Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Shinrina kuca - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Shinrina kuca

First topic message reminder :

Dom

osetio je dodir prošlosti u svakom detalju. Drveni podovi šaptom su pričali priče, a mirisi starih recepata iz kuhinje preplavili su ga toplinom. Gledajući kroz prozor, sećanja su se mrežila s trenutkom, stvarajući harmoniju između onoga što je bilo i što jeste.

kročio je svoju staru radnu sobu, gde su police bile prepune zaboravljenih beležnica i crteža. Seo je za starinski sto, otvorio jednu od knjiga i prstima prelazio po stranicama poput vremenske kapi. U tom trenutku, prošlost je postala sadašnjost, a njegova kuća postala je svetionik uspomena.

S prozora je dopirao blagi povetarac, podsećajući Shin-a na mirise proleća iz detinjstva. Dok je prelistavao stare album s fotografijama, smeh i srećni trenuci su se ponovo probudili. Staro klavirsko ključanje pod prstima i miris bakeine kuhinje stvorili su atmosferu koja je učinila da se Shin oseća kao da je vreme stalo, a njegova kuća postala portal u ličnu istoriju.

Shin je napustio sobu, osjećajući pod nogama topli dodir drvenih stepenica koje su vodile prema vratima. Kad je otvorio vrata, dvorište ga je dočekalo svojom tišinom i zelenilom. Drveće koje je nekad bio tek izdanka sada pružalo hladnu senku, a cvrkut ptica dopunjavao je tišinu. Shin je koračao kamenitim stazama, dodirujući lišće koje je nekad bio samo grančica. U tom trenutku, dvorište mu je bilo poput vremenske kapsule koja je čuvala svaki dragoceni trenutak