Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | City Streets - Page 4

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

City Streets

First topic message reminder :

City Streets - Page 4 02d9244e448b93a25dd27c15aa27f379

Ulice grada Keona su prostrane, široke, obezbedjene i obezbedjuju najbrži prolaz od naseljenog mesta Keona do ostalih periferija u njemu.

Upita ga sagovornik šta je to natjeralo Hana da priđe Ichigu na što on nije imao odgovor.Jednostavno mu je prišao...

Pa nemam neki konkretan odgovor ali novi sam ovdje, nemam prijatelje a upalo mi je u oko tvoj stil oblačenja i tvoja kosa.Reći ćemo da je to presudilo.

Te nakon par sekundi stajanja ponovo nastaviše hodati.

U početku je mislio da je to neka šala. Da će sada tu iz ćoška da izleti i onaj Madara i da kaže da je sve bio prank ili neki socijalni eksperiment, ali polako, kako je razgovor odmicao se razuverio te priče.

"Jeste malo čudna, ali takvu sam je dobio ne mogu protiv toga. Krenuo sam nizu ulicu, ako hoćeš možeš mi se pridružiti."

Krenuo je da korača u pravcu u kojem je prvoditno išao.

Hanu se činilo kao da ga Ichigo nije dobro razumio u vezi njegovog izgleda pa mu je htio pobliže objasniti na šta je mislio.

Ne, ne...Baš naprotiv, koliko god čudno zvučalo takva boja kose mi se sviđa.

Te pored toga čuo je Ichigov poziv da prošetaju zajedno na što Han nije mogao reći "ne".

Naravno, pođimo.

Te tako nastaviše priču, šetajući se niz ulicu.

"Pa da mi se ne sviđa odavno bih je uklonio sa glave, rekao sam samo da je čudna, neobična. Gledaj na to kako hoćeš."

Rekao je nakon što su krenuli da šetaju niz ulicu. Ruke su mu bile u džepovima, dok mu je mač bio zakačen za leđa. Kako bi prekinuo tišinu koja je nastala bar u njihovom razgovoru upitao je Hana nešto.

"A ti kako si završio u ovom gradu?"

Očigledno je bilo da je tokom njihove konverzacije nastao nesporazum.Kako bi se maknuo od te priče Han je samo ignorisao prvu rečenicu Ichiga te krenuo da odgovara na postavljeno pitanje.

Pa, možda to malo čudno zvuči ali ajde, ispričaću ti...U prošlom svijetu, živjeo sam u svijetu shinobija, ninji kako god da ih nazivaš.U trenucima mog nestanka sa tog svijeta vladao je rat sa tamom.Trčao sam preko jedne plaže i tu sam bio ubiven, ne znajući ko je bio počinilac tog ubojstva.Bivam reinkarniran ovdje, u ovom svijetu, tačnije u ovom gradu gdje je nemoguće da tama kroči, kao moja duša u novom tijelu.Na mjestu gdje su me reinkarnirali takođe su me uputili šta se tačno dogodilo.U kratkim crtama, to bi bile neke moje avanture.

Pričajući sve ovo laganim koracima se šetkao ulicama grada.

Salsušao je opširnu priču koju mu je Han ispričao. Delovalo mu je interesantno. Mislim na gotovo identičan način je isto i on proživeo to. Samo je on znao način svoje smrti, čak je video i tu kreaturu kako ga ubija.

"Pa i ja sam doživeo isto, samo sam ja došao iz sveta shinigamija."

Nije bio siguran da li je reč shinigami poznata još negde ili samo u njegovom svetu.

Shvatio je da je i Ichigo bio u sličnoj situaciji kao Han, međutim riječ koja mu je zaparala uši bješe "shinigami".Nije znao šta ta riječ tačno treba da predstavlja pa je upitao.

Nisam baš siguran šta znači svijet Shinigamija, odnosno šta znači uopšte sama riječ Shinigami.

Znao je tj pretpostavljao je da e ga reč shinigami zbuniti. Ni on sam nije znao baš najbolje kako da je objasni nekome ko nje upoznat sa njom, tako da je odlučio da kaže samo prevod uz par reči opisa.

"Shinigami ili ti bog smrti. To je uloga koja se daje određenim ljudima kako bi održali balnas u svetu."

Trebalo mu je par sekundi da "svari" sav taj opis jedne riječi.Međutim, nije želio da opet zavlada tišina među njima pa je postavio jedno pitanje Ichigu.

