Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Selo Selidruma

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Selo Selidruma

Selo Selidruma 042c818d7de053d6dc8d97fe93edd8b3

U srcu tirkiznih voda koja obasjava ostrvo, nalazi se skriveni dragulj - selo Selidruma. Okruženo bujnom tropskom šumom i kristalno čistim plažama, ovo selo predstavlja simbiozu tradicije i prirodnog bogatstva. Uz to, u okolini sela nalaze se staze preplavljene egzotičnim biljkama i pticama, pružajući posetiocima nezaboravno iskustvo bliskog susreta sa prirodom.

Posle nešto dužeg i komplikovanijeg puta uspeli su da stignu do mesta koje je bilo naznačeno na posteru. Po informacijama koje su imali dvojica elitnih ninji izdali su i pobili sve svoje saborce sem jednog koji se izvukao i sada nudi veliku svotu novca za njihove glave.

To je to. - reče Reu kada su bili nadomak sela.

Nastavio je pažljivo osmatrajući okolinu. Kako im je rečeno bar se jedan od te dvojice krije u selu ili okolini. Pogledao je još jednom poster sa likom obojice ne bi li njihova lica sačuvao u memoriji.

Ttt, pss. - dozva tiho Rea pokazivajući mu ka osobi ispred njih.

Po svemu je podsećao na ninju sa postera pa nije želeo da rizikuje i odmah je na ruku namontirao svoje novo oružije i ispalio ga ka protivniku. Jedno ogledalo prozirno bele boje pojavilo se iza njega.

#card1425 #card395 #card1438

Kada su stigli do sela uspeli su vremenom da pronadju njihovu metu, po prvi put su imali ozbiljne glave na papiru. Morali su vise da primene strategiju, te da se ne zalete kao muva bez glave. Prepustili su stvar za sada njihovoj alatci koju je Neo poneo, za to vreme Reo je odlucio da se pripremi za nastavak borbe.

Kupi mi vreme.

#card1245 #card1255
#card1253 #card1246
Stvaram 3 C1 bube i jedna se izglegla. Vajam 4 C1 bube za 1 slot.
4 C1 Bube 1 Krug Vajanja : DMG: 450

The member 'Reo Bakuton' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma #world204

Napad koji je poslao na protivnika nije bio uspešan. Ninja njegovog ranka uvek je na oprezu i gard mu nikada nije spušten. Čim je krenula borba barijera je bila kreirana oko terena. Nije imalo sumnje da su na pravom mestu.

Pripazi se, ovaj je jak. - reče Reu i uradi znake rukama.

Iz zemlje prma protivniku krenu talas belih kristala.

#card1432
Dmg 600.

Izgleda da alatka nije imala neki uticaj, definitivno protivnik nece pasti na tako lake fore. Kako god, izgleda da ce morati da se potrude. Neko vreme mu je bilo kupljeno ovime. Sada je vec bilo nekog ugla da krene mnogo jako na protivnika, bio je sasvim spreman za tako nesto.

Vajam 4 C1 za 1 Slot: Dmg 700

Izlegla se C1 jedna bubica.

Nakon toga je bacio 2 izvajane do kraja bube na protivnika i aktivirao eksploziju.


Katsu !

700 dmg x2.

Nakon toga je odlucio da stvori dva simsisa C1 i da ih vaja za 1 slot oba.

#card1248

2 C1 Izvajano do kraja: Dmg 700
2 C1 Simsis 1 Krug Vajanja: Dmg 450
1 C1 bubica nije vajana: Dmg 200

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma #world204

Napadi su opet promašili protivnika. Još jedna barijera nastala je na obodima terena. Znao je da ovu borbu moraju uskoro da završe ne bi li izašli živi iz iste. Šta god uradili ostalo im je samo da nastave da napadaju dok jedna od eksplozija ne pogodi njihovog protivnika.

Napadni što jače. - reče Reu radeći znake rukama.

Zmaj kristalno bele boje poleteo je na protivnika sa nadom da će ovog puta uspeti da ga pogodi.

#card1429
Dmg 600.

Izgleda da ovo uopste nece biti toliko lako, pomislio je Reo u sebi. Morace mnogo njegove municije u vidu glinenih zivotinjica da baci na ovog protivnika kako bi ga porazili.

