Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | City Streets

Ninja World is roleplay card game. Forge your legend, rise in power: Unleash your inner ninja!

To continue please log in.

RegisterJoin DiscordGame Trailer
Walk the path of shinobi!
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

City Streets

City Streets 02d9244e448b93a25dd27c15aa27f379

Ulice grada Keona su prostrane, široke, obezbedjene i obezbedjuju najbrži prolaz od naseljenog mesta Keona do ostalih periferija u njemu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sunce je bilo visoko, oslepljujući sve koji su se našli na ulicama tad. Zvono je otkucalo, najavljujući podne, sredinu dana.

S upitnim pogledom posmatrala sam sve oko sebe. Ovaj novi grad nije ni bio nalik onom u kom sam nekad živela. Ovde je svako bio stranac. Zagledala sam se u jednu kućicu, misleći o tome da sam je trebala kupiti. A verovatno ne bih imala dovoljno novca za nju, ipak je ovo centar grada. Bilo je lepo maštati. Kako li izgleda iznutra?

A onda sam se sudarila s nekim. Ne mogu da verujem da nisam spazila čoveka ispred sebe.

Izvinite, izvinite. Jeste li dobro?

Upitala sam ga zabrinuto.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Neverovatno dok je hodao kako je zapazio ovaj grad a jos veca zbunjenost sto su svi izgledali nepoznato,vetar je poceo da duva dok je osetio ponovo svez vazduh i srecu sto mu je orijalo tako je i hodao dok je osetio taj kratak nagli vetar,bilo je zapanjujuce.ali u jednom trenutku tek je zapazio jednu devojku koja se sudarila sa njim pogledajuci njeno lice a zatim slusajuci reci shvativsi da je fina za ovaj grad.

da dobro sam nisam se povredio,mada neizgledas kao da si iz ovog grada zar ne?

Upitajuci je dok se odmako na distanci

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ja sam iz ovog grada koliko i ti, kako mi se čini.

Nasmešila sam se na pretpostavku ovog momka, a ipak, ne htedoh da mu direktno odgovorim. Za sada je važno držati distancu kako mi se činilo. Odmakla sam se od njega jedan korak i stavila ruke na bokove. Izgleda da on ne persira, pa neću ni ja.

Kako se zoveš?

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako se cinilo zasad je dobro prolazi tok pricanja sa ovom devojkom,mada ga je upitala za ime sto je bilo zanimljivo da barem i on nesto zna o njoj,izdahnuo je i rekao.

Riomarindo,a kakvo je tvoje cenjeno ime.

Cekao je.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Baš lepo ime. Nisam ga do sad čula. Ja sam Ines.

Pružila sam mu ruku. Nisam očekivala da ću ovako brzo upoznati nekog ovde. Stomak mi se oglasio i podsetio me zašto sam uopšte izašla. Pogledala sam oko sebe i videla uličnog pekara.

Jesi li gladan? Ako hoćeš, možemo zajedno jesti. Ne znam za tebe, ali ja umirem od gladi. Ideš li sa mnom?

Upitala sam ga i krenula ka tezgi, u nadi da će i on krenuti za mnom.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kada su se rukovali mogao je primetiti da Ines ima dobar stisak ruke sto bi mu jos dodavalo utisak na dobrog I ako mu ovaj grad sad imalo smisla kad je nekog upoznao,mada razmisljao se dal da ode snjom i ako nije znao dal je gladan uopste tako da je ipak otisao barem da pogleda grad.

pa idem,valjda ce imati burek sa sirom.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
I ti ga voliš, a? Baš sam to htela da uzmem.

Prišla sam tezgi i upitala prodavca ima li burek sa sirom. Na moju sreću, potvrdio je da ima i odmah zapakovao. Još je bio topao i svež. Miris me je mamio da odmah pojedem sve, ali to nije bilo izvodljivo ovde. Moraću da se vratim kući. Platila sam mu i okrenula se ka novom poznaniku, Riomarindu.

Bilo mi je drago upoznati te. Moraću da odem kući sada, inače će se ohladiti burek. Želiš li da mi napišeš svoju adresu? Tako da mogu da ti pokucam na vrata kada poželim da se družim s nekim.

Uzela sam papir iz svoje torbe s ramena i napisala na jednom moju adresu, a drugi pružila Riomarindu.

