Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Zaboravljeni izvor - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Zaboravljeni izvor

First topic message reminder :


Kuću sam pronašla kada sam pobegla , ni sama ne znam koliko je stara , bila se cela ruševina kada sam je pronašla pored nje se nalazi izvor tople vode .Sama kuća se nalazi duboko u šumi u koju gotovo niko ne ulazi .

Bio sam savršeno zbunjen, utihnu sam sav pogubljen. Nisam mogao da vjerujem sta ta djevojka priča, "pretpostavljam da sam se previše držao svoje konfor zone"
Pomislih

Torii, kakvo je tvoje misljenje o svemu ovome?
(Iskreno sam ostao bez teksta, nikad cudniju situaciju nisam doziveo u zivotu)

Isto, ne mogu da vjerujem o čemu je riječ, prvi put čujem za ovako nešto, možda čak treba biti i oprezan po pitanju samih informacija, za sada je najbolje da u mudroj tišini istražimo ovo

Nisam imala mnogo ljudi oko sebe osim onih u mantilima stalno su nosili velike bele maske .I da možeš ponovo da sviraš nešto .Molim te prošlo je ne znam ni ja koliko od kada sam čula muziku .Krenula sam da ga gledam mojim psećim očima i odmotala sam mu jednu šaku obema mojim rukama.

Naravno.
-Zasvirao sam flautu tako da sam krenuo da kontrolisem pesak u ritmu melodije.
Nadam se da vam se svidja.- dodao sam komentar i nastavio da sviram.
#card1447

Naravno, super je ali ta nova tehnika nije bezopasna

Veoma je lepo.Pomno sam pratila i njega imelodiju njegove flaute .Toliko mi je prijala da sam se naslonila na njega „Hvala ti , ovo mi je nekada samo jedna osoba svirala". I tako sam zaspala njemu na rame .

Posmatrao sam...

Drago mi je da vam se svidja, ova flauta je nasledje mog klana, izgradjena je od cakre i pomaze mi takodje u borbi, istinski sam vezan za nju.

Dalo se primijetiti

Polu budna sam rekla „Nadam se da ću ja naći svoj klan ”I pokušavam da se namestim na njegovom ramenu.

Mislim da je vreme da krenem.
Nadam se da ces naci svoj klan, da ces saznati istinu o sebi i svom prethodnom zivotu.
-Pozdravio sam se sa svojim novim drugarima, i nastavio svojim putem.

Odjednom pod zemljom počinje da se čuje podrhtavanje. Djeluje kao zemljotres ali mozda cak i nije. Cuju se i cudni zvukovi pucketanja.

WOW, STA JE TO BILO?! - nisam napravio ni 3 koraka kako sam krenuo
Izgleda da je u pitanju neki zemljotres, ili ipak nije>
(culo se neko pucketanje, moguce da se neko nalazi u nasoj blizini, ili se neko bori, pomislio sam)
Bolje bi bilo sto pre da odemo odavde, ocigledno se nesto lose desava. - dodao sam.

Postavicu malu zamku dok ne odemo, imam totalno neki los osecaj...
-pomislio sam da ih pozovem doma, nazad u Pescanu melodiju, ali ova devojka...-
Da li biste posli sa mnom kod mene kuci, obezbedicu vam da slobodno udjete uprkos pesku koji stiti moj dom? - upitao sam drugare.
#card1447

„Ja želim da odem tamo, mnogo je bolje od ovoga sigurno ".

„O NE!! ŠTA AKO SU ME NAŠLI !NE ŽELIM DA SE VRATIM TAMO ”!Krenula sam oba dvojicu da držim za ruke .„MOLIM VAS NE MOGU VIŠE DA PIJEM OTROVE ".?!

Posto nisam mogo da pronadjem drugare u gostionici poceo sam da lutam krajem i da se upoznajem sa okolinom.

"Au bratee.."
Rekao je Ichiro kada je ugledao ovo u daljini.

Priblizio se kuci ali nije bila nesto prezanimljiva pa je nastavio dalje.

Krenula sam da im stežem ruke sve više .„Ako ne možeš da me provedeš neće mi smetati da umrem od tvoje ruke . Jednostavno koja je svrha da nastavim da preživljavam isto ću biti monstrum koji sam postala kada sam pobila par stražara kada sam pobegla .Tako da nemam svrhu da živim trenutno, možeš mi ti dati svrhu ".

Posto u baru nije mogao naci neke prijatelje Ichiro vec drugi put danas dolazi na Zaboravljeni Izvor.
Hoce malo vremena da provede sam, razmisljajuci.
Otvara flasu piva i posle drugog cuga kao da je video nesto u daljini krajickom oka.
Vidi da mu se neko priblizava i upita:
"Ko si ti..?".

