Svuda pet metara od njega krenule su da šibaju munje.

Njegov protivnik je ostao na daljini da ga puca munjama. Izgleda da je shvatio da od ove borbe prsa u prsa nema ništa. I još jednom je gledao kako Bog smrti ni iz čega pravi nešto. To je za Vuleta bilo neverovatno. Hteo je da oseti moć tih munja, jer sigurno nisu toliko jake kao obične jer ih on pravi. Pre toga se odaljio od radijusa od 5 metara. Kada su ga pogodile osetio je bol ali naravno nije isti kao kod onih pravih.

uhuh.

Video je da su ga munje pogodile, ali koliko je mogao da zapazi nije se ni trudio da izbegne njegov napad. Verovatno je testirao moći protivnika. Pamtean, ali rizičan potez. Doduše ovaj put mu se isplatilo.

"Red je na tebe da napadneš. Dosta sam ja napadao."

Rekao mu je i odaljio se par koraka unazad kako bi imao bolji pregled situacije i više vremena da reaguje.

Seo sam na jedan od stubova koji su se nalazili u blizini, posmatrajući Vuletovu i Ichigovu borbu. Nije se nešto uplitao nit komentarisao, dosta se izmorio boreći se. Sve je nešto razmišljao kako bi mogli nakon ove borbe na piće il nešto.

Hehe ne volim.

Izvadio je iz svog džepića nož. I flipnuo ga je dva, tri puta u ruci pre nego što se nije zaleteo na Ichiga. Zanimala ga je njegova reakcija i to kako će da se odbrani. U pitanju je bio najobičniji mali nožić koji jedva i piletinu može da iseče a eto našao se kod Vuleta u džepu.
#card800
(30 energije uloženo)

Kada je video da se Vule zaleće na njega izvukao je svoj mač i odbio Vuletovo sečivo. Još uvek su ga služili refleksi, ali počeo je da oseća umor u ovom telu. Nije bilo dovoljno fizički spremno da podnese i izdrži dužu borbu. Moraće još da trenira.

"Stiže me umor polako, još par napada i to je to."

Rekao je, a onda ispalio precizan napad ka protivniku.

#card103 #card43 #card344

Dmg 300.

I zaista jeste tako. I Vule je počeo dosta da se umara, čak se ni nije potpuno odmorio od borbe se Cezarom pa sad već kreće da dahće. Mnogo je zarđao otkad je došao ovde. Sklopio je svoje šake i oko njega se stvorila životna barijera crvene boje koja je negirala munju, zatim je krenuo pesnicom da ga udari.
#card109 #card102
150 dmg

Nije mu bilo jasno kako je tako lagano izbegao njegov napad. Znao je za tu tehniku i sam je koristio više puta, ali opet je bio iznenađen. Rešio je da iskoristi istu tehniku za odbranu od Vuletovog napada. Obložio je telo Raitsuom i pesnica se samo odbila od tog nevidljivog zida.

"Mislim da je dosta za danas. Hvala za sparing, ali previše sam umoran tako da idem da odspavam malo. Vidimo se uskoro."

Zahvalio se za sparing, a onda mahnuo pokupio svoj mač i zaputio se ka svojoj kući.

Kako je brzo došao tako je brzo i otišao. Vule je isto bio na izmaku snage i već je bio dosta umoran. Pokupio je svoj šešir sa drvenog stuba i zaputio se kući. Pre toga se naravno pozdravio sa Cezarom i dogovorili su se za neko piće ovih dana. Vule je povratio danas veoma mali delić svoje snage koje je imao, ali ni blizu onoga što je nekada mogao.

Opet je došao do ovog mesta. Ovog puta nije video nikog da trenira pa je bio malo razočaran, ali šta da se radi. Rešio je da trenira danas i ništa to neće promeniti. Izvukao je mač sa leđa i zaleteo se na drveni stub precizno zamahujući tako da ne ošteti u potpunosti stub, ali da mu nanese bar neku ogrebotinu.

Stigao je konacno na to mesto, nije mogao da zapazi nikog sem Ichiga koji je vezbao sa macem, te mu pade na ideju da bi mogao da se isproba malo protiv njega. Cenio je da je negde njegove trenutne jacine, te bi trebalo biti zabavno.

”Yo, jesi li za jedan sparing Ichigo.”

Udarao je besumučno u drveni stub koji je služio za treniranje. Odskako i opet se zaletao. Radio piruete pri tim zamasima kako bi izbegao zamišljeno sečivo protivnika. Iz tog njegovog zamišljenog stanja trgao ga je dobro poznati glas. Okrenuo se sa smeškom na licu.

"To sam čekao da me neko pita. Pozdrav i tebi Jotaro."

Reče sa osmehom na licu.

Dobio je odgovor koji je zeleo da cuje, dugo se nije borio. Ne zna ni sam limite svojih moci u ovom telu, ali zauzeo je svoj klasican stav sa rukama u dzepu cekajuci da protivnik prvi napadne. Nije hteo nigde da zuri, hteo je da testira prvo protivnika.

”Navali Ichigo, pokazi mi koliko si jak.”

Prošlog puta se zeznuo kada se zaleteo prvi. Ovog puta je rešio da sreća odluči ko će prvi napasti. Imao je jednu kockicu u džepu koju je igrom slučaja našao u kući u kojoj je odseo.

"Ako padne od 1 do 3 ja napadam prvi, a od 4 do 6 ti."

Reče i baci kockicu koja odskoci par puta od zemlje i onda se zaustavi.

Član 'Ichigo Kurosaki' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Training Grounds #world51

Bio je to fin nacin da se odluci ko ce prvi napasti, obojica su pazljivo posmatrali kada ce da padne kockica, to je bio takodje i znak za pocetak borbe. Nakon sto je video da da je pao broj 6, Jotaro je odlucio da borbu zapocne sa vodenim napadom koji je uputio prema Ichigu, sa nekih 10m udaljenosti.

#card3
270 dmg.

Kada je video da je pala šestica prokomentarisao je u sebi kako nema sreće, ali šta da se radi. Spremno je sačekao napad koji mu je uputio Jotaro. Bila je to velika količina vode koja je jurila ka njemu. Možda ne baš najpametniji način, ali uradio je tehniku struje kako bi pocepao taj njegov mlaz i možda ga zakačio delićem svog naapda.

#card41 #card46

Dmg 30. Zag je 25.

Poslao je jaci napad od onog sto je Jotaro poslao, te je ostatak nastavio prema Jotaru, pustio je da ga napad pogodi kako bi konacno osetio mali bol posle toliko vremena. Nakon sto ga je pecnula struja Jotaro se zaleteo na protivnika, kako bi ga udario pesnicom.

#card102
100 snage ulazem dmg je 205.
(Zadrazavam pravo da se zaustavim ako uradis nesto za prilazak..)