Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Sapphire Isle

First topic message reminder :

Sapphire Isle - Page 2 Desktop-wallpaper-digital-art-island-water-and-mobile-backgrounds-island-anime

Dobrodošli na Safirno Ostrvo, slikovito selo smešteno na malom ostrvu okruženom svetlucavim vodama. Ova idilična lokacija pruža mirno utočište od spoljnog sveta, gde se harmonija prirode i jednostavnost seoskog života isprepliću. Safirna ostrva pozivaju avanturiste da dožive šarm zajednice koja živi u skladu sa mirnom okolinom ostrva.

Sporim pokretom protivnika, napad je prvo stigao do njega a tek onda iz zemlje izasao protivnciki napad. Zavrteo se ponovo, da se odbrani, pokupio telo i odma pobegao u svoj stek da moze da saceka sledecu noc.

#card1146 #card1147

Otisao polu mrtav sa bojista, krenuvsi nazad ka domacinovoj kuci.

Mrtav od umora,posle napada samo je upao u domacinovu kucu. Digao je sve ruke i pao na krevet na kome je spavao vec danima. Od uzbudjenja i straha domacin je samo izleteo iz kuce gledajuci da l je neko pratio Swatsuu-a. Swatsuu je odmah zaspao u mestol.

Nova avantura uz poveratar u ledja dovodi me do Safirnog Ostrva. Stojao sam na luki, gledajući unaokolo brodove koji su bili na zakup. Išao bih dedinom jahtom al pojma nisam imao gde ju je parkirao.

Šetajući se unaokolo sa jednim od mornara, govorim

'UU ovaj je lep.. Ne ne ne ne ne, hoću ovaj.'

Mornar je prevrtao očima dok mi je pokazivao jednu do druge barke, svaka lepša i veća od poslednje. Pred kraj, stigli smo do jednog broda srednje veličine, crvenih i svilenih jedra, uskog ali čvrstog trupa. Ovo je bio brod za mene.

'Ne zanima me koliko košta. Želim ovaj'

Mornar je srećno izrekao skupu cenu za sam brod - a ja bez oklevanja sam mu uvalio pare za brod. Nakon završene transakcije, uperio bih prstom u Crimson Oni, govoreći

'Moj si.'

Sapphire Isle - Page 2 1IvdfkA

Narednih nekoliko dana zaposlio sam svoje klonove (bože moj) koji su čistili i opremali brod hranom za dalji put dok bih ja sa ležaljke na palubi pijuckao shinobi mojito i polugo hvatao ten. Za nekoliko trenutaka, mogao sam ugledati jedno poznato i jedno nepoznato lice - moglo bi se reći da su fanovi.

'Pozdrav momci, želite li autogram?'

Zamahnuo bih dlanom ka dvojici shinobija, dozvoljavajući im da uživaju u predivnom pogledu mene i moje barke.

Laganim koracima Saburo se šetao po palubi safirne luke sa Orzekom s kojim sam se nasao malopre, pokušavajući da nadju neki pristupačan brod za dalju plovidbu. Nažalost, skoro svi brodovi su im bili van budžeta.

Dolazim odjednom do velikog broda s crvenim jedrima, na kojoj se nalazila jedna osoba s kojom imam istoriju. Osmehnuo sam se na njegovo pristustvo. Osoba po imenu Esau ga je upitao nesto, na sta je odlucio da odgovori.

"Naravno da ne. A ovaj brod je tvoj?"

upita Saburo, pogledavajuci Esaua i cekajuci njegov odgovor.

"Primetio sam da se spremas za plovidbu, jel ti treba neko da vesla?"

upitao sam ga posto poslednji put je trazio od mene da mu kopam neke kristale..

Orzek je zajedno sa Saburom hodao po palubi safirne luke ne bi li nasli neki brod kako bi mogli nastaviti ploviti svojim putem. Medjutim skoro svi brodovi koji su bili na raspolaganju su bili van njihovih budzeta. Dok su hodali naleteli su na crveni brod na kom je stajao zloglasni Esau on je bio ninja sa najvecom poternicom u citavom shinobi svetu. Orzek je bio zacudjen kako Saburo poznaje takvog shinobija. Esau im je postavio jedno pitanje na sta je Orzek pomalo uplaseno rekao.

Hm zanimljiva ponuda ali mislim da cu da odbijem. Saburo, odakle ti znas njega?

