Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Abandoned Shikara Ruins - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Abandoned Shikara Ruins

First topic message reminder :

Abandoned Shikara Ruins - Page 2 EtmbJiM

Ruševine Šikara su niz napuštenih struktura smeštenih na otvaranju planine. Nekada živahne životom i aktivnostima, sada leže u ruševinama, njihova nekadašnja slava davno zaboravljena. Strukture su napravljene od izlizanih peščanih kamenja, prekrivene mahovinom, lozama i drugim oblicima vegetacije. Kaže se da su ruševine nekada bile dom velikog nindža klana, ali su napuštene tokom vremena rata i nikada više nisu bile zauzete. Postoje mnoge skrivene sobe i prolazi unutar ruševina koji još nisu istraženi, što dodaje osećaj misterije i intrige koji okružuje ovo mesto.

Ovo je skriveni koj sam sam bacio
#card1501

//budući da si bacio sferni napad, uništio si i moju i tvoje šume, al računaću da si sklonio i moj pesak koliko god to rak bilo. Inače primio si 100 dmg od kolca zato što je bio zag od brzine u pitanju.//

#card17 #card1446

Izlazeći iz imuniteta, zadržao sam svoj dah. Protivnikov sferni napad je nastavio k meni sa nekom mizernom silinom, jedan zamah rukom je to uspeo da reši bez problema. Pesak je iskočio ispred njegovog napada, rešavajući se pretnje koja je usledila, nastavljajući ka svome protivniku.

#card249

Uz još koji brzi znak ruku, Reiya je mogao osetiti jak bol u njegovom telu. Napad koji ga je prethodno pogodio je ostavio tragove chakre, koji su krenuli da nanose štetu.

#card1459

Tlo ispod njega je počelo da tone, teren se pretvorio u živo peščano more.

Ka tebi nastavlja 700 dmg, 60 zag dmg od razornosti. Pucaju chakra kanali, imaš opciju da primiš dmg il da izbaciš chakru.

Reiya je bio na vrhuncu svoje odbrone i sam sebe iznenadio,ali ponovo ono sto je znao jeste da će dosta morati istrepeti da bi pobedio ili barem pokusao.Video je napad od spreda koj je treba odbraniti i delovao je lako .Sve dok ga njegovo telo nije pocelo izdajati velika bol u ramenu ga je malo usporila ali nije se dao tako lako.
#card1217
#card1209
(Ostavljam ovo sa ovom odbranom)
odbranio je napad od spreda ali odjednom se stvara vrtlog peska ispod reiye koji przo resava jednim svojim vodenim napadom.
#card36

///helt bi trebao da ti bude 360, zbog chakra bleeda i primljenog zag od brzine i prošlog napada, na kraju otrova msm da treba oko 240//

Protivnik je bio poprilično izdržljiv, moram mu to priznati, ali i dalje je polako padao na moje trikove. Šteta što možda neću prisustvovati njegovom padu. Prestajem da zadržavam dah. Sa tamnom chakrom koja se manifestovala oko mene, mračni Esau je opet ustupio na pistu.

#card422

'Pa, da krenemo opet?'

Pitao je sarkastično, na šta je prekinuo lanac jutsua i poslao jedan opasan baraž korenja koji napada protivnika sa njegove leve, moje desne strane.

#card411 #card1214

S ispruženom rukom, poslao sam jedan ekstremitet peska ka protivniku.

#card1452

Za kraj, kad moji napadi prodju, jedan vodena ćelija kreće da se formira oko tebe, pokušavajući da te onesposobi.

#card26

Rezime - korenje ima 2100dmg, 420 zagarantovanog, čista chakra. Pesak ima 600 dmg čiste chakre. Trenutno je na terenu 200 levela peska. Babl ide poslednji nakon mojih napada.

//ja sam lose izracunao jbg skroz sam se pogubio za hp jer ni ne gledam i onda kad mi tk kazes ja samo nesto popravim tkd i sad ako treba u sledeci cu popravit//

Ponovo!Izgoborio je Reiya u sebi kad je video da shinobi ponovo koristi mracnu tehniku od pre ali sada samo jos strasnije izgleda kao neki demon.Cak ni da misle a vec je bio napadnut od dva napada koja ce ga smrviti a vec je dosta primio.
#card1497
(Pitao sam volena bio i koristim ch pre nerfa 30)
Dodajem 500 dmg na senju i resetam cd od na palm concretation ono za slot 
#card1206
600 base 500 seal 200 pasivna seala 100 preciznosti
1400 280 zag
#card103
Sve ostalo ide u zid i nestaje ako mogu spustam zid dole da bi te video . dao sam 50 ch za efekat i za kraj jedem pilule 
#card379
Jednu 
+50 na sve

///za početak, da bi taj način odbrane bio moguć, trebalo bi da sam na 3 metra od tebe. Drugo chakra se izbacuje karticom chakra rising u osnovnim tehnikama, raćunam da si primio stun. Treće zamolio bih te da ubuduće lepše opisuješ poteze, nit znam kako si bacio zid nit gde (a bitno je).///

Laganim manekenskim hodom prošetao sam se malo ulevo, proveravajući svoj plen. Reiya se koprcao u balonu, onemogućen da reaguje na njegovu okolinu. Poput ribice na udici, ili možda zeca na omči. Njegova sudbina je bila zapečaćena.

