Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Town Gate

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Town Gate

Jedan jedini ulaz u grad, na ulazu stoje dva čuvara koja zapisuju evidenciju dolaska i odlaska.

Town Gate W0iUpBd

Otišao je do table sa obaveštenjima gde su se kačile i misije. Dobio je zadatak od Akemetsu grada da utepa neke ninje razbojnike u oblasti broj 10. Na izlazu iz sela je pokazao čuvarima misiju koju je dobio i najavio i svoj povratak za od prilike nedelju dana koliko je mislio da mu treba za taj poslovni put.

Town Gate JUPoIBW
Razlog izlaska priložen čuvarima na uvid.

Došao je nazad u grad nakon uspešno odrađene misije. Na konju je doveo zavezana tri šinobija i predao ih je čuvarima da ih stave u zarobljeništvo i ispitaju detaljno. Njegov posao je tu bio obavljen i od više rangiranog shinobija je preuzeo nagradu za uspešno završen zadatak. Sada je mogao na miru da sedne negde u gradu i odmori se od dugog puta.

Stigao sam do kapija grada gde sam se uredno javio mladoj gospodi koja su tu stajala kao cuvari. Vec neko vreme zivim ovde tako da smo imali priliku da se upoznamo. Stao sam do njih i objasnio im da sam odlucio da na nekoliko dana napustim grad i upustim se u avanturu istrazivanja okolnih mesta. Pozeleli su mi srecu i nastavio sam dalje makadamom

Došao sam na kapiju grada, nakon što sam uzeo misiju od Kagea, bilo mi je sve jasno kao dan. Platak sam pokazao strazarima, proverio sam svoje dzepove ne bi li poneo nešto viška, zapalio sam cigaru te sam se uputio ka oblasti 63

Jutros sam ustao ranom zorom da bih dosao do kapija grada jer mi je stigao paket. Paket je bio poslat iz dalekog sela zakrivenog u konoplji, radilo se o susenim listovima duvana koji nisu bili dovoljno dobri za konzumaciju pa se takvi prodaju i koriste da zamene rizle. Dozvoljavaju bolji protok vazuha od obicnog papira i ne kvare ukus punjenja pa kada imam vremena posaljem pismo da zelim da mi ih dostave

Vracam se kuci nakon uspesno izvrsene misije i dovodim ovo jadno dete, dobro je i nije povredjena samo malo prestrasena. Ostavicu je vama da je odvedete kod njenih roditelja ja idem da prijavim zavrsen zadatak i da se pocastim nekim cajem. Ostavlj dete strazarima potapse je po glavi i brzinom vetra se izgubi sa njihovih ociju

Town Gate 17tpynH

Došao je na kapiju Akumetsu grada i stao pored oglasne table. Trebalo mu je malo vremena dok se snađe i pronađe onakvu misiju kakvu je tražio. Kada je našao nešto prikladno iscepao je poster sa oglašenom misijom. Zaputio se u oblast 41. gde je trebao da obavi posao koji je uzeo. Na nekih pet stotina metara od grada u prvoj konjušarnici uzeo je konja, osedlao ga i uzjahao ga. Platio je celog konja konjušarima, da ne bi imao pritisak da mora da ga vrati. Laganim galopom zaputio se glavnim putevima kroz oblasti.

Vratio se sa dalekog putovanja na kom je uspeo da suzbije nelegalna istraživanja kvazi naučnika nad seljanima sela Oppo... zaboravio je celo ime sela. Nije bitno jer je svakako pokupio nagradu za taj zadatak. Mora naglasiti da je jedva izvukao živu glavu iz pećinčine u kojoj se nalazila laboratorija. No sada to je bilo nebitno. Na kapiji se pozdravio sa čuvarima koji su ga već znali po imenu i stao pored oglasne table da vidi da li se nešto promenilo od njegovog odlaska do povratka u grad.

Došli smo na kapiju nakon što nam je žena zadala misiju, pred ovu kao i pred svaku izvadio sam svoj krstić krenući molitvu Gospodu Isusu Hristu. Završeći molitvu čekao sam Beoa da krenemo, zapalio sam svoju cigaru, te sam bio spreman za borbu i put.

