Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Poor Man's Street - Page 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Poor Man's Street

First topic message reminder :

Poor Man's Street - Page 3 9f5c60ebaf7a9e9a85acb1975554bf28

Jedna od mnogobrojnih ulica koje se prožimaju kroz Keon. Ova ulica prolazi kroz najsiromašnije područije grada pa je po tome i dobila naziv. Noću je ulica Siromašnih pomalo opasno mesto zbog raznog šljama koje živi u ovom području.

Dok je uzivajuci jeo svoje lignje svaki griz je bio ukusan i dobro spreman od onog coveka kog je kupio a o ukusu dok je osecao takdoej je cuo neki zvuk poznatog glasa,videvsi da mu mase takodje je njemu isto mahao,i ako na italijanskom nesto znaci ali opet nije hteo da protumaci.

Hvala,ali trenutno jedem pohovane lignje mozda uzmem koji griz ako se ne najedem.inace nista bio malo kod kuce pa sam odlucio da izadjem nakon sto sam obavio sto sam imao.

nastavjajuci da hoda pored njega ocekujuci neki razgovor.Uzeo je još jednu kiflicu, da dodatno zadovoljim svoju glad.

"Kul."


Rekao je punih usta, sačekao je da sažvaće i proguta te nastavio

"Ako si za, našao sam jedno mirno mesto za trening, a treba mi partner."


Taman malo da udje u formu, sigurno bi to i Riu prijalo

Razmisjajuci o tome sto je govorio vezano za trening jer trening parner bi mu prijalo sto bi bilo dobro da proveri svoju sposobnost a naravno da vidi koje sposobnosti i vestine on koristi.tada je sa razmisljanjem pristao.

Kul,moze taman cu ti biti trening partner pa da isprobamo nase sposobnosti i vestine.

tada je isao dalje sa njim jeduci pohovane lignje.

Trebalo mu je još koji minut da stigne do svog prebivališta, nastavio sam

"Iskreno me zanima šta možeš da uradiš."

Stigli su za koji tren na šta je zastao.

"Odoh ja unutra da se spremim, pa možemo da se nadjemo za sat vremena na terenu ako se slažeš"

Klikmnuo je glavom posto je znao da ce Cezar da se spremi naravno posto nije htoe ovde dugo da stoji vec je polako krenuo ka tamo tako se okrenuo u kojem sekundi dok mu je rekao.

Ja cu biti tamo pa cemo se videti ti se taman dobro spremaj,i naravno slazem se.

tada je otisao putem koji se nalazilo to mesto a takodje cekajuci tamo Cezara da dolazi,dok je on spremao tamo da dodje.

Nakon sto je zavrsio sa treningom izbio je na ulicu Siromasnih, iz koje je nameravao da ode do prometne ulice, a nakon toga u onu birtiju kako bi popio koje pice i opustio se nakon napornog treninga od danas. Laganim koracima se uputio ka ulici.

Rio se polako okrenuo, a ja sam mu rekao

"Vidimo se Rio!"

Rekao sam glasno, te sam mu mahnuo dok je on polako odlazio ko zna već gde. Otvorio je teška vrata Rabbit's Inna i ušao da se spremi za nadolazeći trening.

Izašli smo iz kafane i sklonili se u manje prometnu ulicu. Bila sam naslonjena na Jotarovo rame da ne bih pala. Nekako sam još balansirala nogama, trudeći se da ne idem mnogo u krivo. Prijalo mi je da imam nekog kraj sebe u ovom stanju. Dok smo išli ka mojoj kući na par trenutaka sam odmeravala Jotara.

Zašto mi pomažeš? - upitah ga razvlaceci reci.

Znao je da ce doci od ovih neprijatnih razgovora ako ovo uradi, mada nije imao drugog izbora, nije mu u opisu da ostavi zensku samu koja jedva stoji na nogama ovako kasno.

