Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kapija sela skrivenog u vodopadima

First topic message reminder :

Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 8whlAZL

Baš pod mestom gde se jedan omanji vodopad obrušava i krivudavo nastavlja svoj tok ka istoku diže se tori kapija sela skrivenog u vodopadu. Vrata su otvorena za sve sa dobrom namerom, i selo rado prima nejake i one kojima je zaštita potrebna. Kapiju okružuju studene zidine, ali selo kreće odmah za njom - znak neustrašivosti pred onima dovoljno naivnim da okušaju svoju snagu rušilačkim namerama.

Nije imao srece sa nalazenjem ove dvojice ali to mu nije lomilo duh. Da je samo Sanna tu da mu pomogne u ovome bilo bi znatno lakse. Okretao se ne bi li video da neko dolazi da mu pomogne od jacih nindzi.

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 #world70

Duboko zaranjam rukama u hladno i gliboko blato, osjećajući kako mi se prsti susreću s tvrdim tvarima ispod površine. Srce mi lupa dok tragam za dva zakopana čovjeka od kojih mi je prioritet kyoshi. Otkopavam prvo što mi se čini da je ljudska figura.

The member 'Matsuda' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 #world67

Zbog svoje tezine poceo je i sam da tone u blato, morao je malo da pozuri da bi ih spasio dok jos nije bilo kasno. Jos je takodje pokusao da dodatno oseti njihovu chakru ne bi li ih lakse nasao.
#card10
-30 ch

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 #world63

Bez daha i umazan blatom, neumorno kopam dalje.Zamislio sam se gde bi ona dvojica mogla biti do sada.Da su oni ovde išlo bi mnogo lakše i brze ovo otkopavanje.Prvo sam zeleo da odkopam Kyoshia jer on ovde ima veči prioritet.

The member 'Matsuda' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 #world66

Vec je polako gubio ikakav trag za njima ali nije gubio nadu. Usput je dosao i matsuda, decko kojem je ulaz kuce razvaljen.
"Matsuda! Pozuri malo, nemamo jos puno vremena za ovo, brze dok nije prekasno."

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 #world55

Gledam sa strane kako ovaj lik koji mi je odnekud bio poznat,koristi tehniku kako bi osetio njihovu čakru.To mi dade ideju da mogu koristiti byakugan da vidim da li su još uvek zivi.Sav umazan blatom palim svoj prefinjeni byakugan.

The member 'Matsuda' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 #world54

Matsudi je nekako bolje islo nego Rurinaiu. Vec su mu nekako kolena bila u blatu, ali znao je da mora da nastavi kako bi ih iskopao. Ruka mu je dotakla neki metal sto je verovatno bila Kiyoshijeva kuka tako da je nastavio da kopa u tom pravcu.

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 #world66

Čuvši reči ovog lika kog sam pokušavao da se setim,počeo sam da kopam još brze.Svojim byakuganom sam pokušavao da vidim jesu li jos uvek zivi ali ipak nisam mogao dobro videti.Ali sam imao nekakav osećaj da su zivi.

Slazem se da nemamo jos puno vremena,zato treba da kopamo jos brze.

The member 'Matsuda' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 #world59

Matsuda je po malo poceo da tone u blato te ga je Rurinai izvukao iz blata kako bi ga spasao. Blato je pocelo da se susi na njegovim nogama sto ga je po malo zabrinjavalo znajuci da nema jos puno vremena.

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 #world75

Kiyoshi je kako se borio protiv nepoznatog ninje oni su prepravili citavu kapiju blatom i zaglavili su se u blatu, dok je bio u blatu bio je onesvescen i rurinai je dosao da hrabro spasi Kiyoshija od blata posto bi inace Kiyoshi umro. Posto je od napada bio vrlo ozledjen odlucio je da iskoristi tehniku klana da se ilezi od svih rana iz borbe.
#card1347

Kopam i sećam se ko je ovaj lik koji isto kopa.Setio sam se i rekao:

Rurinai beše?