Na oglasnoj tabli ništa nije bilo novo osim jednog papira.

Town Gate Image

Ohohohoho!! Končano nešto zanimljivo. I to je mom poznaniku zadan zadatak. Možda me povede.

Smejao se ispred oglasne table, jednom finom zadatku. Nema više lovljenja mačaka i kvazi naučnika, sada smo prešli na lov na ninje od supstance. Sada će se videti ko kosi a ko vodu nosi! Odlučio je da čeka na kapiji pošto su tuda svi morali da prođu kada polaze na misiju i sretne se sa prijateljem.


Ugledao sam čoveka iz kafane, od pre nekih nedelju dana, prišao sam mu razmišljajući da li da ga pitam, dok sam stajao pored njega okretao sam se stalno da vidim gde je Beo, sve dok nisam progovorio.

"Pa opet se srećemo, zar ne?"

Neko poznat prišao mu je sa leđa.

Kuro. Pa gdeee si prijatelju?

Pozdravio se sa njim onako bratski, u atmosferi njihovog zadnjeg kafanskog susreta onako glasno i srdačno.

Čujem ti i Beo imate jako važnu misiju da obavite? Bi li i mene poveli? Ne trebaju mi nagrade tu sam za adrenalin.
Čekao je odgovor od svog relativno svežeg prijatelja.

Došao je u selo sa uspešno završene misije i pokupio nagradu kod čuvara kapije. Oni su ga obavestili o lokaciji šinobija za čije je uspešno privođenje u grad izdana poternica. U blizini pokraj oglasne table uočio je poznato lice.

Prijatelju da li bi išao sa mnom po jednog ološa? Trebamo ga dovući do Akumetsua i predati nadležnima.

Zajedno sa Beom i Kurom zaputio se u oblast gde su shinobiji sa poternica. Zadatak im je bio da ih dovedu do Akumetsu grada žive u najboljem slučaju. Šta može da se desi ako dođu bez nekog ekstremiteta. Pa baš tako ništa posebno. Već je imao neke ideje za svoju kolekciju. Jedva je čekao da konačno oseti žar prave borbe
.

Onako umoran od puta trazeci gdje da se odmorim naisao sam na neko mjesto koje moze oznacavati potencijalno da postoji ziva dusa. Nista specijalno za pocetak. Drvena kapija i oko njega par drveca. Tu i tamo je bila neka kucica. Ko zna sta me moze ocekivat. Mozda ovo bude bas divno mjesto.

Nakon dugog boravka u gradu odlucio sam da napustim ovaj prelijepi grad. Kroz ovo putovanje upoznao sam razne ljude i vidio razna mjesta koje je ljepse i ljepseg. Mojem putovanju nazalost dosao je kraj i sada ide putovanje koje nudi brojne uspone i padove. Putovanje da postanem najjaci ninja.

Umalo da sam zaboravio koji je datum u mesecu danas, srecom me je zena podsetila pa sam pozurio da stignem do kapije. Danas ce stanovnik sela u km sam ziveo prolaziti pored grada i mocicu po njemu da u selo posaljem nesto para, nemam mnogo i nisam imucan toliko da mogu mnogo da pomognem ali dovoljno ce biti da moji stari poznanici mogu popiti jedno pice u moje ime

Po pozivu samog Akumetsu grada, Beo se odlucio da seta uz masu. Gledao je da uz sebe drzi Kuro Santona, da se ne bi izgubili. Nije hteo nesto puno da analizira dogadjaje koje mogu da se dese na vencanju koje predstavlja zabavu za sve ove ljude.

Dom, kuća, sećanja, život... Skoro sve je ostalo kilometrima iza njega. Došao je u veći grad gde će pokušati da unapredi svoje sposobnosti i postigne ono što želi. Početne psihopatske osobine su počele polako da se naziru u njemu. Ostavivši sve poroke, prepustio se samo jednom-moć. Znao je da moć u ovom svetu znači novac. Na jednom ovakvom mestu njegove sposbonosti krađe, laži i obmane mogu dođi do izražaja i doneti mu slavu, moć i bogatstvo. Nakon obavljanja osnovne papirologije, krenuo je u potragu za mestom za stanovanje.

