Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Training Grounds - Page 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Training Grounds

First topic message reminder :

Training Grounds - Page 3 A7bf3ca791193bf05406dec81f815df12de5223c_hq

Livada do reke koja predstavlja jednu od mesta gde ratnici Keona mogu da usavršavaju svoje borilačke veštine. Po njoj su razbacani drveni stubovi, pogodni za treniranje bilo čega - balansa, udaraca.. Bez obzira na udaljenost od Keona, na njoj je zabranjeno voditi ozbiljne bitke, kao i bacanje razornih napada. Ko god prekrši ova pravila ide u ćuzu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Idemo drugim putem taman tamo ima vode tak oda ce to biti dovoljno.

isli su naravno drugim putem sa ozbirom da je on predlozio da odu drugim putem,tako je drugi put izgledao kao i isti samo sto je tada bila bliza voda naravno bila je kao reka koja je proticala.a kada su stigli zastoa je da vidi i to je bilo to.

to je to CEZARE!

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
To je to bilo, reka u kojoj će da opere Vuletovu jaknu umazanu jogurtom. Nadgledaću čisto kako jakna ne bi završila niz reku, ili u nekom gorem stanju

"Pa bio bi red da počneš Rio"

Reče, naslanjajući se na drvo. Biće ovo zanimljivo.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Znas da ja ne znam kako se pere odeca na reci,cak kod mene su vise prali odecu pomocu magije i ako su kako kad koristili neki deterzent tako nesto.

tada kada je uzeo odecu tada je gledoa sta prvo da uradi mislio je da ce biti upropastena ako umoci sto je i uradio.umocio je u vodi a onda kako je poceo da dodirne odelo jogurt sa fleke se uklonila te je uzeo u vis dok je rekao.

OOOOooo koja magija,ali jos uvek je mokra i ako nema fleke,kako cemo da osusimo onda?

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nasmejao se, ovaj leba ti nije čuo u životu za veš mašinu ili barem korito. Neka, aj barem je naučio nešto sam danas

"Pa za to možeš koristiti tvoju magiju, samo umereno"

Reče, očekivajući sledeći šou koji će Rio da priredi

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa da.

GLedajuci sta nadalje da radi sa odecom posto je jos uvek bila mokra,naravno videvsi drvo ali naravno nije hteo spaliti celo drvo vec je samo isao po grancice,skupio je do jednog mesta koji je bio taman dovoljan da moze da gori i da greje ovo.

#card22

tada se sklonio jedan metar i onda je stavio odecu iza sebe dok je ispred sebe ispalio vatreni meta,tada su grancice gorele uradivsi tehniku,onda je naravno uzeo odecu i bio je sad od vatre dalje od 2 metara tako se pocela susiti dok je cvrsto drzao jer nije hteo da se spali ili tako nesto.

evega taman ce se osutiti ovako brzo.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Pametno pametno, nisi ti naivan Rio"

Reče sad malo smoreno, očekivao je da će možda da mu pretvori kaput u pepeo ili slično, što bi iskreno za situaciju bilo zlato al neka, i ovo može da posluži. Ako ništa, **valjda** će sve biti okej izmedju ove dvojice.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Tada dok je i dalje drzao mogoa je primetiti da se skoro osušila,kada je pogledao odecu zamisljeno je samo pogledao napred zamisljajuci neku devojk usa takvim odelom naravno sa macmelou-om kako zajedno jedu,prekinulo je to zamisljanje kada se priseti oda pogleda jer nakon od minuta ili mozda vise video je da se osušila i da je kao nova,tada se odmakao od vatre dok je dodirnuo i naravno bilo je cisto.a vatru koju je upaio pomocu metka ugasio ju je jer ipak to je bila njegova vatra.

posto se osušila onda je vreme da izadjemo iz ove sume pa da dodjemo natrag do training groundsa.mozemo otici odavde jer nema nicega,jedino ako ne iskoci neka random baba iz sume.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Kako kažeš šefe"

Rekao je Riu, te se odmakao malo od stabla na kojem je bio naslonjen. Nastavim li ovako ukočiću se. No, nebitno, sad je objektiv bio da se Vuletu vrati jakna u jednom komadu. Rekao je da će čekati kod terena za treniranje, tako da ga držimo Rio i ja za reč. Krenuli su na glavni deo terena za treniranje.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dok su izasli sa sume i to jos nekoliko koraka dok su isli ka treningu,naravno nije imao sta da radi tamo ili da vidi osim sto mu je palo na pamet da bi on mogao tamo on da dodje i ako nije ni ocekivao tako da ipak je sa Cezarom.

