Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Abandoned Shikara Ruins

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Abandoned Shikara Ruins

Abandoned Shikara Ruins EtmbJiM

Ruševine Šikara su niz napuštenih struktura smeštenih na otvaranju planine. Nekada živahne životom i aktivnostima, sada leže u ruševinama, njihova nekadašnja slava davno zaboravljena. Strukture su napravljene od izlizanih peščanih kamenja, prekrivene mahovinom, lozama i drugim oblicima vegetacije. Kaže se da su ruševine nekada bile dom velikog nindža klana, ali su napuštene tokom vremena rata i nikada više nisu bile zauzete. Postoje mnoge skrivene sobe i prolazi unutar ruševina koji još nisu istraženi, što dodaje osećaj misterije i intrige koji okružuje ovo mesto.

Hajato je često posmatrao Ruševine Šikara sa poštovanjem i dubokom znatiželjom. Kao samuraj, bio je svestan priča koje su se prenosile s kolena na koleno, o veličanstvenosti koja je nekad obitavala među tim zidinama. Danas je odlučio da kroči među senke prošlosti i otkrije tajne koje su se skrivale iza prašnjavih fasada i pod spletom divlje vegetacije.

Tiho, sa svakim korakom koji je ostavljao u mekom tlu, Hajato je bio svestan dahova vetrova koji su šaptali stare priče kroz pukotine razvalina. Kamenje pod nogama mu je pričalo o vekovima, o nindžama koji su nekada tu vežbali svoju veštinu, o deci koja su se igrala u dvorištima, i o mudrim starcima koji su u hladu drveća razmišljali o zagonetkama života.

Njegove ruke su pažljivo pratile hladne zidove, osećajući teksture mahovine i kamena, dok su njegove oči pažljivo tražile znake skrivenih vrata ili prolaza. Ruševine su bile kao lavirint, svaki put ga je vodio u nove, nepoznate delove klanskog doma, a svaka soba je bila kao kapsula vremena, ispunjena pričama i duhovima prošlosti.

U jednom trenutku, Hajato je naišao na sobu čiji su zidovi bili manje izjedeni od vremena. Osetio je da je ovde, u ovoj prostoriji, pulsirao život klana, možda čak i srce njihove zajednice. Na zidu je primetio neobičan simbol, delimično prekriven lozom. Pažljivo je očistio površinu i otkrio mehanizam koji je, kada je pritisnut, otkrio tajni prolaz.

Srce mu je lupalo od uzbuđenja dok je prolazio kroz uski hodnik koji se otvorio iza zida. Tajni prolaz ga je vodio do skrovite dvorane, gde su svetlost i senke igrale na prašnjavim oružjima i oklopima koji su bili izloženi kao u nekom svetom hramu. Tu je, među ostacima davnih bitaka i slavnih pobeda, Hajato osetio duboku povezanost sa duhovima ratnika koji su nekada hodali tim istim hodnicima.

Ruševine Šikara nisu bile samo gomila kamenja; one su bile kapija ka nevidljivom svetu, čuvajući u sebi neprocenjivo blago istorije i tradicije. Hajato je znao da ovo mesto zaslužuje poštovanje i da će čuvati njegove tajne, baš kao što su one čuvale duše koje su se odavde vinule u beskonačnost.

Yuichi pazljivo je posmatrao rusevine stare mozda i vekovima, bio je vest arheolog i samim time krenuo da istrazuje do najvecih dubina rusevina. Pronasao je dosta kamenja i peska koji su vrlo verovatno mnogo stariji nego on. Pazljivo je zapisivao svaku stvar koju je video svojim ocima te ponekad i dodao njihove nacrte.

Gledajuci lesinare kako crvkucu i prave zvukove samo vidjene u hororu, bio je zadivljen njima. Lesinari uvek su ga podsecali na njega i njegovu proslost, kroz svoj zivot uvek je koristio druge u svoju korist, a zbog dobrih rezultata njegova metoda manipulacije nije stajala. Podignuo je saku prema nebu i razmisljao koji put ce izabrati u zivotu, ova odluka nije ni malo laka da se donese pa je zato i zaboravio na tu ideju. Uzeo je u saku nesto malo vode iz bare i nastavio da gladuje.