#card332 #card19

Koliko god njegove misli bile mračne, delio je jednu stvar sa Esauom - nije voleo nered. Prišao je mladjašnom šinobiju, zabijajući mu senbon na sred čela.

'Loše vreme, loše mesto'

Promrmljao je sebi u bradu - ovo su možda bile čak i Esauove reči. Alter ego ili štagodon on bio krenuo je da rovaši po Reiyinim džepovima, tražeći bilo šta vredno. Kad su pokupile vrednosti (chakra šal, neki premium mač, 50k), nisu bile zasićene. Iz jednog od mnogih džepova izvukle su praznu epruveticu, nastavljajući sa ekstrakcijom njegovih gena. Nakon uspešne ekstrakcije, vratio je bočicu gena u svoj džep, konačno zasićen.

#card401 #card1489

Nakon uspešne pljačke, gurnuo je Reiyino telo ka nekim obližnjim ruševinama, prekrivajući njegovo majušno telo šutom, peskom, kamenjem. Pobacao je i koju veću stenu, osiguravajući da ga niko neće pronaći, barem ne u skorijoj budućnosti. Možda u nekoj arheološkoj ekskavaciji.

#card21

Ubrzo, nestao je sa mesta zločina u oblaku dima.

Orzek je dosao na svoju misiju u kojoj je trebao pobediti jednog jounina i par chunina koju su bili u okolini. Dosao je na mesto i nasao jounina sada je samo trebao da nadje ostale chunine koje je trebao pobjediti.Možeš me ubiti ali nikad neću umrijeti

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world50

Orzek je nasao sve protivnike i odlucio je odmah napasti svu sestoricu odjednom. Prizvao je svog prijatelja patka po imenu Patak kako bi mu on pomogao u borbi. Napao je sve protivnike u nadi da ce makar neke odmah poraziti.

#card1365
#card665
#card186
400 na munju
#card164
#card165
1000dmg ide na svakog protivnikaMožeš me ubiti ali nikad neću umrijeti

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world188 Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world189 Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world185 Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world181 Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world188

--------------------------------

#2 'NPC Jonin' :
Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world194

Videvsi da je ubio par protivnika Orzek je bio jako srecan. Odlucio se odbraniti od svih napada koje su protivnici poslali. Nakon sto se odbranio od vecine napada njegov prijatelj Patak je pokusao stunovati preostale protivnike kako bi ih lakse pobjedili.

#card98
#card116
400hp stita me brani od 400dmga ciste chakre ostalo primam
#card160
Patak radi stun u nadi da ce stunovati sto vise protivnika

Patak ima 50chMožeš me ubiti ali nikad neću umrijeti

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world183 Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world188 Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world187

Orzek je video da je jedan protivnik primio stun te je odlucio da se prvo odbrani od napada koji idu na njega te da onda ubije tog protivnika sto jes tunovan. Nakon toga nastavio je napadati protivnike koji su preostali.

#card5
Stvaram 400deffa brani me od sva tri napada
#card19
Ubijam stunovanog protivnika
#card172
Saljem kuglicu na prvog chunina i na drugog chunina obe imaju 650dmga Možeš me ubiti ali nikad neću umrijeti

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world188 Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world182

Orzek je video da je samo jedan protivnik ostao te je odlucio da ovo zavrsi sto pre kako ne bi trosio mnogo vremena na ovu misiju. Napao je zadnjeg protivnika u nadi da ce ga ovaj napad dovrsiti posto do sada se to nije desilo.

#card162
Napad ima 700dmga brani me od nadolazecih napada
#card159
Napadam zadnjeg chunina sa 600dmgaMožeš me ubiti ali nikad neću umrijeti

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Abandoned Shikara Ruins - Page 2 #world183

Orzek je porazio svakog protivnika te je odlucio da se ni ne brani od zadnjeg napada koji je isao na njega. Samo je pokupio svog prijatelja Patka i krenuo je da ide ka lokaciji nove misije koja mu je bila malo podalje od ovog mesta.Možeš me ubiti ali nikad neću umrijeti