Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Lonely Lodge

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Lonely Lodge

Lonely Lodge 41F5XpB

Usamljena koliba skrivena duboko u šumi, odsečena od bilo kog vida civilizacije. Kuća Isaka Uzumakija, koji ovde uglavnom provodi vreme dok ne putuje svetom.

Ima omanji biljni vrt, u kom su zasađene razne lekovite biljke koje koristi u svom istraživanju.

Iz daljine, posle višenedeljnog putovanja ugledao sam moju malu kolibu. Nije da bih se zadržavao nešto puno svakako, kuća mi više dođe kao vikendica, čisto da malo odmorim dušu. Ostala je ista, ako ne računam naravno prašinu koja se zalepila za prozore i to malo zemlje što je vetar dovukao na prak.

Sve u svemu, kući sam.

Ni jedan, ni dva, samo sam otključao vrata, položio stvari, i skočio u stari kauč. Jeste da je bio star, al je bio jedan od onih nameštaja koji ne bih bacio pa da mi plate. Opet, aj izbacio bi ga da se nađe udobniji, al za sad teško.

Kako sam dotakao kauč, tako sam klonuo. Misli su mi bile prazne narednih nekoliko sati, nisam više morao da razmišljam gde ću spavati il dal ću naići na neku budalu na putu. Moj kauč i ja protiv čitavog šinobi sveta.

Jedno osam sati mira i tišine, uh. Probudio sam se, sav zbunjen, nisam više znao gde sam kog šinobi konja vezo. Glasno sam zevnuo, a onda protljao oči prašnjavim rukama. E budale.

Prošetao sam se napolje do dvorišta, gde sam napumpao malo vode iz bunara kako bih se umio.

Nije da sam imao neki razlog, al reko aj da odem do obližnje oglasne table. Kojekakvi farmeri, starešine sela a i ozbiljnije glave, umele su da ostave onako čisto formalno po koji poslić. Nije da mi je previše značilo, al nikad mi nije zaginula jutarnja šetnja.

Posle naporne misije, konačno sam stigao u nadomak moje skrivene kolibe u šumi. Pred ulazak u samu kuću, prvo sam otišao da bunara gde bih prvo oprao ruke, a potom se i umio. Koliko god ganzan bio sačinjen od čakre, prljavština je prljavština.

Jutro je. Prevrćem se po kauču, i u procesu, ispružena ruka ruši staklenu čašu sa stočića. Zvuk puklog stakla me budi.

U polu sedećem položaju, gledam na pod. Bolje da mi je neko makibishi pobacao dole nego svo ovo staklo.

Nemam želju iskreno da se bakćem sa ovim iskreno.. Trunku chakre ulivam u svoj dlan i prislanjam na pod. Blag zemljotres kreće da trese pod, a komadići stakla padaju između dasaka. Prelazim dlanom tu malo po podu, čisto da vidim jel ostalo šta.

#card101

Dok sam prelazio, malo veći komad koji nije baš skroz uspeo da se provuče izmedju dasaka me je posekao.

'Ma..'

Odmakao sam odmah ruku, sve bih sebi psovao sad da mogu al suzdržavam se.

'Marš u tri pizde materineeeeeeee!'

Ipak se ne suzdržavam

Posekotina mi je malo jače krvarila, nije baš toliko strašno al.. rešiću i to sad. Nisam nešto bio dobar u healing jutsu-ima, iako sam bio željan da naučim. Jedino što sam trenutno znao je da fokusiram chakru i uradim ovo..

Uzumaki lanac mi izlazi iz druge šake i probada bi prvobitnu ranu. Suzdržavao sam se da ne vrisnem, ali bol se pretvorio u peckanje, a peckanje u lagodan, ohlađujuć osećaj. Kao da sam stavio ruku u hladnu vodu, chakra je uspela skroz da zaleči ranu.