Nasao sam pismo od mog prijatelja Franklina, iznenadjen sam sta je uradio, ali mi se svidja ideja i zamisao. U pismu sam dobio uputsvo gde da se nadjem sa Franklinom, kod najvece statue u ovom gradu, to je razlog mog dolaska u ovaj grad.

Stigli su i do kapije i pred njima su bili kilometri i kilometri puta dok ne dođu do lokacije gde treba da obave svoju misiju. Obavili su svu papirologiju sa stražarima i izašli van kapije. Sada su pred njima samo put i misli.

Dosao sam sa Franklinom do kapije, nakon svega zavrsenog oko papirologije, krenuli smo na daleki put. Nisam znao sta da ocekujem od puta koji sledi pred nama, sta se sve sprema i i sta nas ceka. Jedna stvar je bila sigurna, bio sam rodjen spreman za ovo, kao da sam ovaj trenutak cekao celog svog zivota.

Konacno sam se vratio u selo nakon ove iscrpljujuce misije, nije bilo lako moram priznati, dali smo sve od sebe. Od rusenja i padanja nekih stvari se i ne secam jasno, samo kroz maglu... U jednom trenutku smo morali da se borimo protiv clana tima koji je pomahnitao, ali na kraju hvala Bogu sve je doslo na svoje i vracam se u selo ziv i zdrav.

Putovanje koje je sada bilo iza njih iskoristili su da se upoznaju. Shohei je bio interesantan mladić i verovao je da će sa njim vrlo lako pronaći zajednički jezik oko njihovog udruživanja i saradnje oko budućih misija. Stigavši pred samu kapiju Akumetsu grada krakto vreme se divio samom stilu gradnje, a onda se obratio dvojici čuvara koji su prišli.

"Moje ime je Ibuki, želeli bi da porazgovaramo sa liderom ovog mesta." - reče čuvarima, a zatim oprezno zavuče ruku u džep i izvadi komad kristala obavijen u neku staru tkaninu. "Verujem da imamo ono za čime tragaju."

Odmotao je tkaninu tako da čuvari mogu da se uvere u to što je pričao.

Makismalno su iskoristili putovanje koje su prošli da razgovaraju i malo dublje upoznaju od samog imena. Put nije bio težal ali trenutna lokacije jeste, gledajući sam stil građevina Akumetsu grad i nije izgledao toliko notorno kao što je bilo na glasu, ali znao je da u svakom trenutku i on može postati barbarična životinja ako nešto krene po zlu. Pogled su mu na momente odvratili skupovi odnosno jata ptica na nebu. Nakon viđenog prizora nije mu bilo jasno kako ovoliko drže do stila i umjetnosti a vode svoju politiku kao životinje. Ali to sada nije ni bilo bitno, misija i razgovor za liderom je bio prioritet kako bi mogli preuzeti nagrade i dobiti dozvolu da urade svoju misiju na njihovoj teritoriji.

"Da kao što je Ibuki rekao, imamo nešto za njega....a njemu če jasno biti šta je kada pogleda svojim okom!"

Pazio je na svaki pokret stražara kako ovo ne bi krenulo po zlu odma pri njihovom stizanju.

Town Gate KDS-Undead-Unluck-12-WEB-1080p_001_18436-768x432

Grad je bio u takvom stanju da je ulazak u njega bio zabranjen. To je bilo značajno bitnije kada su u pitanju dva nepoznata shinobija jonin ranka. Stražari su pristojno pozdravili par nindzi koji je došao. Obavestili su svoje nadredjene i lanac komande je nastavio sve do samog vrha Akumetsua. Jedan misteriozni ninja Jonata se pojavio i poklonio se prisutnima. U rukama Ibukija je prepoznao da je to komad koji traže.

Jonata se predstavio i dajući im do znanja da postoji mogućnost da je to item koji traže ponudio im je dve vrećice blaga.

Ako se slažete mislim da je ovo dovoljno za vaše usluge... rekao je.