Rece Orzek te nastavi da razgleda crveni brod koji je bio ispred njih. Primetio je da ima i nekoliko topova koji ce dobro doci u plovidbi na otvorenom moru posto se raznih razbojnika moze naci.

Vidim da imas prilicno mesta na tom brodu, da li bi nas povezao sa sobom?

'Džabe glumite, ajde ajde.'

Nasmejao bih se blago, te ustao sa svoje ležaljke, približavajući se ogradi broda. Šutnuo bih most koji je pao tik ispred vaših stopala, te rekao

'Svakako su mi se klonovi umorili, a dodatan par ruku ne bi smetao. Upadajte momci.'

Moralo se i sidro, i topovi, i jedro i trte mrte a sve to zahteva fizički posao za koji moji dlanovi nisu sposobni, a dobio bih žuljeve. Dok su se oni pentrali po mostu, prišao bih do mog stočića pored ležaljke na kome su se nalazile još dve kristalne čaše. U njih bih sipao ostatak mojita iz flaše, sa sve biljkama i travuljkama koji dolaze u istom. Okrenuo bih se ka njima sa pićem u rukama.

'Jeste li za komplementarno piće? Svako sledeće naplaćujem radom'

Sa osmehom dao bi im pićence.

Saburo je bio srecan sto ga je Esau primio na svoju ladju. Most je pao ispred Sabura i on se popeo s Orzekom na njega gde ih je sacekalo komplementarno pice koje je uzeo i popio.
"Hvala ti na gostporimstvu Esau. Necemo te izneveriti."

Odjednom je Esau bacio drveni most ispred njih, ORzek se uplasio da ce most pasti na njega te se malo odmakao pre nego sto je pao. Popeli su se na palubu i Esau ih je ponudio picem koji su obojica rado prihvatili.

Naravno da cu uzeti jedno pice, hvala ti sto nudis.

Rece to pa popi pice koje mu je nasuo Esau.

U trenu zatvaram oči i dajem im jedan širok smešak kao dobrodošlicu

#card245

Prijavite ako ima nešto skriveno meni na discord, čisto da ne spamujem temu ako nema pa ću izeditovat post.

Otvaram oči i obraćam im se sa blagim osmehom.

'Zaliv se otvara za plovidbu tek za koji sat, tako da se do tad raskomotite i uživajte u čarima Crimson Onia'

Sa završenim monologom, sedam u moju ležaljku i nastavljam s odmaranjem.

#card8

Dosao je na destinaciju na kojoj su se trenutno skrivala cetiri genina sa poternice. Ovo je bilo njihovo utociste i letovaliste u isto vreme. Informacije koje je iskopao bile su tacne nije mu trebalo mnogo da ih pronadje jer su se suncali na plazi. Seo je blizu njih i suncao se tako stopivsi se sa okolinom, krijuci svoju nameru da ih napadne. Drzao je oko na njima, dok u jednom trenutku nisu krenuli da se svadjaju. Trojica gladnih molili su ovog jednog da idu da jedu svi zajedno. Nakon zesceg argumenta nisu mogli da ga nabede da ide sa njima i on je sam ostao na plazi. Savrsen trenutak da ga Pele zaskoci. Napao je genina sa poternice plamenom. 

#card56 #card57
25dmg, 200dmg

The member 'Pele' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Sapphire Isle - Page 2 #world174

Ukratko zaseda je bila uspesna. Isprzio je dupe geninu kog su prijatelji ostavili samog na plazi. I taj genin uspeo je da na njega posalje napad vetra od kog se Pele odbranio osnovnom tehnikom, tehnikom zamene. Zamenio je svoje mesto sa stenom. Prisao je da vidi da li je dobro obavio posao, pipnuo je pregoreli les za vrat da proveri puls. Ovaj je jako brzo umro da li od dehidratacije ili ko zna cega vec. Borba je trajala previse kratko sto nije ocekivao.

#card1

Zaputio se smerom kojim su pre desetak minuta otisla ostala tri genina. Nije ocekivao da ce morati da pesaci par kilometara pre nego sto je naleteo na prvi objekat i to restoran. Uzimajuci u obzir to da su gladni i da je restoran vec dovoljno udaljen, a ko zna gde je drugi, predpostavio je da se njegove mete nalaze u njemu. Seo je za sank odakle je imao dobar, neometan pogled na njih i narucio je aperol.