Jednostvno ako ću da nastavim da budem čudovište bolje je da imam neku svrhu, ne zanima me na koji ćeš način da me iskoristiš , za dobro ili za zlo .Nije me briga sve dok služim nečemu ili nekome "?!

„Jednom sam morala da ubijem da bi živela nemam nikakav problem da nastavim sa tim samo ne želim da ponovo budem oruđe bez svrhe ”. Ako me ne povede sa sobom opet će da me pronađu ista stvar će se dešavati , ako ne još gore .

Samo sam hladnim pogledom streljala oba dvojicu , ne marim iskreno na koji način ću da budem iskorišćena od strane moje ruke su već uprljane krvlju mnogi ljudi.„Dešavalo se bi me vadili iz tube jednom mesečno kada bi voda postala crvena , da me testiraju ".

Oni me samo zbunjeno gledaju , i sa blagim šokom na licu .
.„Dozvolite mi da vam postavim par pitanja "?
Blago sam se nakrivila glavu i pustila sam svoj stisak .
„Šta su najbitnija pravila koji šinobi treba da poštuju "?

Kao što sam i očekivala samo ćute i ne daju nikakve znake života.Ne znam šta im se dešava u njihovim glavama samo me gledaju , ali ne na isti način kao oni
„Monstrum mi je svima bila poslednja reč ".

„Nikada nisam htela da postanem ovo ali moraš da se boriš svima što poseduješ .Naročito ako si sam od početka .I ne nisam ubijala iz čiste zabave ako to mislite .Ubijala sam kako bi preživela , ne znam ni na sama zašto se moje telo i dalje kretalo čak i ako nisam htela više da živim .Jer ne znam šta je bilo gore kada se borim za opstanak ili to što sam htela da im dopustim da me ubiju ".

Na trenutak sam zaboravila da neko dolazi .
Još uvek mi niste odgovorili na pitanje.Koja su najvažnija pravila koje šinobi treba da poštuje .?" „Šinobi se nikada ne vodi osećanjima , osećanja su slabost , pomutenam rasuđivanje zato treba da ubijemo svaku emociju u sebi , jer šinobi koji se vodi osećanjima za vreme misije je slaba karika za ceo tim .Dovodi svoje članove u veliku opasnost ".

„Ako se pitaš koga sam ubijala nemoj da se brineš nisu bili nevini ljudi.To su bili kriminalci koji su bili osuđeni na smrt zbog svojih prestupa .Pitate se kako znam .Pre nego što su se po prvi put stavili u tu napravu .Držali su me u jednoj ćeliji sa jednim kriminalcem .Zbog nekog razloga nije me napao ili naudio .Šta više brinuo se o meni kao da sam mu ćerka .Mislila sam da će ve biti uredu , ali kada se najmanje nadaš tada te realnost udari jako .Da bi videli da li posedujem neki kvalitet dali su mi test .

Zašto i dalje ćute hajde recite nešto . Da di utvrdili da li ću poštovati pravila , Dali su mi zadatak da ubijem tog čoveka .Kao što sam rekla imala sam svega 3 godine .Dali su mi kunai nož i naredili mi da ga ubijem bez milosti .Kao što se očekivalo nisam se pomakla nisam mogla .Odbijanje naređenja je značilo sigurna smrt.Čovek nije želeo da se bori protiv mene .Samo mi je prišao i uzeo je moje ruke i sam sebi zabo kunai nož sebi u srce .Rekao mi je da preživim čak iako treba da postanem monstrum ".

"Nakon toga bi mi za svaki sledeći test stavljali povez preko očiju kako nebi videla koga ubijam , takođe su to radili kako bi mi poboljšali vešti da se oslanja na svoja ostala čula ne samo na vid .Najgori je osećaj kada ne vidiš krv protivnika ali je zato osećaš po rukama dok je još vruća i sveža .Ako se pitate zašto se nisam borila mnogo pre da pobegnem nisam mogla ,stave ti neku glupu napravu oko vrata koja te udri tako jakom strujom da ti parališe celo telo i doslovno si nemoćan da uradiš bilo šta ."

Krenuli su da me gledaju sa veoma zaprepašćenim pogledom .Molim vas recite nešto pokrenite se uradite bilo šta molim vas .„Razumem ako me ne želite u svojoj blizini jednostavno sam previše prljava .Zamalo je falilo da krenem da plačem to je čudno nikada nisam plakala pre bez obzira koliko je bilo teško , kada mi je život visio o koncu nikada nisam pustila nijednu suzu . Ali zašto sada kada sam napolje , kada sam slobodan se osećam ovoliko ranjivo i iscrpljeno .Od onog bega gotovo da nemam čakru .

