Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 5

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kapija sela skrivenog u vodopadima

First topic message reminder :

Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 5 8whlAZL

Baš pod mestom gde se jedan omanji vodopad obrušava i krivudavo nastavlja svoj tok ka istoku diže se tori kapija sela skrivenog u vodopadu. Vrata su otvorena za sve sa dobrom namerom, i selo rado prima nejake i one kojima je zaštita potrebna. Kapiju okružuju studene zidine, ali selo kreće odmah za njom - znak neustrašivosti pred onima dovoljno naivnim da okušaju svoju snagu rušilačkim namerama.

Hiroshin nakon dugog vremena stigao je na novo mjesto gdje je odlucio da zapocne svoj novi zivot. Vidio je nekoliko cuvara pa je prisao i odlucio da se predstavi. Zdravo ja sam Hiroshin... Hiroshin Uzumaki da li mogu da budem Clan ovog sela da ovdje gradim svoju buducnost.
Upitao ih je i cekao odgovor.

Zbog novonastalog haosa u hijerarhiji sela i izdaje njegovih veterana, svi članovi su bili primorani koliko toliko da se uključe u održavanju reda i mira. Pridošlicama je prišao jedan čuvar, govoreći.

'Selo vodopada je oduvek primalo nove ljude i ništa u vezi toga se neće promeniti. Dobrodošli ste da udjete i boravite u njemu, naravno i da doprinosite njegovom razvoju. Ali.'

Uputio je oštar pogled ka njima, davajući do znanja da je mrtav ozbiljan

'Ako u narednom periodu namestite bilo kakav problem i doprinesete haosu u selu - odmognete svim ovim ljudima koji se toliko trude da ga održavaju u životu - lično ću se pobrinuti da zažalite vašu odluku dolaska.'

Pomerio se u stranu, dozvoljavajući im slobodan ulaz.

Hiroshin je dugo isčekivao odgovor strazara napokon ga je i dobio. Hiroshin ce očarao i hitro je pojurio ka ulazu u selu. Pre nego sto je usao u selo obratio se prema strogom strazaru i rekao
Uredu,hvala obećavam da cu doprinijeti selu najviše sto mogu i uvijek cu pomoci koliko mogu ,obećavam.
Rekao je i prošao je kroz kapiju sela.

Hiroshin je dosao na kapiju sela spremio se da ode na neko vreme i da se onda vrati u selo kao pobjednik. Znao je da je ovo deo njegove sudbine i da mora ovo da uradi. Izasao je polako iz sela i zaputio se prema putu gdje je želio.

Pažljivo je slušao riječi čuvara i klimnuo glavom da potvrdi.
"Mslim da to neće biti problem."
Polako je ustao iz klupe a zatim se zaputio ulazu ka selu,gledajući naprijed s amrtvim pogledom.
Tek sada Rikuto može da počne da se kreće ka svojim ciljevima.

Hiroshin nakon dugog predjenog puta koji mu je mogao biti i poslednji put koji je ikada predao. Ali na svu sreću vratio se zub i zdrav odlucio je da odmah ode kod svih prijatelja Jamisumija i da ga vidi jer mu je obećao da ce mu ispricati utiske sa puta. Klimnuo je glavom strazarima i usao u selo.

Jedan od čuvara dolazi do kapije sela i obaveštava gardu da zatvaraju kapiju dok se ne razreši misterija Jamisumijevog napadača.

Nikome nije dozvoljeno da napusti ili da udje u selo.

Hiroshin se polako približavo kapiji . Bio je na dovoljnoj razdaljini da on vidi kapiju a čuvari ga ne vide. Shvatio je da ce ga uhapsiti ako shvate da je on napao Jamisumija te je smislio plan da se transformiše u vođu cuvara i da izadje iz sela.
#card14
Prisao je kapiji .
Zdravo čuvari,sta se desava zašto ste uzrujani da li se nesto desilo?
Upitao ih je.