Rekao sam dok su mi noge tonule sve dublje i dublje u blato gde su zaglavnjea ona dvojica.Polako sam gubio snagu i zelju za kopanjem ali sam se setio da su to zivoti zaglavljeni ispod blata i da mogu umreti svaki trenutak.Stoga sam krenuo jos brze da kopam.

The member 'Matsuda' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 #world74

Kada je izasao iz blata uz pomoc rurinaija bio je zahvalan zato sto mu je pomogao, rukom je oprasio svoju odjecu i stao je pored Rurinaija.
"Rurinai hvala na pomoci brate, da nije bilo tebe neznam sta bi se desilo i pazi unutra je jos jedna osoba koja je lazirala pozivnicu u selo, tako da kada ga izvadite rijesite ga se na neki nacin jer mozda predstavlja rizik selu."

Ruranai je konačno izbavio Kyoshia,a ja sam prekriven blatom vadim nepoznatog lika koji je isto tu bio zakopan.Umoran izbavljam tog lika i bacam se na pod kako bih malo odmorio od ovog napornog kopanja.Bilo mi je drago kada su obojica preziveli.

Rurinai povlaci Kiyoshija iz blata te ga baca na stranu i govori mu.
"Znaci nemoj da se i jedan od vas dvojice mrdnuo."
"OBOJICA IDETE U PRITVOR NAKON LECENJA!"
Rekao je glasom koji je odjekivao celim selom nakon sto su on i matsuda zavrsili sa vadjenjem ove dvojice.

Došla je do kapije jer je čula neku buku u blizini.Kada se približila videla je da je ulaz kompletno uprljana .

„ŠTA SE OVDE DESILO.IZGLEDA KAO DA VAS JE POPLAVA IZBACILA "!

Te se prilazi blizu njih .

Došla sam da kažem dežurnim šinobijima da očekujemo novog nindžu .Ali kako se čini malo sam zakasnila .

Posle mog napada mislio sam da sam mrtav bio sam zakopan od svoga napada nisam trebao taj napad da uraim bilo je precvise rizicno ali nisam imao izbora inace bi izgubio zivota.Video sam kako vidim svetlost kako me ninja nepoznati vadio bio sam jedva svestan.Posle kako me je izvadio iz zemlje legao sam na pod od bolova:

AAh! Covece.


Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 Trunks-peaceful-rest-sleeping-dragon-ball-yavgzhs09od9mnl9

Smo je izdahnula

„Izgleda da sam  zakasnila malo više kako se čini ,ali imam razlog zašto .Samo mi je odjednom rečeno da obavestim dežurne šinobije danas na kapiju da očekujemo novog šinobija .I žao mi na kašnjenju.

Dolazi do čoveka sa ljubičastom kosom

„Izvinjavam se na traljavo obavljenoj dužnosti.

Okreće se prema njima „A mislim da se kageu neće svideti ako vidi šta ste napravili od ulaza u selo .A naročito se neće biti srećan kada sazna kako si se poneo prema putniku gospodine Kiyoshi.Ako ti je toliko bitno mogu otići kod kagea u kancelariju i pitati ga za dozvolu "?

Samo je prekrstila svoje šake koje su bile obmotane kaznom preko grudi i samo ih gleda i čeka odgovor i reakciju .

Dok sam lezao na zemlji cuo sam neciji zenski glas nisam mogao da cujem niti da vidim ko je vid mi je bio zamucen a jedva sam se mogao kretati:

U-upomoc jel moze neko da me odvede do bolnice.

Govoreci u bolovima.

Ceo blatnjav i besan tresao je blato sa svojih pantalona. Pozvao je strazare da poravnaju ovaj nered na kapiji. Usput se pojavila neka devojka koja je trebala da prenese vest o dolasku novog shinobija.
"Ovu dvojicu vodim u kliniku, ti ces poci sa nama, povedi ovog u plavoj jakni takodje, samo da ga ne gledam."
Povlaci ih obojicu za jakne i decka u plavoj jakni daje devojci kako bi mu pomogla u nosenju.