Storynote:Vrećice imaju vrednost po 40 tokena.

Nije prošlo dugo, par trenutaka čekanja na kapiji. Shohei i Ibuki su u momentima čekanja razmjenili par riječi i ideja kako da nastave dalje i sam prioritet njihovog dolaska ovdje. Nije to bila samo obična predaja nagrade, u momentima prije nego su se zaputili prema Akumetsu gradu Ibuki je pronašao poster o misiji koja plaća veoma fino ali se ona nalazila na teritoriji Akumetsua. Prije nego su krenuli odlučili su da spoje ugodno sa korisnim te uz nagradu koja im se ponudi jednostavno traže za permisiju da ostanu na njihovom teritoriju kako bi odradili svoju misiju.

"Mislim da će to biti dovoljno za put koji smo prešli, zar ne Ibuki?...A sada Jonata nešto malo bitnije sa naše strane! Kao što i sam znaš i na teritoriji Akumetsua se dešavaju čudne stvari pa neke od misije zahtjevaju pristup samoj teritoriji. Mi kod sebe imamo poster koji je vezan za misiju na vašoj teritoriji....sada ako bi bio ljubazan da provjeriš da li imamo dozvolu da je odradimo sa vrhom ovog grada, mislim da je i to jedan šlag na tortu za ovako požrtvovane sinobije kao što je Ibuki i moja malenkost...hhhh"

Nasmijao se lagano kako bi pošao malo da opusti atmosferu.

Town Gate 16c4Cq8

Nagrada koja im je uručena bila je sasvim dovoljna za posao koji je odradio. Svega par sati istraživanja donelo mu je taj kristal, a nagrada bila je i vrednija nego što se nadao.

"Hvala."
- reče nakon što je uzeo nagradu.

Svakako podjednako bitna stvar bila im je ta misija. Nadao se pozitivnom odgovoru, ako ne i pomoći pri rešavanju iste.

Naravno. Mislim da je to najmanje što mogu učiniti za vas.

Rekao je Jonata sa osmehom.

Sada vas moram pozdraviti, mislili bi da sam u genjutsu kada bih vam rekao koliko posla me čeka..

Rekao je sa smeškom i otišao.

Storynote:


Dobijate mogućnost izvodjenja ninja misija u oblastima koje kontroliše Akumetsu grad na 30 dana.

"Zahvaljujem na tome. Rešićemo misiju u što kraćem roku." - reče i okrenu se ka Shoheiu. "Mislim da smo ovde završili sve, vreme je da krenemo."

Po informacijama koje su imali, banda tih zlikovca pod nazivom Akatsuki Syndicate nalazila se nešto severnije od samog grada. Ta misija bila je još jedna u nizu linearnih misija koje su imale svoj tok, prikupi informacije, pobedi protivnike, pokupi nagradu.

"Hahahaha kako se dobro slažemo. Mislim da bi to bilo sve, hvala ti mnogo na odobrenju, i sve najbolje sa tim komadom!"

Rekao je sa nekim veoma blagim osmjehom upućenom prema Jonati. Potom gledajući u Ibukija sa nekom vatrenom energijom koja je dopirala iz njegovih očiju bio je spreman da izvedu ono zbog čega su tu primarno, rušenje Akatsuki Syndicate-a.

"Mislim da je vrijeme da krenemo, apsolutno se slažem Ibuki!"

Dugačak i težak put konačno je bio gotov na kapiji ovog velelepnog grada. Nije bilo teško pronaći ga, svi putevi su vodili ka njemu. Slobodno je mogao proglasiti ovo mesto za novi centar sveta ili makar nešto što teži tome. Očaran bogatstvom samog mesta hodao je sporo i uživao u scenama ogromnih kočija koje su ulazile i izlazile iz grada i masivnim zidinama. U daljini video je zgrade i vile kakve bi normalan narod mogao samo da sanja dok obrađuje siromašno imanje koje im tad beše u rukama. Nije pogrešio što se ovde zaputio.