Samim ti što nisi bio na dovoljnoj razdaljini da nas vidiš, tako nisi ni video da je vodja čuvara bio na kapiji. Okupljeni čuvari gledali su 'vodju' koji dolazi, zanemljeni idiotom koji je mislio da će bilo šta ovog kalibra uopšte upaliti na njima.

'Imaš opciju da se dobrovoljno predaš. Izbaci svu chakru i spusti svoj veo obmane. ODMAH!'

Glavni čuvar se prodrao na lošu kopiju njega istoga.

Hiroshin nakon neuspjelog pokusaja da pobjegne iz sela. Brzo je smislio plan,kažno ce se predati pa onda aktivirati dimnu zavesu i baciti Flash bombu. Okrenuo se put strazara i rekao:
U redu uhvatili ste me. Predajem se.
Rekao je i spremio se za napad.
#card263
Zatvorio je oči i bacio bombu na strazare.
#card909
Flash bombaaaaaaa

//izvinjavam se zaboravio sam karticu otrova da stavim koji kombinuje sa medical jutsuom//
#card476
Izvinjavam se obrisaću post nakon borbe

Ukupno su pet čuvara na kapiji. Svi zatvaraju oči i na šta lider čuvara pali Kaguru, obaveštavajući njegovu flotu o mogućim pretnjama. Pošto si rekao na discordu da nema ništa skriveno, čuvari nastavljaju njihov potez normalno kao da nema pretnje.

#card247 #card614

Lider sklapa ruke, stvarajući ogroman mehur koji onemogućuje infiltratoru da pobegne. Njihovo telo odjednom se menja, njihova koža od meke bele postaje grubo siva. Škrge na licu se otkrivaju, njihov izgled postaje monstruozan.

#card613

'Floto, raskomadajte ga.'

Preostala četiri čuvara bafuju njihovu tehniku ajkule, a potom ispaljuju tri talasa ajkula na impostera sa 4 strane - spreda, iza, i sa strane.

#card616 #card615

Prvi talas ajkula ima 1300 x 4 damagea. Svaki po 260 zagarantovanog damagea od razornosti.
Drugi talas ajkula ima 1700  x 4 damagea. Svaki po 340 zagarantovanog damagea od razornosti.
Treći talas ajkula ima 2100 x 4 damagea. Svaki po 420 zagarantovnog damagea od razornosti.

Hiroshin nakon sto je odbio da se preda. Cuvari su ga jako napali sa svih strana ,napad je bio toliko jak da ga je i sam Jamisumi mogao cuti. Ali Hiroshin je odmah spremio odbranu.
Prvo stavljam pecat na sebe
#card1348
#card116
 Ulazim u imunitet te se branim od svih napada koji su mi cuvari poslali ostajemi jos da se odbranim i od zag dmg 4080
Izlazim iz imuniteta
#card120
Ulazem 270 chakre i branim se od zag dmg. Defence zida je 4050 tako da primam 30 dmg
Molim vas predajem se predajem se uhapsite me samo me nemojte ubiti molim vas
Rekao je strazarima.

Momenat kad ulaziš u imunitet (nemaš defense pre toga) zagarantovani damage ti kida kožu sa tela. Gubiš svest. Voda od balona se raspada i ulazi u obližnje potoke, reke, vodopade štagod.

Nakon što je pretnja uklonjena, kapija sela se otvara normalno, a Hiroshinovo telo se vodi u zatvor.

Izumi je krenuo od kuće, sunce visoko na nebu, a vjetar je njištao lišće na stablima dok je prolazio kroz šumu. Svaki korak nosio je odjek njegove odlučnosti. Kad je stigao do kapije sela, susreo je ninju koji je stajao poput tajanstvenog vjetra, s očima koje su sijevale kao žarišta vatre, a plašt mu je lepršao u ritmu tajanstvene melodije.