„Razumem .Samo nam još fale da pomru na ulazu u selo.To se nebi nikako svidelo kafeu , mada mislim da neće biti srećan ako sazna šta se desilo sa ulazom u selo.Mada da nije bilo pametno napasti nekog putnika odmah .Još nam samo fali da se poubijaju međusobno.Kao da u selu nismo imali dovoljno pometnje ." .

Samo se kreće sa njim u pravcu klinike .

Agrom je brzo krenuo na misiju i uvijek je prolazio kroz jednu od njemu omiljenih stvari u selu to je kapija sela. Krenuo je srecno na misiju i nadao se da ce se dobro zavrsiit kao i ostale misije . Projurio je kroz kapiju sela i pozdravio se sa strazarima.

Konacno smo stigli do sela Hugomecu i ja, za u koje smo hteli dugo da dodjemo i da vidimo kako je ovde, dosta stvari smo culi o ovom selu pa smo dosli da se uverimo, Kada smo stigli do kapije sela ugledali smo strazare koji su stojali na kapiji i cuvali selo, Rekao sam im "Dobar dan, Ja sam Kuba a ovo sa crvenom kosom je Hugomecu, dosli smo u selo prijateljskom namerom da pogledamo selo, nadjemo mozda nov dom, culi smo dosta stvari o ovom selu pa bismo da se pridruzimo i uverimo se u to sto smo culi"
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 51f666b40b843726d74261cd707bf30e
Stajao sam mirno na vetru cekavsi njihov odgovor...

Napokon stigli smo kuba je pitao stražare za odobrenje za ulazak,pitanje je da li će da nas pusti kage ovog sela,ja bi voleo da nas pusti moj cilj nije ništa loše želim sklonište i da otvorim dojo u kom ću da podučavam druge samuraj mojim stilom mačevanja.*Kuba i ja smo čekali odobrenje kako bi ušli*

Hatchiro, setajuci se malo po selu kako bi razbistrio misli pre nego sto se bude vratio svome poslu, dosao je do kapije sela kako bi video da nije jos neko povredjen od onog incidenta sa blatom, dolazeci na kapiju mogao je videti 2 nova lica pored strazara, trazeci svoj novi dom i bolju buducnost u ovome selu, Byakuganom koji mu je bio upaljen, mogao je videti da nema chakra smetnji i uzrujanosti u njihovom chakra sistemu dok su izgovarali te reci, te je mogao zakluciti da momci stvarno dolaze dobre namere, priblizio im se i licno odgovorio

-Pozdrav momci, mogu videti da dolazite dobre namere, u ovom selu su dobrodosli svi koji zude za novim domom i boljom buducnosti, imate moju dozvolu uci u selo, osecajte se dobrodoslim-


Rekavsi mirnim glasom, znajuci da, ovi momci da su zeleli neprimetno uci u selo praviti probleme, ne bi uopste ni dosli na glavnu kapiju selaᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Izgleda da smo imali sreće pušteni smo "Hvala ti nadam se da će mo dobrineti razvoju ovog sela"
iskreno sam zahvalan što sam pušten u ovo selo i mnogo mi znači što ću moći da se razvijam u ovom selu prva stvar idem da potražim mesto gde će kuća da mi bude nakon toga lokacija za dojo pitam se koliko li ću učenika uspeti da privučem
*Hugomecu i Kuba su ušli u selo i započeli potragu za lokacijama za kuću*

Agrom je napokon stigao u selo nakon uspjesno odradjene misije ovoga puta borio se protim puno genina i 2 chunina ali je misija bila laganica,prije nego sto je usao u selo vidio je prije njega dvojicu nindzi koji su bili crvenokosi i bjelokosi i Kagea koji razgovara sa njima odlucio je samo da ode kuci.