Kakvi su tvoji planovi za budućnost?


Upitao ga je nakon čega se dosjetio jedne stvari koje bi njih dvojica mogli odraditi, ali prije svega očekivao je odgovor na prethodno postavljeno pitanje.

Dosao je do prometne ulice, te video trafiku koja radi, razmisljao je koje pivo bi mogao da uzme. Te je zapazio jednu osrednje cene, ta su uvek bila najbolja. Seo je na pod, nije ga bilo briga za prolaznike, izvadio je olovku iz svog kaputa i probusio jedan deo limenke i ispio celo pivo.


City Streets - Page 4 679

"Za sada ću ostati u gradu, a kada malo ojačam krenuću napolje. Pročitao sam u nekoj knjizi da postoji neka naprava koja te čuva od tame izvana, ali moraš ići sa nekim. Tvoji?"

Obrazložio je u par reči svoje planove, a onda postavio identično pitanje. Još uvek su koračali niz ulice grada Keoana.

Razmatrao je Ichigova mišljenja te shvatio da su na potpuno istim razmišljanjima.Međutim, problem je bio u tome što Han još uvijek nije pronašao svog para koji će mu biti saputnik kada napuste Keon.

Pa, planovi su nam gotovo isti.Samo što ja prvom moram prebroditi jedan problem koji se trenutno nalazi prvi na listi prije nego što napustim grad.Moram pronaći svog partnera s kojim ću se upustiti u avanture van grada.

"Znači sličnog smo problema, ali ja imam jednu osobu na umu već. Nadam se da i ta osoba ima iste planove kao i ja."

Rekao je dok je koračao niz ulice grada. Ruke su mu još uvek bile u džepovima, a on sam nije žuiro nigde. U jednom trenutku se setio da ima par stvari da završi po gradu.

"Izvini molim te, ali ja strašno žurim."

Reče i otrča u nepoznatom pravcu.

Pobno je slušao šta Ichiga ima da kaže oko njegovog problema sa partnerom.Samo je slušao i klimao glavnom.Odjednom, kao iz vedra neba reče da negdje žuri i samo otrča niz ulicu.Dok je Ichigo već bio daleko od Hana, on dobaci.

Vidimo se uskoro, nadam se !!

Šetao je ulicama kako bi došao do poljane za trening. Ostavio je mantil u pekari kod prodavačice koju poznaje i sada je samo bio u košulji sa tregerima, rukavicama i šeširu. Srećom, pekara je blizu poljane pa mu ne treba puno da dođe do tamo.

(nakon iscitane knjige o lovcima, i lepog odmora u svojoj kuci, stiglo je vreme za trening, od stalnoga izlezavanja nista postici necu, tako da sada idem malo da proucim sve sto znam, sebi dam neki izazov.. Kako cu se osvetiti ako nastavim da leskarim po citave dane.. Siguran sam da moji protivnici jako treniraju, tako da moram i ja.. Moram dati sve od sebe.. Lagano sam produzio ka poljani za trening)

akon sto su dvoje krenuli u ovu ulicu tako i dalje hodanje je bilo dugo i dugo barem je tako trajalo i ako nisu znali sta ce da rade,naravno sa jaknom kojom je poneo nije mogao ostaviti ko zna gde,tada okrece pogled ka njemu i rece.

Pa posto se ova jakna nece sama oprati onda idemo do training groundsa da se barem opere jer sto da ne.

cekajuci njegov odgovor i ako ne zna da li je uopste Vulo skontoa da je zaboravio jaknu uopste.

Iskreno nije mogao išta drugo očekivati od Ria već da će da opere jaknu. U isto vreme toliko predvidljivo i nepredvidljivo od njega. Al ajde, neka ga.

"Slažem se, al ja ne učestvujem u tom procesu. Samo ću te nadgledati"


Nastavili su dalje kroz ulicu

Hmmm dobro.

nastavili su dalje kroz ulicu nakon sto mu je odgovorio,tako je poceo gledati ljude oko sebe i okoline ovog ulice naravno nije mu se preterano sada svidjala kada je gledao.dobio je osecaj da je dosadna ta ulica,tada nije obracao paznju vec su nastavili dalje,samo sto je brzim korakom malo isao.

