Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Selo Selidruma - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Selo Selidruma

First topic message reminder :

Selo Selidruma - Page 2 042c818d7de053d6dc8d97fe93edd8b3

U srcu tirkiznih voda koja obasjava ostrvo, nalazi se skriveni dragulj - selo Selidruma. Okruženo bujnom tropskom šumom i kristalno čistim plažama, ovo selo predstavlja simbiozu tradicije i prirodnog bogatstva. Uz to, u okolini sela nalaze se staze preplavljene egzotičnim biljkama i pticama, pružajući posetiocima nezaboravno iskustvo bliskog susreta sa prirodom.

Ovi majmuncici samo nastavljaju da izlaze iz zbunja, odlucujem da se malo uozbiljim te resim ovo sto je pre moguce. Oko sebe zatim stvaram crvenu barijeru koja ce ponistiti ovaj napad vatre. Medjutim, i dalje ovaj napad ciste ch prolazi tako da se ja velikom brzinom repozicioniram tako da izbegnem napad i budem dovoljno udaljen od njih.
//sada ih ima ukupno 5//
#card1382
-30 ch (3 slota)
#card2
-400 eng (1 slot)
ostaju mi dva i radim.
#card220
-30 ch 500 base+400 int+100 pasivna+200 zabranjena=1200 dmga genjutsu ide na sve pacove. (1 slot)

The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world194 Selo Selidruma - Page 2 #world196 Selo Selidruma - Page 2 #world200 Selo Selidruma - Page 2 #world199 Selo Selidruma - Page 2 #world200

Jedan od njih pada na zemlju ali zato ih iskace jos dvoje, Yurija ovo pocninje da po malo nervira te odlucuje da zeli da zavrsi ovu besmislenu borbu sto je pre moguce. Jedan od njih se teleportuje blizu mene te se ja pretvaram u vodu izbegavajuci to i tornado koji je isao na mene dok je nindza koji ga je bacio padao na zemlju od mozdanog udara.
#card49
-60 ch (2 slota)
#card1378
-30 ch ( 2 slota)
Jedan od njih je uspeo da uzvrati moj napad jos jace (1000 dmga)
te ga ja uzvracam nazad!!!
1000 base +400 int+100 pasivna+200 zabranjena=1700 dmga genjutsu
udaram ih sve bas jako

The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world196 Selo Selidruma - Page 2 #world200 Selo Selidruma - Page 2 #world199 Selo Selidruma - Page 2 #world199 Selo Selidruma - Page 2 #world191 Selo Selidruma - Page 2 #world196

Dok sam nekako uspeo da ubijem jednog od njih oni su odmah prizvali jos jednog. Yuriju je ovo po malo postajalo dosadno te je jedva cekao da sto pre zavrsi sa ovim ne bi li se malo odmorio. Kako sam jos pretvoren u vodu njihovi napadi ne deluju na mene ali zato njihov uzvraceni genjutsu deluje. Chakra vode prolazi kroz moje telo te se tako i branim, bacajuci jos jedan genjutsu.
#card35
-20 ch
#card218
-30 ch
zatim bacam ovaj genjutsu na tebe
400 base+400 int+100 pasivna+200 zabranjena=1100

The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world199 Selo Selidruma - Page 2 #world197 Selo Selidruma - Page 2 #world191 Selo Selidruma - Page 2 #world191 Selo Selidruma - Page 2 #world198 Selo Selidruma - Page 2 #world196


Sanna i Kiyoshi su naleteli na grupu nindži koja je opkolila i munjevitim udarima napadala nekog mučenika. Sanna je osetio njihove napade i chakru i pre nego što su došli u ovo selo, rekao je Kiyoshi,u da će se umešati u ovu borbu. Sanna je osetio neku veoma zanimljivu chakru od nepoznatog nindže koji se borio i želeo je da ga upozna.

#card6
Sanna prvo razbija genjutsu. (65 chakre i 1 slot)

#card120
Stvorio sam ogromni zid, koji je nikao kao klasje ispred nindže i nas. Nindža se našao u čudu čuvši neznance a Kiyoshi i Sanna se samo nasmejaše. Kada nas je zid odbranio počeo je da puca i da pada na sve naše protivnike. 800 demage. (110 chakre i 4 slota)

Selo Selidruma - Page 2 30bd59565c1d73923eb6453ad970d0fa

"Yo maleni. Vidimo da ti je potrebna pomoć."