Zašto mi srce ovako brzo kuca ,kao da će da eksplodira.Odejdnom kreće glava boli .Šta je ovo vraćaju mi se slike od mog bega . Brzo puštam njihove ruke padam na kolena od bolova i krećem da se hvatam za galvu jer je bol nepodnošljiv .Nečujem nijednog od njih dvojice koji su pored mene i nešto biću kao da su ostali bez glasa .Šta je ovo zašto mi sve proleće pred očima .To je moj razbijeni vodeni zatvor ta glupa tuba .Čujem vriskove pune bola ne mogu da razaznam časkom moje čas njihove .Zašto ne mogu da se setim šta sam uradila prilikom bega sve mi je u magli .Šta je ovo sada sam kod ulaza u taj pakao .Setila sam se gde je taj ulaz u tu laboratoriju ..„Sećam se gde je ulaz .SETILA SAM SE GDE SE NALAZI ULAZ ! Nalazi se na najvišem brdu ove šume .

Osećam nekoga u tom žbunju .
.„Hej ko si ti "?Njih dvojica mi daju svoje ruke i pomažu mi da ustajem .
„Da li si dobro "?Pitaju me obadvojica .
Samo sam klimnula glavom .I otišla sam do žbunja

.„Znaš kako si me prepao malo prema pomešala sam te sa nekim drugim ." Samo sam se blago nasmejala .
„Kako se zoveš i zašto piješ tu prljavu vodu ".

Stigao sam do zaboravljenog izvora.
Ovdje se nalazi izvor tople vode. Ovdje rijetko ima nekoga jer je dalje od sela i zabaceno je u sumi pa malo ko dolazi do ovog izvora. Malo cu biti ovdje i idem nesto jesti pa mozda obavim neki trening.
Dok sam dosao primjetio sam neke ninje ali nisam im ni prisao nego sam gledao izdaleka. Odlucio sam odmah da krenem do ramen restorana dok me neko nije skontao ovdje.

„Ami ! Vrati se ovamo možda je opasan ".
Okrenula sam se na vrh pete i otrčala sam poprilično trapavo ako mene pitate .Odem i sakrije se iza Shasuuno . Izgleda da ima još nekoga u blizini ali kako se čini povlači se .Čekaj malo zar tamo nije rupa koju sam ispala i pokrila lišćem a u nju ubacila koprive .Ako je dovoljno veš trebalo bi da je izbegne.

Potpuno sam zaboravila na tu ajde nazovi zamku .Kako sam saznala za koprive odgovor je veoma jednostavan ,ali da budem sigurna .Cimnula sam Shasuunua za ruka kako bi se okrenuo .„Mogu li da te pitam nešto ".On je samo potvrdno klimnuo glavom ali sa ozbiljnim izrazom lica i sa podignutim gardom .„Da li je beše kopriva ona biljka koja mogo žari ako je dotakneš ".
Sva trojica me gledaju potpuno zbunjeno .„Da jeste zašto pitaš "?„Tek sam se setila da sam u blizini iskopala zamku pa da u nju neupadnete inače bi bilo loše ".

Pokazala sam svojim kažiprstom pravac u kome se nalazi zamka .Ovo tvoje su samo izdahnuli .Rekli si isto vreme .„Dobro je što si nam rekla "?!
„E nisam ja kriva prosto sam zaboravila uredu "? „A da bilo bi pametno da ustaneš jer sediš na mravinjaku ."
Taj lik je samo poskočio i otrčao u nekom nepoznatom pravcu.U tom momentu meni je zakrčeo stomak .
„He izgleda da sam od ove silne drame izgladnela .U blizini reke se nalazi napušteni voćnjak koji je dobar izvor hrane i još možemo naći neko lekovito bilje , da previjem ruke."Oni su samo potvrdno klimnuli glavom .

Pokazala sam svojim kažiprstom pravac u kome se nalazi zamka .Ovo tvoje su samo izdahnuli .Rekli si isto vreme .„Dobro je što si nam rekla "?!
„E nisam ja kriva prosto sam zaboravila uredu "? „A da bilo bi pametno da ustaneš jer sediš na mravinjaku ."
Taj lik je samo poskočio i otrčao u nekom nepoznatom pravcu.U tom momentu meni je zakrčeo stomak .
„He izgleda da sam od ove silne drame izgladnela .U blizini reke se nalazi napušteni voćnjak koji je dobar izvor hrane i još možemo naći neko lekovito bilje , da previjem ruke."Oni su samo potvrdno klimnuli glavom .