Zbog velike krize i nestacice hrane i energije u njemu odlucio je da velikim korakom krene prema planinskom vrhu u blizini rusevina, negde je morala biti hrana, a on je morao da je pronadje. Konacno pronasao je izgubljenog i odvojenog zeca od svoje porodice te je odlucio da mu skrati muke. Jedan zamah kunaijem bio je dovoljan, zeca je odlucio da primremi uz laganu vatricu naravno bez zacina.


,,Ako vec razmisljam o buducnosti za pocetak, mogao bi da odem dalje od ove pustinje.''-Rece nakon jedenja zeca

Nakon ukusnog dorucka, odlucio je da ode odavde i nadje neko naseljeno mesto. Spakovao je ono malo stvari sto je imao i krenuo na put, dok je putovao laganim koracima razgledao je kanjone koji su se prostrirali kroz celu oblast. Pogled je bio prelep, ali ne i uslovi za zivot u ovoj oblasti.

Putovajuci ugledao je ulicnog psa (stene), verovatno ga je vlasnik ostavio u ovoj medodjiji pa je iz sazaljenja odlucio da ga usvoji. Psa je nazvao Rei, zajedno sa Reiom krenuo je sada i velikim korakom prema novoj buducnosti koja ga ceka.

Filip je novi ovde a vec je zavoleo ramen!

Dobio sam zadatak da istrazim rusevine Sikara,nekadasnjeg nindza klana.Put do tamo je tih i misteriozan.Zidovi nose svedocanstvo proslosti,a hodnici sapucu o borbama i nindzakoji su nekada hodali tim stazama.Otkrivam tajnu odaju gdje prasnjaci svitak ozivljav price o klanskim tajnama.

Nakon nekog vremena stigao sam do nekih rusevina. Nije bilo nikoga ili ga barem nisam vidio. Mjesto i nije nesto interesantno, jer ovdje civilizacije nema. Odlucio sam samo da nastavim svoje putovanje dalje do mjesta koje ce bit zanimljivo za vidjet.

I tako bio sam na misiji sa shinobijima i vidjeli smo ruins. Prvo smo se fokusirali samo na misiju ,ali onda smo odlucili da malo pogledamo i istratzimo to mjestu . Prisli smo i nasli ulaz .Nas 3 je uslo i sve je izgledalo fino i lijepo ,ali od jednom su nas shinobi zaskocili i uhvatili .Rekli su da je ovo zabranjeno pomocu mojih genjutsu tehnika i sharingana smo uspjesno pobjegli...

Mjesto je bilo veoma lijepog izgleda što se mnogo svidjelo Minazukiju,miris rude bakra i cinka ispunjavao je njegov nos iako nije bilo razloga da bakar postoji na ovom mjestu. Minazuki je malo razgledao a zatim uzeo i nakratko pogrickao neko jelo prije nego što je ustao i počeo da nastavlja svoje putovanje ka misiji.
"Fino mjesto,možda pozovem koju curu ovdje."


Nakon dugog puta sa moje prošle misije u oblast 24. odlučio sam da nadjem svoj mir. Došao sam da se odmorim u napuštenom hramu, ovi hramovi su bili moje omiljeno mesto za odmor. Što više tišine to je značilo više strana više čitanja za mene. Odmarao sam se satima u ovim napuštenim ruševinama kada sam odjedanput počeo da osećam neku čudnu chakru oko sebe. Ovo me je navelo da se sklonim u zaklon. Pomislih u sebi "Možda je samo neka grupa istraživaca." No, kao i svaki put do sada prevario sam se. Kada sam video čoveka čija je glava podseća na ajkulu i čoveka koji je više izgledao kao tigar, shvatih da je to grupa (duo) poznatiji kao Kage no Tsubasa. Oni su bili traženi od strane Akumetsu,a. Odlučio sam da ih pratim.

-pola sata kasnije-

"Jedan od njih je otišao, sada je prava prilika." bio sam svestan da možda ne mogu da ih dobije 2 v 1, te sam sačekao da jedan od njih ode, kako je on to i sam rekao u "lov". Kada je ovaj ajkoliki otišao napao sam tigrolikog. Bio je sav iznenadjen kada je borba krenula.

#card1346
Veliki broj mojih lanaca ide pravo na tebe i kidam tvoje tigrovske udove. (1100 demage 30 chakre i 2 slota)

"Bože, šta ste to učinili od sebe."

