Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kapija sela skrivenog u vodopadima

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kapija sela skrivenog u vodopadima

Kapija sela skrivenog u vodopadima 8whlAZL

Baš pod mestom gde se jedan omanji vodopad obrušava i krivudavo nastavlja svoj tok ka istoku diže se tori kapija sela skrivenog u vodopadu. Vrata su otvorena za sve sa dobrom namerom, i selo rado prima nejake i one kojima je zaštita potrebna. Kapiju okružuju studene zidine, ali selo kreće odmah za njom - znak neustrašivosti pred onima dovoljno naivnim da okušaju svoju snagu rušilačkim namerama.

Konacno sam stigao. Nije bila duga putanja ali i da keste svakako moj dolazak ovde ce vredeti. Dosao sam kako bih video sve čari ovog sela. Sada cu se uputiti u neki restoran kako bih jeo. Covece pregladan sam, nadam se da ce hrana biti kao kod Botena.
* Tsumi se upucuje unutar sela skrivenog u vodopadima sa pozitivnim mislima i zeljom da upozna nove ljude *

Nakon teskog i rasplamsavog puta Swatsuu se nasao ispred kapije sela o kome je cuo od svojih majstora. Sa njim su bili njegov pas Zjalitsuu, i Saburo kao njegov saputnik da dodju do sela. Njegov jedini cilj je bio da se osveti Akumetsuu, mislio je da ce ovo mesto biti prekretnica za to. Nije znao proceduru koju su imali, ali je samo prisao ljudima cekajuci da vidi da li ce ga neko startovati.

Na ivice šume Vodopada,  tamo gde se granice gube  u zelenilu, stigao je  Kuroyuri Jin. Njegove nerazvijene oči pažljivo su osmatrale okolinu. Bio je to  putnik iz dalekih krajeva, a čuvao je tajnu  koju je nosio u  svom srcu. Pred njim su  se ukazala vrata Sela Skrivenog u Vodopadima i gustim zelenilom. 

Kapija  je bila velika i monumentalna,  ukrašena  drvenim ornamentima i simbolima. Jin za  trenutak zastade pred  njom, osećajući snagu koja je lebdela u vazduhu. 

Videvši da nije sam, uputio je  kratak i odsečan pogled ka nepoznatom čoveku koji je čekao isto  što i on.

"Birokratija se rimuje sa govno i to nije bez razloga." Reče ozbiljnim  tonom u pokušaju da privuče pažnju gardi i kojekakvoj nižoj administrativnoj rasi. 

Cekajuci na momenat, gde se ispred njega stvara neko iz velikog sistema iza njega stvorio se grublji glas sa veoma losom forom koju na prvu Swatsuu nije razumeo. Okrenuo se i rekao:

" Treba nesto inovativnije da se smisli u samoj strukturi svakog ovakvog sela. Al za to trebaju promene, al ne moze djubre mediokratsko da promeni nesto u zivotu i da mu bude odmah bolje. Znas li ti, kuda mi sad idemo ili sta cekamo zapravo ovde?"

Pricao je sa njim tako da su mu ledja i dalje bila okrenuta ka sagovorniku a glava dovoljno okrenuta da mu vidi siluetu tela.

Pojavio se na kapiji po dojavi stražara o okupljanju nekih čudnih ljudi tu. Malo se nadao da ih neko već napada. Ipak, video je dva počudna lika i psa. Sa obzirom da su propustili prilično javni poziv za priključenje selu koji je uključivao i ispomoć u njegovoj izgradnji, nije mu baš bilo jasno šta tu traže. Doduše, video je jonin oznake, pa se malo ponadao da nisu potpuno izgubljeni slučajevi kao većina dečice shinobija koji sad veselo trčkaraju po selu živeći o koncu tuđe snage. Neko vreme ih je ćutke gledao, a onda za slučaj da ipak jeste neka podvala odlučio je da progovori kako im makar ne bi dozvolio prednost nespremnosti.

Predstavite se. Odakle dolazite i koje su vaše namere ovde?

Agrom se vratio u selo. Nakon ne uspjele misije u potrazi za 2 shinobija Agrom se odma vratio u selo jer mora biti tamo u slučaju da bi se nesto dogodilo. Agrom je potrčao ka kapiji sela trčao je kada je stigao do kapije sela usao je i rekao
Dobro je ,vratio sam se uspješno u selu nista mi se nije dogodilo nece sada vise izlaziti iz sela sada hajde da pozuri kuci(rekao je i pojurio prema kuci)

Nakon sto su malo prosetali Fumetsu i kIyoshi su se vratili nazad u selo gdje im je najljepse, dok su isli po svijetu i nisu vidjeli toliko pno stvari ali je barem bilo zabavno putovati sa ostalim clanovima sela koji su hrabro radili na gradilistu.