Evo ti moja adresa, ako ti nekad zatreba društvo.

Pružila sam mu papir s mojom adresom.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Mogao je razgledati sta se sprema u pekari videvsi dim a takodje I miris poznate hrane sto ga je prijatno iznenadilo,pogledala je ka Ines tako je i Rio razgledavao dzepove I na svu srecu i on nje imao para da kupi,u trenutku ona dadne njenu adresu i ako shvativsi da on nema adresu gde stanuje sto ga potpuno iznenadilo,tako da je uzeo onaj papir sto joj dao.

Pa nazalost nemam adresu u kojem stanujem jer jos nisam nasao kucu,Ali zato znam gde te mogu naci,sigurno volis drustvene igre kao na primer Uno.

A onda je osetio kako mu krce creva Tek je osetio da je gladan.

izgleda da se i meni jede burek haha.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Da, kako si znao? Važi, vidimo se nekad onda. Ćao!

Mahnula sam mu i žurno krenula ka svojoj kući. Glad me je obuzela tako da je svaki moj korak bio sve brži i brži. Najzad, potrčala sam uskim uličicama i prečicom stigla do ulice u kojoj stanujem. Burek je još bio vruć.

Mogla bih nabaviti psa. Biće mi dosadno ovako samoj... - pomislih kad sam videla prazno dvorište svog doma. Otključala sam vrata i ušla.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon sto su pricali Rio bi samo mahao dok je ona odlazila a on takodje je prisao ka pekaru koji je pravio burek sa sirom i zamolio ga da ga napravi sto je cinio,cekao je barem ispred dok to bude gotovo ali je imao takodje dobre vestine sto se toga tice.nakon sto je bilo gotovo zvao ga je pekar i sve to zamotano tako da je platio i kad je uzeo burek bio je odusevljen kako ce pojesti to kuci i ako je sad bio vruc.

Ura Ura Ura Ura.

bio je vruc tako da je to uzvikao a onda je nosio sa kesom tako je nastavio put prema gde su kuce trceci korakom.

vruc burek dobra stvar.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Išao je ka nekom novom njemu nepoznatom mestu koje još nije istražio u kako mu se činilo velikom gradu. Mapa koju je na akademiji dobio od nekih ljudi bila je od velike pomoći. Snalazio se lepo po ulicama ovog grada. Gužva je postajala sve veće, ali i podne se bližilo.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon sto je iz ulice siromasnih izbio u nesto prostraniju ulicu, mogao je da vidi dosta mesta gde bi mogao da obavi dorucak. Odluci da to bude u pekari gde ce pojesti jedan dobar burek sa mesom. Te se laganim koracima uputi ka pekari koju je zapazio.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Konacno skoro stigoh kuci.

Odlucio je da stane za ovom ulicom i da ode kuci dosta mu je bilo tak oda je odlucio da krene kuci videvsi razne ljude i analizirao ih je,tako preko stvari koje su bile ostavljene na ulici i sto mu je smetalo radeci parkur i skakajuci jedno na drugo jer nisu ni neki nosili tako je lakse dosao do kuci jer nije ima osta drugo da radi zasad.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dok je išao niz ulicu još mu je u glavi bila slika teksta koju je pročitao iz one zanimljive knjige. Previše je dobro razrađeno za neku prevaru pa mu nije ostalo ništa drugo nego da poveruje u istinutost svega ovoga. Njegova prošlost još uvek je bila mutna i sem toga odakle je i kako je dospeo ovde nije znao ništa više.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kao i prosli put zavrsio je u ovoj prometnoj ulici odakle je mogao da dodje bez problema u pekaru gde je zaboravio svoju paklu cigara. Laganim koracima se uputio prema pekari ne bi li konacno pokupio ono sto je zaboravio i uputio se svojoj kuci.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izašli su sa pekare i našli su se na jednoj od ulica grada Keona. Kako on sam nije poznavao grad tako dobro prepustio je vođstvo svom saputniku Jotarou.

"Ti bolje poznaješ grad sigurno pa predlažem da ti odlučiš gde idemo. Ja imam samo neku mapu koju sam u akademiji dobio."

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon sto su izbili do prometne ulice, odluci Jotaro da odu negde da popiju nesto, ipak posle dobrog dorucka koji su obavili valja popiti neko pice.

”Prati me trebalo bi da se ovde nalazi neko mesto gde bi mogli da sednemo da popijemo nesto.”