The member 'Ten' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Abandoned Shikara Ruins #world196


Nepoznati nindža je izbegao moje napade i stvorio se tik ispred mene. "budalo, napadaš najmoćnije nindže. Mi smo Tsubasa." Počeo je nešto da laprda, što bi naši ljudi rekli da prdi i to me nije nešto preterano zanimalo. Svoje lance sam vratio u sebe i njima se odbranio.

#card1349
(30 chakre i 2 slota)

#card66
Kako mi je prišao blizu gadjao sam ga svojom vatrenom kuglom. Čiji demage je bio 750. (30 chakre i 2 slota)
The member 'Ten' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Abandoned Shikara Ruins #world193


Neprijatelj pada mrtav i baš kada sam pomislio da je kraj, nekakvi crni oblaci zatvaraju ovaj prostor i sručuju se na mene. Munje počeše da sevaju iz ovih oblaka i da me jure po čitavoj rušini, no, to nije bio problem za mene niti će ikada biti.

#card1498
Prvo aktiviram pečat na sebi, ovo će ujedno prokovati i moju pasivnu tehniku fuinjutsu,a (biram vatru). (30 chakre i 1 slot)

#card60
Potom da bih sprecio napad munje da me pogodi gadjam oblak svojim ogromnim vatrenim metkom (koji je ujedno i razoran). Demage mog metka je 200 + 550 + 100. (10 chakre i 1 slot).

Moj metak je uspeo ne samo da razori oblake ali i da razori jednu od terasa ove stare ruševine, bukom i neredom uspeo sam da dozovem i svog drugog "prijatelja". Kada je čuo metak ajkoluki je odmah prekinuo sa jurnjavom napolju i vratio se u njihovu bazu i tamo zatekao mene,

#card63
Nisam želeo ništa re prepustim slučaju, tako da sam počeo odmah da ga gadjam svojimvatrenim perima. Demage mojih pera je 700. (30 chakre i 2 slota)

The member 'Ten' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Abandoned Shikara Ruins #world191


Ovaj retard čak nije želeo ni da se odbrani od mojeg napada, u besu je odmah krenuo na mene i doživeo fatalni dejt sa mojim vatrenim perima, ali neću reći, izgleda da je jači od svog partnera te nekako uspeva da pošalje svoj glupi vatreni napad na mene.

#card1359
Za uloženih 80 chakre i 4 slota ja stvaram barijeru koja će zajedno sa mojim hp štitom uspešno da me odbrani.
Kako sam se rešio ove dvojice shvatio sam da mogu uzeti lepu paru za njih. Odlučio sam da ih "spakujem" u skrolove i da njihova tela predam prvoj obližnjoj ekspozituri Akumetsu grada za loše momke. Uredno sam ispunio bounty. Kada sam završio sa svime bitnim ondak sam počeo da razgledam svuda u ovoj ruini i naišao sam na jednu veoma upečatljivu ogrlicu.

Abandoned Shikara Ruins Tumblr_ocibuhROay1ts2yp5o6_400

"Šteta što nemam ogledalo ali rekao bih da je ova ogrlica strava."

U tom trenutku malo toga sam znao ali ova ogrlica je pripadala nekadašnjoj Haien civilazijici, bila je deo Oryushu obreda i baš kao i ova ruina ovde, služila je za duhovno povezivanje sa pretcima na nebeskom ostrvu.


Intrigiran, nastavio sam da pretražujem okolinu statue i uskoro sam primetio mali prolaz, skriven iza debelog sloja mahovine i prljavštine. Očistio sam ulaz koliko sam mogao i ušao u uski hodnik. Zrak svetlosti iz moje ruke (to je bila moja vatrena chakra) obasjala je drevne murale koji su prikazivali scene iz života Haien naroda. Bilo je prikaza ceremonija, ratova, ali i mirnih trenutaka porodica okupljenih oko ognjišta.

Hodnik me je odveo do male prostorije u kojoj se nalazio oltar. Na njemu je ležala knjiga, savršeno očuvana uprkos vekovima. Naslov na koricama knjige glasio je "Knjiga mudrosti Oryushu". Uzbuđen, otvorio sam knjigu i počeo da listam stranice. Tekst je bio ispisan na starom jeziku, koji ja nažalost nisam uopšte razumeo. Odlučio sam da ponesem ovu knjigu sa sobom.