”Yare, yare kao da je bitno, ajde samo. Nadam se da ti je blizu kuca.”

Al' je pričljiv ovaj momak...Bolje da odem sama. Tako je čudan. Pustila sam mu ruku i održavala balans na nogama.

Biće u redu do ovde. Kuća mi je na 20m, maltene iza ćoška. Hvala ti za ovo, neću ti zaboraviti.

Kako sam i dalje bila pored njega, podigla sam se na prste i poljubila ga u obraz.

Bilo mi je baš fino. Vidimo se. Sad znaš gde da me nađeš.

Udaljila sam se od njega laganim koracima i ubrzo stigla svojoj kući.

Izgleda da su konacno stigli do njene kuce, odlucila je da nadalje nastavi sama nakon sto su pozdravili, izvadio je cigaru te se naslonio na zid i zapalio je. Konacno je ostao sam, sada je sebi ovakvu gresku napravio, i tesko da ce mu se ponoviti. Dok je pusio cigaru tiho rece sebi u bradu.

”Yare, yare, konacno.”


Poor Man's Street - Page 3 A5bf777ab4d411a52e7b7d9cfcc146a9

Zavrsio bi cigaru te bi je pacio na pod i ugasio, a onda bi se uputio prema prometnoj ulici da vidi da li radi neka trafika kako bi kupio jedno pivo da popije.

Šetao je siromašnom ulicom. Bio je već uveliko mrak i nebo je bilo čisto, bez oblaka. Jedina stvar koja je osvetljavala ovu napaćenu ulicu bila je kristalno čista mesečina. Njegov put sa poljane za trening se polako privodi kraju dok trese poslednje komade pepela sa njegove cigarete.

Stigla sam do ćoška, tačno kod skretanja u ulicu gde mi je kuća. Htela sam izvaditi ključeve i otključati vrata, međutim njih nije bilo. Šta li sad da radim, ko zna kad sam ih izgubila, uh. Možda... malo pre, kad sam se podigla na prste? Može biti da se onda pomerio ključ i da je kasnije ispao. I onako sam se malko lelujala. Dobro, potražiću.

Bacila sam pogled na ulicu. U susret mi je išao jedan momak.

Izvini, da nisi primetio zlatne ključeve na putu ovde negde? - upitah ga tiho i polako. Alkohol je i dalje uticao na mene, premda je hladan vetar doprineo da mi se razbistri glava.

Njegovo duboko razmišljanje i polumesečaranje prekinuo je nepoznati i prijatan glas. Naglo je okrenuo glas prema epicentru, kao da ga je neko uplašio. Primetio je devojku plave kose, približno njegovih godina. Počeo je da gleda izbezumljeno po ulici i u pravcu iz kojeg je došao.

E pa nisam..

A onda se zakašljao jer mu je šlajm ostao u grlu pa prethodna rečenica je izgovorena ko iz bunara.

Mislim, mogu ti pomoći da ih nađeš. Odakle si došla ?

Baš šteta... - ustuknuh na trenutak. Gledala sam okolo po podu, a onda se pogled zaustavi na momku. Diskretno sam ga odmerila, ne bih li zapamtila uopšte s kim pričam. Memorija mi je malko zakržljala u ovom trenutku. Nisam bila sigurna šta da odgovorim na njegovo pitanje.

Vraćala sam sliku u glavi. Setila sam se kafane, gužve i svirke. I mnogo alkohola. Možda i nije mnogo. Pa da, samo tri čašice, šta je to. Kako li sam onda videla onaj mrak da mi je znati... Misli su mi lutale, a onda sam fokusirala pogled na oči neznanca s kojim razgovaram.

Išla sam ovom ulicom i malko skretala povremeno. Mislim da sam ih ovde negde izgubila. Zaustavljala sam se pored klupe, samo ne znam koje... Ako imaš posla, ne zamaraj se sa mnom. Izvini svakako na smetnji.

