Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | City Streets - Page 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

City Streets

First topic message reminder :

City Streets - Page 3 02d9244e448b93a25dd27c15aa27f379

Ulice grada Keona su prostrane, široke, obezbedjene i obezbedjuju najbrži prolaz od naseljenog mesta Keona do ostalih periferija u njemu.

Vitlao je onom praznom flašicom da ubije dodatno vreme sve dok ga nije prekinula u tome jedna nepoznata osoba koja mu je prilazila sa leve strane. Na njegovo pitanje ga je samo pogledao najnormalnije, i rekao.

Znam samo gde da kupim ovu flašu vode. - pokaza je.
Grad tek treba da upoznam.

Miv je klimnuo glavom gledajuci u osobu ispred njega te se nasmejao i rekao.

Ajde onda zajedno da upoznamo grad. Moje ime je Miv.

Pruzao je ruku kako bi se pozdravio sa ovom osobom. Izgledala je ipak zanimljivo. Izgledao je nekako masivno, snazno i opako, mozda bi mu jedan takav prijatelj i trebao.

Ustade sa klupe i reče vrlo kratko. - ''Može.''
Pogleda ga malo bolje i upita da se osigura u tačnosti reči onih koji su ga dočekali. - ''Da li si i ti reinkarniran?'' - Trebala mu je neka osoba koja bi mogla zajedno sa njim da upozna grad, da shvati da nije sam, čak i pored gomile ljudi koji svake sekunde su svuda.
''Inače, moje ime je Genjo.''

U momentu se zbunio, nije ocekivao takav odgovor ove osobe. Svako koga je upoznao jednostavno kao da je krio tu tajnu o ponovnom radjanju. Genjo je medjutim pitao MIva to pitanje na sta je odgovorio.

Da, znaci i ti si. Drago mi je Genjo. Odakle ti dolazis?

Rekao je to dok je polako krenuo u setnju sa novim poznanikom.

Naravno da će biti podsećaja na ono što je bilo i što više neće biti, oporavak od svega toga će biti veoma dug, jer za njega to nije bila ni malo laka stvar. Odgovorio je kratko, - ''Dolazim iz svog sveta, drugog, teškog, moglo bi se reći. A ti?''
Već su od one klupe nekoliko desetina metara odmakli otkako su krenuli.

Miv se nasmejao jer bas i nije dobio neki odgovor.

I ja dolazim sa mog sveta, preciznije iz drzave pod imenom Italija. Mozes ti malo biti odredjeniji, ono sto sam naucio je da ima mnogo svetova, opisi ga malo.

Setao je dalje drzeci ruke u dzepovima. U momentu je zaboravio gde su mu kljucevi od kuce pa mu srce skoro iskocilo iz grudi, medjutim setio se da su kod Visariona.

''Ja sam iz države Saiya, ako ti ime znači išta.''
Znao je da neće biti lako, sve slike iz prošlosti su mu se ponovo vraćale, a dok je pokušavao da ih odagna on se više skoncentrisao na trenutnu, sadašnju situaciju. Za njega je prošlost umela da boli, bez obzira što zna da je skriva.

Nasmejao se opet jer mu apsolutno nista nije znacilo to mesto odakle dolazi Genjo. Okrenuo je glavu na sekund i video da su dosli do neke raskrsnice te pokazujuci prstom unaokolo pita.

Ne znaci mi nista ahaha. Kudacemo, sta mislis?

U medjuvremenu po drugom dzepu je trazio paklo cigareta.

Njihov hod se na nekih desetak metara zaustavio kada su se našli pred raskrsnicom koja je vodila u dva pravca. Zastali su a Genjo dade odluku bez nekog suvišnog razmišljanja.

''Šta se premišljamo, idemo desno.''

Valjda će nešto naći ubrzo. Skrenuli su desno kako je i rekao, ne mareći za pravac.

Skrenuvsi desno na nekoliko metara dalje nailaze na podrum pica. Miv se okrenu prema Genjou i rece.

