Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Zenkotsu

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Zenkotsu

Zenkotsu FKIFu8G

Zenkotsu močvara je mutno i opasno prostranstvo močvarnih područja. Vazduh je zagušljiv od smrada truljenja, a zvukovi zujanja insekata ispunjavaju uši. Mutne vode krcate su opasnim stvorenjima, a gusta, zamršena vegetacija krije razne opasnosti. Uprkos opasnostima, kaže se da močvara čuva velike tajne za one dovoljno hrabre da se upuste u njene dubine. Močvara nosi ime po Zenkotsu, zloglasnom zlikovcu iz ninja ere čije se stanište verovalo nalazilo negde u njenoj unutrašnjosti.

Zajedno sa Shindaijem dosao je u ovu prasumu gde bi nastavio da istrazuje i nastavio sa svojom ekspedicijom kroz svet. Dok je prolazio gledao je u staro korenje drveca starih vekovima, bio je fasciniran zapisima u svojoj sveccici i nije skidao pogled sa nje.

Pratio je samo Guasukija nista nije podstavljao pod pitanja ni nista cuo je da ovde u blizini reka cuje se kako zubori te posle tog dugog putovanja upita Guasukija "Guasuki koja nam je sledeca destinacija posto mi je ovde bas dosadno sta mislis gde da idemo drugde".


Sanna Uzumaki alarmiran da je grupa nindži infiltrirala Kaisairo skrovište, ova grupa (od pet chunina) spijunirala je celo skrovište ali posebno Uzumaki rezidenciju. Sanna je bio obavešten u vezi sa ovim, tako da je odmah krenuo u poteru za njima, veruje da su ukrali nešto iz Uzumaki rezidencije što Sanna mora povratiti. Ova grupa nindži probaće da zaustavi Sannu u manjim grupicama i onda će se borbe odvijati na sledeći način 2 chunina, pa 2 chunina i onda 1 chunin.

Nindže koje je Sanna jurio odlučili su da prodju kroz Zenkotsu močvaru, Sanna svestan opasnosti odlučio je da ih prati bez ikakvog razmišljanja. Sanna je jurio nekoliko sati za njima i naleteo je na prvu grupu nindži, Sannin zadatak je da ih zarobi i ispita ili ubije.

#card1346
Šaljem grupu svojih lanaca. Ukupan demage ove tehnike je 800, 400 šaljem na jednog chunina a drugih 400 demage šaljem na drugog chunina.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Zenkotsu #world182 Zenkotsu #world186Demage koji ove nindže šalju na mene blokiram svojim adamantskim lancima
#card1349
Onesvešćujem grupu ovih bezvrednih plaćenika. "Kakvi gubitnici." Svezujem ove plaćenike svojim adamantskim lancima. Odlučio sam da pre nego da ih se rešim, da ih ispitam. Posle nekog vremena budim ove plaćenike i ispitivanje može da počne.


Iako je znao da nema još mnogo vremena i da mu grupa, kojoj je za petama, svakim trenom sve dalja i dalja i da uspešno beži, Sanna je smatrao da mora sve i svakog člana grupe saznati. Odlučio je da probudi dvojicu nindži koje je zarobio a potom je počeo da postavlja sijaset pitanja: Koliko vas je, ko je vaš vodja, ko vas je posla, šta ste uzeli iz Uzumaki rezidencije, i tako u krug. Sanna se nadao da će barem jedan od njih popustiti i odati im sve ali nažalost Sannini pokušaji su bili bezuspešni, te Sanna čini ono što mu je jedino ostalo da učini, ubija zarobljene nindže i nastavlja sa potragom dalje.


Sanna je već duboko zašao u močvaru, dvojica nindži iz on e grupe su mu spremali klupku, u koju je Sanna nažalost upao. Dok je Sanna jurio kroz ovu močvaru i pokušavao da nadje svaki mogući trag koji će ga odvesti do grupe, nije primetio lažne i podmetnute dragove, te kada je duboko zašao u močvarske pustare dvojica nindži ga je napalo i pokušalo da mu oduzme život. Sanna je bio iznenadjen ovim napadom ali je znao šta mora učiniti: mora i ovu dvojicu da zarobi i da proba da sazna što više.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Zenkotsu #world184 Zenkotsu #world187


Uzumaki chakra: 360

"Ovakvi napadi mi ne mogu ništa.