Stajala sam tako. nesigurna šta da činim.

Slušao je njen tih i izgubljen glas i jedva uspeo da pohvata šta je u suštini htela da kaže. Provukao je ruke kroz rukave mantila koje je do sad opušteno nosio na leđima. Bacio je još po koji pogled po ulici ali ništa nije primetio.

Ma nije problem saćemo ih naći.

Razuverio se još jednom da nema nikog u okolini i brzinski je sklopio ruke, dodirivajući zemlju posle toga.
#card444

Bilo je malo čudno što je ovaj momak bio sam na ulici u ovo vreme, no dobro. Biću na oprezu svakako. Danas sam bila previše opuštena, neće se ponoviti... Pa ipak, cenim dobru volju ovog dečka, pa sve i da postoji neki motiv.

Hajdemo onda tamo, do one najbliže klupe. Uzgred, kako ti je ime?

Počela sam da hodam lagano, ovaj put već sigurnije nego pre, ka toj klupici.

Kako je prostrujao beton svojom energijom, osetio je ono šta traži i pogledao je ta tamo. Kako je ustajao očistio je svoje rukavice i krenuo je da pravi tih par koraka ka klupi zajedno sa devojkom.

Vule, drago mi je.

Podigao je onda svoju levu ruku do kuka i pogledao je na svoj ručni sat. Prilično je kasno i nije imao pojma odakle ona dolazi ili šta je radila, ali kada su krenuli zajedno da šetaju osetio je miris nekog dobrog alkohola.

Šta bi to? Vau, pa ti imaš super moć. Strava!!! Ja sam Ines.

Uzbuđeno sam gledala ono što je učinio ovaj momak, Vule. I ja sam imala svoje moći, ali do sad ih nisam testirala, valjda iz straha da ne povredim nekog... Ipak, nisam htela otkriti baš toliko svoje uzbuđenje, pa sam ućutala. Vetar je prostrujio kroz ulicu i najavio hladnu noć.

Zaista, ključevi su bili tu. Bilo mi je mnogo drago što smo ih odmah pronašli. Mislila sam da ću izgubiti čitavu noć, ili da ću morati da lomim staklo na prozoru.

Hvala ti puno Vule. Ja bih morala poći svojoj kući, nije mi baš najbolje...Pa ipak, kaži mi kako da ti se odužim?

Stajala sam držeći ključeve u desnoj ruci.

Našli su se ispred te klupe ispod koje su stojali ključevi. Slušao ju je kako mu se zahvaljuje i nije mogao da sakrije smešak. Levom rukom je držao svoj šešir koji je vihorio ovom napaćenom ulicom dok mu je raspršivao kosu. Doduše, nije znao kako da joj odgovori na poslednje pitanje, jer mu u ovom momentu zaista ništa nije trebalo. Vule je u svom svetu poznat po tome što mu žene ne ostaju dužne, pa ne želi da se to promeni. Pričao je malo glasnije zbog hujanja vetra.

Otprati me do kuće.

Naravno, ne bi tražio ovako apsurdnu uslugu da mu je kuća negde dalje, srećom samo je na par kuća. Desnom rukom je pokazivao u pravcu iste.

Do kuće? Oh, pa izgleda da smo i komšije. - rekoh nakon što sam videla na šta pokazuje.

Kakva slučajnost. Nisam te viđala ranije. No dobro, ceo komšiluk je nekako pust, nisam primetila da je neko kod kuće. Moja je ona tamo, dijagonalno, okružena jelama. Hajdemo onda.

Zajedno smo krenuli ka kraju ulice ka svojim kućama. Najzad, stigli smo do njegove kuće, a samim tim i do moje. Ipak je on bio malko bliži nego ja.

Drago mi je što sam te upoznala Vule. Spasio si mi veče. - zastadoh stideći se malko. Verovatno sam i pocrvenela.

Pa, zbogom, i laku noć!