Odlican izbor, imas srece.

Te Miv zakoraci unutra kako bi kupio namernice koje je hteo.

Dobar dan, moze 2 flase najboljeg piva koje imate, takodje moze jedna flasa crnog vina.

Nakon sto mu je prodavac pruzio ono sto je hteo, Miv je ostavio pare te se zahvalio i izasao.

Pa gde cemo sada?

Upitao je gledajuci u Genjoa.

Nisu prošli ni deset metara a ispred njih se nađe jedna građevina, koja je jednim delom vodila u podrum. Sa natpisom i simbolom na vratima je bilo očigledno da je to podrum pića koja se prodaju. Miv uđe unutra da kupi nešto, kada je izašao upita Genjoa.

''Svejedno, ti biraj.''

Nije dovoljno upoznao grad da bi se kretao tamo gde je hteo, za sada bi bilo dobro da Miva prati.

Miv se jednom rukom krenuo cesati po glavi razmisljajuci o nekom mestu gde bi mogli da odu. Posto mu nijedno mesto nije padalo na pamet rece.

Ne pada mi nista na pamet, ajde da lutamo pa gde zavrsimo zavrsili smo. Sta kazes?

Polako je krenuo niz ulicu u kojoj su vec bili. Nigde nije zurio pa je mogao malo da ostane sa novim poznanikom/

''Može i to.''

Bez ikakvog pogovora se složio, najmanje mu je bilo bitno gde će ići i na šta će sve naleteti. Uprkos novinama koje mu stalno pred očima obigravaju on i dalje nije mogao da onu tugu odagne koja ga prati još iz starog sveta, prethodnog života, krijući je i dalje.
Njih dvoje krenuše negde gde ih noge nose.

Setajuci kao muve bez glave Miv postade radoznao te upita Genjoa jedno pitanje.

Da li bi mogao da mi kazes nesto vise o sebi?

Setao je tako gledajuci u nebo i delom razmisljajuci o svom proslom zivotu. Trudio se da da misljenja izbaci iz glave jer mu ipak nece pomoci ovde gde se sad nalazi. Konacno je uhvatio jednu cigaretu te je zapalio i povukao jedan cim.

''Šta da kažem, bio sam general u kraljevskoj vojsci. Vežbe, odlasci na trening, vojna obuka, glavni štab, tako te stvari. Zamalo da sam se upetljao u politiku, dobro je što nisam...'' - zastade - ...''Uglavnom, to je to.''

Dok su lutali njih dvojica on mu dade neke uprošćene reči koje su bile suštinske za njegov prošli život. Nije želeo da previše detaljiše o svemu tome, gde je bio, šta je radio, šta se sve izdešavalo. Neke stvari jednostavno nije želeo da kaže, sve je i dalje još uvek sveža rana.

Slusao je Genjoa sta prica, primetio je da bas i ne zeli dublje da zalazi cim je tako malo rekao. Klimnuo je glavom

Huh, zanimljivo rekao bih. Verujem da bi ti zivot dosadio da si se upetljao u politiku.

Nasmejao se malo te uzeo jos jedan cim.

Ehh, red bi bio i ja da kazem nesto. Pa ovako ukratko, mafija, trazenje korena.

Zastao je Miv nakon toga jer misli da je rekao sve.

Nakon sto je izasao iz biblioteke, izbili su na dobro poznatu prometnu ulicu, iz koje bi trebali da udju u kafic ka kom su se uputili. Laganim koracima ju je pratio, kako bi konacno negde seli, nije mu danas bio dan za setnju.

''Nije toliko dosadan koliko je korumpiran i svako bi da očeše bulju zarad moći, bez obzira ko će nastradati, zajebi ti tu priču.''

Okrenuo se od onoga što je pričano vezano za njega, pa je onda saslušao šta Miv priča. Ukratko je govorio.

''Interesantno... Ako te ne vređa, kako si umro?''

Čudno pitanje od strane njega, nije mogao niti hteo da pretpostavi da li ga je iko to pitao.