Nakon dugog puta Kiyoshi i Sanna su naletili na neku grupu ninji koja je slala mnogo jutsua tako da su Kiyoshi i Sanna odlucili da to malo razgledaju, odjednom je genjutsu bio poslat na Kiyoshija tako da se on odma odbranio od toga.
#card6
Ulazem 65 chakre sto me brani od genjutsua.

"Oooooo malac da li trebas pomoc u borbi, mozda cak i vise nego samo pomoc u borbi, haahahah."

Dok je baraz napada isao na njega zemlja se pocela tresti ispod njega. Odjednom se stvorio ogromni zid koji je ponistio sve njihove napade i poceo se obrusavati na njegove neprijatelje. Zatim se poceo braniti od genjutsua koji je isao ka njemu.
#card6
-70
ulazem 70 chakre
Poceli su dobacivati dok je on samo uzdahnuo dok je cekao da se ova misija napokon zavrsi.

The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world194 Selo Selidruma - Page 2 #world200 Selo Selidruma - Page 2 #world199 Selo Selidruma - Page 2 #world198


Samo što je pao jedan došao je drugi. Prašina se razilazi a ova dvojica nastaviše da zezaju mladoh uchihu. Sannna je bio u pravu primetio je talenat i svidelo mu se ono što je video. Njegove crvene oči su blistale popun najlepših rubina a onda vide brdo napada koji krenuše na njih.

#card1348
Zbog svog ghost seal,a koji se po rp nalazi na meni ja i ovog poteza imam 8 slotova.

#card1512
Ispaljujem baraž lava metaka kako bih oslabio protivničke napade. (80 chakre i 8 slotova)

Moji lava meci nanose ogromnu štetu protivničkim napadima. Prvi i drugi napadi su potpuno blokirani a poslednji (treći) je oslabljen za 250. Ka nama nastavlja 750 demage.

Yuri se uplašio da će ovaj poslednji napad ubiti crvenokosog nindžu ali onda ču': "Kiyoshi!" To je bio Sanna koji je viknuo u sav glas i samo nastavio da se smeje.

Selo Selidruma - Page 2 Cd52e1b687b1ca9098d0384694a7c170

Sanna nakon sto je vjesto odbranio sve troje ninje neprijatelji se nisu predali ali je Kiyoshi znao da su se prepali cim su vidjeli uzumaki organizaciju, Kiyoshi je odlucio da se i on malo ukljuci u borbu da odbrani Sannu i mladica od napada.
#card36
Bacam zmaja na preostale napade i ponistavam ih sve.

"Mladicu vidis kako se to radi, ti kakav si nemozes ni da se od macke odbranis, hahhahaah."

Crvenokosi nindza poce braniti sve nas od napada koje su nindze bacale na nas, Yuri zatim poce gledati sve njih u oci pokusavajuci da ih ubije mozdanim udarima!
Odozgo se poce stvarati replika sunca koja ce pobiti sve ove pacove na terenu!
#card220
-30 ch
600 base +400 int +100 pasivna+200 demon world=1300 dmga genjutsua ide na NPC jonine ne na ove druge npceve.
Nakon sto je bacio genjutsu pogledao je u nindzu pored njega koji je imao dve rupe u nogama sto mu je delovalo jako smesno.

The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world193 Selo Selidruma - Page 2 #world197 Selo Selidruma - Page 2 #world194 Selo Selidruma - Page 2 #world197


#card108

"Doton!"

Sanna je brzo stvorio zidove oko sve njih i tako ih zaštitio od prva dva napada. Treći napad je razorio njegovu kreaciju ali je on svojim adamantskim lancima ublažio demage koji je išao na njih i tako ponovo spasio ekipu.

#card1349

Nindža koga brane je prvi put video adamantske lance uživo, njihov sjaj i jasnoća su bili toliko primamljivi. Sanna je ponosno razbacivao neprijateljske napade (i primam 100 demage) i tako odbranio ekipu i od trećeg napada. (120 chakre i 4 slota).

#card432
Biram lavu.