Jin nije imao nameru da svojim komentarom odvede priču igde dublje između njega i stranca kojeg je sreo na kapiji. Lik koji se pojavio naizgled niotkuda pred njima osigurao je tu nameru. Jin je stajao sigurno i odlućno poput planinskih vrhova. Bore mu beše poput kore starog drveta, a surovi pogled pažljivo je skenirao čoveka koji se nalazio svega nekoliko koraka od njega. Pre nego što bi uputio odgovor, pročistio je grlo te reči kliznuše praćene dubokim notama. 

"Kuroyuri Jin je ime, gospodine." nastade kratkotrajna dramska pauza pre nego što se izlaganje nastavilo: "O namerama bih porazgovarao na nekom drugom mestu, dostojnom ozbiljnosti konverzacije tog tipa. Ono što Vam sada mogu reći jeste da moje namere prema ovom mestu jesu sve  osim nečastivih." 

  

Koliko je god Swatsuu bio koncentrisan na dobijanje informacija oko apliciranja u selu, nije uspeo da primeti mocnijeg nindze od proseka kako se stvorio pored njih. Od nekog adrenalina uz visog ton glasa Swatsuu je odgovorio:

"Swatttttsuu, gospodine !" - glas mu je pukao na ovom delu recenice. Zakasljao se pa nastavio

"Pardon, Swatsuu. Ovo je moj pas Zjalitsu i saputnik Saburo, mi smo ovde dosli zbog boljeg standarda zivota, mozemo i zelimo da pomognemo kako mozemo. Obojca smo istrenirani u borbu koliko toliko." Otvorio je desno rame tako da je njegov novi sagovornik mogao da vidi psa i njegovo saputnika.

Nije bio siguran oko ove dvojice ali je tokom izgradnje imao previše posla sa smotanim ljudima, napadačima i ostalima. Nisu se činili kao da imaju loše namere, a i da jesu shinobiji unutra su dovojlno sposobni da ih zadrže makar dok se on ne vrati da ih pobije. Sparrow je svakako smatrao da ovo selo treba biti utočište za svakoga kome je ono potrebno a za te stvari je Yehuda njemu prepuštao sud. Uzdahnuo je.

Uđite, ne pravite probleme i obratite se kageu u nekom trenutku.

Sa time, mimoišao se sa njima na kapiji i krenuo u svet.

"Sta me onda koj moj strecas kad si se slucajno nasao ovde. Ajde oticicemo kod coveka. Hvala."

Shvativsi koju je ulogu vrsio tip koji je prosao, Swatsuu je to vratilo film da opet mora da ceka procedure sa jos 2 tipa i psom pored sebe. Za svoju ekipu je podsvesno vrsio ulogu lidera, pa je tako pokusao i da prebaci na odnos sa tipom koji se nasao slucajno tu pre. Te je rekao :

" Jine, oces onda sa nama sad. Mi smo mislili odmah da krenemo kod kage-a. Da ubrzamo proces i da polako pocne novo poglavlje u nasim zivotima."

Bas bas laganim koracima je krenuo cekajuci da vidi reakciju Jina na akciju u datom trenutku.

Proslo je vec neko vreme kako je proveo u novoizgradjenom selu, nakon sto je odmorio par dana kako bi vratio energiju, Hatchiro se setio da posao zove, bilo je vreme da se opet malo uhoda sa misijama

-Takav je posao ni ja ga ne volim-

Prolazeci kroz kapiju kampa, zaputio se izvan sela kako bi odradio  svoju zadatu misiju, dok je iza njega za njime isao njegov saborac Agrom
-Agrome, ajmo-

Kapija sela skrivenog u vodopadima B60fca0f6c2304fe8a118c0cf1430db1ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Agrom taman nakon sto se vratio u selo,dužnost ga zove nazad na misiju ovoga puta sa njim njegov dobri saborac i prijatelj jonin po imenu Hatchiro. Agrom je kasnio malo Hatchiro je vec skoro stigao na misiju pa je Agrom pozurio i projurio kroz kapiju i rekao:Brzo se vraćam naravno nakon uspjesne misije

Jin se blago nakloni pred čovekom koji im je upravo odobrio  ulazak u ovo prelepo  utočište. Onom ko je znao da čita govor tela biće jasno da ovaj naklon nije bio demonstracija poniznosti, već dubokog poštovanja, jednom rečju - rispekt. Ni sam čovek nije bio svestan koliko će ova dozvola značiti sredovečnom Kuroyuriju. 

