Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Seoske Ruševine

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Seoske RuševineRuševine nepoznatog sela. Oko njega beše samo kamen, trava i zemlja, po sredini ruševina beše jedan mali tok reke koji još uvek mirno teče. Ruševine sela pune su bandi, lopova, divljači. Oko ruševina se takođe može primetiti šume koje su okruživale selo, koje ih je spajalo sa drugim delovima.

Seoske Ruševine Uzushio


Promena vremena mogla se naglo osetiti sa velikog brda sa kojeg je Kan posmatrao ruševine u velikoj rupi. Dok je oko njega vetar samo zaudarao sa jedne na drugu stranu, dole je bilo mirno i tiho. Pre nego što bi i odlučio da siđe, mirno je prvo razgledao i analizirao stvari. Detalj po detalj. Skinuvši ranac sa leđi, proverio je svoju opremu te ga ponovo nabacajući na rame, izgovori.

Pa sve je tu, vreme je da siđemo dole.

Nakon toga izvuče komad papira iz svog unutrašnjeg dela, polako spuštajući se u selo. Na papiru beše priložena uputstva šta da radi kada dođe dovde...


Dok je koračao kroz ruševine starog mesta, mogao je ugledati divljač koji su se šetali unaokolo, bio je spreman za odbranu u slučaju da ga napadnu. Međutim svaka divljač išla je svojim putem, ne obraćajući pažnju na njega. Po uputstvima koje prati na papiru ulaz gde bi trebao da ide, pratio ga je direktno do njega. Bilo je mesto kao ulaz u pećinu, međutim sve je bilo zatrpano kamenom. Kako bi se približavao u daljini mogao je ugledati dve siluete kako stoje na samom ulazu. Sagnuo se iza jednog povećeg kamena, šaputajući sebi u bradu...

Pa izgleda da je ovo to mesto, započnimo odmah.

Nakon toga spremio se za prvi napad i poslao napad direktno ka levom nindži.

#card123


NPC Genin Stats :The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world173 Seoske Ruševine #world171


#card1

Videvši da je odma krenulo oštro bio je pripremljen za to. Napadi direktno usmereni ka njemu, pretvarajući se u drvo uspeo je da ih izbegne. Stvorio se ponovo direktno ispred njih, govoreći.

Pa moj je red!

Mesto je bilo odlično za borbu, malo prostora se stvorilo taman gde treba da bude. Ovoga puta spremao se da ih sredi oboicu.

#card126
#card337

NPC Genin Stats :


The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world173


Nije mi učitalo dva genina, samo jednog jbg, računaću da me izbegao ko ga šiša. Neću napadnem pa nek me napadne u sle. potez.

#card1

Dok je jedan protivnik pao mrtav pred njim, poslao je svoj poslednji napad. Drugi protivnik je nestao sa vidnog polja, ali morao je ostati skoncentrisan kako bi izbegao napad koji je išao ka njemu.

Nakon izbegavanja napada ponovo pretvarajući se u panj, brzo se stvorio te razgledao okolo ne bi li našao svog drugog protivnika.The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world175


#card1

Dok se neprijatelj krio iza napao ga je sa leđi, ali je ponovo samo napao njegovu već pripremljenu zamenu. Iz dima koji je ostao posle zamene, pogledao ga je u oči, prilazeći ka njemu.

Pa je li vreme za drugu rundu, ovo se malo odužilo, hoćemo li da privodimo kraju.

Nakon toga brzo se spremio, pripremajući ponovo vetroviti napad na njega.

#card123

NPC Genin Stats :


The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world171


#card1

Stvari su se otrgle kontroli, već pomalo izmoren želeo je da privede ovu borbu kraju. Ponovo pretvarajući se u drvo izbegao je napad, vidno namučen zaleteo se direktno ka protivniku.

Pa hoćeš li umreti više?

Vreme se sve više i više odmicalo, u okolini nigde nikog sem njih dvojice, uputstva na papiru koje je dobio morao je ispratiti još, znao je da ovo nije jedina baza i da nisu jedini protivnici. Želeći da ovo što pre okonča, poslao je još jedan napad vetra na svog protivnika.

#card126

NPC Genin Stats :


The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world177


#card1

Ah pa ima li kraja ovoj borbi?

Opet je na isti način izbegao protivnika, u trenutku nastupila je neka mirna tišina, sa brda se mogao čuti vetar koji je duvao unaokolo. Neprijatelj je i dalje bio ispred njega, želeo je da okonča ovo što pre ali nije mu se dalo. Nasmešio se te izgovori.