Aperol se u tom lokalu sluzio u postenoj casi koja je imala zapreminu od pola litre. Iznenadio se odlicom kolicinom i kvalitetom narucenog i pohvalio je konobara koji je ujedno bio i sanker. Usli su u neobavezujuci razgovor gde Pele nije dao previse informacija, zapravo raspitivao se kako restoran posluje, kakav je meni, ko je vlasnik i ostala pitanja koja bi neko postavio radniku jednog restorana. Nije skidao pogled sa svojih meta.

Kako je aperol nestajao iz njegove case tako je bio opusteniji. Uhvatio je i trenutak da se odmori. Konobar je negde posle dvadesetak minuta razgovora morao da ode da usluzi nove goste koji su dosli i ostavio je Pela na miru. Momci su jeli momacki. Uzeli su kilu pecenja i kilu mesanog mesa i to komadali kao zveri.

~ Nece ovi skoro biti gotovi. ~ Promrmljao je dok je potegao ruku ka casi.

#card8

Kada su vec bili pri kraju i tanjiri skoro prazni krenuli su da pricaju o Zarku i Pelu nije trebalo puno da shvati da je to ovaj sto je ostao na plazi, sada res pecen. Neki su izrazili nezadovoljstvo sto bi morali da idu do plaze samo da bi se vratili istim putem i tek onda isli na trg ili tako nesto.

~ Idem po Zarka nadjimo se na trgu! ~ Viknu je jedan od momaka.

~ Zarko je sada Darko. ~ Pomislio je u sebi i nasmejao se onako kiselo-slatko.

To je bila prilika da jos jednog nahvata samog sto mu je odgovaralo. Ostavio je na stolu novcanicu koji je mogao da pokrije dva aperola iako je popio samo jedan. Izasao je i krenuo za momkom.

Vec je pao mrak i tesko se videlo na daljinu. Pele je morao da pazi da ne izgubi svoju metu i da se sunja po sumi umesto da ide glavnim putem. Kada je meta konacno izasla na cistinu cekao je pravi trenutak da ga napadne sa ledja i poslao je vatreni napad. Naravno da nije dozvolio da njegova meta pridje lokaciji na kojoj je ubio njegovog prijatelja da ovaj ne bi bio u pripravnosti.

#card57
200dmg

' NPC Genin' :
Sapphire Isle - Page 2 #world177

Neprijatelj je izbegao napad i zasede i potrcao na Pela da ga udari sa pendrekom. Sa oslobadjanjem cakre stvorio je defanzivnu auru koja ga je odbranila od udarca pendreka pa je on krenuo da lupi smrtonosan samar svom neprijatelju. More je bilo mirno. Moglo se cuti sustanje talasa pod jasnom i jakom mesecinom.

#card5 #card13

' NPC Genin' :
Sapphire Isle - Page 2 #world179

Protivnik je uspeo da izbegne samar, a od siline udarca koji nije udario metu Pele se sapleo i pao. Protivnik je stao u borbeni stav i cekao sledeci napad i nije hteo da prilazi Pelu iz nekog razloga. Ustao je i otresao je prasinu sa sebe, da bi i on stao u borbeni stav. Narednih par trenutaka su razmenjivali rad nogama napred nazad i cekali na agresiju ovog drugog.

#card8

' NPC Genin' :
Sapphire Isle - Page 2 #world174

Rad nogama nije prestajao. U jednom trenutku protivnik je na Pela poduvao neki povetarac.

~ Duvaj ga siso! ~ Rekao je i stiso zube, izbacivsi cakru iz sebe praveci defanzivnu auru koja ga je odbranila od napada.

I dalje nije bio spreman da ga ponovo napadne vatrom a za samaranje nije imao energije. Stajao je u mestu odmarajuci i odrzavajuci distancu.

#card5 #card8

' NPC Genin' :
Sapphire Isle - Page 2 #world175

Defanzivna aura i ovog puta mu je pomogla u odbrani od protivnikovog napada koji je ovog puta bio zemljotres. Dovoljno se odmorio da bi opet napao svojim vatrenim napadom i ovog puta je pokupio vatru koja je gorela oko njega u sebe. Nadao se da ce ovog puta njegov napad biti uspesan, a borba sto pre gotova.

