Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Zaboravljeni izvor

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Zaboravljeni izvor


Kuću sam pronašla kada sam pobegla , ni sama ne znam koliko je stara , bila se cela ruševina kada sam je pronašla pored nje se nalazi izvor tople vode .Sama kuća se nalazi duboko u šumi u koju gotovo niko ne ulazi .

Krenuo sam u šetnju i video ovaj izvor koji mi je privukao paznju. Mada, tu se nalazila stara kuća, morao sam da vidim da li se neko nalazi u njoj. Cela je bila urušena, pa sam odlučio da paznju privučem tako sto cu svirati svoju flautu.

Dok sam lovio svoju večeru, začuo sam zvukove flaute. Brže bolje sam pratio zvuk i u daljine sam ugledao nekog. Zapitao sam se ko je to

Kako sam i ocekivao. Neko je naisao. Prisao sam nepoznatoj osobi
Cao ja sam Shasuuno

Osoba koju sam ugledao mi se približila, a imao sam sta i da vidim to je bio Genin, bio sam oduševljen.

Drago mi je sam Torii, kakvo je ovo mjesto, živiš ovdje?

Nastavio sam začuđeno da gledam, pun pitanja

Moj dom se nalazi van ove sume, sakriven u pescanoj oazi. Tamo sam se i uputio nakon sto sam dobio zvanje genina. A kuda si ti krenuo?

Milion stvari mi je prolazilo kroz glavu.Da li prijatelj ili neprijatelji? Samo se stopi sa senkom drveća kako me nebi videli .

Ko bi rekao šta se može desiti kada odeš iz svoje kuće kako bi našla nešto hrane.Došla sam čim sam čula valutu kako svira i tu čekam i gledam iz daljine .

Dobro je odlazi uskoro nadam se , da što pre mogu da odem u svoju kuću .Želim što pre da previjem svoje rane koje nikako da prestanu da krvare .

Milion stvari mi je prolazilo kroz glavu.Da li prijatelj ili neprijatelji? Samo se stopi sa senkom drveća kako me nebi videli .

Neko je hodao po pesku koji kontrolisem. Krenuo sam u napad, ali to je bila obicna devojka. "ima povredjene ruke, sigurno se borila" pomislio sam.
viknuo sam - HEJ, KO SI TI?!

Bilo la glupa ideja pratiti ga , samo sam htela da se uverim da je otišao dovoljno daleko od moje kuće .Nisam ni primetila da je po mojim nogama pesak koje nebi trebalo biti ovde .Krenuo je u napad .Povikao je " Hej, ko si ti ”.Pokušala sam da pomognem ali nisam uspela zarobio me je .

Pratila sam ga kako bi se uverila da je otišao dalje od moje kuće .Nisam ni primetila da gazom po pesku koji nebi trebao biti tu.Krenuo je u napad i ja nisam uspela da ga izbegnem .Zarobio me je .Nisam imala snage da se pomaknem .Pogledala sam ga uoči „Isti si kao ja ”.I pala sam u nesvest

Pustio sam devojku iz zamke, izgleda da je pala u nesvest. Postavio sam je da lezi i probao da je probudim. Video sam da je imala povredjene ruke pa sam je previo dok se nije osvestila..

Iznenada moj razgovor sa Shasuunom je bio prekinut, osjetio sam nekoga ali ipak njegova reakcija je bila brža. Začuđeno sam gledao i bio impresioniran Shasuunovim vještinama. "Ne bih da se zamjerim ovom tipu" pomislih. Posmatrao sam novonastalu situaciju i gledao kako da reagujem. Da li ovoj djevocji treba pomoć? Prijatelj ili neprijatelj" veliki broj misli se" motao po glavi

-Torii- viknuo sam, - da ne posedujes nekakav medicinski jutsu?- izgleda da je devojka povredjena?

Pokušavam da otvorim oči ali ne mogu teške su mi .Nadam se samo da me neće povrediti.Samo si se sada vraćaju sećanja koja bi rado da zaboravim.

Imala sam snage da izgovorom jednu rečenicu „Nemoj da me povrediš molim te "

Nažalost nemam ali imam ljekovito bilje, dok je djevojka nešto mumljala, skinuo sam joj zavoje, stavio bilje i opet previo rane. Od ovoga će joj biti bolje, viknuo sam

Mislim da bi bilo dobro da nadjemo neko prenociste, pada mrak ne znamo na koga mozeo da naletimo, moramo da zbrinemo i devojku pa cemo videti sta cemo sutra.

U prvoj si ajde da se pokušamo smjestiti u ovu staru kućicu, mislim da ću poslužiti. Skupimo drva, a sto se tiče hrane imam ja današnji ulov, biće dovoljno.

