Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Put izgubljene duše - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Put izgubljene duše

First topic message reminder :

Posle jako puno godina  Ami je konačno osetila slobodu .Krenula je uz reku da prema napuštenom voćnjaku kako bi potražila hranu i neko lekovito bilje za svoje rane .Reka je mala i skrivena tako da nije opasna .Da li će Ami na ovom putu naučiti nešto novo i koga će sve još sresti ?

Izprepadano se okreće i čuje kako je neko zove .„Ah ti si Bai .Pravo pitanje je šta ti tražiš ovde jer ako se dobro sećaš ja živim u ovoj šumi .Dođe do obližnjeg drveta i sedne pod njim .„Samo pokušavam da shvatim ko sam bila pre ? Šta se desilo mojoj porodici? Kako sam dospela ove ? Da li su me napustili ? Imam toliko pitanja a nijedan odgovor?Samo zbunjeno pogleda u Baja

Baji se nasloni na drvo i vuce dim svoje cigarete te ispušta u vazduh i čuje šta mu je Ami rekla.Baji sa ozbiljnom facom odgovara
.

Slusaj me prošli život nije bitan živi sada svoj život i živi ga najlepše.Zivi ovaj život najlepše da bi popravila tvoj život iz prošlosti a i jednom se živi Ami.

Baji kad je to rekao ostala je ozbiljna faca i vukao je dim svoje cigarete

„Ah"Samo izdiše stavlja svoju glavu na kolena .„Ali ja se stvarno nesrećan ničega .Ni lica moji roditelja , ni njihova imena ništa .Imam samo da sećanje kompletno .Podiže glavu sa kolena i kreće da gleda u svoje previjene ruke.„A nekako mi je i drago da su neka sećanja nestala ."

Baji vuce zadnji dim svoje cigarete te je baca I gleda ravno u Aminu šumu.Baji razmišlja o tome šta je Ami rekla te joj odgovara sa ozbiljnom facom.

Ami samo se opusti i prekini razmišljati o prošlom životu to je sada nebitno.Sada samo digni glavu gore i razmisli malo.Ni ja se ne sećam kako mi je moj brat Takashi izgledao...

„Stvarno , I ti se ne možeš setiti nekih stvari ? Izgleda da nisam jedina , koja ne kompletno izgubljena .Iskrena pre sam verovala da su me napustili jer sam bila beskoristan ,ali sam se tek danas setila jednog događaja .Mislim da me je majka držala u rukama ,bili smo u blizini neke reke .Konačno sam se setila njihovih glasova bilo je popriličan topao osećaj ?

Baji pali zadnju cigaretu iz kutije te baca kutiju i pali zadnju cigaretu te govori Ami
Slusaj me ja o svom bratu ne razmišljam jer ako razmišljam o njemu slomicu se psihički razumeš.Tako da moj brat je bio jako talentovan ali ga se ne sećam toliko pošto sam imao 5 godina kada sam ga zadnji put video

„Znači ipak si upravu ne mogu da nastavim sa ovim životom ,ali ja više nisam projekat 03 , više nisam samo alatka koja je korišćena da bi oduzimala živote po nerrđ nju .Možda to nikada neću moći da obrišemo ali mogu da biram šta ću biti od sada pa nadalje.Mogu da idem dalje ali se ipak plašim ,iza ove šume je opasan svet zar ne "?

Baji sa malim smeskom na faci pogleda u Ami te je uhvati za rame I reče

Ne Ami iza ove šume se nalazi selo jedno prelepo selo sa mnogo dobrim ljudima i takodje i decom.Ami nemoj da se bojiš izadji iz šume ne živi ko u pra istoriji.Mozes se opustiti ja cu te braniti.

„Ljudi , deca .Ako ćeš ti biti tamo samnom onda ću krenuti,ali ako se nešto desi i ja kažem kući idemo kući .Može jer mislim da ja još nisam spremna za taj svet isto kao i on za mene .Možda će zvučati drsko ali šta bi uradio kada bi naišao na svog brata pred osobom ali da je on isto i tvoj neprijatelj?"

Baji digne glavu u vis i krene gledati u vedro nebo te odgovori Ami

Pa vidis to je dobro pitanje ali ja cu ti reci da bi ga ubio.Znam da je čudan odgovor ali ja bi ga svojim rukama ubio zato što bi napravio probleme selu

„Znači ispravno je staviti svo novi život ispred strogo čak iako je upitanju porodica "? Pokušava da ustane ali joj se muti pred očima i samo pada na zemlju kao neka domina .„Izgleda da su mi se rane otvorile ponovo gubim krv "Diše teško i vid joj postoje sve slabiju .„Izvini što sam slaba "I gubi svest .

Baji se predao za ami te je krenuo nositi do reke

Ami amiii budi se sve će biti u redu amiii!!!!
Baji joj skida zavoje preko rana i poliva vodom.Baji vidi da je Ami bolje ali je Just uvek u nesvesti.Baji ostavlja svoju jaknu te pokriva Ami i kreće kuci.