Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Rice fields - Page 4

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Rice fields

First topic message reminder :

Rice fields - Page 4 SuyPIzR

Rižino polje koje se proteže dokle god pogled doseže. Živopisne zelene stabljike ljuljaju se na blagom povetarcu, ispunjavajući vazduh slatkim, zemljanim mirisom. Poljoprivrednici se mogu videti kako brinu o poljima, pažljivo presađujući mlade izdanke i osiguravajući da su razine vode upravo kako treba. Povremeno stoji strašilo, odvraćajući ptice koje bi mogle biti zainteresirane za zrelo zrno.

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
Rice fields - Page 4 #world220

U kritičnom momentu loše je momak procjenio vrjeme koje ima da spremi svoj napad. Iako je izveo ninjutsu nevjerovtne snage.........ALI DŽABA. Moj mač je napravio sarmu od tog napada i istovremeno je promjenio raspored organa ovoj bubašvabi od čovjeka. Sada sav mokar znojav i sa prostatom koja boli od pritiska bilo je vrjeme da vidimo da li ima ovo blago na sebi.

#card144#card5#card15#card189

Ulažem maks na sve da se odbranim i onda sa dva zamaha uz pomoć samuraj sabera poništavam ostatak raz zag i živim daljeNi na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Rice fields - Page 4 #world2 Rice fields - Page 4 #world1

Пoytao sam novi član u ovom selu došao sam sa dalekog puta,da pratim svoj nindža put i da ostvarim svoj san da postanem hokage ali za to je potreban naporan trening,vreme je da počnem da ostvaruje taj san.

Ovo je bila poslednja stanica na koju će da svrati za danas prije nego što se vrati kući. Nije htio pun da se zadrži sada kada je već bilo poslijepodne,što znači da će uskoro morati kući. U daljini sunce je moglo vidjeti kako blisko sija i baca podle zrake svijetla svuda oko njega. Miran vjetar je prolazio kroz njegovo tijelo dok je gledao u nebo stoičnim pogledom. Svega vrijeme na vrijeme ponkei seljak bi prošao i pogledao popreko u njega,ali Rikuto to nije primjećivao.