#card5 #card57 #card56 #card58
200dmg, 50dmg upija

' NPC Genin' :
Sapphire Isle - Page 2 #world177

Protivnik je opet izbegao napad sto je moglo da znaci samo jedno, da ga treba napasti jos jace. Ovaj se zaleteo na Pela sa tantom kao pre koji trenutak sto je ovaj opet na isti nacin lagano odbranio, a potom ga je napao sa te male distance vatrenom loptom i nadao se da ce ovog puta uspeti da ga zakaci.

#card5 #card59
400dmg

' NPC Genin' :
Sapphire Isle - Page 2 #world176

Konacno desio se i taj trenutak. Atomska konvergencija izmedju napada i protivnika se desila i ovaj je lipsao od bolova, vristao, vrteo se, umirao tu par minuta. Pele je od protivnikovog poslednjeg napada, tri vesto bacena kunaija, uspeo sa lakocom da se odbrani tako sto ih je izbegao. Prisao je neprijatelju koji je vristao u agoniji.

~ Vidimo se u paklu. ~ Rekao je dok ga je par puta nabio nogom u pluca ne bi li mu skratio muke od opekotina i sto pre ga poslao u novi zivot.

#card2 #card8
izbegavanje do 100dmg, -50en, +50ch/en

Nije verovao roditeljima da ce ovaj posao biti ovoliko odbojan. Na prvu kada je citao u vestima o shinobijima njihov zanat bio je grandiozan, epski opisan, a evo zapravo u stvarnosti krvoprolice mu i nije cinilo toliko zadovoljstvo. Tesio se tako sto je sam sebi ponavljao da ne ubija dobre, postene ljude vec olos koji je zasluzio da njihovo lice zavrsi na poternici i u daimyovim crnim listama.

#card8

Sedeo je na obali mora, tamnog, tmurnog. Mesec u zenitu u pun svom svojom lepotom kvario je melanholicni trenutak u kom se Pele nasao. Trebao mu je mrak, da sam sa sobom razmisli o svojim postupcima i buducnosti. Sta on zapravo zeli i ko je on? Zasto je postao shinobi? Jednostavno nije imao drugih zelja od kad zna za sebe. Dete koje ni ne zna sta ce mu ovakav zivot sve doneti.

#card8

Preskocicu deo price kako je dosao do sledeceg neprijatelja. Uspeo je da ga nadje odvojenog od svog druga, a ovi kao da nisu marili jedni za druge tako samo su se razdvajali i sastajali kao musice koje lete oko trule strvine. Napao je svog neprijatelja sa vatrenom loptom koja je przila sve pred sobom.

#card56 #card57 #card58
25dmg, 200dmg, 25dmg upija

' NPC Genin' :
Sapphire Isle - Page 2 #world172

Kako je borba krenula, tako je i drugi genin Pelova poslednja meta iskocio da pripomogne svom prijatelju. Ali je zakasnio. Ovaj je vec bio mrtav lezao na podu. Pele se od poslednje akcije koju je ovaj mrtvi uradio, vodenog mehura odbranio sa lakocom izbacivsi iz sebe cakru i praveci defanzivnu auru. Nakon toga je napao novu metu koja mu je tu dosla kao narucena.

#card5 #card59
400dmg

' NPC Genin' :
Sapphire Isle - Page 2 #world173

I taj drugi je odmah pao kao musica koja i jeste. To je to. Konacno je zavrsio svoju prvu misiju. Na njoj je proveo nekoliko nedelja u putovanju i prezivljavanju. Nije poneo pare kada je napustio svoje roditelje i otisnuo se u beli svet. Jedino sto je imao kod sebe bila je njegova odeca i njegovo telo sa kojim je morao da zaradi. Kopao je krompir, brao jabuke, radio bilo sta za sta bi dobio nadnicu da moze da pregura dan. Zato mu je put koji bi nekome ko ima para trajao nedelju dana u njegovom slucaju bio tri nedelje dug.

#card5

Njegov posao u ovoj oblasti sa ova dva poslednja ubistva bio je gotov. Otisao je u najblizu administrativnu jedinicu ne bi li pokupio nagradu za svoj posao. Sa parama koje je zaradio zaputio se u nepoznato, sada nije morao da nadnici da bi putovao vec je mogao da odsedne u nekoj gostionici, popije i pojede sta zeli i spava u cistom. 

- Napustio je oblast -