Rekoh mu to nežno, kao svom najboljem prijatelju i produžih ka svojoj kući. Osećala sam se stvarno lepo.

Stigli su do njegove kuće. Stojao je pored nje i prihvatao je to more komentara sa smeškom i pomalo stidljivo. Vetar je pojačao svoj intenzitet kao da je već najavljivao kraj pozdravljanja. Vule je skinuo šešir i pristojno pozdravio Ines.

Bilo mi je zadovoljstvo.

Nakon toga ušao je u kuću.

Nakon što je završio svoj posao na training groundsu, veoma neprijatno iznenađen što se Riomarindo nije pojavio, odlučio je da otiđe svojoj kući i da je to dosta od njega za danas. Čovek mora da zna kada treba da se odmara.

Nakon što se rastao od belokosog momka koji ga je samo tako saleteo na ulici zaputio se dalje kroz uluce Keona sve do svoje kuće. Trebao je da svrati po neke stvarčice, a nakon toga ce se verovatno uputiti da nesto prezalogaji.

kada se uputio ka ulici gledao je sto pre da dodje do kuce jer nije namerava da duze ostane sto je malo sada brze isao tako su bili manje ljudi dok nisu stigli da rade ono sto svaki dan rade,isajuci prema kuci kako bi se odmorio naravno i ubrzo je stigao.

Hmm šta reći, uspela sam da dođem do ulice. Pogled mi je prikovan sa upitnim izrazom lica na putokaz. Sad znam kako dalje. Obožavam ovaj deo, prosto inspiriše da istražim sve ove dodatne fenomalne prolaze koje nisam. Možda susretnem i nekog. Nisam videla ni Visariona, ni Ria već duže vreme. Nedostaje mi da pričam, ni o čemu konkretno čak. Mada, mogla bih napraviti još jednu vizitu pre nego što dođem do kuće..

Ubrzo onako polu pijan stigao u njegovu ulicu. Eh, neće još zadugo ovde živeti. Lutaću svetom, tražiću sreću. Aj više, još minimalno koji dan i letim odavde. Tako zamišljen šetao sam ulicama. Majke sa decom bi se sklanjale sa ulice, govoreći deci nemojte ko ovaj života vam. Ubrzo sam stigao do svog apartmana.

Većina ljudi stajalo je, nekako poređani sa jedne ili druge strane ulice i nekako je izgledalo kao da su formirali red. Niko od njih nije nešto preterao bio raspoložen, do vraga, čak ni Hitomi nije mislila da je dobra ideja da šetka ovuda. Ipak je to bio siromašan kraj. Zašto je uopšte pomislila da je to dobra ideja? Prvi glas koji je privukao njeno čulo sluha bila su naravno deca koja su pričala nešto, jako uzbudjeno. Hitomi voli decu! A i deca takođe vole nju.. ili su makar volela... Sa nekim bolom u grudima, Hitomi odluči da se najzad progura kroz red, izbegne susret s decom i vrati natrag u kuću.

Prelazio bi u drugu neku ulicu gde naravno svakako je malo menjao jer mu je bilo dosadno da ide u tu istu,a nakon toga kada je hodao imao je jos uvek vremena,gledajuci okolo hranu koju prodaju mogao se setiti kako ce njemu da mirise cips kada bude izvadio da jede te trcecim korakom stigao kuci.

Žurnim koracima išla sam ka svojoj kući. Glavobolja mi nije davala mira, a svaki korak bio je teži da se postigne i pokrene. Nisam razumela šta mi se tačno dešava. Nadala sam se što pre stići kući. Poslužila sam se jednom od prečica i najzad došla do svog doma.

Dok je šetao naišao jednu krcatu ulicu pa je odlučio stati.Dok se odmarao gledao je ljepotu te ulice.
Nikad nije vidio ljepšu ulicu u svom životu.Nadao se da če neko naići pa će mu reći malo više o ovoj ulici jer on nije znao ništa o njoj.