Na kapiji sačekao ga je stražar koji nije izgledao ni malo prijateljski nastrojen. Ipak je njegov posoao postao čisto pozdravljanje već poznatih lica koja su često po rasporedu prolazila.

"Kojim dobrom mladiću?", upita stražar jer uvide njega samog na glavnoj kapiji. Nije ni bio red odmah preći na nasilje.

"Imam nešto što Akumetsu traži i želim da to predam u gradu."

Upućen u celu onu priču o ljubičastoj kiši. Gomila prevaranata došla je u Akumetsu sa raznim kopijama tog predmeta. Morao ga je poslati odmah kod čoveka koji je mogao da proceni autentičnost.

"Prva ulica levo, videćeš piše carina velikim slovima na ulazu u zgradu B5. Oni će ti proveriti autentičnost robe i kod njih možeš da obaviš transakciju."

Pušten u grad, brzo je pronašao i zgradu o kojoj je ovaj pričao. Unutra je ušao i cela ta priča tekla je glatko. Predao je kristal koji je pronašao i sad je ostalo samo da sačeka u čekaoni svoju nagradu. Koliko god Akumetsu bio na lošem glasu nije moguće da neće nagraditi onog ko im završi ovako bitan posao.

Shinobi koji je došao na proveru robe dobija odgovor jako brzo. Mrk deblji čovek dolazi i govori kako je to mozda taj predmet. Nudi mu nagradu i želi ga otkupiti što pre (jedva čeka da ga odnese upravi i dobije povišicu).

Storynote:

Dobijate blagu u vrednosti 40t.

Čuo sam da imate najbolje restorane u svetu i hteo sam probati sve što imaju u svojoj ponudi kao veliki gurman koji i jesam. Da li mogu dobiti propust da boravim ovde na nedelju dve turistički da obiđem mesta za koja sam samo čuo u pričama?

Mislio je da nije tražio mnogo. Svakako sav novac koji potroši u restoranima ide direktno kroz sistem oporezivanja u Akumetsu kasu. Njegova poternica koja beše poznata u svetu nije bila debela i nije predstavljao ni najmanju pretnju po grad.

Turistička viza u vrednosti od 15 roleplay postova prihvaćena od head admina. Nema čovek vremena za storynote.

Počastvovan ovom odlukom odlučio je odmah da se baci u razgledanje po Akumetsu gradu. Bio je jedan od onih koje je pored hrane i priroda jako interesovala. Sa ovim mogao je da konačno proba wagyu beef stek koji je hteo da proba od malena, samo nije imao mogućnosti jer jedino mesto koje je tako nešto prodavalo nalazilo se baš ovde u Akumetsu. Zaputio se ni sam ne zna gde, jednostavno je lutao ulicama ne bi li nabasao na neku reklamu za restoran koji to služi.

Pun besa i gneva Swatsuu je samo sa najbitnijim stvarima prosao kroz kapiju njegovog rodnog grada. Ostavio je njegove skolske drugare, strazare, bez reci. Videlo mu se na licu da ne zeli ni rec da progovori sa stanovnicima Akumetsua. Na poslednji korak granice sela rekao je sapatom sebi o bradu:

"0pelo ce se cuti kada dodjem sledeci put ovde."

Vreme je bilo da osvoji neke nove nagrade, da napravi neke nove pobede. Zaputio se u nepoznato. Na kapiji je zastao pored oglasne table da vidi ima li neka misija koju bi on mogao da odradi. Srce mu je zastalo na trenutak kad je video pored postera nekog tamo Esau Armanija i poster svog druga kako visi tu. Nagrada za lov na njega, ziv ili mrtav nije bilo bitno. Oci su mu se razbecile i sto pre je napustio Akumetsu i pritom sada ima razlog da se sastane sa Yugramom da mu prenese ovu informaciju. Ipak je na poternici u sred Akumetsu grada.

Laganim korakom Magnus se približavao kapiji Akumetsu grada. Klimnuo je glavu čuvarima koju su mu prijatno mahnuli, tražeći svoj notes polako je krenuo ka glavnoj zgradi da uradi izveštaj sa nedavne misije. Znao je da mora to malo ukrasiti pre samog odlaska , pa je ispisao i neke nove stvari kako bi starešine bolje odreagovale.