Pa izgleda da ću morati malo više da se pomučim sa tobom.

Seoske Ruševine Tumblr_p1kt51HwZX1tbp5fpo6_250

#card127NPC Genin Stats :


The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world179


Pih....

Vreme je odnelo sve, tvrdoglavost neprijatelja ga je ostavila u čudu. Nije više znao sa koje strane da napadne. Istrošio je većinu snage i sve reči koje je imao. Krenuo je par koraka napred govoreći.

Pa nemam više vremena za ovo, privedimo ovo kraju!

Znajući da ima još neprijatelja u blizini, morao je ovo završiti sada. Sledeći napad mu je trebao biti presudan.

#card123


The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world179Ista stvar kao malo pre, počela ga je polako nervirati. Više nije znao sa koje strane da napadne, svaki napad mu je izbegao. Dokle će više ići ovakva ruta, izbegavanje svaki put. Umor je počeo da ga savlađuje da ga je nateralo na to da klone levim kolenom na zemlju kako bi došao do mirnog daha. Potom je udahnuo duboko skoncentrisajući se na protivnika ispred njega.

#card126

Hoćeš li umreti više?


The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world171


Primam 100dmg.....

Konačno je došao kraj borbe, napad koji je išao ka njemu nije mogao da smogne snage da ga izbegne. Pun udarac oborio ga je na zemlju. Par trenutaka posle, ustao je izudaran i izmoren. Pre nego što bi se zaputio dalje, morao je da se odmori malo. Te je zaseo na obližnji kamen, puštajući ostatke vetra da udaraju direktno ka njemu.

#card8


NPC Genin Stats :#card8

Kamen koji se našao tu gde je trebalo baš u pravo vreme, sedeo je i mirno odatle posmatrao okolinu. Za sada njemu ništa neobično, ali duga borba sigurno može privući još neprijatelja. Obroke koje je spremio, sada je bilo pravo vreme. Skinuo je ranac te izdvojio malo kako bi pojeo. Ostalo je vratio u ranac, stavljajući ga na rame.

Hm, pa ko zna kolko će ovo potrajati, moram biti dobro pripremljen.


#card8

Nakon omanjeg jela, osetio je olakšanje. Međutim još uvek je bio oslabljenog tela. Ustao je polako sa kamena i krenuo dalje korak po korak. Stara kamena staza vodila ga je do sledećeg mesta gde je bilo nekog sigurno. Kretao se tim putem gde je u daljini mogao da uoči opet istu situaciju, međutim ovog puta su dva tipa stojala na sred staze. Sakrio se iza jedne omanje stene kako bi malo osmotrio.


Još uvek umoran i iscpljen, ali je osetio potrebu da nastavi sa borbom. Ustao je polako i krenuo ka protivnicima. Nakon male konverzacije sa njima, odmah su se upustili u borbu. Odradio je svoje sa znacima rukama gađajući protivnika..

Pa da počnemo onda!

#card126

NPC Genin Stats :


The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world176 Seoske Ruševine #world177


#card1
Prvi protivnik je pao direktno mrtav, drugi je izbegao napad. Međutim obojica su ga napali. Bio je spreman za dalje pa je uspeo da izbegne. Drugi protivnik koji je izbegao napad bio je ispred njega. Želeo je da završi sa ovim pa je krenuo sa prvim napadom.

Pa da vidimo kakav si ti!

#card123


NPC Genin Stats :


The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world172


#card2
Nakon udara vetra u neprijatelja, preživeo je i takođe poslao napad vode. Brzo je uspeo da se pomeri u stranu kako bi izbegao mehur. Odmah potom stvara ruku vetra i šalje je ka svom protivniku. Ovo je želeo da završi brzo, kako se ne bi rasteglo kao sa predhodnim protivnikom.

#card127

NPC Genin Stats :


The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world180


Baš kao i malo pre, i ovaj protivnik uspeva da ga izbegne. Stao je u mestu, izgovoreći tiho.

Pa zar će opet biti isto?

Čak i takav govor, verovao je u sebe, ovoga puta morao je okončati sa ovim napadom. Još uvek se nije oporavio kako treba ni od borbe pre ove.

Da te vidim sad da me izbegneš!

Nakon toga počeo je da stvara vetar oko sebe, koji se sjurio direktno ka protivniku.