Nabacio je čak još jedan smešak. Aj i da obave što pre i da se čitava ova situacija sa Vuletom i Riom završi bez ikakvih sporova. Iskreno nikad nije pametno biti posrednik izmedju dve zaraćene strane, te bi ovo i meni benificiralo. Nastavili su laganim koracima ka Training Grounds.

Opet se našao na ulicama grada. Kako je proračunao verovarno će prvo nešto prezalogajiti, onda otići da popije nešto pa do trga i pijace i na kraju do terena pre nego što ode kući. Nije mu nešto bio dan za treniranje, ali verovatno će da svrati da vidi šta ima i koga ima.

Išao je prema poljani za trening. Zaboravio je da kaže jednu veoma bitnu stavku Sangwoou. Tek što je seo i zapalio cigaru, setio se toga, dobro je da se nije skinuo skroz jer bi ga onda tada stvarno mrzelo. Zapalio je još jednu cigaretu na putu ka tamo.

Ruke su mu bile pune raznih kesa u kojima su se nalazile stvari koje je iskupovao. Žurio je niz ulice izbegavajući gužve što je više mogao. Par puta zastao je kako bi bolje uhatio kese. Cela ova današnja šetnja dosta ga je izmorila pa je bio vidno nervozan.

Hehe, ala je dobra bila ona borba, nisam morao ni da se namučim, sam se predao. E u tu čast, mogao bih da se častim jed~ sa dva piva.

Beše trenutna moja misao u questu da nadjem mesto da je ostvarim. Kako beše, Tipsy Dragon, pa idemoo. Uputio se ka Innu.

Kako sam izašao na svež vazduh tako me je isti išamarao. Sa zaslugom naravno, nisam trebao da dozvoljavam sebi da prolazim ovakve faze. Isto mu se ovo dešavalo i u prošlom svetu, nisam želeo da mi se ista sudbina ponovi.

"Vule.. Nego.. Ukoliko si ozbiljan u vezi putovanja, postoji baš takav posao ovde u Keonu"


Naravno, ljudi koji su se prijavljivali tu bili su nešto jači, al to je možda bila jedna od šansi da malo dodje k sebi, da ga život otrezni.

Izlazio je iz kafane, mortus pijan, krvav, izgužvan i unezveren. Stigao je Cezara.

Ima baš posao za to? Ja sam mislio samo ovako solo na keca izađemo ko im jebe mater.

Ali onda kad je malo bolje razmislio, ova varijanta je mnogo bolja jer za to dobija i novac.

Pa šta čekamo?

"Izvadimo potrebnu dokumentaciju.. Ne znam iskreno, raspitaj se sam o tome. Jedino što znam jeste da se ide u parovima"

Nasmejao se na to poslednje, znao je ako će mu iko biti par u putovanju to bi trebao biti ovaj čovek. Po mom izrazu lica tačno su mi se mogle videti namere, te je ostavio Vuli da protumači sve ostalo sam.

Onda smo se dogovorili. Mornarica kreće sutra kada se otreznim. Dođi do mene na kafu pa ćemo otići, a u međuvremenu ću se ja to raspitati sa komšikom mojom dobra žena.

Šetali su do mesta gde svako ide svojim putem. Klimnuo je glavom i blago podigao šešir u znak pozdrava i pravio je male koračiće unazad.

Damon je setao polako i bez cilja. Dan je bio suncan i previse topao za njego ukus, ali on nije mogao nista tu da promeni. Drzao je ruke u dzepovima i pokusavao da sto je vise moguce izbegava sunceve zrake i sto vise bude u hladovini gradjevina. Odsetao je do svog apartmana, a zatim ga otkljucao i usao u njega."Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Kako su obojica krenuli sa pričom o putovanju, kao da su se odmah otreznili. Nebitno, u suštini izgleda da su se dogovorili. Beše dovoljno za mene. Okrenuo bih ledja i mahnuo bih svojom desnom rukom. Uputio sam se ka Poor Man's Street.

(nakon sto sam zavrsio svoj trening sa Vuletom, odlucio sam se vratiti kuci.. Izmoren sam, jedva da mogu da stojim na nogama, siguran sam da cu cim dodjem kuci leci da malo odspavam.. Vule je bio tezak sparing partner, one njegove plave moci.. Deluju izvanredno.. Moram procitati nesto o njima u knjigama, mora da negde imaju zapisi.. Laganim koracima razmisljajuci o odmori nastavio sam ka kuci)..