Malo me je to sve uspelo razbuditi. Aj malo da odem u šetnjicu. Pokupio sam po koju stvar iz kuće, i otišao u život

Na putovanju sam naleteo na neku kolibu, izgledala je kao pravo mesto za odmor. Pokucao sam na vrata, ali niko nije otvarao. Vrata su bila otkljucana, a koliba je izgledala sredjeno i lepo. Usao sam u nju i prilegao malo, pocistio i nastavio svoj put. Video sam da neko zivi tu, ali da trenutno nije kod kuce.

Lonely Lodge MIsMb3P


Pokupio je negde u svetu ni sam se ne bi mogao setiti gde, plakat sa poternicom na kojoj je bilo dva jonina i neodredjen broj chunina. Mislio je da je ovo zadatak bas za njega, kakav nece uzeti dosta vremena, a ni izloziti ga preteranoj opasnosti. Doputvao je u oblast nakon par nedelja putovanja i tada je izvrsenje ove misije koju je sam sebi zadao zvanicno i pocelo.

The member 'Taro' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Lonely Lodge #world48

Dosao je na lokaciju koja bi trebalo da je pod opsadom shinobija. Bilo je tiho za divno cudo. Makar nisu krsili javni mir, ali zato red jesu. Nije hteo da odugovlaci. Jednostavno je pozvao nesretnike koji su se krili u kolibi da izadju na svetlost dana.Izadjite cavulje!#card10#card232#card191#card331#card26


Senzorom je osetio njihovo prisustvo a po njihovom izlasku baca po 2 skurikena od 200dmg na 3 genina. Jednog jonina pokusava da stunuje.KOME BRE TI CAVA!! (neprijatelji se deru)

The member 'Taro' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Lonely Lodge #world189 Lonely Lodge #world185 Lonely Lodge #world189

--------------------------------

#2 'NPC Jonin' :
Lonely Lodge #world200 Lonely Lodge #world200

Borba je bila zestoka. Jos dva neprijatelja pojavila su se niotkud. Mozda ovo bude i najgusca misija koju je radio do sad. Jednostavno je podigao auru cakre oko sebe i potrcao je da pokupi svoje surikene iz mrtvog tela jednog od shinobija i sa poda da bi napao opet. Ovi mu dadose dovoljno prostora da to uradi.

#card5 #card241 #card331

Na jonine 2x300 2x300 2x300 2x300 i na genine nista bole me patka.
(ostalo mi je 2 inventar slota)

The member 'Taro' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Lonely Lodge #world181 Lonely Lodge #world190

--------------------------------

#2 'NPC Jonin' :
Lonely Lodge #world195 Lonely Lodge #world193 Lonely Lodge #world199 Lonely Lodge #world193

Ispravljam gresku u racunanju energije treba 20energije manje da imam.


#card239#card5#card331
Slobodan oblik, stvaram kao konstantan deffence/oklop na sebi. (700/350def)


Za ovaj jedan napad koji je vrv napad oruzjem posto je moj bio napad oruzjem dodatno izbacujem cakru da bi se odbranio. (+400konst.def)


Trcim po terenu i skupljam shurikene gde god su se zabili, recikliram ih i bacam opet na protivnike. Shuriken fighter jbg boze.

Bacam 2x300 na jonina koji je ostao i po 2x300 na dva chunina

The member 'Taro' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Lonely Lodge #world190 Lonely Lodge #world181

--------------------------------

#2 'NPC Jonin' :
Lonely Lodge #world191

#card353#card204
Tri konkretna i jaka zamaha katanom me brani od pretnji ovaj potez. Pretnje su ukupne vrednosti od 900 damage a ja bacam odbranu od ukupno 1050dmg.

#card25#card27
Stojim u mestu i napadam tako sto stvaram vrtlog oko sebe i ispaljujem jak vodeni mlaz koji ce taj vrtlog da ojaca i napravi ukupan damage od 700.

Eto poslednji chunin malo da se przi. Ako sve prodje kako treba to bi trebalo da bude to.