Ujutru bismo mogli da krenemo ka mojoj kuci, naravno ako hoces. (samo se nadam da ga ne proguta pesak)
Tamo sam se uputio kada sam dobio zvanje genina, morao bih da pozurim.

Može, ionako nemam ništa pametnije da radim. A šta ćemo s njom?

(Sada mogu da ih čujem glas , refleksno sam uhvatila jednog od njih dvoje za ruku , ako sam dovoljno obraćala pažnju onaj koji me je zarobio je pored mene sigurno je njegova ruka )

Osetio sam stitsak- izgleda da se devojka probudila pre nego smo krenuli.
Otrgo sam se

Pokusao sam opet da je zarobim. Izgleda da je neprijatelj.
KO SI TI? upitao sam je
Obratio sam paznju Torii-ju na nju, ionako ne znamo nista o njoj.

Ne znam zašto se trgao ali izgleda da nisam trebala da ga dotaknem .U sledećem trenutku sam opet bila zarobljena u nekom pesku .„Ja sam Ami Kurumi to je jedino čega se sećam do pre par dana sam se zvala 03"

03? - upitao sam devojku
Sta to treba da predstavlja? Odakle si dosla, pobegla, da li si dobro?

„Pa ako će mo da pričamo možeš da me oslobodiš , molim te stvarno sam bespomoćna i nemam snage ni na nogama da stojim pa ću ti odgovoriti na sva pitanja ".

ha? I šta sad raditi s njom? Možda je uplašena pa tako reaguje?

Samo sam ga gledala i nada da da će me pustiti „Rećiću to sve obećavam ”

Pustio sam nepoznatu devojku.
Hajde da odemo negde da se sakrijemo, pao je mrak a napolju je opasno?
Sta kazes na to?

„Ajde u moj kuću jeste stara i oronula ali je barem nešto”

ulazimo u kucu-
Napravicu nam konstrukciju kuce od peska, makar da nam ne bude toliko hladno..
upitao sam devojku- I, sta znaci 03? Odakle si?

„Ne znam odakle sam iskreno , nesrećan se ničega od svoje 3 godine .To predstavlja 03 toliko sam imala godina kada su me našli i odveli me u leboratoriju , gde su ne me držali i uzimali mi krv redovno ”

„Inače kako to radiš sa peskom "?

Prirodno sam iz klana koji nasledno ima sposobnost da manipulise peskom. Od kad sam postao genin stekao sam tu sposobnost. Kad smo vec kod tebe, gde se nalazi ta laboratorija, sta se tu desava?

Ne znam gde se nalazi, tačnije tačno pre par dana sam po prvi put videla noć i dan .Stave te u neke tube sa vodom i masku ti stave gde možeš da diše , u početku nas je bilo mnogo ali kako je vreme odmicalo ja sam ostala jedina , vadili su mi krv , spominjali su nešto što se zove kekejgenkaj.

Tek pred beg sam se setila da se zovem Ami

Aha, to mi zvuci poznato. (mislim da se tu radi o ispitivanju ljudi koji poseduju dvojake cakre razlicitih elemenata, ali pravicu se da nisam 100% siguran)
Znas li sta se desilo ostalima?

Pomno sam pratio razgovor a činjenica da neko može da eksperimentiše na ljdima, me razbjesni

Samo sam pogledala u njih „Ostali su mrtvi , gledala sam ih kako umiru ".

Sjećaš li se još čega?

„Imali su simbol zmije na ogrtačima koja je grizla svoj rep ,i zadnje čega se sećam da je neko bio razbio moju zubu ali sam ja uspela ne znam ni ja kako da ih povredim i pobegnem ali sam i sama bila ranjena .

Zmija koja grize svoj rep? Prvi put cujem za to, verovatno su u pitanju veoma opasni ljudi. Kekkeigenkai je posebna stvar kod shinobija i vrlo je retko da to neko poseduje. Da li si ti mozda svesna vrsta cakre koje posedujes?

Odrično sam klimnula glavom .Ne nemam pojma.

Približila sam se ovom liku koje se zove Shasuuno .Stavila sam svoje previjene šake na njegovo lice i krenula da ga zagledam .„Čudno ne izgledaš kao ja , i glas ti je neobično dubok , a šake veće od moje "?

Devojka je krenula da mi opipava facu - Sta to radis? nasmejao sam se.
Pretpostavljam da nisi imala neki specijalan kontakt sa ljudima.
Nasi izgledi se razlikuju, pogotovo kad smo poreklom iz razlicitih klanova.

„Po čemu se vas dvoje razlikujete toliko od mene , po prvi put to vidim , Vi mora da ste ono što ne zove uh šta je beše suprotno od žena "Krećem da mu miriše kosu .

Ha ha- nasmejao sam se.
Muskarac. Tako se to otprilike zove.
(vec mi je bilo jako cudno sto ne prepoznaje osnovne stvari)