Mrki pogled  naboranog potomka Kuroyuri  loze opet se našao na Swatsuu-ovom  licu. Činilo se kao da ga ovaj skenira, pažljivo analizirajući ono što se da videti golim okom. Neočekivani saborac na putu mogao bi biti od značaja, ali morao je biti pažljiv jer bi samo naivna budala pristupila potpunom strancu ovako otvoreno. Budala ili možda lukavi lisac prikrivenih namera? Vreme će pokazati. Kako bilo, Jin je odlučio da ostane, poput pantera, na prstima sve vreme.

Skrenuo je pogled ka monumentalnoj kapiji dok je govorio, obraćajući se Swatsuu: "Dozvolu smo dobili, nema potrebe da trošimo vreme i gulimo tabane bespotrebnim  stajanjem ovde. Pođimo." reče Jin i odlučno krete ka srcu sela. 

Agrom zadovoljan i nasmijana je usao u selo . Nakon uspjele misije je bio sav srecan i zadovoljan i htio je odmah radi sigurnosti da se vrati u selo. Protekao je kroz kapiju sav srecan i umoran i odmah je pojurio ka svojoj kuci jer je bio prehladama...

Agrom je stigao na kapiju sela ,krenuo je na misiju jer je duzi period odmarao morao je da nesto radi. Protrcao je kroz kapiju sela i zaputio se ka misiju . Znao je da ce misija biti teska i naporna. Ali je dugo trenirao i vjezbao i odmah se zaputio ka mjestu na kojem ce se održati misija.

Iznerviran i pun opreza izlazi is sela u nadi da negde drugde nadje svoj put, nazalost ovo selo, a delimicno i njegove osobine su ga zamalo kostale zivota. Dok je polako isao porak po korak, burna klima ovog sela ga je polivala hladnom i gustom kisom.
Kapija sela skrivenog u vodopadima 50157f642817c455e2ed7028e6ad31a8

Agrom se nakon jos jedne uspjele misije vratio u svoj dom koji najviše volim selo skriveno u vodopadima. Protrcao je kroz kapiju sav srecan zbog uspjele misije bio je i pomalo gladan odlucio je da odmah ode prema svojoj kuci i da jede

Saburo se vratio na kapiju sela noseci flasu vina u ruci kao simbol pobede nad svojim protivnicima na uspesnoj misiji. Kada su ga obavestili da treba da se pojavi u sali za sastanke, odmah je krenuo tamo, ispunjen srecom zbog uspeha svoje misije.


Nakon nekoliko dana putovanja Sanna Uzumaki je konačno stigao pred kapijama Takigakure, umoran od puta i izgladjen, razmišljao je o tome kako će konačno sa sebe skinuti smrdljivu monašku mantiju, pojesti nešto na kašiku i možda, ali samo možda, otići da nadje onog odbeglog trgovca. Videlo se da je Sanna prestao da razmišlja o njemu i da mu je jedino bilo da stigne, a gde i kako, to ni sam Sanna nije znao. Na ulazu u selo Vodopada Sanna uredno ostavi trag da želi da udje u selo. Čekao je odobrenje stražara da udje.

Par stražara su po dolasku nepoznatog belokosog ninje poslali poruku u selo za koju su dobili pozivitan odgovor te njegov ulazak bješe dobio blagoslov.


Sanna se zahvaljuje čuvarima jednim gromoglasnim zevom, ovo veoma uzbuni čuvare ali ga pustiše da udje.


Konačno ću se dokopati slobode.

(Sanna je bio zadovoljan a već je bio zaboravio i na manastir i na sve o čemu je bilo reči proteklih par dana. Sav srećan odlazi u selo.

Agrom
je i dalje bio pod stresom otišao je sa sastanka i ostavio momke da cekaju novu vrlo važnu odluku za budućnost sela ,izabrane se novi Kage. Odlucio je da ode malo do jednog svog prijatelja i da procaska sa njim o svemu ovome sto se desilo u selu(rekao je i prošao kroz kapiju sela)

Trčeći do kapje sela dobio 
sam poziv da radim misiju. 
Rečeno mi je da ću da radim sa 
Matsudom kojeg sam 
sam prestigo koristeći prečicu do kapije. 
Čekajući mog saborca nasonio sam se na 
veliki kameni zid i počeo da 
spavam.