The member 'Taro' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Lonely Lodge #world182

Sa ovim ubistvom misija je bila gotova. Nakon toga naredjao je hrpu leseva i zapalio ih. Otisao je u obliznju mesnu zajednicu gde je pokupio nagradu uz dokaz (njihove sake koje je odsekao) i nastavio svoj put ka Akumetsu gradu gde treba da pokupi nagradu za pronadjeni kristal. Makar se nadao da ce dobiti nagradu, pored svih onih zlokobnih glasina da su oni najveca teroristicka organizacija na svetu.

#card34

Keigo je stigao zejdno sa Yazijem na svoju destinaciju. Ovoga puta su njihove mete bili Genjutsu specijalisti. Mogli su da predpostave da ce ovo biti malo drugacije nego inace. Keigo se nikada nije nasao protiv nekoga ko se fokusira na genjutsu sposobnosti, tako da ce mu ova borba dobro doci radi iskustva. Taman kako je mislio o borbi, ispred njih su izleteli genjutsu specijalci, zategnuti za borbu.

Ne diraj ih, pokusacu ja sam odma ovo da resim!

#card541
#card558
dmg vise nego dovoljan

Yazi je sa Keigom dosao do mesta gde su trebali da se bore protiv bandita koji su se specializirali u genjutsu tehnikama i kontroli protivnikovog uma. Video je tri bandita kako hodaju zajedno mislio je da ih je napadne ali je Keigo to uradio pre njega. Pa je Yazi odlucio da samo gleda sta ce se desiti.

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Lonely Lodge #world192 Lonely Lodge #world195 Lonely Lodge #world200

Keigo je skocio u vis i uvecao svoje telo te zgazio dvoicu od tri specijalca. Jedan od njih je uspeo da izbegne napada, i pustio nekakav zvucni signal, nakon kojeg je odmah stigao jos jedan genjutsu specijalista. Iako su oni trebali da koriste genjutsu, nisu ga oskoristili odmah.

Branim nas ja, a ti udri! - Uzviknuo je Keigo te opet prosisrio svoje telo i upio svaki napad.

#card555

Yazi je video da je Keigo ubio dva protivnika ali ovaj treci je pozvao pojacanje i to ga je rastuzilo ali sada je bio red na Yazija da napadne pa je brzo izvadio nekoliko shurikena iz torbe koju je stalno nosio sa sobom gde god da ide i bacio ih je pravo na protivnike u nadi da ce ih ubiti.

Vazi evo ubijam ih sad.

#card1476
#card331
Bacam na oba jonina po 2shurikena sto je 620dmg na oba imam 16shurkena u torbama

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Lonely Lodge #world197 Lonely Lodge #world197

Iako je Yazi precizno gadjao protivnike svojm shurikenima, oni su uspeli da izbegnu napad sa lakocom i kontrirali nazad sa svojim. Posto je Keigo vec bio malko umoran od ovog prosirenja tela, odlucio je da samo odrzava svoju tehniku i posmatra sledeci Yazijev potez. Valjda nece moci dva puta za redom da izbegavaju napad, bilo bi lepo kad bi sto pre ovo zavrsili.

#card8

Video je da nijedan shuriken nije pogodio protivnika i bio je jako tuzan zbog toga shvatio je da sad on mora da uradi sve i da treba da pusti Keiga malo da se odmara. Bacio je par shurikena na napade koji su isli na njih i ponistito ih je, a zatim je bacio jos shurikena na protivnika u nadi da ce ih ubiti.

#card1473
#card331
2shurikena da poniste prvi i 2 da poniste drugi napad, 2 shurikena na prvog npca i 2 shurikena na drugog(820dmg)

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Lonely Lodge #world193 Lonely Lodge #world195

Popadose na zemlju svi do jednog, ova misija je stvarno bila maciji kasalj. Keigo je bio ponosan sto su krenuli da rade ove misije sa sve vise laganosti, bez stresa i zurbe. Idalje nisu bili demonstrirali svoje genjutsu sposobnosti, sto je malo smor za Keiga jer je hteo da se oproba protiv nekoga ko se na to fokusira, ali staje tuje, bice drugih prilika.