Town Gate Images?q=tbn:ANd9GcSCtXtWpmNBFYLj8GgobpD-llI4ZCgGXg_Uw4ZAqKV3uQ&s

Gledao ga je stražar kao da mu je celu porodicu pobio. Drugi 'pak se trudio da ostane što nepristrasniji, da obavi svoju dužnost korektno i po pravilima pa makar to bio i kraj njegovog života. Znali su ko je. Imali su dodatnu svesčicu pored bingo knjige sa ninjama koji zahtevaju najveći oprez. Naravno pre nego što je Uchiha i ušao u vidno polje stražara i kapije cela gradska uprava je bila obaveštena o njegovom prisustvu. Stražar Miju (ovaj što ga gledao popreko) držao je ruku na maču spreman da ga potegne. Nisu ni ta dvojica što kapiju svaki dan čuvaju bili za bacanje već ninje najboljeg kova. Posekli su i oni svojevremeno masivan broj ninji svih sela i gradova koji kada bi Akumetsu zatego kaiš digli bunu. Sada pred čovekom kao što beše Ston nisu se više oslanjani na reflektivnu liniju umrljanu krvlju na svojim katanama već su svakog časa očekivali pojačanje i glavne ninje iz sela. Medjutim niko se nije pojavljivao.

Ston kao da je video nevidljive stvari stao je tačno ispred limitirajuće barijere grada. Nakon što je stao jedino  što se pomeralo beše dim njegove cigare. Gledao se sa stražarima pravo u oči sa blagim umuklim osmehom na licu. Osećao neki bljutav ukus u ustima. Verovatno je Akumetsu grad bio u pitanju.

Hiroshin je nakon dugog puta od nekoliko nedelja stigao na jedno od njemu omiljenih mesta koje postuje i voli Akumetsu town. Polako bio je sve blizi kapiji grada i razmisljao je da li ce ga pustiti u grad. Ako njegov plan uspije i puste ga u grad i da prica sa nekim iz grada vjerovatno i on i Akumetsu ce biti jedna od najjacih sila u ovom svijetu. Prisao je kapiji grada i vidio je nekoliko jakih cuvara koji cuvaju kapiju pa se okrenuo put njih i rekao:
Zdravo,ja sam Hiroshin Uzumaki dosao sam u ova grad za mene jedno sveto mjesto kako bih sa vama podijelio jedan plan ako bi taj plan uspeo kladim se da bi i vi i ja postali jedni od najjacih sila na svijetu. Ako me pustite u grad i ako me pustite da pricam sa nekim bitnim iz grada taj plan ce se ostvarati na vama je da odlucite. Kako bih vam dokazao da sam veran gradu evo jedan mali dokaz.
Rekao je i izvadio svitak sa mrtvim tijelom i otpecatio tijelo i pokazao strazarima(AKIMARU POCIVA U MIRU RIP).
#card390
Ovo je jedan mladic koji je vredjao Akumetsu grad i sami vidite kako je prezivio ,zato mislim da bi trebali da me pustite da udjem u grad i da vam ispricam svoj plan ako plan uspe ni jedno selo,ni organizacija vam nece moci nista. A sada glavno pitanje da li smem da udjem u grad molim vas?
Upitao je ljubazno i gledao strazare u oci.

Stražari daju znak rukom odmahujući napred da mladi momak braon kose ode tu. Izmoreni od svakodnevnih duznosti culi su ga iz daljine kako nešto priča ali su se bili napojili medovače previše i ništa ga nisu čuli. Stoga su mu jednom rukom zevajući drugom odmahujući dali znak da beži odatle.