Dok sam stigao do kapije, primetio sam drugog člana tima kako već čeka. Njegova prisutnost delovala je umirujuće, potvrđujući da nisam sam u ovom izazovu. Spremno sam mu prišao, izrazivši odlučnost i spremnost za ono što nas je čekalo.Ispostavilo se da je to moj prijatelj Aburo.Bez reči, samo smo razmenili pogled koji je bio pun odlučnosti, spremni da zajedno odgovorimo na izazov koji je pred nama.

Saburo je pogledao prema horizontu, prihvatajuci da ce se suociti s novim avanturama i trazenjem sopstvenog puta u buducnosti. Mozda nije postao kage u ovom trenutku, ali je bio svestan da svaki korak napred nosi sa sobom priliku za rast i ucenje. Spreman da se suoci sa onim sto dolazi, Saburo je krenuo dalje, fokusiran na svoj put i mogucnosti koje mu buducnost pruza.

Nakon sale i novog ozvanicenog Kagea uputio sam se nazad do pomocnog centra kako bih nasao svog starog druga Kubu. Vreme je da sada, kada sam cunin, uradimo jednu malo tezu misiju koja ce biti novi izazov za nas dvoje. Pitam se kako je Boten i da li cu uspeti da ga nadjem..
* Tsumi odlazi da nadje svog prijatelja *

Agrom je malo nervozan prisao kapiji sela jer nije znao da li ce nindze misliti da je napustio selo ali je on i dalje član ovoga sela . Približio se kapiji sela i vidio neke cuvare i klimnuo je glavom i usao je u selo i po malo nervozno krenuo ka svojoj kuci.

Hodajuci stigao sam kod kapije sela te odlucio da pridjem ka kapiji bili su tamo strazari kod kapije polako sam prilazio u miru:

Zdravo dosao sam ovde zbog pozivnice od kagea.

Vadi papir i pokazuje strazarima.

#card08

Kiyoshi je odlucio da se nesto malo folira na kapiji ko da je on nesto pa mozda i naleti neki ninja pa da ga uvali, i posrecilo mu se dok je bio tu na kapiji dosao je neki nepoznati ninja koji je zelio da udje u selo.
"Zdravo nepoznati covjece, sta pise na tom papiru i je li lazirano? Jer ako jeste moracemo poduzeti vece mjere."

Gledajuci nekog ninju kako je dolazio Prema kapiji:

Zdravo sto se tice papira nasao sam ga tokom puta i procitao pise moje ime I sve onako sam I cuo za selo u vodopadima.Nisam siguran izvoli ne zelim da budem neki prevarant.

Te daje pismo nepoznatom ninja.

#card08

Dok je razgovarao sa nepoznatim ninjom on je bio toliko nekulturan da nije mogao ni da stoji dok prica sa njim nego sjedi na podu i prlja se, tada mu je taj ninja dao papir i kada je Kiyoshi procitao papir vidio je neku glupost koju svako moze lazirati, tako da je taj papir poguzvao i bacio na pod.
"Da je to stvarno pozivnica u selo bio bi obavjesten i pozivnica je uvojek stavljena u kovertu i na sebi ima stembilj sela i isto na papiru bude pecat koji Kage sela stavlja. Tako da zamolio bih te da se udaljis od sela jer ako ne bice lose. Prvo upozorenje."

Dajuci osobi papiric gledala je za to vreme u moje noge sto je cudno videvis da je zguzvao papira I bacio ga sto je nepristojno jer steti okolinu pocinjem da mislim da je ovaj ninja iz sela a strazar ne:

Opet ja se izvinjavam jer nebih bio siguran mislim I meni je cudno to Sto o meni pismo jer zna moje ime onako Sam I hteo da dodjem da zivim u ovom selu I da vidim za to pismo da li je istinito.

#card08

Nepoznati ninja je nesto brbljao ali nista od toga Kiyoshiju nije bilo bas bitno ali ga je ipak saslusao da cuje sta ima za reci, i jedino je mogao da vidi da li je to pismo istinito kod kaega ali je on sada vjerovatno zaposlen.
"To jedino mozes da vidis s kageom a on je vjerovatno zauzet. Drugo upozorenje!"