Te uoci pravo mesto za to i uputi se zajedno sa Ichigom tamo.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Grad Keon je bio ogroman, kao i njegove ulice. S obzirom
da je nov ovde, bilo mu je tesko da nadje put do kuce.
Smisljao je unapred sta treba da uradi, zeleo je osvetu...

Iznenada, njegovo razmisljanje prekinula je buka. Izgleda
da se nesto desavalo u kafani, odlucio je da udje i vidi o cemu se radi...


City Streets 115949

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Hendriskon je napokon izasao na ulice Keona.Prvo je sebi zacrtao da nadje kuću.Setao se kroz ulice razmsiljajuci o drugim ljudima iz njegovog svijeta.Gledao je ahritekturu ovog grada i njegovih ulica.Posle kratke setnje i potrage naisao je na kucu koja se prodavala.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Šetnja je bila duga i lagana i nije bila usamljena za divno čudo, ulice su bile pune iako je veče bilo sveže. Vazduh je bio čist i budio joj osećaj kao da je u nekom prirodnom okruženju. Podigla je ruke i prekrila svoje oči, uzdahnula i zamislila se na nekoj planini. Osećala je lišće kako je dodiruje i čula je zvuk šumskih životinjica.

Posle par trenutaka shvatila je da je vreme da završi obilazak za večeras. Neki loš predosećaj budio se u njoj zajedno sa blagim pritiskom u predelu glave. Bila je to očajnička migrena koja se rasplamsala ogromnom brzinom.

Bez daljeg razmišljanja, krenula je nazad...

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izasao je iz Visarionove kuce zajedno sa njim, prosetali su do pocetka velike ulice gde su krenuli u potragu za bibliotekom. Miv se okrenuo prema njegovom prijatelju te rekao.

Levo ili desno?

Upitao je Visariona jer Miv sam nije znao gde se biblioteka nalazi. Dok je cekao odgovor obratio je paznju na okolinu, na ljude kao i na lokale koji se nalaze oko njega.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(Izasao je iz kuce zajedno sa Mivom , Visarion je znao kuda se ide pa je pokazao rukom u levo a onda rekao .)

Podjimo levo prolazio sam ovuda nekoliko puta pa znam tacno de se nalazi biblioteka .

(Bio je zeljan da procita neku novu knjigu stare su mu vec dosadile procitao je sve vec nekoliko puta , pa je odlucio da ovog puta procita nesto sto je bilo vezano za borbu sa macevima kako bi dogradio svoje zanje .)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dok je izašao iz Inn-a već je bilo veče. Bilo mi je još prerano da odem u krpe, te odlučih da se prošetam malo okolinom centra. Zamislih se na sekundu, od kad sam došao jedva sam video po koje drvo, prijalo bi mi da prisednem u koji park, malo svežeg vazduha ovo ono. Raspitao sam se okolo, a potom nastavio dalje u potrazi za njim.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(Dok je prolazio ulicama noc se polako navlacila , primetio je kako se ljudi krecu sa upaljenim fenjerima radi bolje orjentacije ,Visarion ih upita za brzi put kuci i oni mu ljubazno odgovori tako da je on nastavio da sledi njihove upute medjutim boag vetar poceo je da siri mirise voca sa obliznje pijace).

City Streets Anime-10

(Visarion progovori .)