Kada je stigao do velikih vrata nekog sela nije proslo nimalo kad vec je susreo nekog na njima.Taj neki neobican ninja kao da ga je vec cekao tu mozda je bio neko bitan ili mozda neprijatelj.Reiyin zuti repic kao antena se izdigao ispod kapuljače i otkrio Reiyinu plavu kosicu.Zatim je naostrio pogled i upitao ovog stranca nesto.

Ti tajanstveni ninjo da li i ti cekas ovde nesto?

Nije hteo biti napadan vec je malo usporuo svoj govor kako bi izgledao ozbiljnije i postavio normalno pitanje.

Izumi mirno odgovori:Ne, ne čekam ništa ovdje.Njegov glas nosi notu tišine i ozbiljnosti. Pogleda tajanstvenog ninju ravno u oči, bez izraza sumnje ili zabrinutosti. Njegove riječi su jednostavne, ali čvrste, odražavajući duboko ukorijenjenu sigurnost. Onda, tiho dodaje: Možeš li mi reći svoje ime?

Kada je stanac odgovorio na njegovog pitanje onako iskreno.Presao je na sledece jer ga je vec zanimalo ono vise o njemu.
Kako se zoves?
Klimnuo je glavo u znaku da mu odgovori na pitanje koje je upravo postavio.

Pružio je ruku ninji gesta koja je otkrivala spremnost za prijateljstvo. Drago mi je, ja sam Izumi rekao je, glas mu je bio poput povjetarca koji nosi mirise budućnosti.
Nakon što se Izumi predstavio,Izumi upita

Dakle, kako se zoveš ti ninjo? upitao je Izumi, s pogledom koji otkriva znatiželju ispod njegove mirne vanjštine.

Video je prijateljaku atmosferu koja istice iz ovog ninju koj se zose Izumi.Neobicno ime skoro ga nikad nije cuo na ovim prostorima.Cak ga je ninja pitao za njrgovo ime koj je brzo rekao sa odlicnim stavom. .

Ja sam ti Reiy,aa odakle si ti Izumi?

Zanimalo ga je odkale je on jer je licuo na dobrog decko s kojim je mogao lepo da se slaze.

Dok sunce zalazi iza planina, Izumi stoji uspravno, držeći svoj samurajski mač uz bok. S neizrecivim ponosom u očima, on izgovara: Ja, Izumi od sela Ragako, nosim duh samuraja u mom srcu. Moje riječi su kao oštrice, moj pogled je kao jutarnja zora. Neustrašivo ću se boriti za ovo selo i svoju čast.

Reiya je cuo veoma smesan ali ponovo iskren govor ovog ninje.Malo se pismehnuo na takav san ali ponovo kada ga je uporeduo sa svojim i nije bio toliko smesan.
Hah,lepa si ti rekao Izumi vidim da imas jaku strast za tim.

Ovo mu je licilo na jako lep pocetak za jedno novo prijateljstvo koje se moze razviti velikom brzinom.

Izumi govori Reiyi-u s ravnodušnim izrazom lica:Iz koje si regije, Reyia?Njegov glas je hladan, ali pun poštovanja prema Reiyi-u Dok čeka odgovor, njegov pogled ostaje fokusiran, pokazujući spremnost za suradnju i razumijevanje njihove prošlosti.

Sledece pitanje koje je usledilo jeste bilo bornapno ali veoma cudno receno.

Pa sada kako da ti objasnim.Ja sam ti tamo daleko na istoku i tamo je moje selo.
Nije ni on sam znao kako najbolje da mu objasni gde zivi jer njegovo malo skromno selo stavrbo zivi odaljeno od sveta.

Izumi se, izražavajući svoj hladan i dobar karakter, mirno obrati svom novom prijatelju Reyiu:Reyi, mogu li postaviti jedno pitanje? Njegov glas nosi ton ozbiljnosti i prijateljskog interesa:Kako si postao Jonin? Jesi li se morao boriti kroz izazove ili si to postigao lako?

