Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ninja Exams

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

GENIN EXAM

Genin ispiti predstavljaju kapiju ka svetu Genina, gde učenici akademije koriste priliku da pokažu svoje stečeno znanje. Putuj kroz niz od 10 pitanja, svako teže od prethodnog. Dokaži svoju vrednost i zauzmi svoje zasluženo mesto među Geninima.

CHUNIN EXAM

Chūnin ispiti pale plamen ambicije, pozivajući Genine da prevaziđu svoje granice i uzdignu se do uglednog ranga Chūnina. Oštri svoje veštine i prilagodi se svakom zaokretu, jer samo spremni će pobediti u ovom testu snage i odlučnosti.

JONIN EXAM

Jonin ispiti oslobađaju pakao izazova, izazivajući Chūnine da dokažu svoje znanje, snalažljivost i zauzmu svoje mesto kao pravi shinobi. Svako pitanje nemilosrdno testira dubine tvog znanja i stručnosti. Ne ostavljaj kamen na kamenu i ne dopusti sebi da ostavljaš nepotpune odgovore. Tvoja sudbina kao moćna sila u ovom shinobi svetu visi o koncu.

TENNIN EXAM

Tennin ispiti nude jedinstvenu i uzbudljivu šansu da postaneš nepobediva sila u shinobi svetu. Pripremi se za nemilosrdne izazove, gde svako pitanje zahteva tvoje najveće veštine, pažnju i znanje. Ne ostavljaj prostora za greške, jer te sud čeka na svakom koraku. Suoči se s poteškoćama koje će oblikovati tvoju budućnost kao legendarni shinobi.