Mislis da ce doci po jaknu ovde,mada ja ga ne vidim.

tada je je zevao dok je uzimao dah i rekao.

Mada nije da mi nesto znaci njegova jakna osim sto je nije uzeo za sobom pa je grozno da ovako nesto bude prljavo.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Jao opet Rio sa njegovom filozofijom, nebitno, ponovio sam opet nešto što sam rekao ranije

"Slušaj Rio, kad se pojavi samo mu se lepo izvini da ne sevaju elementarni napadi levo desno, to ne želimo iskreno ni ti, ni ja. a verovatno ni on"

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sa ozbirom da je gledao oko sebe sto se desava video bi neke ljude koji treniraju i neki koji se naravno slazu i tak osvega ostalog,samo je gledao u Cezara sto je pricao mada sumljajuci da bi mogao prihvatiti izvinjene,mada oboje su preterali sto se tice toga.

dobro izvini cu mu se,i ako ne znam kako ce to prihvatiti al kako god.bicu spreman kada dodje.

tada je stojao.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Stigao je do terena. Izdaleka je još video da ima dosta ljudi pa se nije približavao pretenao. Nit je želeo da ga neko smara oko sparinga sada nit da ga neki zalutali, odbijeni napad greskom pogodi. Bilo bi to dosta posla oko bolnice i drugih stvari. Okrenuo se i krenuo nazad.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako je polako ulazio u poljanu za trening, tražio je Sangwooa ali prvog koga je mogao da zapazi je bio Cezar, a onda odmah pored njega je bio Riomarindo. Ovo je bilo iznenađenje jer je mislio da se uplašio danas i da nije smeo da dođe, prilazio im je sa lošim namerama ne primetivši da oni drže njegov mantil.

Oho, pa čekao sam te dana.

Krenuo je da spaja ruke i životna energija je liptila iz njih.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Polako Vule, Rio nije došao ovde da se bori"

Odmakao se za korak, dozvoljavajući Riu da preuzme inicijativu u onome što je želeo da uradi. Ajde Rio, reši to i da svi srećno odemo kući. Bile su jedne od mnogih misli koji su mi prolazile kroz glavu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(razne poznate face pocele su se okupljati ovde, nisam znao sta ce se desiti, a nije me ni zanimalo.. Umorio sam se od silnoga treninga sa Vuletom, bio sam poprilicno udaljen od svih, tako da sam bio siguran da me nisu ni primetili, za nekoliko sekundi napustio sam podrucije)..

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Prosli bi nekoliko minuta i tih sekundi naravno strpljivo cekajuci dok su njih dvojica cekali da on dodju.onak korka koji je cuo proslog puta bio je taj poznati korak,nije mogao da skine pogled sa njega naravno ne obazirajuci se na one zvukove koji su bile sa svih strana.tada je jednu nogu pruzio korak napred ali ne skroz,dok je jednu ruku drzao njegovu odecu tada je pruzio dok je gledao takodje njegovu reakciju,bio je takodje smiren,mada ne znajuci kako ce uopste ispasti nakon ovoga da li u normalu ili do borbe.a onda je krenuo da kaze svoju rec.

