Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Sorrow Port - Page 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Sorrow Port

First topic message reminder :

Sorrow Port - Page 3 Public

Luka je živahno mesto gde se sastaju trgovci, mornari, i avanturisti iz različitih krajeva sveta, donoseći sa sobom raznolike kulture i tradicije. Visoki steni oblikuju obalu zaliva, štiteći ga od nemirnih voda i pružajući spektakularan pogled na horizont. Na ulazu u luku stoje monumentalna vrata od mermera, ukrašena ugraviranim simbolima koji prikazuju bogatstvo i raznolikost ovog mesta. Sa svojom izuzetnom prirodnom lepotom i bogatstvom resursa, ovaj zaliv postao je poznat po izvozu mermera, čineći ga ključnim igračem u izgradnji mnogih monumentalnih struktura unutar Naruto sveta.

Srećom pa napadi vetra ne deluju na moje peščano telo. Ja se samo udaljavam koliko mi tlo dozvoljava i odmaram se, čekajući da protivnik padne predamnom. Što se mene tiče, ova misija je bila već uveliko gotova, samo je bilo pitanje vremena.

#card8

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Sorrow Port - Page 3 #world207

Srećom pa nisam ni imao napade bačene. Ovom prilikom ulazim u hidrifikaciju kako bih eliminisao bilo kakvu moguću pretnju od njegovog poslednjeg napada i pošteno se odmorio dok sam u njoj.

#card49 #card8

Još malo i protivnikov potez će ujedno biti i njegov poslednji.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Sorrow Port - Page 3 #world213

I poslednji tennin je uspeo da padne. Luka je bila do sad već napuštena, civili na prvi pogled bitke su odma uzeli i razbežali se malo dalje od samog mesta bitke. Nadamo se da me niko nije primetio. Ma šta i ja pričam, potajno se nadam da su me svi videli, moju gracioznost, način borbe i šarm.

Manekenskim hodom, napuštam ovo opustošeno mesto.

Yashin je stajao na ivici luke, promatrajući dolazak i odlazak brodova koji su donosili i odnosili živote i priče iz dalekih krajeva. Sunčevi zraci obasjavali su monumentalna vrata luke, stvarajući sjajne reflekse na njihovim mermerom obloženim površinama.

Ovde je svako dolazio sa svojim pričama i ambicijama, donoseći sa sobom mirise i zvukove raznih kultura.

Trgovci su živopisno pregovarali na kamenim dokovima, mornari su pevali pesme o svojim pustolovinama, dok su se avanturisti okupljali u tavernama kako bi razmenjivali priče o svojim putovanjima.

Pogled na horizont pružao je osećaj slobode i mogućnosti, podsećajući Yashina na beskrajne avanture koje su čekale iza svakog talasa. U tom trenutku, osetio je zahvalnost što je deo ovog dinamičnog sveta, gde se susreću različite kulture i sudbine.


Yashin je polako koračao prema živahnoj luci, mestu gde se susreću trgovci, mornari i avanturisti iz različitih krajeva sveta. Kako se približavao, osetio je energiju i žamor mnogobrojnih glasova koji su ispunjavali vazduh. Luka je bila centar aktivnosti, mesto gde su se susretale raznolike kulture i tradicije, stvarajući jedinstvenu atmosferu.

Visoki steni oblikovali su obalu zaliva, štiteći ga od nemirnih voda i pružajući spektakularan pogled na horizont. Yashin je zastao na trenutak, diveći se prirodnoj lepoti koja ga je okruživala.

Talasi su se lagano udarali o stene, stvarajući umirujući zvuk koji je bio u kontrastu sa užurbanim životom luke. Sunce se reflektovalo na vodi, stvarajući zlatne iskrice koje su plesale na površini.

Na ulazu u luku stajala su monumentalna vrata od mermera, ukrašena ugraviranim simbolima koji su prikazivali bogatstvo i raznolikost ovog mesta. Yashin je prošao kroz ta vrata, osećajući se kao da ulazi u drugi svet. Prolazio je pored brojnih tezgi prepunih egzotičnih začina, tkanina i rukotvorina iz različitih delova sveta. Trgovci su glasno hvalili svoju robu, pokušavajući da privuku pažnju prolaznika.

Luka je bila mesto susreta različitih ljudi - od mudrih staraca koji su pričali priče o dalekim zemljama, do mladih avanturista koji su tražili nove izazove. Svaki kutak luke imao je svoju priču, svoju posebnost. Yashin je posmatrao mornare koji su vredno radili na svojim brodovima, pripremajući ih za sledeće putovanje. Bio je fasciniran njihovom veštinom i posvećenošću.

Sa izuzetnom prirodnom lepotom i bogatstvom resursa, zaliv je postao poznat po izvozu mermera. Yashin je gledao kako veliki blokovi mermera pažljivo ukrcavaju na brodove, spremne za putovanje ka gradovima gde će postati deo monumentalnih struktura. Bio je impresioniran veštinom kamenorezaca i snagom radnika koji su neumorno radili na pripremi mermera za transport.

Putovanje do luke bilo je dugo, ali i fascinantno. Prolazio sam kroz različite pejzaže, od gustih šuma do prostranih ravnica, pre nego što sam konačno stigao do živahnog mesta koje je bilo poznato po svojoj trgovini i kulturnoj raznolikosti.

Luka je bila u punom jeku aktivnosti kada sam stigao. Trgovci su glasno nudili svoju robu, mornari su se pripremali za plovidbu, a avanturisti iz različitih krajeva sveta su užurbano prolazili pored mene. Visoke stene oblikovale su obalu zaliva, štiteći ga od nemirnih voda i pružajući spektakularan pogled na horizont. Ulaz u luku bio je impresivan, monumentalna vrata od mermera, ukrašena ugraviranim simbolima, pričala su priču o bogatstvu i raznolikosti ovog mesta.

Prolazio sam kroz trgove prekrivene mermerom, gledajući kako se različite kulture i tradicije stapaju u jedinstvenu i živahnu atmosferu. Stao sam na trenutak da uživam u pogledu, osećajući kako me energija ovog mesta ispunjava.

Dok sam se kretao kroz luku, zadržao sam fokus na svojoj misiji. Kage no Tsubasa su bili opasni, a ja sam morao da budem spreman na sve. Udaljavajući se od glavne gužve, pronašao sam tišu ulicu koja me je vodila dalje ka mojoj destinaciji. Sa svakim korakom, bio sam sve bliži zadatku koji me je čekao.

Nastavio sam svojim putem, odlučan da iskoristim sve svoje veštine kako bih se suočio sa izazovima pred sobom. Luka je polako nestajala iza mene dok sam koračao ka sledećoj tački na mapi, spreman za sve što dolazi.