Vratio sam se do statue i počeo detaljno ispitivati okolinu. Dok sam pregledao pod, primetio sam neobičan kamen koji je izgledao kao da se može pomeriti. Nakon nekoliko pokušaja, uspeo sam da ga izvučem i otkrijem skriveni mehanizam. Sa tihim škripanjem, deo zida se otvorio, otkrivajući još jedan prolaz. "Znatiželja će ubiti mačku." Bez obzira na to što su sati prošli i što sam morao da krenem dalje ja sam nastavio.

Krenuo sam napred, prolazeći kroz mračni hodnik. Moja vatrena chakra osvetljavala je put, dok sam se polako kretao dalje. Zidovi su bili ukrašeni detaljnim rezbarijama koje su prikazivale razvoj Haien civilizacije od njenog nastanka do pada. Bio je to vizuelni zapis njihove istorije, sa scenama koje su odisale snagom i mudrošću, ali i tragedijom. Hodnik me je pravo vodio do neke velike i zlatne spirale, koja je nekako označila kraj hodnika, ova spirala je podsećala na moju Uzumaki spiralu. Osetio sam snažnu energiju kako zrači iz tog kruga, kao da je bio mesto gde su se nekada izvodili moćni rituali prizivanja.Dok sam pažljivo ispitivao spiralu, primetio sam uzane rezbarije koje su se protezale duž njenih linija. Bile su to složene šare i simboli koji su se naizgled kretali i menjali pred mojim očima. Počeo sam da osećam laganu vrtoglavicu, ali sam se brzo pribrano fokusirao. Zatvorio sam oči i pustio vatrenu chakru da struji kroz mene, povezujući me sa drevnim energijama ovog mesta. U tom trenutku, spirala je zasijala još jačim sjajem i prostorija je bila obasjana blistavom svetlošću. Osetio sam kako me energija obavija, povlačeći me ka središtu spirale. Nije bilo vremena za razmišljanje – prepustio sam se toj moći, dopuštajući joj da me vodi. Kada sam ponovo otvorio oči, našao sam se u drugačijem delu hrama. Bio je to miran i osvetljen prostor, sa zidinama prekrivenim zlatnim freskama i hirovitim rezbarijama koje su slavile život Haien naroda. Na sredini sobe nalazio se kristalni oltar. Prišao sam oltaru. Dok sam razmišljao o značaju ovog otkrića, čuo sam tihi šapat u pozadini, kao da me neko doziva. Pogledao sam oko sebe i ugledao prolaz koji je vodio ka izlazu iz hrama. Pošao sam tim putem, osećajući se kao da me nešto vodi ka izlazu, sve je delovalo kao da nešto želi da odem odavde, te i nisam oklevao da stvarno odem.

Konačno sam izašao iz hrama, a sunčeva svetlost me je zaslepila na trenutak. Stajao sam ispred ulaza, držeći ogrlicu i "Knjigu mudrosti Oryushu" u rukama. Znao sam da je ovo tek početak mog putovanja ka razumevanju i otkrivanju sveta. Osvrnuo sam se još jednom prema ruini, osećajući zahvalnost i poštovanje prema drevnim ljudima koji su ovde živeli. Zatim sam krenuo dalje. Preda mnom je bila budućnost puna mogućnosti i neizvesnosti.
Cudno neko mesto i mnogo rusevina, dosao sam ovde posle 3 neuspele misije kako bih konacno nasao Seiki kocku. Ispred mene je bio ocajni cunin.
"Dajte mi to vise.."
Ocajavao sam i zurio da ubijem ovog jadnika.
#card1206
600 dmg

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Abandoned Shikara Ruins #world185

Kao i oba cunina iz proslih misija poceo je da pada vrlo brzo. Umro je jadnicak.
#card1
Zamenio sam se sa drvetom i izbegao njegov bedni napad.
Uzeo sam da mu pretrazujem les kako bih nasao novu seiki kocku
* Tsumi pretrazuje telo cunina kako bi nasao kocku *

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Abandoned Shikara Ruins #world1

Ovaj put sam morao preći u region gdje je temparatura podjednako visoka kao što je i njega nadmorska visina tu sam našao ženu tridesetih godina koja je proučavala skripture na drevnoj strukturi koja je već bila pola u raspadu sistem. Izgledala je na oprezu i odma me je počela pitati šta tražim ovdje moja nošnja je odavala moju profesiju postupio sam kao i do sada sa dovoljno jakim šokerom da je onesvesti.