Imao je neke svoje obaveze prenego što bi otišao do Vule i diskutovao sve što treba da se desi. Prvo, papirologija mrtva. Nit je imao šta nit se brinuo toliko o tome, al evo sad je morao. Neka, odradiću ovo jednom i više u životu neću morati ovo da radim. Uputio se ka zgradi uprave.

(nisam se oporavio od teskoga sparinga s Vuletom, ali sam morao otici obici novoga komsiju.. Mozda je zanimljiv lik.. Ne bi mi skodilo da upoznam nekoga osim Shinraia, koji je cini mi se idalje u zatvoru.. Nigde ga ne vidjam, mozda mu se tamo nesto grozno desilo.. Ko zna. Nastavio sam laganim koracima do njegove kuce)

Taisei je laganim korakom isao ulicama drzaći ruke u džepovima. Gledao je razne ljude koji prolaze uglavnom su ljudi bili u žurbi, žureći negde ne znajući ni sami gde idu,bar je tako Taiseiu delovalo. Uputio se prema njegovoj omiljenoj lokaciji, tamo gde je voleo na miru da razmišlja ,morao je neke da promeni kod sebe i tačno je znao odakle da počne.

(nakon odmora i zavrsetka kvalitetne konverzacije s Guts-om, doslo je vreme da se i ja vratim kuci. Noc je padala, nije se mogao primetiti ni prst pred okom.. Ubrzao sam korak jer nisam mogao jos dugo podneti atmosferu.. Svakim korakom priblizavao sam se svojoj kuci).

Mogoa je cuti iz daljine ulicne svirace naravno u tom jednom delu ulice a ono sto je video su bili dobri taman nije falilo nista,dok je prolazio vise i vise skoro da nije cuo ali opet se vratio jer sesir koji su imali dao im malo para da ih nagrade sto su tako dobri i dao im pohvalu,te nastavio je dalje dok se sprema cips i malo proseta.

Dan je tekao fino. Ichigo i ja uputili smo se na trening polje gde cemo izmeriti nase moci jedno protiv drugog. Nisam se mnogome nadala s ozbirom da sam slabo trenirala, ali je bilo vreme poceti s necim, tako da je i ovo bilo nesto.

Na ulici je bila guzva, kao da svi negde jure i zure bas u ovom trenutku i da sutra ne postoji. Mi smo nastavili nas put i srecno stigli.

Žurnim korakom je prolazio kroz ulicu. Nije obraćap pažnju na ljude koji ga gledaju krajičkom oka kako prolazi pored njih, nije ga zanimalo ne trenutno. Brzim koracima je preskakao barice i izbegavao ljude u pokretu ,uputio se prema gradskoj biblioteci.

Ide gas.

Miv je setao ulicom nako nsto se razisao sa svojim prijateljem. Nekoliko koraka napred je napravio pa se osvrnuo iza ugla. Odjednom mu se onaj cudan osecaj. Izgleda da je neko od onih osoba opet blizu. Miv se izokretao unaokolo i dobro osmotrio medjutim nije nikoga video

*Mora da je neko od njih blizu*

Pomisli Miv te nastavi da hoda pravo.

Vracajuci se iz kafica ,gledao je razne izloge koji su bili sa strane ulice. Dan je bio jako lep ,mnogo je ljudi bilo napolju svi su isli na piknike,druzili se ,dan je bio savrsen. Taisei je drzao ruke u dzepovima i laganim korakom se setkao bez ikakvog razloga ,jednostavno je isao bez plana i cilja ,chilirao je na maks.

Raneki je po drugi put prolazio ulicom po drugi put od kad je dosao u ovaj cudan svet. Dok je prolazio je posmatrao izloge pored koji su izgledali jako cudni. Vecinu stvari zapravo nikad nije ni video, koliko god se trudio da ih skonta. Prosao je i pored jedne velike kafane iz koje je mogao da cuje jako lepa pesma.Na kraju ulice sam konacno ugledao Taiseia koji je pre bio u mojoj kuci.

Kako je moguce da si bas uvek u pokretu ?

Njegov mir je prekinuo Raneki koji je dolazio iz suprotnog pravca,resio je da mu odgovori.

De si Raneki , pa naravno da sam pokretan kada imam noge vidis ? Umem da se krecem , necu samo da sedim kao neka baba ,a ti kako si odlucio da izadjes iz tvoje burzoazije ?

Nasmejao se Taisei.