#card63
Vatrenim perima gadjam neprijateljski uragan i negiram ga. Moja tehnika ostavlja vatru na terenu. A chunina koji naleće na mene kusanagijem blokiram svojim tantom.
#card334
#card7

"Pitaću i vas dvojicu..." Sanna besan jer je mislio da ovo ne vodi ničemu, no nije imao drugog izbora, pa i ovoj dvojici postavlja ista pitanja koja je postavio i onoj dvojici. Sanna se nadao da će ovi biti malo pametniji i odgovoriti na njegova pitanja ali su mu oni odgovorili samo sa: "Glupa budalo." Ovo je dodatno naljutilo Sannu.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Zenkotsu #world190 Zenkotsu #world187


Uzumaki chakra: 310

Nindža koji je bio pored mene, čiji sam napad maločas blokirao, napada me ponovo kusanagijem ali ovaj put je aktivirao moju tehniku substitucije. Ovo mi je dalo mogućnost da se malo odmaknem od obojice i da pripremim svoju tehniku.
#card1
"Divim se vašem osećaju za dužnost i drago mi je što ste tako verni psi ali moram doznati sve što mogu od vas. Rekao je Sanna dok je spremao svoj jutsu.
#card1351
Aktiviram ovaj seal oko sebe kako bih se zaštitio u naredna tri poteza.

"Em si glup em si kukavica. Jado i bedo. Hajde Gambo u napad.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Zenkotsu #world184 Zenkotsu #world183


Uzumaki chakra: 270

Nažalost, neprijatelj je prozreo Sanninu taktiku, te ga ove dve nindže napadaju iz daleka svojim nindžucu napadima. Dok su njihovi napadi išli ka Sanni, ova dvojica su se samo ludački smejala nadajući se da će njihovi napadi pogoditi metu.

#card1
No, Sanna je ponovo prozreo njihov napad i oni pogadjaju samo substituciju. Sanna se posle substitucije i dima pojavljuje na relativno blizom mestu gde je i bio (kako bi ostao u radijusu svoje uzumaki tehnike).

"Kao što sam i rekao ovako slabi napadi mi ne mogu ništa. Predlažem vam da se predate i da mi kažete sve što znate. Rekavši ovo Sanna je počeo pripremati još jedan jutsu ali još uvek ništa neće uraditi. Sanna je pažljivo čekao potez svojih neprijatelja.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Zenkotsu #world188 Zenkotsu #world181


Uzumaki chakra: 140

Video je Sanna da sa ovim gubitnicima nema razgovora, dojadili su mu. Sanna nije ni trepnuo kada je video sve ove napade koji idu na njega, kako je dugo spremao svoj jutsu bio je spreman da ga upotrebi i to i radi. Sanna povika na ovu dvojicu u znak poslednjeg upozorenja, na šta su oni reagovali samo sa: "Pih, budala." i napadoše ga.

#card76
Koristim ovu tehniku u kombinaciji sa ovom tehnikom
#card78
Ukupan demage koji šaljem na vas je 1150 ali pošto vi šaljete na mene demage od 650, na jednoj od vas (opcija br. 1) ide sav preostali demage od 500

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Zenkotsu #world185 Zenkotsu #world185


Uzumaki chakra: 60

Sanna je jednog svog protivnika pretvorio u gar, zbog siline njegovog napada on je uspeo da uništi i jedan deo močvare koja je svakako gorela. Drugi NPC je do sada izgubio 100 health zbog vatre koja je gorela na terenu (25+25+50). NPC koji je umro, pre nego da umre, poslao je napad na Sanna, njihova dva udružena napada su zatresla zemlju i umalo nisu povredili Sannu.

#card1
Sanna je navikao na ovakve besmislene borbe, te je bio spreman i na ovakav jedan napad.