Klimao je glavom na Genjove reci te kad ga je pitao poslednje pitanje uze cim i krene pricati.

Naravno da me ne vredja, jeste doduse bizarno pitanje ali staje tuje. Pa svega cega se trenutno secam je da se vodila bitka protiv neke osobe, tamno lice, tamne oci i pokriven tamnim pokrivacem od aure. Moja speci... moja moc je bila anulirana, skoro kao da nije postojala i sledece cega se secam je krckanje kostiju a onda mrak. I eto me ovde. A sta je sa tobom? Kako si ti umro? Zaista zvuci cudno kada ovo pitam.

''U poslednjim trenucima čitavog mog sveta, tama me opkoli, i ja se zalete u nju. Uskočio sam u tamu kao lud i sledeće čega se sećam je kako oživljavam.''

Dok je to pričao leva šaka mu se ukruti i zatvori se u obliku pesnice, kao da je spremna da udari nešto. Sva sreća pa su se približavali jednoj ogradi koja je bila sa njegove leve strane. Kontrolisano ali dovoljno jako ju je udario, psovajući u bradu što je samog sebe podsećao.

''Jeb...'' - kratko i tiho izusti.

Miv se nasmejao i bacio opusak od cigare u kantu. Zatim je rekao.

Umeju secanja da budu teska, ali ipak, to su samo secanja i treba se obazirati na buducnost. Cudno je pricati o buducnosti kad smo umrli hahaha, nego izvini me ovde te napustam. Mozemo se naci jos koji put. Zivim niz ulicu pa desno, nastavis napred gde smo se sreli i videces Joestar prezime. Vidimo se.

Dok se Miv udaljivao, on je stajao pored one iste ogradu koju je udario, govoreći. - ''Lako je pričati da su sećanja ništa više nego deo prošlosti.''
Opsovao je u bradz ponovo dok su mu sećanja blještala po duhu čitavome.

'' 'Bem ti taj prokleti dan.''


Kada bi samo mogao vratiti vreme i svoj život žrtvovao u zamenu za njegov svet, on bi to i uradio. Potom ode sa tog mesta.

Koračajući ulicama, koje su sada bile pune, devojka je gledala u momka koji je pratio do kuće, pokupavajući da se snađe sa mapom puta. Njene oči su blago sijale dok je gledala kuda ide.

„Jesi li barem ti okej, Rio?“ upitala ga je usput, tik pre nego što su stigli.

Za sebe mogu reci da sam dobro.

Koracao je dalje prema ulicama a takodje i put gde ga Hitomi vodila izgledalo je da zna pravi put u kojem je krenula sto mu bilo drago,nakon tih dugih hodanja i gledanja kako bi se lakse prilagodjavali ubrzo su stigli dok je on osetio olaksanje takodje.

kul.

Odmah po izlasku ne želeći da gubi vreme zaputio se niz ulice grada Keona. Nije nigde preterano žurio tako da je ležernim korakom koračao kroz gotovo puste ulice. Nije ni očekivao da će zateći drugačije stanje na ulicama u to doba dana.

Dospeo je do prometne ulice, od koje ce nadalje nastaviti ka smeru koji vodi do pekare. Dok se setao razmisljao je sta bi mogao da pojede, da li da to opet bude burek ili nesto drugo ovoga puta, odlucio je ipak da razmisli o tome kada stigne tamo. Laganim koracima je nastavio ka pekari.

Bio je umoran, ali nije mu se toliko žurilo kući. Više je doduše bilo to da nije mogao da žuri kući pošto je zaista bio dosta umoran. Em nije lepo spavao em ga je sparing jako izmorio. Nastavio je sa terena u suprotnom pravcu niz ulice grada Keona ka svojoj kući.