Zavrsili smo ovde, vreme je za polazak - Rece Keigo te laganim koracima se zaputio van ove oblasti.

#card358
od siljaka
#card362
od groma

Yazi je bio jako srecan sto je ubio preostala dva protivnika i sada je samo ostalo da se odbrane od zadnja dva napada koja su protivnici poslali. Izvadio je shurikene i bacio pravo u zemlju i u nebo i tako se odbranio od oba napada koja su isla na njega. A zatim je pokupio sve shurikene koje je bacio unaokolo i onda je rekao.

Hajmo.

Rekao je to te polako krenuo kuci.

#card331
2shurikena za jedno 2 za drugo bye bye.

Jednom verovatno lepa i bujna kuća, danas ruševina od iste. Pratio sam tragove, dojave, izjave raznih sela kako bih ušao u trag neprijateljskim šinobijima. Tumarao sam unaokolo, dok nisam naišao na jednog šinobija koji je fitovao deskripciji.

#card26

Balonček se počeo formirati oko njega kako bi ga stunovao.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Lonely Lodge #world202

Protivnik nije lepo odreagovao, umesto samo da je zaronio u balonče, on je izronio sa 1000 kontra damagea. Peščana kreatura se diže ispred mene i blokira njegov nadolazeći napad. Pesak kreće da divlja oko mene, gde potom šaljem ruku od vetra ka njemu u nadi da ću ga stunovati.

#card1454 #card1448 #card127

Lvl peska 200

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Lonely Lodge #world213

Ruka nije uspela u svojem zadatku da stunuje neprijatelja. Odjednom, osetio sam blag povetarac iza mene. Telo sam pretvorio u pesak i dozvolio da me napad zagolica. Pesak je krenuo da se diže oko njegovog tela, spreman da ga zgrabi i da mu presudi.

Mičem se od protivnika nekih 10 metara u bilo kom pravcu, čisto da nije pored mene.

#card1456 #card1455

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Lonely Lodge #world209

Opet, protivnik je bio baš tvrdoglav i nije mi dozvolio da ga dokrajčim. Bljesak čiste chakre se susreo sa mojim vazdušnim zmajem, a potom odmah posle toga ublažio da je zid od vetra. Teren je nakon njegovog napada počeo da guta okolnu floru i faunu a sa njom, i protivnika.

#card135 #card141 #card1459

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Lonely Lodge #world208

Protivnik je pokleknuo, konačno. Nije ga usisalo moje more, al ga je zato dovoljno oslabilo. Osećao sam kako su mu pucali chakra kanali - uz zvižduk istih odmorio sam se, čekajući sledeći protivnikov potez. Možda mu bude i poslednji ko zna.

#card8

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Lonely Lodge #world205

Protivnik opet ništa nije uradio na moju sreću a njegovu nesreću, izgleda da ga je borba izmorila. Nastavljam sa odmaranjem, dobacujući par slatkih reči

'Jel ovo sve što možeš lepi?'

Rekao bih mu, vraćajući to malo čakre što sam potrošio.

#card8

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Lonely Lodge #world201

#card45

Protivnik je konačno odlučio nešto da uradi, ali izgleda da mu i to malo nije bilo baš od koristi. Skočio je do mene, a njegovi napadi mačem su se samo sudarali sa mojim vodenim poljem. Nije uspeo da ga probije.

Odmakao sam se od njega nekih 10 metara, čisto da mu dam prostora da diše.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Lonely Lodge #world211

Ovaj napad ne postoji, a da bi se rešio kuglice samo pucam pesak u nju da je uništim kako mi ne bi otkrivala lokaciju.

#card1446

Prvi protivnik je pao. Ostala su još dvojica. Seo sam na zemlju na tren kako bih se odmorio na kratko posle ove jako treške bitke.

#card8