Izlegla se jos jedna buba i odlucio je da vaja njih 2 za pocetak za jedan slot.

Nakon toga je bacio i aktivirao izvajane 2 C1 figure.


2x700

Posle je odlucio da dovrsi vajanje simsisa te je njih dvojicu zavajao za jedan slot.

#card1256

Stvorio je jednog ovog i vaja se sam, to je to za sad.

2 C1 Buba 1 Krug Vajanja: Dmg 450
2 C2 Sismisa Full izvajane: Dmg 600
1 minion prvi krug: Dmg 550

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma #world212

Videvši da je eksplozija pomešana shoton kristalima urodila plodom i da je protivnik bio onesposobljen na zemlji znao je da je borbi kraj

Ja nas branim od ovoga. - reče Reu aludirajući na šiljke.

Stvorio je nešto nalik kristalnom zatvoru oko njih.

#card1435 #card1427

Def je 500 oko obojice.

Zajednicki napad je uspeo, bio je zadovljan brzinom kojom su uspeli da savladaju ovoliko veliki nivo protivnika. Do sada nisu izabrali jos ovako veliki nivo zadatka, te je ovo bio odlican zakljucak da su i sami dosta napredovali. Odbrana od strane Nea je dobro prosla, ipak ostali su zarobljeni ovde sa siljcima koji su nastavli stalno da izbijaju.

Imam osecaj da ce ovo potrajati.

"Mislim da imaš pravo, svakako ovo nas brani do daljnjeg."

Kristalni zatvor odbijao je sve šiljke oko njih i sam Neo bio je siguran da će izdržati do kraja same tehnike. Gard nije spuštao celu borbu pa neće ni sada.

Da, taman da se odmorimo malo. Ostao nam je jos jedan posle ovoga.

Bilo je malo dosadno biti u ovom kristalnom cudu, dok su siljci udarali. Nazalost nisu imali, nista pametnije da rade ovde. Hteo je da zapali, ali dim ne bi imao kuda da ide te bi bas bilo zagusljivo.

Mislim da bi bila losa ideja da zapalim ovde dok cekamo.

Sledećeg puta ću ostaviti rupu za dim. Jeste nam ostao još jedan.

Reče Reu nakon što je ovaj krenuo da zanoveta nešto. Pogledao je poster dobro ne bi li zapamtio drugog lepo. Prvog je iščepao sa slike ne bi li utvrdio da je to on nakon što šiljci prođu

Ne znam kako se toga ranije nisi setio.

Morao je malo da se nasali sa Neo-om, nije imao zaista sta pametnije da radi. Siljci koji su udarali izgleda da nisu imali nameru skoro da prestanu, ipak je sreca bila sto nije morao ni na jedan nacin da se brani.

Nisam razmišljao o toj tvojoj lošoj navici. Uskoro će ovo proći pa ćeš moći da zapališ.

Videlo se da tehnika gubi na delovanju i snazi i da će uskoro da prestane njeno delovanje. Kristalni zatvor je uradio svoju svrhu i uspešno ih odbranio od tih smrtonosnih šiljaka.

Pa sta da radim kada mi je dosadno. Mogli bi papir kamen makaze da odradimo jedan.

Nije mu nista drugo palo na pamet u ovome zatvorenom prostoru. Nadao se da ce pristati da odigraju bar jednu partiju. Mislio je da je to ugao za ovu dosadnu situaciju.

Ajde, kamen papir makaze. - reče Reu ne bi li prekrstili vreme malo.

Pokazao je kamen ovog puta i nadao se pobedi, ali morao je da sačeka da vidi šta je Reo pokazao. Tehnika koja ih je napadala sve te minute sada je napala poslednji put i nestala.

Kamen, papir, makazeeeee.

Pokaze makaze, te iz tog razloga izgubi. Ocekivao je da ce uspeti da ga povuce sreca ovog puta, ali to se nije dogodilo. Ako nista siljci su izgleda zavrsili svoj posao, stvar je bila sve mirnija.

Izgleda da je gotovo.

Mislim da je vreme da krenemo dalje. Ili želiš da izgubiš još jednu partiju. - upita Rea iako je znao da će teško izgubiti.

Mahnuo je rukom i kristalni zatvor ružicaste boje nestao je, a on je zakoračio nazad na polje koje ih je okruživalo.