Sve je teklo glatko dik Izumi ne postavi jedno cudno pitanje.Cimnuo se u odma stao u stav i zapretio Izmuiu.
Kako ti znas da sam ja jonin?Da li radis za nekog? ODGOVORI!!!

Nije vreviao da je njegov insetiten postao javan i da ga ndki vec znaju iako je pokusavao da ga sakrije.

Izumi se šokirao Reiyi-in ponašanjem te mu smirenim tonom i hladnim pogledom reče:Reyia licis dosta na jonina,po tvome stavu i ponašanju.Vidi se da si dosta jak shinobi pa pretpostavljam da si jonin.

Izumi je to rekao smireno i nadao se u glavi da će i on uskoro postati jak shinobi i samurai.

U danu punom sunčeve svjetlosti, Reyia, njegov novi drug, izgubi se u trenu. Kao munja koja sija i nestaje, ostavljajući samo uzbuđenje i neizvjesnost u zraku. Zapanjeni, ali odlučni da otkriju istinu, njegovi prijatelji zakleše se da će pronaći svoju izgubljenu braću u vremenu koje dolazi.

Tasaru je stigao do kapije sela koja je bivalo nekoliko jakih strogih cuvara. Znao je da mu neće uraditi nista pa je usao u selo.Posle dugog putovanja smo stigli u selo:


Ahhh posle dugog vremena smo stigli Matsuba lepo je biti nazad.


Uzivao je u pogledu kapije posle dugog vremena.Te su krenuli ka selu i pozdravili se sa cuvarim i tako su prosli kroz kapiju.

Nakon dugog putovanja kroz onaj ukleti okean pa kanije kroz guste šume, napokon smo stigli na naše odredište - skriveno selo u vodopadima. Osjećaj je bio osvježavajući, kao da smo zakoračili u potpuno drugi svijet,daleko bolji od onog osećaja iz Shitoshi okeana jer je ipak ovde naš dom.

Da Werte,konačno smo se vratili nazad.Sirova Snaga
Sto se tice mene odoh ja svojoj kuci nisam bio dugo tamo a i spava mi se bas.Vidimo se onda neki drugi put hvala ti sto si bio tu samnom i bio mi podrska.

Rekovsi to je krenuo ka svojoj kuci i polako su tragovi gubili na daljini a i on sam.

Posle kratke rute stigli smo u selo skriveno u vodopadima. Vodili smo dijalog dok smo se kretali ka ovamo i mogu reci da sam poprilicno iznenadjen liderskim osobinama Genjija. Zasigurno ce on biti taj koji ce voditi selo i postati novi Kage.
* Tsumi i Genji dolaze na granicu *
Ja sam ga doveo, cist je.
Kao sto sam i mislio, strazari su samo pognuli glave i pustili nas da prodjemo dalje, idemo na izbore!
* Tsumi i Genji ulaze u selo spremni za izbore *

Sunce iza planina je obasjavalo selo skriveno u vodopadima, Genji  i Tsumi laganim hodom su polako pristizali do kapije sela... Genji je bio ovde prvi put... gledao je ogromnu kapiju pred njim koja je stajala monumentalno, ukrasenu reljefima koji prikazuju samu povest sela dok su se u pozadini mogli videti veliki vodopadi koji se spustaju sa planina, koji su privukli paznju svakome ko se prvi put nalazio na ovom mestu.

Nije rekao ni rec, vec je zastao momenat i uzivao u lepom pejzazu vodopada koji se nalazio pred njim ocaran istim.
Na kapiji nalazili su se strazari za koje je znao da ga nece tek tako pustiti u selo, pogotovo dok je ovo korumpirano stanje, isao je ka kapiji dok je prepustio strazare Tsumiju koji ce ga provesti kroz selo.Bistar Um
Baji napusti kafić i stigne do kapije sela vodopada. Zaustavi se ispred kapije, promatrajući je s radoznalošću. Primijeti klupicu nedaleko od ulaza i odluči sjesti na nju. Dok se smješta na klupu, osjeća blagu napetost u zraku, kao da su pred njim neki novi putevi i mogućnosti. Dok promatra kapiju i sluša zvukove okoline, osjeća se kao da je na pragu nečeg velikog.