#card1019
Za preostala 4 slota bacam ovo dva puta. Prvi moj napad neutrališe neprijateljski napad a drugi napad ide na preostale jonine (njih 2). (100 chakre i 4 slota)Kiyoshi je uspio da odbrani sve od napada koje su protivnicke ninje poslale nakon toga je dosao jos jedan i svi su opet poslali napad na njih opet, Kiyoshi je u tom trenutku vidio da se Sanna zado tako da mu je sve prepustio.
"Mali cak i u mladjim godinama posjedujes oci mrznje i naravno da ih koristis i vise nego sto treba, svi ste vi isti."

Video je da je mogao napokon malo da odahne od svega ovoga tako da je napad koji je isao na njega samo prosao kroz njegovo telo prepunjeno laticama ruza , laganim koracima se odmakao od napada koji je poslan na njega te je
#card48
-300 ch
Vodena sfera se pocela stvarati oko mene sto bi mi se isplatilo nakon nekoliko poteza regenerisuci chakru koju sam izgubio.
Onaj sa dve rupe u nogama je izgleda imao neku veliku mrznju prema njegovom (Yurijevom) klanu.

The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world194 Selo Selidruma - Page 2 #world199"Ponovo isti i dosadni napadi..." Sanna je samo odlučio da ponovo odbrani celu ekipu od svega.

#card1359
Stvaram barijeru koja će nas odbraniti od sve. Ova barijera ima 1000 def i 500 hp, odbijam sve napade i samo počinjem na glas da se smejem. "Još jedan retard je pao....Vidiš mladiću kako je ovo bilo lako. Nego..." Sanna je shvatio da ništa ne zna o ovom mladiću, želeo je da sazna njegovo ime i odakle je. (80 chakre i 4 slota)


Kiyoshi je jedva gledao u uchiha mladica jer je dio tog klana mrznje a Kiyoshi ih nikada nije podnosio, jos je u organizaciji sa uchihom ali nekako se suzdrzava, Sanna je opet odbranio ostale od napada i sada cekaju da vide sta je sledece.

Dok nas je crvenokosi nindza branio ovaj sa rupama u nogama je nastavljao gledati ka Yuriju jako cudno... Posto je Yuri jedini mogao napadati kroz ovu barijeru bez da je osteti pogledao je zadnjeg pacova koji je ostao na terenu te ga je poceo napadati genjutsuom.
#card1383
-30 ch
650 base+400 int+200 demon world+150 pasivna=1400 dmga
njegovi najveci strahovi se upravo bude u njemu i on oseca kako nelagoda preuzima njegovo telo(NPC Jonina)
Dok se ffokusirao da izvede genjutsu crvenokosi je poceo da ga pita nesto na sta je on odgovorio odmah ne davajuci mu trenutak da zavrsi.
"Yuri... Yuri Uchiha..."

The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world193


Opaljuje me munja iz vedra neba i moje telo se pretvara u lavu.

#card1022

Kada su se i svi ostali odbranili od napada koji je išao na njih, Sanna poče pričati kao navijen sa Yurijem.

"Dakle, još jedan Uchiha. Svet je pun Uchihi i svi, ama baš svi, dolaze iz Sela Vodopada. Da li i ti dolaziš odande ili možda ideš tamo?"

Mladic je da bi porazio ovu grupu ninja koje su prvobitno njeg napali koristio moci ociju mrznje Kiyoshiju se odma zgadi cim ih vidi ali je odlucio da neradi nista posto je primjetio da je Sanni drag mladic, nakon sto je koristio te moci rekao je svoje ime i naravno da se zavrsava sa uchiha.
"Mali uchiha zasto si uopste dosao ovdje da se boris protiv ove grupe ninja da nisi premlad za to."
#card1349

Zadnji nindza pada na zemlju tresuci se na zemlji, samo mu je skratio muke tako sto mu je zario kunai u celo ubijajuci ga. Nakon toga je ugasio sharingan koji je vec po malo poceo da ga crpi. Iz neba pocese da sevaju munje i gromovi te se on lagano odbrani.
#card47
-40 ch
Crvenokosi ga je ponovo upitao jos jedno pitanje na koje je on odgovorio ovako.
"Ne dolazim iz sela vodopada, mada imam nekog ko je tamo, on je takodje uchiha, vidim da znas dosta o selu vodopada pa si ga mozda kojim slucajem i upoznao, zvao se Rurinai."
Video je kako crvenokosi nema zle namere te je postavio jos jedno pitanje.
"Nisam uhvatio tvoje ime...?"