#card126

The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world176


Konačno, borba se nije mnogo zadržala. Ali kunai koji su išli ka njemu, pogodila su ga direktno. Osetio je bol ali ih je brzo izvukao napolje bacajući ih na zemlju. Protivnici su bili mrtvi, što mu je dalo nagon da malo odmori pre sledeće borbe. Prema uputstvima ostalo je još dva protivnika, poslednje mesto istraživanja.

#card8

NPC Genin Stats :#card8

Stajao je mirno i razgledao okolinu. Izgleda da ni ova borba nije privukla preveliku pažnju. Sve se odigralo mnogo brže nego u prošloj. Izvadio je iz unutrašnjeg džepa ponovo uputstvo, osim samog uputstva unutra beše i mapa sa stražarima i mestima. Konačno je došao do poslednjeg dela. Ali da bi nastavio dalje, zaseo je na zemlju kako bi uz sledeći obrok razradio sledeći plan napada.#card8

Dok je jeo i poslednji zalogaj svog obroka, ne računavši previše. Iza njega pojaviše se dve poslednje osobe sa liste. Okrenuo se nagloskočivši, te izgovori.

Dakle vi ste poslednji, ipak ste provalili sa te pozicije da ste napadnuti.

Stajao je mirno i čekao njihov potez. Bio je spreman za poslednju borbu na ovom mestu. Video je jednog od protivnika kako se povlači iza drugog, ostavljajući neki dokument u šupljinu između dva kamena.

Hm, dakle to je to, činite mi uslugu što ne moram juriti za tim dokumentom kada sredim vas dvojicu.

The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world179 Seoske Ruševine #world178


#card5

Nakon što se odbranio od napada, uvideo je da je sve spremno za poslednju borbu ovde. Krenuo je polako par koraka napred, odradivši znake rukama.

Pa da počnemo! Spremite se.

Nakon toga vetar poče da se oblikuje oko njega, šaljući ga dalje na svog protivnika.

#card126

The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world177 Seoske Ruševine #world172


#card2

Jedan od njih je pao mrtav. Međutim i dalje su napadi uprti ka njemu.... Dok se spremao, brzo je iskoristio priliku da se pomeri u stranu, kako bi ih izbegao. Odmah nakon pomeranja, stvara novi talas vetrovitih metaka koje šalje na svog protivnika.

Ovo će biti odlučujuća borba, spremi se.

#card123

The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world174


Primam dmg.
#card8

Snaga mu je bila pri kraju, nije mogao da izbegne napad. Čuvao je svoje rezerve za sledeći napad. Od bolova nanetih poslednjim napadom pao je na kolena. Skupljao je snagu za napad, kao i za govor.

Hm, da li je ovo kraj?

Nasmešio se i čekao na kolenima sledeći napad protivnika.

The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world176


#card2

Dok je bio na kolenima, uspeo je da smogne snage da se pomeri u stranu. Održavajući se na jednom kolenu odradio je znake rukama stvarajući jači vetar oko sebe. Potom znakom posla ga na svog protivnika.

Pa nadam se da ćeš umreti!

Kako je to izrekao, vetar jurnu direktno ka protivniku.

#card126

The member 'Kan' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Seoske Ruševine #world176


#card1

Konačno je sve došlo kraju. I poslednji protivnik pao je mrtav. Brzo je oslobodio tehniku zamene pretvarajući se u drvo, nije imao previše snage da se brzo kreće. Korak po korak otišao je do razdolja između dva kamena. Uzeo je tajni dokument neprijatelja i stavio ga sa svojim dokumentom unutar njegove odeće.

Pa gotovo je, možemo se vratiti dalje.

Nakon uzetog dokumenta, okrenuo se stazom kojom je došao i krenuo polako da se vraća ka svojoj kući, znao je da ga čeka dugačak put pa ni nije koristio žurbu, odmarao bi usput dok bi hodao...

Gadjao me je kunaijem u zadnjoj sekundi sam uradio card1Basic jutsu
Substitution Jutsu

Rekao sam sad je moj red card57Fire jutsu
Fire Breath

On je upotrijebio dzicu
card58Fire jutsu
Fire Wild
Onda sam cekao da mi se skupi cakra

Kada mi se povratila cakra

Kada mi se povratila cakra bajsnsbbxjy

Hdghshshhahababa

Snhdisiezdzuddheb

Hshsuajebdhxjsnbe