#card69
Na svog protivnika šaljem vatrenog zmaja koji je ojačan gasom i koji prati protivnika. Ukupan demage mog zmaja je 800.

"Gambo, Gambo, dragi brate! Neprijateljski nindža je očajavao dok je gledao osušeno i zapaljeno telo svoga saborca, dok on očajava, Sanna prljavo šalje još jednog zmaja na svog protivnika. Ovaj zmaj ga je zatekao nespremnog.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Zenkotsu #world182


Uzumaki chakra: 40

Neprijateljski nindža pre nego što umire šalje talas na Sannu ali to je bio mačiji kašalja, ovaj napad je samo izazvao substituciju i Sanna je bio siguran. Prošlo je čitavih sat vremena posle ovoga okršaja, Sanna je razmišljao šta mu je najpametnije učiniti i nije imao pravi odgovor. Grupa od 5 nindži, posle nekoliko sati praćenja i neprestane borbe, Sanna nije uspeo izvući ništa od njih četvorice. Sanna je svoje i sve nade polagao na poslednjeg chunina sa kojim je trebalo da se suoči. Sanna se dao u poteru.


Uzumaki chakra: 0

Kada je Sanna bio sustigao i poslednjeg pripadnika ove organizacije i bande, odlučio je da je njegov cilj u ovoj borbi da ga uhvati a ne ubije, i to po svaku cenu. Sanna je odlučio da će ovoj borbi prići veoma pažljivo i osetljivo te bira da koristi samo svoje adamantske lance u borbi sa vodjom ove grupe.

Kada ga je konačno stigao, Sanna odluči da se suoči sa njim lice u lice i tako i uradi.

#card1360
Prvo koristim ovu tehniku da bih ojačao sebe i dobio 300 def

"Predaj se i reci mi sve što znaš!" Reče Sanna koji se nadao da će ga barem ovaj luzer poslušati ali, on se samo nasmej i odmahnu mu u znak neslaganja.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Zenkotsu #world181


"Ponoviću se samo još jedared: predaj se i reci mi sve... Napad koji je išao na Sannu ga uopšte nije uplašio jer je bio obložen svojim lancima, Sanna samo u ljutnji ponovi svoje pitanje još jedared u nadi da će ga ovaj put neko poslušati ali bilo je uzalud. Nindža protiv kojeg se borio jednostavno nije želeo da progovori te samo još jedared napade Sannu u nadi da će ga nekako povrediti.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Zenkotsu #world190


Na nindžino stajanje i na nindžinu šutnju, Sanna bi isprovociran te samo odluči da mu naplati i da ga se reši, baš kao što se rešio i ove četvorice pre. Sanna pre nego što iz sebe izbaci svoje lance da ga ubije reče: "Budale." Mislio je na grupu nindži koja je mogla da preživi ovaj glupavi susret samo da su mu rekli ko su, šta su, ko ih je posla kao i šta su uzeli iz njegove kuće.

#card1346

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Zenkotsu #world188

Kako su lanci napravili ogromnu štetu, od sveg dima i zemljotresa koji su prouzrokovali, Sanna nije video neprijateljski napad od čiste chakre koji je u vidu talasa samo izjurio iz onog dima i pogodio Sannu. Hvala Bogu ovaj napad nije bio ništa posebno jak te je Sanna bio ozledjen eto toliko da će u mukama doći do kapije Kasairo kampa.

Nisam mogao izabrati dalju lokaciju gde bi otišao na odmor. A sa druge strane, što dalje to bolje. Dajem mu taj višak vremena malo da se iskupi za zlodela. Možda mi kupi konja. Uzbudjeno sam razmišljao, prolazeći kroz uske, ali markirane puteve močvare.

Nisam znao da sam bio posmatran.

(Misija 1 Tennin i roll 6 za Jonine)

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Zenkotsu #world48

Močvara je bila lepa, al je imala specifičan vajb gde si uvek trebao biti na oprezu. Imao sam oko za detalje, mogao sam ugledati jeftin pamuk momenat kad sam video. U momentu, stvorio bih vodeni balon oko neprijatelja koji me je posmatrao iz zasede.