Proslo je neko vreme kako je setao ulicom, u medjuvremenu setajuci kroz ulicu nailazi na razne objekte koje je posetio.

*Vreme je da skinem ovu odoru sa mene i malo kosu da uredim*

Pomislio je dok se vrzmao iz objekta u objekat. Nakon par sati setajuci nespretno se saplice o neciju nogu.

*Oprosti.*

Dok je odmarao neko mu je naišao i neoprezno je zakačio za Sandokanovu nogu.Gospodin mu se oprostio,ali je opet Fugo osjećao malu krivicu pa ga je upitao
(blagim tonom):
"Ništa gospodine izvini te vi.Trebao sam skloniti nogu.Da li vam treba neka pomoć."

Miv se malo iznenadio reakcijom osobe ispre njega. Nije ocekivao da ce osoba biti toliko kulturna pa je na par sekundi samo nemo posmatrao.Nakon toga izusti reci.

Ne, ne , ne treba mi pomoc, setam bezciljno ovom ulicom. Treba li tebi pomoc, izgledas malo zbunjeno?

Pitao je osobu ispred njega, imao je neki osecaj da ni ova osoba nije odavde.

Konačno je našao osobu koja hoće da priča.Neznanac ga je pitao treba li mu pomoć pa mu je on odgovorio
(umjerenim tonom nadajući da će mu odgovoriti i da će biti bolja osoba nego ona prošla) :
"Pa...znaš li ti nešto više o ovoj ulici i ako smijem pitati kako se zoveš?"

Miv klimnu glavom na njegove reci te uz pruzanje ruke izusti.

Moje ime je Miv, ovo je ulica siromasnih, kako samo ime ulice kaze ovde zive oni koji bas nemaju puno prihoda i cesto se mogu naci propalice. Nego kako je tvoje ime?

Cekao je odgovor ovog mladica koji je bio poprilicno drugaciji od drugih.

Neznanac više i nije više bio nepoznat.Njegovo je ime MIv.Sandokanu je bilo jako drago što je blaži spram onog od juče.Upitao ga je za njegovo ime pa mu je odgovorio
(jako sretno):
"Ja sam Sandokan Fugo.Onaj...odakle si ti izgledaš mi kao da nisi odavde."

Nakon rukovanja Miv stavi ruku u dzep i zasede kraj Fuga. Njegovo ime ga je podsetilo na njegovog nekadasnjeg prijatelja koji ga je izdao. Nasmejao se neprimetno te krenuo da odgovara na pitanje.

Huh, primeti se toliko? Pa ja sam dosao sa veoma bizarnih avantura, preciznije te avanture su mi se desile u dalekom svetu od ovog. Sta vise bio sam ziv (Nasmeja se ). Pa odakle si ti, Fugo?

Postavi potanje dok se naslanjao na klupu u udoban polozaj.

Miv je odgovorio Sandokanu i takođe postavljajuci mu isto pitanje,a on je odgovorio(jako tuzno)"Ja dolazim iz drugog sela daleko odavde.Cijela moja porodica je umrla kao i ostali iz sela osim mene.Ako hoces da idemo u jednu kafanu da popijemo nesto."

Miv se na sekundu zbunio kada je rekao da je ovaj ipak odavde, tacnije iz ovog sveta. Pocesao se po glavi i prihvatio najopustenije. Taman se lepo ususkao na naslon ove klupe ali vec je morao da se izdigne iz prijatnog polozaja. Klimnuo je glavu te rekao.

Zao mi je sto cujem to ali sta ces, smrt ipak nezaobilazna. Nazalost moje shvatanje smrti bas.. nije normalno sobzirom da sam mislio da ne mogu umreti, ali eto me ovde gde god da je ovo. Sto se tice kafane, radije bih da kupimo neko pice usput. Sve manje verujem bilo kakvom tipu ugostiteljskog objekta u ovom gradu.

