Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Poraz od Bakua - Divovski slon iz drugog sveta - Page 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Poraz od Bakua - Divovski slon iz drugog sveta

First topic message reminder :

Slon koji je u legendama po vjerovanjima ljudi imao moć da jede snove onima koji kroče njegovim putem, dva shinobija su se nekada našli u prisustvu jednog ovakvog slona. Ime mu je bilo Baku. Samo tjelo zvjeri je bilo kao pola brda, njegova surla sa moćima legendi je bila oružije sa kojime mladi momci nisu bili spremni da se suoče. Ubrzo su stupili u konflikt za koji nisu bili spremni.
Poraz od Bakua - Divovski slon iz drugog sveta - Page 3 De90wm1-eeccc2a2-19f1-491d-9457-1b5f01240c3b.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg0ZGMxM2I3LWEyZTctNGI0NS04M2VjLTMxMWU3MmU4MjkwMFwvZGU5MHdtMS1lZWNjYzJhMi0xOWYxLTQ5MWQtOTQ1Ny0xYjVmMDEyNDBjM2IucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Shvativši ozbiljnost situacije smirio se i puatio me je da operiram da ovim povredama koje nisu bile previše ozbiljne, a ostatak ćemo da zavijemo pa dok ne budemo imali pomoć nekoga stručnijeg nećemo ih pipati. Ubrzo uz malo plača i vrjedjanja smo uspješno zakrpili itnice čisto da nam ne bude malaksalo od gubitka krvi. Iako smo i onako bili kritični, trebaće nam dosta vremena da se oporavimo.

NAKON BORBE

 


Nakon što me je Kirei pokupio sa poda i odveo na brod da me izleči, bio sam malo uspaničen jer ne verujem ja tom čoveku sa makazama i koncima. Dok me je Kirei krpio dao mi je malo neke brlje od rakije šljvie, nije bila domaća nego direkt iz marketa. Ispljunuo sam deo te rakije i zadržao sam u ustima taman toliko da mogu da ne osećam bol, ipak sam bio u telu deteta pa nisam smeo da preteram. Nadam se da će me Kirei sašiti bez da me isecka na komade. Malo zanet momak
Kirei je pripremio sveće da zagreje igle da može lakše da poveže moja radtgnuta tkiva na rukama i leđima. Bojao sam se da Kirei ne promaši mesto gde treba da stavi konac, od njega nisam očekivao da može da bude spretan kao mediniski brat, možda je to do korišćenja mača u borbi. Malo zanet momak
Nadam se da će Kirei brzo da završi. Da mogu da odem, malo popijem vode, jer sam ožednio od borbe sa Bakuom. Nadao sam se da Kirei neće odugovlačiti sa šivenjem. Ubadao me je iglom kao da šije sebi neko odelo. Osećaj je bio jako neprijatan ali nije puno boleo. Dok me je Kirei krpio odlučio sam da malo ubijem umor od borbe i da odspavam. Malo zanet momak
Lečenje mene je trajalo jako dugo, sreća pa sam zaspao. Sanjao sam  o tome da idem po nekom polju i lepio sam neke papirne bombe po drveću. Pomislio sam kako će da bude zanimljivo kad se probudim i budem skroz rehabitlitovan. Jedva čekam da vidim kako će mi Kirei zalečiti moje ruke. Malo zanet momak
Već sam dugo spavao pomilslio sam, kad sam otvorio oči video sam da Kirei završava šivenje moje leve ruke. Nadao sam se da je mogao to malo brže, ali ne treba lečenje požurivati, ovo ne bi valjalo da se inficira, nadam se da Kirei koristi sterilnu iglu i konac. 

"Kirei nadam se da si dezifikovao pribor sa kojim me krpiš?"Malo zanet momak
Dok sam krpio Abura on je nekim čudom opet zađonjao, mora da je dobro isrpljen od borbe u kojoj je najvjerovatnije primio do sad najveće batine. Nakon što sam se dobro namučio da ga zakrpijm i volim misliti da sam bio nežan jer je mogao da spava kroz sve ovo. Više sam rakije popio nego što sam dezinfikovao išta sa njom. Kad se konačno probudio i upitao me to pitanje mogao sam samo reći.

"Ma i bolje, vidiš onu svjeću sa tvoje desne strane?"

"E sa njom sam dezinfikovao iglu."

Bog zna da mi je trebala ova rakija nakon svog onoga stresa koji mi je odlučio skinuti kosu sa glave, usput sam se sjetio da bi vjerovatno dobro došla i Aburu pa mu dade jednu čašicu i započe prvu rundu. Usput sam stavio jednu i sebi da ne bude da sam ja uzeo sve za sebe.

"Evo ti, ipak treba proslaviti što smo idalje živi nakon ovoga danas."

"Živio!"

Kada mi je Kirei odgovorio malo sam se osećao sigurnije. Sad sam uveren u to da ne mogu da dobijem tetanus ili bilo koju drugo bolest. Video sam da mi Kirei pruža časicu da popijem sa njim rakiju. Nek ide život. 

"Hvala ti Kirei nadam  se da ti nisam uzrokovao puno stresa. Hvala za rakiju. Živeli!"Malo zanet momak
Uzeo sam odmah jedan guc, ovoga puta Kirei mi je ponudio mnogo dobru lozu, očigledno domaću. Bila jako dobra. Navrnuo sam i eksirao časicu koju mi je Kirei dao. Bolju rakiju u životu nisam probao. 