Nakon malo intenzivnije misije stigao sam nazad u selo. Idem odmah da odspavam malo u svojoj kuci kako bih se oporavio, a zatim i nastavio da naporno treniram kako bih ojacao svoj ninjutsu i poboljsao svoju izdrzljivost u borbi.
* Tsumi se uputio nazad ka svojoj kuci u selu skrivenom u vodopadima kako bi odspavao nakon naporne misije *

Stigavsi na mesto radnici su ocistili malo blata tek tolko da se moze proci:

Uredu dosta je sad cu ja da resim ovo.Pomeri te se sa strane.

Cekajuci da se svi pomere je stavio ruku na blato te zatvorio oci i fokusiro chakru kroz blato.

#card98

Uvlaci sav ostatak blata u sebe te se skamenuje u njega i postaje deo tela:

Ufa taman.

Te radnici gledaju začudjeno nije bilo nikakvih ostecenja samo obicno blato preko kapije.Wertzuir se okrece nazad ka selu i krece ka kuci kojoj Ami rekla

Dobio sam poziv na misiju. Došao sam do kapije sela i sjeo sam na travu da sačekam ninje koji će ići samnom na ovu misiju. Bio sam uzbuđen pošto mi je ovo prvi put da napuštam ovo mjesto. Sa sobom sam ponio svu svoju opremu.

Posle nekoliko dana dosadjivanja po sela,dobijam poziv da idem na misiju sa još jednim ninjom za kog mi nije bilo rečeno ni kako se zove.


Kada sam stigao na kapiju sela tamo me je već čekao ninja sa kojim bih trebao raditi misiju.Ispostavilo se da je to moj novostečeni prijatelj Torei.Zajedno smo krenuli ka našoj destinaciji.

Zamisljeno sam hodao sa Tsumijem na putu do nase nove zajednicke misije i pustolovine, sve vreme mi je bila u glavi ona slika sa moje prve misije i secanja sa nje, imao sam velike i snazne ambicije koje cu se potruditi da jednog dana i ostvarim, moj decacki san nije umro jos uvek, idalje ima zara u meni, prolazili smo pored cuvara i rekao sam Dobar dan, odosmo mi na misiju brzo se vracamo ne brinite nista, ;] uputili smo se Tsumi i ja ka novoj avanturi...

Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 Tumblr_mfpj53nUaw1rigtsko1_500

U̶c̶h̶i̶h̶a̶ ̶K̶u̶b̶a̶

Hatchiro, dosao je na kapiju sela, kako bi se zaputio sa Sannom na jednu vaznu misiju koju su dobili zbog koje nece biti u selu neko vreme, poslao je poruku preko strazara Rurimetsuu i Kiyoshiju da brinu o selu neko vreme dok oni nisu tu, imao je poverenja u njih, znao je da su oni dovoljno sposobni za tu duznost

-Ajmo Sanno, duznost zove, ovo ne bi trebalo mnogo da potraje-

Zaputio se, eliminisati veliku grupu chunina koji su ukrali vredne stvari iz svetog hrama koji se nalazio nedaleko od sela
Kapija sela skrivenog u vodopadima - Page 2 0d97ca03e20af6ddea886cf0603c8b04ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ

Sanna je samo nemo pratio takikage,a. Skupljao je strpljenje za feudalnog gospodara i za njihovu misiju. Sanna je imao svoj novi crni ogrtač i novu katanu. Sanna se na kapiji pozdravlja sa Genbu,om koga beše postavio za čuvara eto pre neki dan.