Vulo izvini,sto se tice jogurta malo sam pretero ali ocistio sam odecu ako ti ovo ista znaci.

tada je cekao njegov odgovor.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Krenuo je da divlja po poljani, ali onda je čuo Cezara i video je da su uzeli njegov mantil i oprali. Smirio je svoju energiju sada, i prišao im je.
#card106

Morao je biti siguran da ovo nije neka zajebancija ili da ne smeraju nešto. Nakon što se uverio (ili nije) uzeo je mantil u svoje ruke i proverio dal je to taj, i zaista jeste. Nakon toga pogledao ih je i sa malim smeškom na licu klimnuo glavom i zaputio se nazad odakle je i došao. Veoma ćutljiv rastanak.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(Nema ništa bro)

Kako je primetio i Vule je izgubio neko poverenje u mene, čim je uradio to što je uradio. Razumem ga, al opet :/... Beše mi malo tužno, al neka ga, oladiće se on uz koju čašicu alkohola. Tišina je preovladavala terenom, al neka je za sad, valjda je ratna sekira zakopana.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Mogao je primetiti da je uzeo i da je vec otisao naravno trajao je po koju sekundu i gledajuci kako ode,ali drago mu je bil oda je prvi put video osmeh na licu.okrenuo se i pogledoa ka Cezaru kako bi takodje video kako se oseca i dalje je bila tisina a opet drugacije mu bilo raspolozenje,priblizio se kako bi stavio ruku na njegovom ramenu te rekao.

[color=#0066ff]jesi ili dobro malo je drugacije tvoje raspolozenje.[/color

cekajuci odgovor pa razmislio je sta ce dalje da rade.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Ma sve je bene, ne brini Rio"

A da razbije ovu tišinu, odlučio je da pita Ria nešto

"A šta kažeš za mali sparing? Revanš ovo ono. Čisto kad smo već tu"

Čekao sam njegov odgovor, nadajući se da će biti pozitivan. Malo lemanja nikom

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pojavio bi mu se naravno osmeh na lice pogledajuci da je bio spreman za ponovni trenign onaj sto su radili naravno,jer ipak bio je barem spreman tako da je stao u gard i pomerio se nazad 6 metara.

Pa ja sam spreman,a sada se pripremi za moju magiju.

#card365

tada je uradio magiju a na tlu se stvorilo strujno polje kako bi to bio za pocetak barem.
(inc imam 545 jer sam iskoristio onaj vatreni metak xD)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Training Grounds - Page 3 Images?q=tbn%3AANd9GcQgwUcJmRnhLDPgmqt2SwgAm4Ksz29Umi4lxojhWu5YFWXI5NU8&usqp=CAU

"E moj ragazzo"

Uradio sam speed dodge i brzo namestio salto unapred, pojavljujući se na drvenom stubu na 3 metra od Ria. Moj okrug se ispunio munjama koje su odjednom krenule da izbijaju iz mene.

"Pa da vidimo od čega si napravljen Rio"

#card101 #card42

#card41

(Ulažem 80 energije u speed dodge, 150 zagarantovanog ka tebi. Budući da nisam na tlu već na stablu tvoja tehnika ne radi više na mene)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kada se pripremio naravno nije ocekivoa da ce nesto tako biti a plus izbegao je njegov napad,pa dobro.pratio je sta on sledece radi tada je ukapirao i uradio svoju odbranu.

#card101 #card361
tada uradio je spid dodz i ako je odskocio od munje negde na 6 metara jer naravno nije hteo da se uplice ali je naravno osetio mali bol koji nije trajao ipak.
(smanjujem cd na tehniku Scaling Sky Circle na 4)
a onda je napao sa drugacijim oblikom encatmenta i ispalio je metaka.
#card368 #card22 #card21
(ispaljuljem za 2 slota metka i svaki je 150 dmg,lvl 130 zbog podizanja i 65 dmg aure na vatru)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(Nemaš 130 level, imaš 45 levela pošto se samo level prvog napada povećava što je 60, i onda ostalo sam izračunaj xD)

"Izvini Rio!!"

Beše mu žao što ga je povredio, al morao je i on da oseti kako je meni bilo. No, munja je opet počela da izbija iz mene ali ovaj put sa drugačijom namerom. Osećao sam se brže, njegovi napadi mi nisu mogli ništa, posebno ako ih izbegnem prenego što dodju na mene. Skočio sam na drugi stub, te ispalio jedan napad munje ka njemu.

"Ta da!"

