Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Poor Man's Street - Page 4

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Poor Man's Street

First topic message reminder :

Poor Man's Street - Page 4 9f5c60ebaf7a9e9a85acb1975554bf28

Jedna od mnogobrojnih ulica koje se prožimaju kroz Keon. Ova ulica prolazi kroz najsiromašnije područije grada pa je po tome i dobila naziv. Noću je ulica Siromašnih pomalo opasno mesto zbog raznog šljama koje živi u ovom području.

Evo izadjoh malo da prosetam pre misije.

Primetio je da je Cezar trenirao po znoju koji se slivao sa njegove usijane face.

Vidim radno, a?

A onda se setio.

Nego slusaj, prodajem jedan stit. Gajnc nov ne koriscen. Ja sam shvatio da mi ne treba. Jesi za pazar?

Upitao ga je

Sada je opet došao do mjesta gdje je upoznao Miv-a.Ovdje je odlučio malo odmoriti od dugog putovanja.Kada se odmorio sada odlučio je nastaviti trčati dalje.Trčao je brže nego obično što je začudilo i samog Sandokana Fuga.Trčajući tim tempom nastavljao je dalje.

"Radno, radno"

Reče sa blagim osmehom, te bi mu Vule uputio jednu od najboljih marketing špica koje je do sad video. Izgleda da je bio u problemu sa parama, eh gde te kafana odnese. Srećom pa sam štedeo onu početnu svotu, svakako uskoro ćemo putovati zajedno i sve, bilo bi dobro da se razreše računi i te gluposti da se ne bi zadržavali u gradu duže.

"Moye, daj cenu baci"

''Pa vidi ovako, ja sam ga gajnc novog kupio za 30 hiljada zlatnika, jebena cena zar ne?''

A onda ga je izvadio i pokazao mu pred njegove oči na licu mesta.

''Vidi Cezare nisi ti meni bilo ko, ovako nešto ne bi našao ni na crno za 20 hiljada a ja ga tebi prodajem za 15 hiljada''

smeškao se

''Jel imamo deal?''

15 hiljada nije mala brojka, al za ovakav artifakt vala jeste. Ispružio bih ruku, te rekao

"Dil"

Bilo mi je drago što sam mu uspeo izaći u susret. Izvadio bih novčanik i kovertu koju mu je ranije Yuki dao. Te mu dao njegovih 15 hiljada i pismo.

"Inače ne znam šta je ovo, drug neki mi je dao, rekao da podelim ostalim Riverima"

Dok je uzimao vrećicu sa zlatnicima ali mu se u ruci našao još i pismo nepoznatog pošaljioca. Dao je štit Cezaru.
#card811

''Hm? Šta je ovo?''

Otvorio je pismo i pročitao je. Pre toga je vrećicu sa zlatnicima stavio sebi u džep i pročitao je pismo.

''Kakve su ovo baljezgarije Cezare? Ko je ovo poslao?''

Ranije tog dana

Kada je izašao iz gostionice, tamo gde je pio i jeo sa onom osobom, on je ubrzo naleteo na neko lice koje je držalo neki papir. Uručio mu ga i pročita ga, bilo je okupljanje kod kapije i tu je bilo sve ispisano da mora da bude tamo. Kada je primio to pismo, vratio ga je tom čoveku uz pristanak. Onda je krenuo dalje ka gradskim ulicama.

"Ne pitaj me ništa, ja samo prenosim poruku"

Nasmešio se, postavši novi vlasnik ovog Crusader štita. Iskreno nije znao šta se nalazi u pismu, nit ga je zanimalo, al mora da je nešto čudno čim se ovaj izbezumio. Nebitno, bilo je vreme da nastavi kući, misija ga neće čekati

"Nego vidimo se za koji sat, čuvaj se do tad"

(bese to prelep dan.. Kad malo bolje razmislim, i nisam bio gladan.. Zasto bih uopste i tracio svoje vreme na tu glupavu potrebnu.. Bolje da ovaj dan iskoristim u setnji i uzivanju..
Prolazim jednom veoma siromasnom ulicom, u isto vreme osecam zaljenje i paranoju.. Samo cekam trenutak kad ce me neki cigan zaskociti, s ledja.. Pazljivo sam produzio napred setajuci se gradom Keonom)..

Hashirama je, nastavivsi svoju setnju kroz velelepni grad, naisao na jednu staru, prasnjavu i na oko sumnjivu ulicu. Oronule fasade, prljavi plocnici i sumnjiva lica nisu prijali Hashirami. Doneo je odluku da se povuce i vrati nazad bez previse razmisljanja i trosenja vremena na istom mestu.Quote :

Theme :
Nakon sto je isao ulicama bila je tu jedna koju je prolazio naravno gledao je sve oko sebe i ako nije toliko obracao paznju na ljude,bilo je bas kuliraja kada je isao nadalje da se proseta i tako dalje,trcecim korakom isao dalje.

Hodajuci ka ulicama pogledajuci i dalje dal ima neka atrakcija mada kao sto je primetio nema,dok je hodao nije mu puno trebalo posto je imao brz korak tako da ih nije primecivao a ni oni njega,u nekoliko sekundi je stigao juhuu.

Joseph je dosao do grada,nije znao gde se sta nalazi paje otisao da se seta,naleteo je na ulicu siromasnih,Joseph nije mogao videti nikoga siromasnog niti zivog,ali je nastavio hodati.