Nasmeja se Miv i seti se Juua.

"Kako ti hoces,ali ja bi radije u neku kafanu,jer tu mozemo sjesti i da se vise opustimo.Ruzno je ovako na ulici pricati o svakakvim stvarima,ali hajde biraj kako ti hoces tako cu i ja."

Nasmejao se te se priblizi Fugovom uvetu i sapne tihim glasom.

Dobro, kafana dakle. Ali nije najbednije tako da se cuvaj.

Potom krenu laganim korakom prema kafani dok ga je Fugo pratio. Pokusao se setiti gde ta kafana bese i razmisljao je. Kroz glavu mu se vrzmala cinjenica da ga je Fugo slagao o svojoj proslosti ali nije na njemu da sudi. Promuckao je glavom te nastavio smireno da hoda.

Dok su hodali Sadonaka je zabolila noga iz nekog razloga pa je rekao:
"Izvini ja ne mogu vise ici jako mi je zao.Ti idi dalje nadam se da cemo se opet sresti.Mozda nekad to bude sutra sto se i nadam.Sada me ispricaj idem sjesti."
Poslije tih rijeci Sandokan je otisao sjesti na obiliznu klupu malo odmoriti.

Miv se zacudi zbog nagle promene planova. Zabolela je ovog mladica noga te je on odlucio sesti. Medjutim Miv nastavlja dalje podizajuci ruku u vidu pozdrava. Nije hteo nesto preterano da se zadrzava u ovoj ulici te nastavlja dalje. Trazio je put da izadje na glavnu ulicu mozda nadje nesto zanimljivo. Po glavi mu se vrzmalo ono cudno osecanje i nada ose da ce otkriti sta je to.

Kisuke se lagano nasao u drugacijoj ulici nije znao kako se zove ali je na pogled bila drugacija.Gledao je lijevo pa desno ali mu je bilo svejedno na koju ce stranu.Nastavio je setnju,vjetar je lagano duvao a kisuke se lagno umarao.

Nakon napornog popodnevnog treninga nije bilo boljeg mesta za biti od kuće. Vraćao sam se okolnim ulicama, razgledajući periferiju i njene stanovnike. Pa gle, ovo je kraj u kom Vulo živi. Znao je otprilike gde, al ne tačno kuću pričali su tako malo o svemu i svačemu. Neka, posetiću ga neki drugi put kad zapravo budem znao adresu.

Izlazio je iz svoje kuće kako bi malo prošetao i rastegnuo noge. Nazuo je svoje crne cipele kao i svoje odelo i mantil. Šešir mu je bio na glavi kao i rukavice na šakama i izašao je laganim i opuštenim koracima.  Kad ono, srete Cezara. Nalazili su se ispred Hitominije kuće pukom slučajnosti, Vule poznaje svoj komšiluk dobro.

Ooooo pa de si kućo.

"Pa gospodine"

A on o vuku a vuk na vrata. Dobro obučen kao i uvek.

"Pa šta ima? Kakav si? Si se spremio za misiju?"

Upitah ga. Ja sam bio nešto znojav, videlo se da sam bio vredan u proteklih nekoliko sati.

Polako je setao nekom mnogo manjom ulicicom. Odlucio je da polako proveri nekoliko objekata, pre nego dodje do kapije grada koju je odavno planirao da poseti...

,,Mozda je manja, ali ova ulica nije toliko neprometna koliko sam isprva mislio...", rekao je tiho sebi u bradu...

Sa tim je nastavio sa setnjom dok nije nakon duze setnje naisao na manju pekaru na uglu. Miris peciva odao mu je sve to...

Lagano je setao i opet je dosao u ovaj malo siromasniji dio grada.Nije se dugo zadrzavao ovde tako da je brzo prosao kroz ovu ulicu.Jedva je cekao da dodje kuci i da se odmori malo.Napolju je bilo malo hladnije vrijeme.