Videvsi po izrazu licu da me bas nije ni puno slusao a strazari su ga cudno gledali davao mi je upozorenja bez razloga:

Nema veze ako je zauzet mogu ja da sacekam.A samo se pitam zasto upozorenja kad nista nisam pogresno uradio niti ugrozio,uvredio...


Gledajuci ninju sam primetio da ovo nije strazar nego neki iz sela.Bio sam spreman da se nesto ne desi kojim slucajem.

#card08

Kiyoshije upozorio nepoznatog ninju vise puta ali on idalje tvrdoglavo sjedi na podu i nezeli da se udalji od sela, tako da Kiyoshi kao ninja ovog sela mora poduzeti vece mjere kako bi otjerao ovog nepoznatog covjeka.
"Zao mi je al ste sada prekrsili pravila i moramo poduzeti vece mjere."
Pasivne :

#card1348
Dobijam 200 spretnosti na 3 poteza.
#card1346
Lanci imaju 1100 dmg i 220 zag od razornosti i idu na tebe.
#card1355
Ulazem 50 chakre i napad ima 1050 dmg i 210 zag od razornosti i napad opet ide na tebe.
#card28
Na teren stvaram vodopad da atmosfera bude malo ljepsa.


Videvsi da je poceo odma da me napada bez razloga nisam imao izbora puno morao sam se boriti mada se i dalje oporavljam od treninga:
Stvarno ne razumem ove ljude.
#card92
600hp 40ch
#card89
na sebi 100hp+
#card115
moja strukutra je jaca sada ima 700 hp zbog tvog efekta vode
1350dmg 270 zag

Hp stit mi skidas od 100hp

Hoces da prestanes da me napadas nista nisam skrivio

Kiyoshi nakon sto je posalo svoje napade nepoznati ninja se nije uspio odbraninit i time Kiyoshi zavrsava svoj posao, kada ga je ubio uzeo je njegovo mrtvo tijelo i krenuo ga je nositi na jedno mjesto gdje ce viditi da li ima icega vrijednog kod sebe.

Obojica ste primili damage medjusobno i onesvešćeni ste. Napad od belokosog momka je preplavio čitavu kapiju blatom i na kraju je uspeo obojicu da zatrpa.

Ostali članovi sela mogu da pokušaju da vas otkopaju i spase tako - kockica 24 - moraju da dobiju veći broj od 20.

Imate neograničen broj pokušaja ali vremenski ste ograničeni do 18h. Kada istekne limit računa se da ste obojica umrli.

Dok je patrolirao gradom, zacuo je veliki tresak , ljudi su vristali dok su trcali u suprotnom smeru. Upitao je neku bakicu koja je trcala za objasnjenje.
"Sinko! Odjednom je neko blato pocelo da pada sa neba."
Nakon toga odmah je poceo da trci ka tamo dok su ljudi bezali. Iz zemlje video je plavu jaknu i zlatnu kuku.
Poceo je otkopavati ne bi li spasio sta se spasiti moze.
//otkopavam Kiyoshija prvi, sledeci je wertzuir//

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima #world70

Kopao je dok je gledao kako se kuka njegovog druga nazirala iz zemlje. Shvatio je da je to Kiyoshi posle nekog vremena te mu je to bio prioritet. Dok je kopao odlucio je da ce ih obojicu strpati u pritvor zbog ovoga. Zatim je nastavio da sklanja blato i da ih otkopava sve brze i brze.

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima #world66

Blatu nije bilo kraja te je nastavljao da ga otkopava sve vise. Pokusao je da oseti njihovu chakru ne bi li otkopao njih brze. Njegove masivne ruke i misici doprineli su tome da sve brze i brze kopa. Pokusavao je da otkopa njegovog druga Kiyoshija ne bi li skoro bilo prekasno.

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima #world70

Jos nije mogao da udje u trag Kiyoshiju i drugom liku dok su sve vise tonuli u blato, znao je da mora upaliti senzor kako bi lakse otkopao ovu dvojicu. Strazari su dosli te im je Rurinai rekao.
"Pustite ovu dvojicu, idite vidite ako su neki civili povredjeni."

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima #world58

Iz njegovih ociju poceo je svetleti bljestavi crveni sjaj, mislio je da ce mu ovo pomoci u potrazi za ovom dvojicom. Cele njegove pantalone bile su uprljane u blatu. Gledao je po celom terenu ne bi li osetio njihovu chakru . Da bar moze da cuje nekog od njih kako govori nesto.
#card1366

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Kapija sela skrivenog u vodopadima #world63