Orzek je nakon dugog putovanja shvatio da je najbolja opcija otici u selo i primiriti se na neko vreme. Na svom putu do ovog sela skrivenog u vodopadima nije mogao naci Esaua kao da je negde propao u zemlju. Dosavsi ispred kapije sela uzdahnuo je rekao svoje ime cuvaru kapije i on ga je radosno pustio unutra.

Gekko je, dok tuguje, u glavi razmišljao o svemu što je naučio i iskusio u svom selu, o svojim prijateljima i porodici koju ostavlja iza sebe. Kada je došao do kapije sela, rekao je stražaru:
"Molim te, pusti me da odem. Moj put me vodi drugim stazama, ali zauvijek ću nositi sećanja na ovo mesto i ljude koji su mi značili."
Govorio je to dok je brisao suze i gledao ga u oči.
On je samo klimnuo glavom.
*otišao sam…*
Zbogom Takikagute!

Na kapiji sve je bilo kao i uobicajeno, ljudi su normalno prolazili dok su je strazari cuvali...mnogo vremena se nije desio neki incident na kapiji pa su cuvari cesto bili i malo opusteni pricajuci i cirkajuci sake. U jednom momentu Genji  se pojavljuje na kapiji, ovi kad su ga videli odma su se uozbiljili, bacili flasicu sakea u sumu kako je Genji  ne bi video.

-Dobar dan gospodine Takikage-

Rekli su stojeci uspravno

-Idem malo van sela, necu dugo...prenesite Yashinu-


na sta su oni razumeli narednjenje i klimnuli glavomBistar Um
Nakon nekoliko dana vracao se svom domu i kancelarijskom poslu, svoju masku je skinuo i stavio u torbicu jer je vise nije bilo potrebe nositi u prijateljskom okruzenju. Prolazio je kapijom i mahnuo strazarima u znak pozdrava koji su mu odavali cast blagim naklonom, prosao je kroz kapiju i uputio se nazad u svoju kancelariju kako bi nastavio svoj dalji posao i bakcanje sa papirologijom... pitao se kako li shinobiji napreduju na Anbu treninzima i da li su ih svi uspesno zavrsili svoje treninge koji ce im trebati kako bi se lakse snalazili u teskim vremenima koja su pred njima, sto vise znoja proliju na treninzima to ce manje krvi proliti na bojnom polju...Bistar Um
Polako kako su se drveca ljuljala i trava zajedno sa malim povetarcem Fumetsu stize na kapije svog doma u potpunosti ne upoznat sa stvarima koje sledece slede i ono sto tek treba da cuje i da dozivi.


Kako sam setao kroz putanju strazari su me videli ali me nisu mogli identifikovati. Kako sam im prisao uvideo sam da se tu nesto promenilo pa sam jednostavno pokazao moju oznaku sela i moju karticu na kojoj je pisalo "Fumetsu Uzumaki". 
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 5 GAbtb5D


Zacudjeno strazari su me gledali u potpunosti nesvesni sta se desava i odmah su mi brzo povikali jasno i glasno "Odmah se uputi u Takikage Kaneclariju, imas nesto mnogo bitno da docekas i mnogo vazne informacije da cujes". Zbunjeno sam gledao u njih ali sam video strah u njihovim glasovima i odlucio sam da shavtim njihove reci ozbiljno

Polako sam izlazio iz sela kako bi završio moju misjiu ipak nadam se da neće da bude teška i da ću je izvršiti moram da ostanem fokusiran i da budem bistre glave zato što na ovaj način neću ništa uspeti da uradim *Hugomecu izlazi iz sela ka svojoj destinaciji.