#card26

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Zenkotsu #world202

Ka meni je poslat jak ninjutsu napad. U momentu, vetar unutar močvare je krenuo da divlja i ispred mene se formirao tornado koji je absorbovao deo napada, al ne i zagarantovani.

#card142

Pogledao sam u kaput, koji je bio pun mikro posekotina od protivnikovog napada

'E sad si ga ugasio..'


#card127

Nebeska ruka je krenula da se ruši na njega

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Zenkotsu #world211

Ruka ga je priklještila uz drvo, tornado je divljao ka njemu (500 dmg na kraju) a ja sam mu prišao posle toga sa sve dizajnerskom iglom.

Neću se ni truditi da izmamim njegove prijatelje, sam ću ih loviti. Njegova kreacija mogla se popraviti, ali razočarenja koje je upravo pretrpeo je moglo izazvati samo krvoločnost.

#card332 #card19

Iglu sam mu zabo u čelo, osiguravajući da neće drugim momcima cepati odeću više nikada.

Jedan je pao, još neka mala nekolicina (3). U momentu, postao sam mašina. Ne nešto podmazana, al i dalje mašina.

Išao bih unaokolo, gledajući levo, desno, dok konačno nisam video u kom grmu leži zec. Dvojica šinobija, sve maska do maske. Ako nisu saborci onog tipa, onda su izabrali loš dan da se oblače ko banditi.

Vorteks se oformio oko mene, a s njim su krenuli gejziri da izbijaju ka obojici

#card25 #card33

(600 dmg)

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Zenkotsu #world198 Zenkotsu #world198

Iz zemlje je nikla peščana statua koja me je zaštitila od oba napada a potom preživela da ispriča priču o tome. 300 def 300 hp

#card1454

Pomeram se u stranu da bih video neprijatelje, a potom šaljem jedan lep talas ka njima u nadi da ih pokosim.

#card40

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Zenkotsu #world193 Zenkotsu #world199

Pretvaram svoje telo u kvarcni pesak i izbegavam oba napada. Jedan je pao, još jedan je ostao.

#card1456 #card1448 #card1445 #card1446

U medjuvremenu, poslednjem neprijatelju se pridružuje još jedan bandit koji je bio tu u blizini, pišao čovek. Dok je uspeo da skonta šta se dešava, napad od peska je išao ka obojici.

760 dmg.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Zenkotsu #world195 Zenkotsu #world195

'Tako već može'

Rekao bih na glas, da me čuju svi u močvari (više niko). Za svaki slučaj, upalio bih senzor da se uverim da nema nikog od neprijatelja trenutno u blizini.

#card10

Rešio sam neprijatelje, al šta ću sa kaputom. Iscepan, možda je i doživeo svoj životni vek al ne želim to da dopustim sve dok imam igle i konca.. Morao sam ga odneti negde gde bi mogao na miru da radim.

Krenuo sam dalje u močvaru.

Jednog prohladnog jutra, odlučio je da svrati u šumu. Dok je hodao stazom, osluškivao je tišinu koju su prekidali samo povremeni zvukovi ptica i šuštanje lišća pod nogama. Vazduh je bio svež i pun mirisa borovine. Sunčevi zraci su se probijali kroz guste krošnje, stvarajući igre svetlosti i senki na tlu. Hodao je polako, uživajući u miru i tišini, daleko od gradske gužve i buke. Svaka sekunda u šumi bila je prilika za ponovno povezivanje sa prirodom i samim sobom.

Tomohiro je stupio u Zenkotsu močvaru, mesto koje je odavalo mutnu i opasnu atmosferu močvarnih područja. Vazduh je bio zagušljiv od smrada truljenja, dok su zvukovi insekata zujali neprekidno, ispunjavajući svaki trenutak sa svojim prisustvom. Oko njega, mutne vode su krcate bile opasnim stvorenjima, čije prisustvo je nagoveštavalo nevidljiva pretnja, dok je gusta i zamršena vegetacija skrivala razne opasnosti.