Dok je slušao Yuri,ja, na sam pomen imena Ruri, Sanna je zanemeo. Odgovara tek posle nekoliko desetina sekundi: "Ruri, ne zvuči mi poznato..." Sanna je namerno prećutao neke informacije o svom bivšem omiljenom šefu, te nastavi da govori: "Mi smo svetski putnici, više puta smo bili u društvo mnogih poznatih ličnosti iz Sela ali nikada nismo upoznali tvog rodjaka. Hajde Kiyoshi. Posle nervoznog preskakanja kako svojih tako i tudjih pitanja, Sanna se uhvati za Kiyoshi,a kao lopov za Bibliju i poče da ide ka mestu Sharp Edge. "Izvini, imamo nekog posla u jednom tu mestu pored...ali ako želiš da nas nadješ dodji u zemlju Virova." Vikao je Sanna odlazeći.

Mali uchiha dok je pricao spomenuo je ime rurinai Kiyoshi se sjecao tog covjeka i znao je da je drag sanni ali sanna je ipak precutao o njemu tako da je i Kiyoshi oslucio da ne govori nista o njemu, Kiyoshi i Sanna nakon sto su zavrsili s ovim malcem su posli na mjesto svoje misije i prije nego sto je izasao Kiyoshi je nesto rekao malcu.
"Imam jos jednu stvar da ti kazem mali uchiha.. Yuri mami ti ga turi."

Crvenokosi je govorio kako ne zna nista na sta je Yuri odgovorio klimanjem glave. Crvenokosi je izgleda od nervoze zaboravio i da kaze svoje ime tako da ih je Yuri ispratio uzimajuci svoj plast i telo jednog od nindzi kako bi uzeo svoju nagradu.
Nakon cega je tiho rekao.
"Hm, zanimljivi ljudi..."

Stigao je u selo koje oslabilo, zbog raznih jutsua. Navodna prica kruzi da se zbog toga neki ukleti duh seta ovde. Bio je svestan da je to sigurno neki ninja, koji je imao metode i pojave poput duha. Raspitao se u sela i nasao detalje o njemu. Uvece ga je docekao iz zasede i bio je spreman da sw suoci sa njim, bez tremca.

#card1366 #card149

500 brzine.

#card135 #card168
2000 dmg kombinavano ide na gospodina kog nazivaju duhooom.

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world208

Bio je svestan da je njegov napad naneo ozbiljnu stetu njegovom protivniku ludom duhu. Sada je vreme bilo da ga dokrajci ili samo pusti da umre. Naravno izabrao je opciju da ga dokrajci kako bi mu priredio sto bezbolniju smrt i jos vise kako bi sto pre krenuo dalje svojim poslom i zavrsio sa ovim.

#card186
400 dmg na munju.
#card1495
600 dmg na munju
#card165
1500 dmg zuuumm

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world204

O ne! Samo da ne mogu pobeci iz borbe proklet bio duše! Bile su misli koje su mu se motale po glavi dok je bio zarobljen u barijeri. Nije mario za nju, te je odlucio da nastavi svojim borbenim putem. Jedino sto je uradio jeste da je poslao napad munje na njega i to je bilo to. Krenuo je veoma velikom brzinom ka njemu.

#card162
1400 dmg

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world213

Nazalost izbegao je njegove napade i stvorio se kraj njega, to mu nije predstavljalo neki problem jer se vetar odma uzdigao oko njega i blokirao sve napade koji su mu pretili. Sada, je bio svestan da vise nema potrebe za napadima i da su ovo jedni od poslednjih atoma snage njegovog protivnika. Cekao je samo da umre.

#card141

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma - Page 2 #world207

Edit za prosli potez, ja permutovo, ulazim u imuninet.
#card152

I tako, nestao je duh, sve je delovalo kao genjutsu. Bio je stvarno neki vid pojave koji se retko vidja, iako je sami bio covek kao i svi ostali. Poprlicno lako je resio ovu borbu, vreme je bilo da se uputi dalje svojim putem. Otisao je sa ovog mesta, mestani su mu se do neba zahvaljivali zbog ovoga.