#card44 #card101

#card43 #card41

(Ulažem 150 u speed dodge, izbegavam obe tehnike, ispaljujem 250 damage-a ka tebi i munja kreće da se skuplja oko mene. trenutno stanje je 40.)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Hah ma nema veze.
Videvsi da je isao sad na drugi stup mada naravno da se ovo odvijalo dobro kao i prosli put osim sto je njega pecnulo,imao je u planu da sada uradi nesto drugo naravno magija je ipak zabavna zar ne.mada od tolike borbe zaboravio je da uopste ima obaveza kod kuce.

#card109 #card811

tada kada je izbacio cistu moc i onda je tada izvadio stit,vec se osecao preumorno osecao se malo slabije.
Dobro se boris Cezare ali ja sam sad postao preumoran od ovoga iscrpelo me.cak sam zaboravio da imam uopste obaveze u kuci.
(izbacujem 150 moći i vadim stit i odbranio se)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Kako ti kažeš Rio."

Spustio je gard, spreman da napusti teren za treniranje

"Dobro si se borio, al ovog puta ja sam bolje hehe"

Polako je krenuo nazad ka ulicama grada

"Do sledećeg vidjenja, arrivederci!"

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Da slazeme se da si bio bolji haha.vidimo se.

tada kada su se pozdravili i razmenili par reci udisao je vazduh koji mu je bio prijatan naravno ovg puta je Cezar bio dobar od one,naravno polako je i on krenuo ka ulicama kako bi dosao do kuce,isao je putem koji je inace i dosao.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Divno, Hitomi pomisli kada je stigla do terena na kojem se moglo trenirati. Laganim korako obilazila je svaki pedalj, želeći da oseti svaki komad tla. Biće mi sasvim dobro da vežbam ovde, nastavila je da misli.

„Jeej“, uzviknula je pevljivim glasom, iznenađena sama prelazom glasa iz skoro odraslog u dečiji. I ne samo to, njen glas je pored detinjsastog dobio notu ekstremno visokog cvkutavog tona. Znala je odmah da se mora vratiti ovde čim pre... S tim mislima je napustila teren, i krenula je da se vrati istim putem kojim je i došla.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Par puta do sada sa trenirao ovde i znao sam da uvek ima malo ljudi ili čak niko.

"Ovo je mesto o kojem sam ti pričao dok smo išli niz ulice."

Rukama sam pokazao široka prostranstva koja su se nalazila ispred nas. Pustio sam nju da odluči kako želi da treniramo.

"Kako hoćeš da treniraš?"

Propustio sam je da krene prva ka središtu terena, a onda krenuo za njom.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Uuu pa nije lose ovde. Ima bas dosta mesta da se naprvi haos.

Razgledala sam svuda. Bilo je bas super gledati svo to prostranstvo. Nigde nikog, milina. Izgleda da se cak i ovde moze pronaci nekakva privatnost.

Paaa, na daljinu. Nisam ja bas za maceve. Ali ipak budi nezan, prvi mi je put.

Nasmesila sam se i udaljila se od Ichiga. Na nekoj pristojnoj udaljenosti od deset metara, cekala sam njegov prvi potez.

Hajde, ti prvi! - povikala sam.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Hahaha i meni je prvi put. Ne brini paziću."

Prsnuo sam u smeh. Ova njena rečenica mu je bila pun pogodak.

"Spremi se ja baratam munjevitim napadima."

Rekao sam to i ispalio jedan mali laser koji nije bilo toliko teško izbeći.

#card43

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
#card23

Uu pa to je odlicno. Nisam znala da umes i macem i magijom. Moracu da ti vratim istom merom!

Iz moje ruka je poceo izlaziti blast vatre koji se sudario s njegovom strujom.

Nije lose za pocetak, ali jeste dosta izazovno za mene.

#card21
(10dmg na naredne napade)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Znam ja svašta nešto. A izgleda da se tvoj izgled preslikava u tvoje moći.

Bacio sam jednu glupu foru pre nego što sam nastavio sa napadima.

"Evo ga još jedan napad. Spremi se."

#card46

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
A zato si me toliko odmeravao? Sad mi je jasno...