Kako se Vule zaputio kući posle napornog treninga, stomak mu je zakrčio. A na samu pomisao da mora da kuva kući nešto sam, ne jede mu se više. Srećom, kako je hodao naišao je na pekaru blizu njegovog apartmana. Nije ni sekunde razmišljao i odmah je uleteo u nju. Grad mu je dao dovoljno novca da bar par puta može sebi da priušti ovakvu gozbu,

Nakon sto se posteno najeo i ispricao izasao je iz pekare i izbio na dosta prometnoj ulici, sada bi iz nje trebao da prodje kroz ulicu siromasnih kako bi otisao nazad svojoj kuci. Danas je svoj dan zaista proveo zanimljivo.

Hodajući tako kroz ulice dospeo je nekako do ove. Znao je da je teren blizu odatle pa je usporio hod kako bi odmoran stigao na trening. Nadao se da će da zatekne nekog ko bi mu bio dostojan sparing partner pa čak i jači od njega kako bi ga naterao da probudi svoje stare moći.

Nakon ulica Siromasnih stigao je do prometne ulice, kako je dobio po uputstvima od gradjana do mesta za trening se najlakse stize iz ove ulice, kao i na vecinu mesta u ovome gradu. Laganim koracima je krenuo ka mestu za trening.

Setajuci se ulicama kako bi jos kojeg puta obilazio i ako se uputio ka tome da bi gledao ovajmesec koji je bio na nebu,naravno imalo je po kojih ljudi koji su isli tamo vamo tamo i radili svoje smene u noci i ako nije znao da je grad ziv i tokom noci,pa bogami lepota.hodao je dalje dok je isao ka drugim ulicama ili nekim mestima koji su mu bili zanimljivi ovaj bese mozda ulica nije oznacena kao miljena ustvari ne zna ni dal se seca.

(nikako se nisam mogao upustiti kod kuce, znajuci da mi je prijatelj u zatvoru, i da nista ne mogu da uradim za njega, morao sam skrenuti svoje misli na nesto opustajuce, mozda bi mi dobro doslo da se upoznam sa nekim novim, da naucim nesto novo o ovome gradu, uputio sam se ka kaficu da bih se malo opustio a i upoznao nekoga novog).

Kontrast izmedju siromašnijeg dela i glavne ulice beše velik. Onamo siromasi i prosjaci, ovamo akademski gradjani i biznismeni. Tamo pustoš, ovamo na svakom ćošku po koji štrand. Bio sam pomamljen da možda okusim po koju skupu poslasticu, al sa ovakvim budžetom, za mene je bolje bilo da samo nastavim dalje ka pekari.

Nakon sto je prosao ulicu Siromasnih dosao je do prometne ulice iz koje je odlucio da se uputi prema onoj birtiji u kojoj je bio pre nego sto je otisao da trenira, popiti pice i ispustiti cigaru pre i posle treninga nije za odmet. Te se uputio ka kafani.

(nakon sto sklopih novo prijateljstvo, moze se reci.. Uputio sam se natrag svojoj kuci, nisam nasao ono za cime sam tragao, ali sam upoznao, coveka vrednog poznavanja.. Ignorisao sam prolaznike i uputio se pravo ka svojoj kuci, brzim hodom)

Putovao sam od svoje kuće sve do ovde, bio sam smoren te sam razgledao imali neka klupa u blizini kako bi se odmorio, daleko sam od svoje kuće ovde sam prvi put ali valjda ću se snaći, laganim korakom sam išao do klupe koju sam ugledao, stigao sam do klupe te sam seo i počeo odmarati

Posle treninga koji je uradio zajedno sa Jotarom spustio se niz ulice grada ka centru. Nije imao određeni pravac kretanja već je išao tamo gde ga ulice vode, a gužva navodi. U smislu da je izbegavo gužvu. Ruke su mu bile u džepovima dok je koračao laganim koracima kroz grad.

Odmarao sam se nekih pet do sedam minuta i onda sam nastavio, ugledavši nekog lika sa narandžastom kosom sav oznojen prišao sam mu te ga upitao

Ćao, ja sam Madara možemo li se upoznati ?