Stigao sam Nazad u selo posle misije sa Tsumijem, na kapiji sam video Hugomecua, izgleda da je dobio nov posao, ponosan sam na njega, nisam hteo da ga uznemiravam pa sam ga samo pozdravio i nastavio svojoj kući,
Hugomecu, srecno sa novim poslom nastavio sam prema svojoj kući srecan…

Stigli smo na kapiju nakon malo kompleksnije misije, pozdravio sam se sa Kubom i uputio se svojoj kuci nakon evidencije. Video sam novo lice na kapijama naseg sela koje docekuje ljude koji dolaze i odlaze, nisam ga sretao do pre mada mi deluje kao sposoban ninja. Gladan sam, mogao bih da pozurim svojoj kuci kako bih vecerao. Nadam se da ce uskoro doci nova misija od naseg Kagea.
* Tsumi odlazi svojoj kuci *

Nakon nekog vremena, na kapiji sela pojavio se Hatchiro, vracajuci se sa svoje misije koju je obavio u neposrednoj blizini sela, Hatchiro se vracao sa misije laganim hodom, te je Sanna stigao u selo malo pre Hatchira. Na samom ulasku u selo, Hatchira su presreli strazari koji su mu saopstili situaciju koja se desavala trenutno, to jest Agromov pokusaj bekstva iz zatvora, i da se sada on nalazi u dolini zahvalnosti boreci se sa Rurinaiem na zivot i smrt, Hatchiro nakon sto je cuo ovu vest, ljutnja i bes poceli su se buditi  u njemu, jer je ovo ne zna se koji prekrsaj koji je Agrom pocinio od kad je u ovome selu, predstavljati opasnost za sebe a i za ostale clanove sela.

U trenutku, lice mu je postalo hladno, razmisljajuci sta je najbolje uraditi u ovom slucaju, u momentu nije mogao skroz da sakrije svoj bes, oko njega se mogao osetiti pritisak vazduha, sloj zemlje je pucao njegovim koracima, culo se sustanje i pucketanje chakre oko njega, ostavljajuci oko njega auru chakre koja budi jezu onima koji je osete
#card373

U momentu znalo mu je sta je trebalo cininti, ovu situaciju je morao razresiti licno jako strogom odlukom, upalio je svoj Byakugan kako bi mogao videti njihovu tacnu lokaciju
#card1286 #card1287

-Nisu previse daleko odavde, ako pozurim mogu doci pre nego sto se pogorsa situacija, ove gluposti su otisle predaleko, moram licno ovo zaustaviti-


a zatim je krenuo velikom brzinom ka toj lokaciji, ostavljajuci oblake prasine iza njega od njegove brzineᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Doašo sam na kpaju sela da bih mogao 
da odem na misiju. 
Biće uzbudljivo rešiti još 
jednu misiju sam. 
Moram da ostanem fukusiran. 
Vreme je da
pokažem kako se to radi i ds doniram 
malo para u selo. 
Para nikad dosta.

Samo dolazi do dežurnih stražara na kapiji te ih pozdravlja .Malo im je bilo čudno pošto je nikada ne viđaju u ovo doba .Te su je upitali šta radi ovde .?Samo im se nasmejala .

„Iskrsla je neka bitna stvar , ma moram hitno napolje .Zato niste bili obavešteni o meni .Znam da će to izgledati problem. ali je nešto što moram da uradim .Zato razumite me ."

Samo je pomere i puste je da prođe .Trcajuci sam stigao sam ali je bila kod kapije te trcim i u daljini:

Ami!!!

Dozivajuci je imao los osecaj ali kad je stigao malo zadihan:

Ah-ah gde ides to?

Pita zabrinuto misleci na ono najgore sto moze da se desi te ceka njen odgovor.A pritom pocinje da vetar duva.

Sam zastane na trenutak .Ne okreće se.

„Idem tamo gde imam svrhu .Ja nisam ti Werte .Nisam kao drugi tamo .Jer mi na kraju krajeva ja sam ipak oružije.Oteta od porodice .Odgajana kao oruđe ,bez sećanja ,bez imena , bez ičega".

Napravi par koraka napred .