#card1366#card186#card1325#card1326

1000DMG Šoker chidori.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Abandoned Shikara Ruins #world187

Onaje je nešto spretnija i zbog svoga opreza uspjela izbjeći moj šoker to ne bih dozvolio da potreaje jer bi odma zatim poslao malu vjevericu od munje na nju ona je ojačana mojim modom od munje. I  brzinom teškom za ispratiti očima se zatrkala na nju dok sam istovremeno blokira njen zamah svojim  mačem bez ikakvih problema. Vljda će ovaj put ovo rješiti otpor od kunoichia.

#card159#card191#card189Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Abandoned Shikara Ruins #world183

Vjeverica elektriciteta ju je uhvatila za potiljak i onesvjestila istog momenta sve što je ostalo je da nas odbranim od ovog groma kojeg je prizvali prije nego što je pala u nesvjest. S munjevitim zmajom sam blokirao grom koji je pao sa neba na nas, visoko u nebu su se sudarili i u eksploziji koja je podsjećala na vatromet na nebu. Osvjetlilo je čitave ruševine i usput sam pregledao kroz njene stvari za kocku.

#card168Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Abandoned Shikara Ruins #world190

Pogrešna opcija.... :

Nebo je se naoblačilo zaklanjajući sunce u ključnom momentu baš kad sam trebao da pregledam sve što je posjedovala. Sa blagim naelektrisanjem izmedju mojih prstiju sam osvjetlio naše okruženje i onda nastavio sa pregledom koji bi bilo pametno da završim što prije. Inače su velike šanse da nas kiša uhvati. Bolje je da ne odugovlačim ovo predugo.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Abandoned Shikara Ruins #world1

Čisto da stoji da sam te nafejtovao, nema bežanije @Reiya . Postovacu kad budem mogao.

Oblačno, ali neobično mirno podne bilo je nad Shikara ruinama. S oblacima kao saputnicima, turistički sam prolazio kroz ruševine. Nije da sam imao nešto posebno da vidim doduše - porušen stub tamo, opljačkan hram ovde. Prazna, prašnjava, napuštena.. osim jednog mladjeg šinobija.

U šinobi svetu, jedino što sam mogao da čitam slično magazinu je bila tanka bingo knjižica. Svaki dan ista lica, slične pričice, molbe.. - bilo je vreme da iščupam koju ružnu stranu i osvežim njen izgled.

Pomalo izgužvan, sa sve konjskim repićem, nijednog kvalitetnog aduta.. Ovako se ja, Esau, lično, ne bi ni u rodjenoj kući obukao. Šinobi iz knjižice je stao, ne nastavljajući dalje. Obratio sam mu se.

'Pozdrav, Reiya'

#card1448

Pesak je izmilio polako s tla, mešajući se s prašinom i šutom koji su predstavljali tlo ovog bojišta.

#card422 #card1366

Blag, ali neugodan povetarac je bio vesnik moje mračne chakre kojom sam počeo da zračim. Pogledao sam ga hladno Sharinganom, nastavljajući misao.

'Zbogom, Reiya'

Na šta sam započeo svoju ofanzivu. Peščano oko se formiralo visoko iznad Reiye, pazeći njegov svaki potez. Prekinuo sam lanac svojih jutsua kako bih poslao jedan ozbiljan baraž korenja ka neprijatelju.

#card1447 #card411 #card1214

Baraž korenja je sačinjen od tamne čiste chakre i ima 1900 dmg i 380 zagarantovanog od razornosti.

Trenutno ima 200 levela peska na terenu. Oko nek bude na nekih 30 metara visine. Sharingan će da me ubrzava.

Mali Reiya koj je bio isrpljen od misije koju je uradio bio je odmarao u satoru kod rusevina shikare.Mislio je da ga niko nece naći ovde jer je meato bilo zavucemo i. Nije imalo nikakvu upotrebu.