Skoro pa nikog ne poznajem u ovom gradu, volio bih nekog upoznati da popričamo malo

Dok je tako hodao ulicama u daljini mu se učinilo da vidi neku gužvu pa je skrenuo levo. Taman kako je skrenuo naleteo je na nekog čoveka. U početku je bio iznenađen i zatečen, ali kontao je da mu treba neka pomoć.

"Ja sam Ichigo. Naravno da možemo."

Rekao je još uvek malo zbunjen.

Hmm Ichigo kažeš, zanimljivo

Takvo ime čujem po prvi put, bilo je veoma zanimljivo te sam rekao

Izvinjavam se što ovako ulećem, pa imam par pitanja, ako veoma mnogo treniraš voleo bih da  me nešto naučiš jer sam početnik tek neke vežbe i to, a drugo koliko godina imaš


Upitah ga ta dva pitanja i sačeka njegov odgovor

Izgleda da je njegov sagovornik stvarno želeo da se upoznaju. Ah dobro šta da se radi, neće mu ništa faliti ako sa nekim popije koje piće i prozbori koju.

"Kao što znaš pošto smo es reinkarnirali u novim telima ovo telo ima negde oko 17 do 18 godina, a što se treninga tiče baš se sada vraćam sa jednog."

Bio je iscrpljen čak i previše da bi sada opet trenirao ili još gore učio nekog.

"Prošetajmo malo"

Reče i krenu niz ulice.

Hmmm veoma zanimljivo to, ali hvala na izgovorima i na maloj priči ja moram da krenem kući jer imam neku obavezu.


Okreni se od Ichiga te kreni kući

Jako čudan momak pomislio je Ichigo u sebi dok je nastavio da korača kroz ulice grada Keona. Gužva je postajala nesnosna i samo je čekao kada će da se zaglavi u neku gužvu pa da mu treba 10 minuta da izađe iz iste. Zato je dobro osmotrio svoju putanju i uvek skretao sa ulice da bi zaobišao gužvu na nekom delu.

Šetkajući se ulicama grada Keona ugledao je, po ukusu oblačenja, jako interesantnu osobu koja je bila par koraka ispred Hana.Bez puno razmišljanja odlučio mu je prići i upoznati se te postati prijatelj u zavisnosti od samog nepoznanika.Prišao mu je s leđa te ga pipnuo nekoliko puta za rame čekajući okret odnosno neki odgovor.

Osetio je kako ga neko dodiruje po ramenu tako da se naglo okrenuo hvatajući se refleksno za drsku svog mača koji mu se nalazio na leđima. Kako se okrenuo video je nekog čoveka kako stoji ispred njega.

"Šta treba?"

Pitao je puštajući mač.

Samo što je sklonio ruku sa ramena nepoznanika, ispred njegovih očiju odigrala se agresivna predstava.Osoba ispred njega naglo se okrenula hvatajući se za mač koji se nalazio na leđima, drsko pitajući šta treba.

Polako, polako, opusti se.Želio sam samo da se upoznamo.

Reče ispruživši ruku u znaku pozdrava.

Drugi put u svega nekoliko minuta ljudi prilaze da se upoznaju sa njim. Nije mu bilo jasno baš šta se dešava, da li je do njegove kose ili šta već, ali rešio je da prihvati igru. Pružio je ruku i predstavio se.

"Ichigo, drago mi je."

Očigledno je da su se tenzije spustile na normalan nivo.Osoba mu se predstavila pod imenom Ichigo.Vrlo interesantno, mislio je.

Han, meni još više.

Bilo mu je drago što je upoznao prvu osobu u ovom svijetu, koliko god to čudno zvučalo.

Šta radiš ovdje po ulicama?

Interesantno ime morao je priznati, mada više ga je smaralo da se upoznaje sa ljudima. Pored svojih komšija znao je još par random ljudi koji mu verovatno nikada neće trebati u životu, ali šta da se radi.

"Bio na treningu pa se sada vraćam. Šta je tebi bilo pa si me zaustavio?"


Reče i stade prekrštenih ruku.