Sve mnogo divno mirise.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Odmah nakon što je izašao iz kovačnice odahnuo je. Toplota unutra bila je nepodnošljiva bar za njegov način oblačenja. Obrisao je kapljice znoja sa lica i zaputio se niz ulicu ka nekom mestu gde može nešto valjano pojesti. Možda svrati i do pijace po neke namirnice.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ulica je bila veoma neobična i veoma ga je podsećala na njegov dom, pre nego što je dospeo ovde. Još uvek mu nije bilo jasno gde je, ali bi za početak trebao da se fokusira da pronalazak nekog mesta gde bi mogao da boravi kroz ove dane. Odlučio je da malo pronjuška okolo kako  bi nešto pronašao.
Razočarenje se povećavalo što je dublje zalazio u grad. Jednostavno ni jedna kuća mu nije dolikovala, zato što je u njegovom prošlom životu imao zaista raskošan život pa mu ni jedna ova mogućnost, nije odgovarala. Svaka kućica je bila, sa estetičke strane solidna, međutim sa strane simetrija veoma neodgovarajuća.
Tada je na zidu ugledao plakat na kome je bio nacrtan veliki zlatan zamak. Istog trenutka je prišao plakatu kako bi ga bolje osmotrio, i imao je šta da vidi. Zamak je pripadao porodici Romanen, koja je bila širokopoznata po ovom nepoznatom svetu. Naime, zamak je bio toliko prostran da su tražili ljude plemenitog porekla, koji bi želeli da žive u njemu. Cena mu nije bila poznata, a novac koji je on imao sigurno nije važio u ovom svetu. Međutim nije imao nekog prevelikog izbora, pa se zaputio ka centru grada, ka zamku porodice Romanen.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sve ulice su joj ovde izgledale slično. ISTO. Sranje. Hitomi je pokušavala da usavrši neku taktiku i napravi mapu u glavi kako bi se lakše snalazila u prostoru. Nalazila se u nepoznatom sranju i činilo joj se kao da svako otkriće koje dozna o ovome svetu i onima koji su u njemu, samo pogoršava njen slučaj. Uskoro, ako nastavi tako da pogubljeno ide, moraće da nađe nekog da joj pokaže put do sopstvene kuće, možda ako taj neko uvidi da se već duboko zaglibila i da ne može nikako pomoći sebi. Došla je do kraja ulice i shvatila da je to početak nove i onda samo nastavila dalje i dalje.. dok ne nađe skrovište svoje

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Laganim koracima je stigao do prometne ulice, sa koje je lako mogao doci do bilo koje lokacije u ovom gradu. Ovog puta to je bila pijaca, gde ce obaviti nabavku za sve njegove kucne potrebstine. Dok je setao razmisljao je sta sve treba da kupi na pijaci.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon sto je izasao iz kafane uputio se prema prvoj klupi cisto da sedne i proveri nesto. Nakon sto je seo iz torbe vadi dve knjige i proverava da li su u dobrom stanju. Proslo je par minuta te je spakovao knjige i nastavio da seta. Otisao je usput do jednog lokala za nekretnine te je kupio kucu koja se nalazi preko puta Visariona. Nastavio je da seta prema pijaci jer su mu potrebne zalihe.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izasao sam iz kafica, te zatim krenuo da setam po selu. Neki klinac mi je prisao i pitao me da se trkamo. Prihvatio sam izazov, krenuli smo da trcimo, naravno klinac je bio sporiji iakocje bilo mozda 1 godinu mladji od mene. Trcao sam ali je moj korak bio ko njegova 4. Na kraju sam ja pobedio i zavrsio kod marketa. Mozda ipak da udjem unutra da vidim ima li sta.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sa torbama punih namernica setao je po ulicama trazeci svoju kucu, malo se pogubio. Lutao je nekoliko minuta dok nije ugledao poznate lokale. U potpunosti je bio siguran gde je kada je prosao biblioteku te se uputio prema svojoj kuci. Usput je obracao paznju na okolinu kako bi se lakse snalazio ubuduce.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Teturao se ulicama, delovao je potpuno izgubljeno, ne zna ni gde je došao, a ni gde je pošao. Kuće su mu delovale sve isto, još uvek je bio u neverici nakon što se "reinkarnirao", mada je još uvek sumnjao u tu priču, jer je poslednje čega se seća bila borba, ali se ne seća da je poginuo. To mu je potpuna misterija. Kako stoje, stvari neće smeti da ovde uzima stvari za gotovo. Mora biti spreman na sve.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Posle famozne reinkarnacije, dane je provodila u biblioteci i obližnjem pabu, pa se i danas nalazila na toj trasi. Pokušavala je da sazna sve što se moglo o toj misterioznoj tami koja ih je sve takoreći progutala. Pa kako nije uspevala da sklopi kockice, uputila bi se u pab da se naroka i odgana 'tamne misli'. Nikada iste face, ni tamo ni ovde. Svakim danom, neko novi bi pristigao u Keon, mesto spasenja, kako bi ga poneki zvali. Imao je i mnoge druge nadimke.
Ono što ju je možda u nekoj meri više mučilo, bila je spoznaja da je ona jedan od tih odabranih. Zašto? Koji su to bili uslovi da bi prešao na drugu stranu, ako ovaj svet, šta god to bilo, možemo zvati drugom stranom? Emiru jeste bila vrhunski borac, ali je poznavala i mnogo bolje od nje. Ni na jednog nije naišla. Ne kao da bi ih i prepoznala na ulici, ukoliko bi naletela na njih. Svi su imali druga lica, druga tela. Na svoje se i dalje navikava.