Malo glasnije sam to rekla. Ne lezi vraze, jos jedan napad je krenuo ka meni, a taman sam mislila da mu vratim. Kako je to bio blast, mogla sam se pomeriti sa mesta i izbeci to.

#card101

#card365

(dmg 80)
Pazi dole!


Struja je pocela da se nagomilava ispod njegovih nogu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Pa šta si ti mislila?"

Opet sam se nasmejao. Napad je išao meni ispod nogu, ali nisam hteo sa ga izbegavam već sam pustio da me pogodi kako bi me otreznio malo.

"I ti barataš munjevitim napadima. Baš interesantno.

Ovog puta nije radio ništa samo je stojao gledajući je ravno u oči.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa, kao sto vidis. Rekoh ti da sam vise za magije. Samo sam se nadala da cu videti kako mases macem, ali vidim nista od toga.

Polako sam pocela da mu se priblizavam, taman toliko da me ne zahvati moja magija. Podigla sam ruku i zaustavila protok, tako da je struja pod njim nestala.

Mislim da je dosta za danas. Imam neka posla da zavrsim u gradu. Hoces jednu?

Izvadila sam cigaretu i zapalila je, a onda prisla Ichigu da ga ponudim.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"To već ne pokazujem svima. Šalim se pokazaću ti drugi put. Tako ću biti siguran da ćemo se još koji put videti.

Mač koji je do tada bio zaboden u zemlju samo sam vratio nazad na leđa.

"Ne, hvala. Preskočiću ovog puta. Inače majicu možeš zadržati, baš si mi slatka u njoj."

Stojao je i čekao njen potez.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nije bas kao da mogu da pobegnem negde, pa zivimo jedno pored drugog.

Vratila sam kutijicu u dzep. Kako nisam obracala mnogo paznju na vreme i oblake, osetila sam kapljice kise po kozi.

Izgleda da mi je sudjeno da danas budem mokra. - nasalila sam se uz osmeh.

Bolje da krenem. Vidimo se.

Bacila sam cigaretu negde u stranu. Uz brzi korak prisla sam Ichigu i poljubila ga onako na pola, dovoljno blizu usne. Odmah zatimsam se okrenula i otisla, sva crvena u licu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Bogovi se baš trude da te zadrže vlažnom danas. Mogla si da ostaneš kod mene kući. Ne bi bila mokra, bar ne od kiše sigurno."

Prva rečenica samo je meni mogla da zvuči dvosmisleno. Nju je verovatno zbunila kako nije znala da sam ja zapravo Shinigami - Bog smrti.

Njen sledeći potez potpuno me je ostavio bez reči. Nisam uspeo adekvatno da odreagujem na taj njen poljubac. Da sam se ja pitao trebao sam da potrčim za njom, uhvatim je za ruku i strastveno poljubim, ali telo me nije slušalo. Ostao sam tako na kiši neko vreme gladajući u pravcu oblaka.

"Ah ne valja ti to Ichigo."

Nasmešio se i sa rukama u džepovima krenuo kući. Imao je taj glupi osmeh na licu koji nikako da nestane.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kisuke se setao gde je dosao do poljane za trening.Mada trenutno mu se nije treniralo.Samo je nastavio sa svojom setnjicom oko grada keona.Vetar je ovde jace duvao nego u ostalim djelovima grada i okoline.Kisuke je samo nastavio.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sandokan je tako trćao i trćao kad je zalutao do neke livade. Po njoj su razbacani drveni stubovi, pogodni za treniranje bilo čega - balansa, udaraca.Jako mu se svidilo ovo mjesto za trening tako da je odlučio da će opet doći uskoro da trenira svoje nove vještine.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Video bi jedno teren za treniranje sto je bilo kul otvoreno i nekih stvari koje su bile kao lutke naravno priblizio se jednoj i ako je kacket imao za sobom samo je stavio u dzep i onda udarao i udarao pesnicama kako bi bio jaci a i tako neke pokrete kada bi uradio neku moc,malo se oznojio te je nastavio dalje dok je otisao iz ovoga.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++