To se brzo menja kada cuje korake jos sa daljine pa je izasao iz satora u strahu da su ga pronasli,a i nisje pogresio bio to neki stranac sa beleom kosicom.Reiya protrlja malo oci pune drlja kako bi shinobia video bolje i jasnije.Setio se da ga je vec negde video a to je bila bingo knjiga bio je jedan od najsmrtosnijih tamo.

Cim mu je prisao odma je zalio uspavanog Reiyu sa napadima velike razmere prvo je pokazao par svojih tehnika a onda iskoristio istu tehniku napada kao i Reiya.Korenje koje ga je podsecalo na njega mu je bas toplilo srce znajuci da se bori sa takvim ali ostao je pribran jer napad bi ga ostavio u rupama na sred ovih rusevina.

#card576
uhvatio se za svoj sal koji je dobio od mame dok je cuo kako nesto stranac prica u prazno,ali Reiya nije mogao cuti jer se jos uvek nije ni umio.
#card1495
#card1506
#card1214
#card1208
Reiya je sklopio ruke i prizvaio istu tehniku kao i protivnik a tad se.i rasanio cuo je oprastajne reci tog neprijatelja koje je uputio Reiyi sto mu je doslo preko glave da samo njega neko napada i da ne moze ziviti zivot kakav je sacanjao.
//Ceo potez//
Aktiviram sal +300dmg
Amtiviram seal na sebi +100dmg za senju i provokam pasivnu fuina +100 takođe na senju (200 ukupno)
Jos jedan seal 200 stalno ga umam na ovaj napad
Zatim 100 preciznosti i sad
1000base+200+200+300+100
1800 dmg 360 zag
I za kraj stvaram drveni oklop na aebi da izbegnem tih 100 dmg 
Stitu osaje 500 hp

sam je sebi progovorio naglas zasto uvek ja?

Mirna i napuštena dolina ubrzo je bila ispunjena zvucima urušenog tla, prašine popucalog kamenja i destrukcijom njihovih napada. Nakon što su se potezi razreśili, protivnik je, nažalost, i dalje stojao nasuprot njega (nekih 30 m).

#card245 #card576

Upalio sam svoj senzor, namestio pramenove da prikazuju neśto lepše lice, gde bih u procesu prošao vrhovima mojih prstiju po sličnome šalu.

Manifestacija crne chakre se opet mogla videti kad sam Zamahnuo svojom desnom rukom ka Reiyi, dostavljajući jedan tamni chakra talas peščane mase. Nakon razrešenog napada, mračna šuma se diže naizgled niotkud, pokušavajući da smrvi mladjanog Reiyu.

#card1446 #card1222

Talas peska ima 1400 dmg, 280 zag. Šuma ima 1700 dmg 340 zag (900+100 prec+200 od senzora+300 šal+200 aktiviram chunin gear). Oba napada su od čiste chakre. Trenutno je 300 levela peska na terenu i napisaću ovde da održavam sharingan sve dok sam ne odlučim da ga ugasim. Kada se šuma stvori nakon napada, naglašavam da ćemo se normalno videti/nismo skriveni jedan od drugog

Mala dramska pauza se odvila između njih pre nego sto Protivnik ponovo ne napada Reiyu ali ovog puta sa nenormalnom kolicinom snage.Dva ostra napada jurisaju na mladog Reiyu koj je u situaciji samo dete a vec mora da se suprostavi ovim.Prihvatio je sve to i fokusorao na sto bolju odbranu mozda i zadnju koju ce odraditi.
#card1219
#card1500
Provokam pasivnu,slot na 3 poteza
#card1212
400base+200pasivna fuina+100seal+300sal+100prec+200suma 1300 dmg 260 zag sudara se sa tvojim napadom i ostatak nastavlja na mene
stavio je seal na ruci i iz nje ispalio kolac od drveta na protivnika prema napadu od peska(smanjujem cd na jokai koutan.)

#card1222
900base +200suma+200pasivna fuina+100seal+100prec+600zab+300sal 2400 dmg 500 zag sudara se sa ostatkom onog dmg ili me udara nzm kako sad ide uglavnom ako me udara imam onaj pancir a sve ostalo ide na tvoju sumu masivan je tako da rusi.
#card446
Dodajem na napad

//Nisi ispunio uslov da aktiviraš firepower, tako da računam da ga nisi mogao aktivirati. Povrati 20 chakre od njega, takodje, tvoja šuma koja daje baf je odma uništena i ima još jedan život.//

Masivna mračna šuma se suprostavila sa njegovom, ostavljajući gusto šiblje s obe strane terena koje je krenulo da luči toksičan gas. Ostatak njegovog napada koji je nastavio ka meni nije imalo ikakvog uticaja - moje telo je poprimilo svilenu teksturu peska, izbegavajući sve.