Bila je na nekih sto metara od paba, kada joj je pažnju privukla jedna muška osoba. Delovao je izimno poznato. Plava kosa...


Pritrčala mu je s leđa, zgrabila ga za rame i okrenula ka sebi.


Kain?, upitala je i odmah potom shvatila da to nije ta osoba.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(Visarion nije imeo neku odredjenu lokaciju koju bi mogao da poseti , seo je na obliznji klupu a onda poceo da razmislja gde bi mogao da ode , sa Mivom je isao do biblioteke a onda se seti da nije posetio obliznju kafanu koja je cesto bila puna gostiju , ustade sa klupe a onda se zaputi prema kafani .)

Pa da vidimo i to mesto..

(Rece dok je odlazio.)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sve se više nervirao jer nije uspeo da shvati o kakvoj je tami reč, ko je onaj čovek. Koktel emocija je preplavio njegov um, pogubljen je u vremenu i prostoru, nije osećao tu snagu i moć kao nekada. Kako? Onda je taj čovek govorio istinu? Ali, kako je to moguće? Čak se ni ne seća da je umro? Ne seća se ničega, sem da je bio u nekom ratu, borbi i osećaja moći. Ne seća se ni porodice, ni ničega. Ali, zasigurno zna šta sada oseća, nemoć, tugu, bol, frustracije. Dok je maltene bio na ivici kolapsa, neko ga je povukao on se mahinalno okrenuo i zapazio je prelepu crvenokosu devojku, videlo se da nije obična devojka, imala poprilično jak stisak. Nazvala ga je Kain? Zašto? Ko je Kain?


Kain? Ko je Kain? Mislim da imaš pogrešnu osobu, gospođice.
Jedva je uspeo da progovori bilo šta, bio je iznenađen, pomalo se i štrecnuo.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dok se vracao sa nabavke negde u guzvi se Ichigo zagubio, nije imao snage da ga trazi u toj guzvi. Te konanco odluci da ode kuci kako bi odspavao, dosta mu je bile ove setnje kroz grad za danas. Laganim koracima se uputio prema svojoj kuci.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Setala je ulicama grada bez ideje gdje ide. Namjestala je kosu s vremena na vrijeme, jer joj je ranije bila rascupana. Nije marila za izgled u trenutku kada je izasla i za to se pokajala. Stala je kraj jednog od prozora provjeravajuci frizuru. Svidjelo joj se novo tijelo, to je bio prvi put da je ozbiljno pogledala.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Stigao je do ulice koju je zeleo da vidi, sada bi trebalo biti lako da izbije na neku novu lokaciju koju do sada nije posetio. Skoro u svim smerovima je otisao koja ova ulice vodi, ostalo mu je jos par koje nije obisao. Te je odlucio da se upiti na jedno od neistrazenih mesta.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon Flower mazea konacno se uputio prema ulici kako bi prosetao,razmisljaljuci sta nadalje da uradi I ako je vec upoznao nekoliko ljudi do sad.cinilo mu se da bi mozda trebao ici u neku kafanu ili kaficu da bi nesto popio,ali je isao nadalje ulicama kako bi bilo zanimljivo da produzi.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Negde u gužvi izgubio je Jotaroa. Okretao se par puta ne bi li ga ugledao, ali nije imalo šanse da ga primeti. Iako je bio dosta visok nije odudarao od gužve.

"Ehh šta da se radi idem kući."

Slegao je ramenima i prokometarisao nešto sam sebi u bradu. Ruke su mu još uuvek bile pune pa se teže kretao kroz grad.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(Dok je setao primetio je da se oblaci polako navlace na nebo i da ce svakog trena poceti kisa ubrzao je svoj hod kako bi sto pre dosao do kuce .)

Velika je guzva ? Pitam se sta rade na ulicama sada...