Polako je setao ulicama grada, samo setao.... Ne bi rekao da luta, jer ne moes lutati ako nemas cilj… Hodao je tako, pratio glasove. Hodao putevima kojima I svi drugi, sto mu se polako smucilo.

Ipak, iznenada, poznat osecaj ga je presekao. Odjednom je stao. Ovaj iznenadni nedostatak fluidnosti njemu nije bio svojstven…
Ipak, napravio je osmeh. Polako je prisao osobi cije prisustvo je prepoznao.

,,Pozdrav! Mi se znamo, jel da?”
Nije bio siguran na koga je aisao, ali ovako genericno pitanje bi trebalo da obavi posao…

Dok je lagano setao, osecaj neprijatnosti buktio je u njemu sve vise i vise sve dok se nije jedan glas koji mu je prostrujio kroz usne skoljke. Pogledao prema mestu odakle se glas zacuo i sreo naime njemu poznatu osobu. Pocesao se po glavi dok mu je srce lupalo zbog cudnog osecaja ali je sa osmehom izgovorio.

Pozdrav, da znamo se. Kako ti bese ime?

Cuo je poznati glas. Setio se da ranije nije mogao da dovrsi razgovor sa ovim interesantnim momkom, iako je imao mnogo pitanja…

,,Hahah, nisam siguran ni da li sam se predstavio ranije. Odazivam se na Zeeke, makar za sad. Ime stvarno nije vazno…”

Na licu je imao sirok osmeh. Stavio je pesnicu ispod brade, te radoznalo pitao…

,,A sta je sa tobom? Na koje ime se ti odazivas? Ne secam se da si mi rekao ranije…”

,,Precicu odmah na stvar, i ti si to osetio, zar ne? Ako bih morao pretociti ovaj osecaj u reci, rekao bih da postoji nekakva konekcija izmedju nas, ali nije mi jasno kakva…”

Pa moram malo, smorio sam se tamo. A i nisam jos video nista iz ovog novog sveta, ali koliko mi se cini deluje veoma slicno. Ne znam odakle si ti, ali valjda si iz nekog ludog.

Rekao je Raneki i naslonio se na zid. Primetio je Raneki i primetio je kako su dva lika stala blizu njih i takodje poceli da pricaju. Cinilo se da je ovo svet gde je bilo normalno da ljudi pricaju u svakom cosku. Zatim se ponovo okrenuo ka Taiseu cekajuci njegov odgovor.

Gledao je u misterioznu figuru ispred njega i slusao je reci koje su mu ulazile u glavu. Klimao je glavom jednim delom dok su mu oci bile rasirene. Na njegovo pitanje odgovorio je kratko.

Miv, drago mi je.

Zatim je saslusao njegove druge reci koje su ga zaprepastile, izgleda da nije Miv jedini koji oseca to, osecao je i Zeeke. Miv je kroz mucanje zatim rekao.

D..da.. osecaj.. je bas bizaran... bas kao sto si rekao oseca se neka konekcija..

Ma novi svet je shit,iskreno.Nista ni ja spec nisam video ,a i nisam nesto odusevljen pravo da ti kazem. Moj svet je bio mnogo zanimljiviji ,pa dobro i nije bas, ono prevodio sam mrtve u raj, lol ,kao grobar. Ne bas al ono ,blejica.

Setivsi se da je nesto zaboravio Taisei je shvatio da mora da pozuri.

E Raneki,ja sam zaboravio nesto, aj gledamo se malo kasnije,zurim.Pozz.

Rece Taisei i uputi se u nepoznatom pravcu.

,,Ipak, rekao bih da to sada nije toliko vazno. Proslost je iza nas. Ja se cak ni svog starog imena ne secam, niti se trudim da se prisetim...", rekao je to direktno okrenut prema sagovorniku. Izraz lica mu je bio malo ozbiljniji, ali i dalje je imao blagi osmeh...

Ponesen cinjenicom da sada ima novog potencijalnog prijatelja, rekao je...

,,Imas li vremena za malu setnju, Mive?"

Miv je gledao u Zeekea saa nekim osmehom na licu i klimnuvsi glavom rece.

Slazem sa tim.

Nakon toga je krenuo par koraka i rekao.

Moze setnja. Meni odgovara

Te se nasmeja razmisljajuci o osecanjima sto mu se vrzmase kroz telo. U medjuvrenu je obracao paznju na okolinu i objekte.