#card1456 #card10

U trenu, moje ruke sklapaju znakove i ja iznova osećam protivnikovu chakru. Predpostavljam da te i dalje vidim pošto nisi ništa specifikovao. Jedan mračni talas peska je propratilo mračno korenje ojačano lancem jutsua koje je zaobilazilo naše šiblje, nastavljajući direktno na tebe.

#card599 #card411 #card1214

Talas peska ima 1300 damagea, 260 zag,a korenje ima 2500 dmg, 500 zag.

Reiya i dalje iznenađen sto jos uvek stoji pred jednog ovoliko jakog shinobia je samo cast i pohvala koliko je on trenirao Reiya.Svatio je da ako iz ove borbe izaďđe ziv otice ce do svoje mesto pocetka i uraditi ono sto je trebao od pocetka.
#card1221
Stvaram na onu moju sumu sto mi daje buff
#card1206
600base+200suma+200pasivna fuina+200 seal zajedno sa preciznosti
1200dmg  240zag
#card1214
1000base +200suma+200pasivna fuina+200trajni seal+300sal+200seal i preciznost
2100 zag 420zag
Sve ostalo primam imam samo da znas i onaj pancir od drveta pa onda ja msm da samo 100 primam od mog hp.
Velika razina moci je ispirala iz ovog coveka koja je samo jako tresla Reiyine noge i nije mogao da se uopste pomeri niti da se koncetrise na
 borbu .
Ali zato je barem poslao napade koj ce ga zastiti.
Onda kada ga je napad okrzuno po telu stavio je pecat na svoju ruku.
#card699
(Od pasivne ide na vodu npr.)
Ovaj covek nije sa zemlje mislio je Reiya nesto potpuno drugo njega muci nesto dublje vidi se u njegovim ocima da je potpuno obužen.

///udanuo si otrov, nisi se odbranio od njega///

Mračna chakra koja je kružila u mom organizmu skoro je iščezla, al imao sam je dovoljno za još jednu ludju ofanzivu. Brzim znakovima ruku, tlo je popucalo, oslobadjajući masivnu količinu chakre koja je očistila protivnika od svih sealova. Hladne, crne oči su gledale direktno u Reiyu.

#card248 #card1212

S ispruženom rukom ispalio sam kolac ka njegovoj glavi (Smanjujem cd jukai koutana). Nakon kolca, xamahom ruke poslao sam nešto jači nračni peščani talas ka njemu. Za kraj, sklapam ruke, na šta tlo kreće da se trese ponovo. Korenje izbija iz mene i kreće u nebesa, obrušavajući se na tebe sa neba (korenje te napada direktno iznad tebe)

#card1461 #card1214

Kolac ima 500 dmg, 100 zag od brzine. Talas peska ima 1100 dmg, 220 zag od razornosti. Korenje ima 1100 dmg, 220 zag od razornosti.

Kako su se napadi završili, Esauove oči i um (gasim sh)  se polako vraćaju u normalu, zainteresovane da vide šta su učinile.

//caljda si i ti oduhnuo otrov sume tako da se nisi odbranio od otrova pa i ti sada gubis 60 helta 5 poteza
Njegov drveni pancir je pao na pod i sve se razlio.Sal koj je nosio izgubio je snagu koju je imao i tako je skoro sve otislo dzabe.
#card1507
Resetam jokai koutan (pasivna na vodu npr)
#card1506
Dodajem ponovo na njega ovaj seal 
Svatio je sa nema predaje i da sada mora da se uozbilji i da da sve sto moze zamisliti na potpuno novi nivo.Mora preziveti jer je to smisao zivota za njega od kad je dao to obecanje.
#card1214
1000base+200pasivna fuina+400 steckovan seal+200suma+100 preciznosti
1900 dmg 380 zag
Drveno korenje isto kao i protivnikovo ide svuda po terenu jednostavno napadajuci na sve strane to jest sferno.
#card17
Zadrzavam dah

#card10

Otkrij jel ima nešto skriveno