(Polako se provukao kroz masu te nastavio hodati prema svojoj kuci .)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Laganim koracima sam kruzirao kroz jednu od glavnih ulica grada Keona. Beše nekih 11 sati, iskorišćavao sam priliku da što duže prošetam, ipak ovaj put mi je duži svega desetak minuta od kuće. Ko zna, već sam zapamtio pola zgrada i ulica, razna skretanja itd.. Nastavio bih dalje svojim putem.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Zeeke je polako setao ulicama grada navodeci se glasovima koji ga okruzuju. Ulica je ocito bila prepuna i on je jedva uspevao da se orijentise.
Onako kako samo on ume, polako je pratio grupicu ljudi od kojih je iz medjusobnog razgovora cuo da su se upuliti prema nekom lavirintu sveca...

Prolazio je pored radnji sa vocem, povrcem, pa i ribom, ali su se glasovi i guzva polako smanjivali kako je dalje isao...
,,Periferija, hah", pomislio je.

Ubrzo se nasao pred ulaz u takozvani lavirint...

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Vratila je ruku k sebi. Hitno presabiranje je bilo neophodno iz ovih stopa, bez obzira što joj matematika nije bila jača strana. Dane je utukla u puko tumaranje i uludo istraživanje koje slabo da je vodilo k čemu. Sada je još počela da umišlja ljude.  Srce joj se ustuklo. Osetila je kako je polagano hvata napad panike.


Da, moja greška. Izvinjavam se.


Potvrdila je kratko i uletela u bar koji se nalazio na koji korak od mesta gde je presrela plavokosog ne-Kain-a. 

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Bio je vidno iznenađen zbog reakcije crvenookose devojke, želeo je da nastavi dalje, ali ga je zainteresovalo nešto oko nje. Šta ako ona zna istinu oko svega ovoga? Ipak, bolje da dođe do malo više informacija, nego da sam tumara unaokolo, za njega je sve ovo bilo novo. A, još uvek nije ni svestan svoje smrti. Odlučio je da prati crvenookosu devojku i uđe u bar. Nakon što je ušao, pogledom je tražio devojku, zapazio ju je kod šanka, i odlučio je da ne gubi vreme i odmah je priđe. Seo je pored nje, nabacio je blag osmeh i nervozno ju je upitao.


Želiš li možda nešto da popiješ? 

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Setao je ulicom laganim koracima, nije puno razmisljao kuda hoda, pustio je da ga telo samo iznenadi. Nakon par trenutaka shvatio je da je zalutao opet u nepoznati deo gde nikada nije bio. Medjutim ovaj put nije izgledalo nista siromasno i haoticno kao sto je imao priliku da vidi. Nasao se ispred ulaza nekakvog lavirinta. Njegova znatizelja povukla je njegov korak unutra.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pošto ništa nije uradio u ovom restoranu rešio je da nastavi potragu na nekom drugom mestu. Izvadio je mapu koju je dobio i pokušao da nađe neko mesto takve namene ili bar nešto što mu je ličilo na to. Vratio je mapu i nastavio niz ulicu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izgleda da se Keon mnogo promenio od prošlog puta, ne mogu ništa da prepoznam. Mozda sam trebao da poslušam onog stražara. Ostaje mi samo da šetam gradom u nadi da nadjem nešto što će mi osvežiti sećanje.

Lepota grada me je iznenadila. U sećanju mi je ostalo da je izgledao kao zapušteno selo. Svega nekoliko ulica sa par trgovačkih lokala koji su radili tek toliko da prežive. Delovalo je kao da ima više razbojnika koji su pustošili sve pred sobom nego samih stanovnika.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Malo drugačijom putanjom sam uspeo da izadjem na jednu od glavnih ulica, pravo pitanje je na koju, al to ću valjda sam uspeti da skontam. Hvala bogu nisam bio u žurbi da to saznam, već da nadjem neko *pristupačno* mesto da nešto jedem. Uokolo sam gledao, izbegavajući poglede sa putujućim trgovcima, gatarama i prosjacima kako me ne bi smarali. Zapade mi za oko jedan maskirani lik koji je izgledao kao da poznaje nešto malo bolje Keon od mene.

"Ei, tu"

Promrmljah nešto na italijanskom ka strancu čisto kako bi mu pridobio pažnju, te bih mu prišao na nekoliko metara, nastavljajući

"Scusa što te zaustavljam, ali izgledaš kao čovek koji se snalazi po ovom kraju. Da li znaš gde je najbliža pekara kojim slučajem?"

Stojao je u mestu, čekajući njegov odgovor

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++