Dugo je cekao odgovor i gledao u strazare koji su mu dijelovali malo pijano napokon jedan se okrenuo put njega i rekao mu da izadje iz grada i da ode daleko odavde naravno Hiroshin se odmah naljutio na njega i bio je spreman cak i da se bori:
Ti(Pokazao je na plavokosog cuvara jonin NPC) izazivam te da prihvatis borbu sa mnom 1 vs 1 i ako te pobedim moras me pustiti da udjem u grad,ako ti pobedis idem odavde cak vam predajem i 70 000 ryo naravno ovo je ako smes,prihvatas li borbu ili si kukavica?
Ponosno je rekao dok je gledao hladnim pogledom strazara plave kose NPC JONINA nadao se da ce strazari pristati na borbu 1 vs 1. Nije prestajao da ga gleda
.Town Gate Th?id=OIP.9Jy-uDHwAKhvduGzIeSkSAHaHa&w=164&h=185&c=8&rs=1&qlt=90&o=6&dpr=1.3&pid=3

Stražar je prepoznao kada bio izazvan na borbu. Pomislivši da nepoznati ninja može predstavljati potencijalnu pretnju odlučio je da ga se reši.

Dao je svom drugom čuvaru da mu pričuva pljosku rakijetine i izvadio svoje koplje.

Town Gate Nelri_Blade_Concept_V_by_Aikurisu

Potom njegovo telo je nestalo u trenu i stvorilo se iza nepoznatog lika.

Na Hiroshina ide napad kopljem 2200dmg 2000 zagarantovanog dmg.

Hiroshinu se svidelo to sto je strazar prihvatio borbu i odmah je krenuo na njega strazar je poslao veliki i jak napad ali hiroshin se odmah spremio za odbranu
#card1348
Sada imam jos 6 slottova
#card272
Sada branim se od 2200 dmg ostajemi jos 2000 dmg zag
#card16
prizivam zmiju
#card818
Sefe opa u borbi smo vidim
Spremi se!
#card89
Imam 100 health shilda
Zmija stoji pored mene
#card108
800 defenc
Ulazem 100 chakre
Ova struktura ide odmah pored moje
Sada moja odbrana sefe
#card108
800 defenca
HAJDE DA TE VIDIM

Videvši mladog ninju spremnog za borbu, stražar se ponovo njemu stvara iza ledja i ponavlja isti napad.

Hiroshin se uspjesno odbranio od prošlog napada koji je bio mnogo težak strazar je opet bacio isti napad . Hiroshin je brzo mislio te je odmah se spremio za odbrani.
#card120
Ulazem 290 chakre i zid ima 4350 defenca
#card255
Sada ulazem  20 chakre i hilujem se za  150 helta
#card263
Bacam i sada smo pod sumnjom zavjesom.
Jak si,vidim ,nista od ovoga nebi bilo da si me pustio u grad ali sada je na tebi sta ces da uradis.
Rekao je i gledao ga je u oci.
Smilujes se molim te.

Ogroman vetar počinje da duva nakon par znakova rukama koje je nervozni stražar uradio. Potom zavrteo je koplje i oblozio ga cistom chakrom pa uradio isti napad.
(2200dmg čiste chakre, 2200dmg zagarantovani).

Novi stražar koji čuva Akumetsu nije bio siroče pokraj puta nego možda jedan od najjačih ninji u Akumetsu. Došao je na tu poziciju nakon incidenta koje je prošla straža imala sa Uchiha Stonom.

Hiroshin nakon sto se odbranio od teškog napada strazar je poslao jos jedan koji se činio tezim od prethodnog te se odmah bacio na odbranu
Zid se rusi i ostajemi da se odbranim od 25 običnog dmg ,2200 zag -435 zag od mog napada:1815
#card1359
Koristim barijeru 7 puta
I stvaram oko sebe 1750 defenca primam 90 dmg
Molim te pusti me na miru ,dosta smo se borili povlačim sve sto sam rekao za tebe molim te pusti me .

Ogromna količina zemlje se stvorila pred ulazom u grad i počistila pred sobom momka i sve nečistoće ispred kapije.

Stražar nepoznatog imena i neverovatne snage već je bio na ulazu u grad. Promrmljao je kako više niko nikada neće ući u ovaj grad bez njegove dozvole. Mladi momak koji se odbranio koliko je mogao sada je bio odnešen zemljanim talasom stotinama metara dalje. Bio je poštedjen i stražar se nadao naučen jednoj životnoj lekciji.