"Kirei ovo je jako dobra rakija, ne znam gde si je nabavio."

"Nego imaš li još te rakije treba da se oparivim od borbe sa Bakuom."Malo zanet momak
Gledajući u malca koji se služio sa mojom rakiom ko da je njegova iznenadjen sam bio sa njegovom debelom kožom koja je bila otporna na bilo kakvu formu zdravog razuma. Barem je uvidjeo kvalitetu ovog čuda na zemlji, heh nije ni on lud.

"Hah pa šta misliš da se ovako nešto može skrpiti bilo gdje."

"E tiiii moj imaš još dug put pred sobom. Ovo sam još maznuo od restorana keve prije nego što sam pošao sa vama.

Čuo sam Kireia šta priča, malo mi je bilo čudno to što je ovu rakiju ukrao od svoje keve, Kirei nije ni on za bacanje što se tiče ukosa u piću, zna da izabare ono što najjače udara. Bilo bi lepo nekad da odemo da nakupujemo ovaj brod sa alkoholom pomislio sam. 

"Kirei šta misliš da napunimo ovaj brod zalihama alkohola. "Malo zanet momak
Pričajući sa Aburom da malo olakšamo tenziju u našim tjelima koja se nakupila od previše bliskog susreta sa smrti shvatio sam da nije sav svoj. Predložio je da ispunimo brod nečime što sam rizikovao svoju glavu i dupe da uzmem. Zapravo sam siguran da sam jedino imao hrabrosti da to uradim jer sam napuštao te iste noći restoran mojih roditelja.

Gledao sam ga onako kao što bi neko klasičnog idiota, stvarno ga moram upoznati sa božanstvom koju sad ima pravo da proba na svojoj paleti koja je navikla da jede nutricione pilule 5 od 7 dana u sedmici. Pa dobro nije baš bilo 5 dana ipak sam sada sa njim na putovanju pa jede ko gospoda svakih malo. Ubiće me Sanna razmazio sam člana organizacije.

"Vjerovatno ću prije napraviti selo nego to ostvariti."

Čuo sam Kireiev odgovor i video sam da nije toliko zainetreosvan u tu ideju, neka nema veze, treba malo para da prištedimo, pogledao sam kroz prozor kabine gde smo Kireia i ja bili i video sam lepo plavo more. Bilo bi vreme da uskoro završimo naše putovanje. Pomislio sam. Ne bi trebali nigde dalje da stajemo da ne rizikujemo više naše živote, pomislio sam. Treba da vidimo šta se dešava na našem kontinetu, treba da vidimo šta je sa našom organizacijom. Malo zanet momak
Tako zamišljen gedao sam kroz prozor i razmišaljo šta bi bilo da nikada nismo otišli da istražujemo ovaj okean, da li bi smo išta propustili. Sigurno bi, ja ne bih nikakada dobio vredna blaga koja jesam i zanje o ninshuu, Kirei ne bi niakada dobio svoj čidori. Počeo sam da razmišljam o tome da li je selo još uvek postoji i da li je organizacija i dalje tamo gde je bila. Nisam bio upućen u odnose sela i organizacije, te nisam znao u kakvim su odnosima. Pomislio sam gledajuć kroz prozor.Malo zanet momak
Kako je Abura pukao alkohol tako sam znao da je bilo dosta diskretno sam sklonio čašicu od njega prije nego što je imao vremena da shvati odsustvo nje. Sada kako sam fino zagrijan i pod anestezijom od alkohola mogu se malo opustiti i bolje razmipšljati o borbi koja nas je dovela u ovu trenutnu mizernu situaciju. Istovremeno sam lamentovao što nisam uspjeo da uhvatim toga slona za našu organizaciju sigurno bih se pokaza kao vrjedan saputnik.

Nažalost sudbina je imala drugačije planove za nas, i završili smo u jakoj lošoj situaciji. Aburo je imao sreće da je pao na sigurno mjesto u po borbe moglo je završiti mnogo gore nego što jeste. Baku je isto po zvucima šume mirno otišao ka svojoj kući, ni on nije prošao kroz naš obračun bez ožiljaka. Ali je bio dostojan protivnik iako malo gadan vrjedan je za zapisati u sveščicu.

Okrenuo sam svoju glavu ka unutrašnjosti sobe u kojoj smo nse nalazili. Dosta sam se nagledao oblaka kroz ovaj drveni mali prozor, sad sa druge strane vidim kako je Aburo opet pao u san sada se konačno skroz opustio zalječen i van opasnosti. Idalje bilo bi pametno da ga premjestim negdje drugdje ako padne ovdje otvoriće sve rane koje sam mukotrpno šio.

Uzeo sam Abura iako mi je baš bilo mrsko tada i nekako sam ga dovukao do kreveta gdje sam ga bacio kao što i jeste otrcana krpa. Nakon toga sam otišao na palubu da udahnem malo svježeg vazduha, hladnjikavi povjetarac i tople zrake sunca su napravile vrhunsku atmosveru koju nisam mogao da propustim. Vratio sam se po jednu naranđu i sjeo u ležaljku da uživam.

Uskoro bi bilo vrjeme i da krenem dalje sa ovog prokletog ostrva ali to može sačekati da se dobro odmorimo prije nego što odem na još jedno možda najvjerovatnije skoro zasigurno još gore ostrvo od ovoga. Ne smijem dopustiti Aburu da ode na ovaku glupost. Usput dok sam razmišljao o sledećim akcijama sam na palubi sjedio i gulio naranđu uz jutarnje mirise mora.