Vratio sam se sa misije bilo je teško i zeznuto zato što nisam znao šta bi trebalo da uradim kako bi uspešno obavio misiju nadam se da je ovo dovoljno i da će mi moj poslodavac dati ono što je rekao ipak sam ih sve pobio na najbezbolniji način *Razmišljajući o svojoj misiji Hugomecu je prošao kroz kapiju i zaputio se kući*

Kako sam dosao do kapije priblizio sam se strazaru:

Dobar dan evo papira idem na misiju.

Strazar je pogledao list i rekao mi da mogu da idem.

Cekao sam vrata da se otvore cim su se otvorila krenuo sam na misiju na daljini su se gubili tragovi.

Stigavsi do kapije sam mahao da me strazari vide i da mi otvore vrata videli su me i poceli su da mi otvaraju vrata kako su se otvarala prosao sam kapiju zatim su odma zatvorili kapiju:

(Nista brate pravac da pojedemo nesto i da treniramo)

(Vazi brate)

Te je Wertzuir krenuo da u neki restoran da bi pojeo nesto.

Uspesno sam zavrsio svoju prvu ANBU operaciju i dosao pred kapiju sa slamnatim sesirom koji sam uzeo na operaciji.
* Tsumi skida sesir kako bi ga cuvari kapije prepoznali *
"Svako dobro momci."
Pozdravio sam cuvare i zatim sam se uputio ka svojoj kuci kako bih malo odanuo.

Stigavsi do kapije pokazao sam strazarima papir da idem na bitnu operaciju.Strazar je pogledao:

Uredu pazi se.

Hocu hvala.

Te se kapija otvorila i Wertzuir je krenuo na operaciju.Na daljini se gubio njegov trag nije se vise ni video koliko je daleko otisao.

Stigao mu je poziv od starog prijatelja, videlo se da nije bio bas mnogo bistar sa Yamanaka tehnologijom... Ali Genjiju je bilo drago sto je primio poziv... Bio je to Esau koji je zeleo da se ponovo susretnu, valjda mu je sasio licno Armani odelo po meri nadao se... Odma je izasao iz kancelarije i zaputio se prema kapiji sela i nastavio ka Bahami plazi gde mu je i rekao da se nalazi, koje ce biti mesto njihovog ponovnog susreta, mahnuo je strazarima da odlazi na neko vreme, rekao im je da prenesu Yashinu to kad ga nadju i stavio na sebe masku i ogrtac kako ne bi mogao niko da ga prepozna, jer ne bi bilo dobro da svi znaju da se Takikage krece sam samcijat po svetu mnogo cesto...
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 5 GiphyBistar Um
Dosao je do kapije posle Anbu operacije.Stojaci ispred kapije nadao se da nije kasno te je mahnuo a neki strazari su ga videli te su vrata od kapije pocele da se otvaraju.Kako su se otvarala prosao sam kapiju i vrata kapije su se zatvarala.I krenuo nazad kuci da vidi sta bi

Otisao sam do svoje kuce, odmorio par dana, obavio sve svoje poslove i pospremio sve po njoj. Sada je vreme da idem na svoju novu misiju, A ranka.
* Tsumi dolazi do cuvara *
"Brzo se vracam."
* Cuvari klimaju glavom i propustaju Tsumija i on odlazi na svoju novu misiju *

Došavši do kašije pogledao je u dobro poznate čuvare koji su vjerno i hrabro stajali tu dan i noć i održavali selo u miru i tišini, u suštini osjećao je poštovanje prema njima i njihovu snagu,ali i lojalnost prema selu. Pokazao je da rukom da ga u selu neće biti na neko vrijeme pošto mora da ide i putuje zbog daleke misije. I tako je polako prošao kroz kapiju sa ničim na mislima osim izvršavanja misije.
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 5 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f35755a4c614d49675137736674773d3d2d3933393337343031392e313633333066626539356634373936393132363132343439353235312e676966