Neka, sada cu da zapalim cigaru. Pre nego sto krenemo u potragu za poslednjom metom, verujem da je dosta jak.

Izvadio je svoju tabakeru, te uzeo jednu od svojih cigara. Laganim pokretom ruke je zapalio i krenuo da izvlaci prve dimove.

Sigurno nije slabiji od ovoga ovog mučenika ispred nas. Zapali ti jednu dok ga ja propitam, ako je još živ. - reče Reu, a zatim krenu ka protivniku koji je ležao na zemlji.

Eksplozija je odnela veći deo njegovog lica, ali je ostalo sasvim dovoljno za identifikaciju. Odradio je potez rukom i iz korica izvukao katanu koja je razdvojila glavu od ostatka tela.

Možemo dalje. - reče stavljajući glavu u vreću koju je nosio sa sobom.

Vazi, ja cu da se prosetam oko da vidim mozda ima neki trag koji ce nam biti od koristi.

Sa jednom rukom u dzepu, a drugoj cigara je krenuo da se seta okolo. Vise je ovo bio izgovor da ne gleda surove Neo-ve metode ispitivanja.

Dogovoreno, vidi saznaj što više ja sam tu u tvojoj blizini, neću te ispuštati iz vida. - reče Reu i sam krenu da se raspituje.

Oko samog poprišta borbe stvorilo se jako puno ljudi koji su znatiželje radi ostali da gledaju sam događaj. Iako je borba mogla da ih košta života. Adrenalin koji su dobili nije bio ni upola vredan glave.

Mogli bi smo da krenemo u potragu, mislim da je njegov kolega u onome smeru.

Pokazao je pokretom ruke u pravcu gde bi trebalo da se zapute, skontao je nesto iz price ovog lika sto su tukli, a takodje iz onoga sto je skapirao iz istrazivanja tragova okolo.

Posle par minuta hodanja naišli su na nešto što je delovalo kao skovište ili mesto gde lovci odmaraju posle dugog dana. Mala koliba ne u tako dobrom stanju. Sačekali su neko vreme sve dok se nije pojavio prvi čovek.

To je on. - Reče tiho Reu i montira metalni mehanizam na svoju ruku.

Odmah po završetku gotovo nečujno ispalio je mehanizam prema protivniku u nadi da će ga ovog puta pogoditi iz prve i završiti sa tim brzo.

#card1425 #card395 #card1438

Kada su ga pronasli, taktika je bila ista kao i prosli put. S obzirom da su uspeli bez vecih problema da poraze proslog, bilo je jasno da je taktika dovoljno dobra. Plan je bio da mu se opet kupi vreme dok on stvara i vaja svoje figurice.

#card1245 #card1255
#card1253 #card1246
Stvaram 3 C1 bube i jedna se izglegla. Vajam 4 C1 bube za 1 slot.
4 C1 Bube 1 Krug Vajanja : DMG: 450

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma #world202

Napad koji je on izveo nije pogodio protivnika ni ovog puta. Odmah je uradio tehniku i stvorio kristalni zid ispred njih koji ih je odbranio od većine napada. Izgleda da je ovaj protivnik bio dosta jači od njegovog prethonika. Ne bi li ga porazili ukombinovao je svoj napad sa napadom koji je Reo spremao.

Dosta je jači.

#card1427 #card1432

Kristalno ogledalo ima 100hpa, moj napad ima 600dmga.

Au covece, ovo je bolelo. Izgleda da cemo morati malo vise da se potrudimo.

Vajam 4 C1 za 1 Slot: Dmg 700

Izlegla se C1 jedna bubica.

Nakon toga je bacio 2 izvajane do kraja bube na protivnika i aktivirao eksploziju.

Katsu !

700 dmg x2.

Nakon toga je odlucio da stvori dva simsisa C1 i da ih vaja za 1 slot oba.

#card1248

Nadao se da ce uspeti ovo brzo da zavrse, retko kada su uspeli da povrede Rea i Nea, ali sada su to uspeli.

2 C1 Izvajano do kraja: Dmg 700
2 C1 Simsis 1 Krug Vajanja: Dmg 450
1 C1 bubica nije vajana: Dmg 200

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma #world211

Videvši da su ga napadi pogodili, ali i ne oborili sa nogu bio je malo razočaran. Ta chakra kugla koju je stvorio spasila ga je ovog puta, ali se nadao da će sledeći napad da ga dokrajiči. Pošto je znao da ga Reo ima stao je sa strane i pokušao da povrati malo chakre u slučaju da se borba oduži više nego što su planirali.

