Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Town Gate - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Town Gate

First topic message reminder :

Jedan jedini ulaz u grad, na ulazu stoje dva čuvara koja zapisuju evidenciju dolaska i odlaska.

Town Gate - Page 2 W0iUpBd

Hiroshin sav iscrpljen je bio 100 m daleko od kapije jedva je vidio kapiju. Sav isptljen jedva je mogao da seta . Ovo je bila jedna od najtežih borbi u njegovom životu odlucio je da ode nazad u selo odmah se zaputio prema sela. Pre nego sto je dosao ovdje imao je velike ambicije o Akimetsu gradu ali od danas oni mrzi taj grad zauvijek.

Kada su stigli do ulaza u Akumetsu grad, primetio je dvojicu čuvara koji su nadgledali ulaz. Bilo je očigledno da vode strogu evidenciju dolazaka i odlazaka. Nije želeo da izazove sumnju, pa je odlučio da pristupi čuvarima mirno i sa poštovanjem.

Dobar dan, mi smo iz Takigakurea, došli smo da završimo važan posao sa vašim gradom. Ovde su svi potrebni dokumenti i sredstva za našu misiju.

Pružio je papire čuvarima, pažljivo ih posmatrajući dok su pregledavali dokumente. Znao je da je svaki detalj bitan i bio je spreman da odgovori na sva pitanja koja bi mogli imati.

Molimo vas da nas pustite unutra kako bismo mogli da završimo ono zbog cega smo dosli.

Dok je čekao odgovor čuvara, osećao je pomalu napetnost, znao je da je ovo prvi veliki korak koji ce doneti bolju buducnosti i napredak sela. Bio je spreman da se suoči sa svim izazovima koji bi mogli doći, odlučan da vrati dug i osigura bolju budućnost za svoje selo.

Town Gate - Page 2 93a991c09cb3dc3995ee1adcb6bb6d51

Kako su oni tako dosli i neki povetarac je polako dunuo Fumetsu i Yashin su gledali kako 2 strazara polako preledaju njihova dokumenta dok oni iscekuju da budu primljeni unutra kako bi vratili novac Akumetsuu koji se Takigakure jos odavno zaduzio.


Kako je stojao tu Yashin je vec rekao sve sto je trebalo biti receno pa je fumetsu odlucio da samo cuti. Kako je gledao bilo je malo cudno da tako stoje sa ogromnom sumom novca dok strazari pregledaju njihova dokumenta.


Fumetsu se samo od jednom zamislio sta ako ih straza ne pusti da udju sta bi onda uradili. Ali onda mu je palo na pamet kako moraju da ih puste jer nije kao da Akumetsu ne zeli ovaj novac. Kako se tako zamisljao odlucio je da je najbolje da se pridrzava sta je prvo rekao a to je da cuti i saceka dokumentaciju da se pregleda.BUSHIDO SAGE
Kada su stražari dobili dokumenta od dvojice posetilaca iz Takigakurea, pažljivo su ih pregledali. Papiri su bili uredni i sadržali su sve potrebne informacije o njihovoj misiji. Nakon detaljne provere, sve je bilo u redu.

"Dobrodošli u Akumetsu. Vaša dokumentacija je u potpunosti validna," rekao je jedan od čuvara. "Molimo vas da nas pratite do sale za sastanke, gde ćete se sastati sa našim predstavnicima."

Stražari su otvorili kapiju i poveli Fumetsua i Yashina kroz glavni ulaz u grad. Vetar je nosio blagi povetarac dok su prolazili kroz užurbane ulice, i osećao se miris svežeg hleba iz pekara pored puta. Grad je bio živahan, a stanovnici su se bavili svojim svakodnevnim poslovima, ne obraćajući previše pažnje na novopridošle goste.

Dok su prolazili kroz glavne ulice, Fumetsu i Yashin su mogli videti čistu organizaciju i red u gradu. Nakon nekoliko minuta hoda, stigli su do velike zgrade sa natpisom "Sala za sastanke". Stražari su ih ljubazno uputili unutra, otvarajući teška drvena vrata.

"Molimo vas da uđete i sačekate u holu. Predstavnici će uskoro doći da vas prime," rekao je jedan od stražara, klanjajući se u znak poštovanja.

Fumetsu i Yashin su se našli u prostranoj, elegantno uređenoj sali sa velikim stolom u centru i udobnim stolicama postavljenim oko njega. Zidovi su bili ukrašeni tapiserijama koje su prikazivale istoriju Akumetsu grada, a atmosfera je bila ozbiljna ali i prijatna. Sada je bilo jasno da je prvi korak uspešno savladan i da je pred njima važan sastanak koji bi mogao doneti promene za oba sela.