#card8

Mislim da bi uskoro trebali da ga savladamo, prepusti napadacki deo meni. Imam dovoljno stvari da ga napadam dosta vremena.

zlegla se jos jedna buba i odlucio je da vaja njih 2 za pocetak za jedan slot.

Nakon toga je bacio i aktivirao izvajane 1 C1 figuru.

700 dmg

Posle je odlucio da dovrsi vajanje simsisa te je njih dvojicu zavajao za jedan slot.

#card1256

Stvorio je jednog ovog i vaja se sam, to je to za sad.
1 C1 Buba Full izvajana: Dmg 700
2 C1 Buba 1 Krug Vajanja: Dmg 450
2 C2 Sismisa Full izvajane: Dmg 600
1 minion prvi krug: Dmg 550

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma #world208

Opet je nekako uspeo da izbegne napad koji su bacili na njega, ali osetio je da ga je dobro poljuljao i da se nešto dešava sa njihovim protivnikom.

Ajde sad ga drži, nije sav svoj. - reče Reu

Njegove sposobnosti su bile dosta defanzivno orijentisane.


#card8

Izgleda da ni protivnik takvog nivoa nije mogao da izdrzi ovoliki nivo napada koji je isao na njega. Osetio je da ce uskoro biti kraj njegov, tako da je odlucio da ne tako jako ide na njega, ali da ga bocka, cisto mozda da padne ranije mozda.

1 C1 Buba Full izvajana: Dmg 700

Odlucio je da vaja 2 C1 bude i ovaj minion se sam izvajao.
Ostaju:
2 C1 Buba 1 Krug Vajanja: Dmg 700
2 C2 Sismisa Full izvajane: Dmg 600
1 minion prvi krug: Dmg 700

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma #world205

Još jedan u nizu napada koji je njihov protivnik uspešno izbegao. Nije se nadao da će naići na tako sposobnog i talentovanog ninju. Eksplozija za eksplozijom su bile neuspešne. Uradio je znake rukama i oslobodio se tehnike koju je njihov protivnik stvorio.

#card5

Ono sto je odlucio da uradi za sada jeste samo da baci jos jednu svoju figuricu i nista drugo ne radi. Cudni efekat je krenuo da se zbiva oko protivnika, ovo mu je delovalo kao poslednji traci snage koje pokazuje kao njihov protivnik. Nadao se da ce ovome biti kraj krenula je eksplozi 1 C1 bube.

700 dmg

Ostaje:

C1 Buba Full Krug Vajanja: Dmg 700
2 C2 Sismisa Full izvajane: Dmg 600
1 minion Full krug: Dmg 700

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma #world201

Još jedna u nizu eksplozija ostala je bez efekta. Protivnik se sada stvorio iza Rea izvlačeći svoju katanu. Odmah je odradio znake rukama i safirni kristali stvorili su se između njih dvojice.

Pazi se. - povika ka Reu

Nadao se da će uskoro uspeti da ga pobede pošto je borba već počela da izmiče kontroli.

#card1435 #card1427
Def 1000.

Ou covece, ovaj bas ima nesto protiv mene. Hvala Neo, nisam ocekivao da je u stanju da uradi ovako nesto.

Iako je uspeo da izvede ovako brz i iznenadni napad, Neo je brzo reagovao i uspeo da spasi Rea. Video je da je njemu kraj sve blizi, te je shvatio da vise nema potrebe za napadima.

The member 'Reozaku' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Selo Selidruma #world208

Konačno su uspeli da pobede i tog poslednjeg. Prišao mu je ne bi li se uverio da je to osoba koja traže, a onda izvukao svoju katanu i odsekao glavu kao i nebrojano puta pre toga.

Ovde smo gotovi. - reče Reu i krenu dalje zajedno sa njim.

Ostalo je samo da preuzmu nagradu

To je bilo to, zaista ovo je bilo prvi put da su otisli na ovakvu vrstu misije. Morao je da prizna nikada im nije bilo teze, ali zato je i nagrada bila masnija. Laganim koracima je krenuo Neo-ovim putem i pokupe nagradu te odu kuci na zasluzeni odmor.