Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Solitude

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Solitude

Solitude RbHeaRN

Mirna luka je jedno od retkih imena dato ovoj usamljenoj luci smeštenoj na Severnom arhipelagu Bushima. To je mirno i spokojno mesto, udaljeno od haosa i nasilja ninja sveta. Atmosfera oko pristaništa je mirna i spokojna, uz blago ljuljanje talasa o drvene daske koje stvaraju umirujući i meditativni zvuk.Šetajući uz kamenu obalu, zastao sam u mestu

'Opet se srećemo, Taisei'

S osmehom na faci, ugledao sam meni poznatu osobu, prilazeći. Osećaj je bio lep, videvši poznato lice posle dugo vremena. Za ovaj susret, kriva je bila samo sudbina.

Taisei je gledao u more , razmišljajući o nindžama kojima je oduzeo život pre par dana. Znao je da ne sme to da mu se dešava , kajao se , ali jednostavno nije znao kako da kontroliše to. Njegovo razmišljanje prekinuo je poznat glas, okrenuo se i rekao.

Oo, otkud ti ovde? Isaac tako?

Bio je to nindža sa kojim se susreo ranije u Akumetsu townu, zanimljiv momak.

'Glavom i bradom'

Rekao bih, sa širokim osmehom. Nije se svakog dana nalazio neko koga poznajem u najnasumičnijoj oblasti ikad. Prišao bih još koji korak bliže, ali i dalje sam održavao distancu zbog Taisei-a. Nije mi brat, al bih ga izgrlio.

'Putujem svetom i ta priča. Vidim nisi u Akumetsu-u'

Nisam, šta ću tamo. Kako da putujem svetom onda? Vidim i tebi je draža sloboda iliii možda ipak?

Rekao je Issacu analizirajući njegov stav i  da li ima pripadnost Akumetsu towna , pošto nije bio siguran kojim je dobrom on tu. Delovao mu je prijateljski raspoložen , ali Taisei je uvek bio oprezan.

'Da mi sloboda nije draža, ne bi se našli na ovako lepom mestu'

Pogledao bih mirno severno more. Nisam osećao neku napetost, budući da sam i sam bio opušten.

'Napustio sam Akumetsu čim je onaj batan spomenuo čitavu priču oko toga. Malo sam se razočarao u zainteresovanost ostalih, al to svakako ne bi trebalo mene da se tiče.'

Ma da i ja isto. Malo su preterivali sa kontrolom ljudi. Jel znaš nekoga da je prihvatio? Mislim da je onaj džinovski crnac prihvatio.


Dok je pričao skrenuo je pogled ka moru , razmišljajući o tadašnjim odlukama. Bilo mu je jako drago što nije jedini odbio tu ponudu.

'Oliva, Favela i iskreno ne sećam se više ko još od vesele družine'

Tad nisam ni upoznao brdo ljudi. Aj crnac i onaj sa mačorom bili su simpatični, Taisei je delovao okej, onaj nindža ratnik.. Više me sećanje nije služilo, supressovao sam nekako memoriju da se to uopšte desilo, samo sam nastavio svoj svakodnevni život.

"Da. Njih sam i ja čuo. Ne znam za ostale. A dobro šta je tu je."

Nasmejano reče Taisei , bio je srećan zato što je napokon imao društvo, posle toliko vremena u samoći prijalo mu je malo razgovora sa drugom osobom.

'Nebitno skroz iskreno. Neka ih.'

Provukao sam te reči kroz neki začuđen ton. Šta ti bilmezi trenutno rade? Verovatno uživaju u nekom šinobi kafiću dok mi - ljudi avanturističkog duha - idu levo i desno kroz svet, tražeći neku višu svrhu

'Šta si ti radio ovih nekoliko meseci?'

Uh , bukvalno imam rupe u sećanjima. Uglavnom sam trenirao, istraživao , bio malo vamo tamo. Ništa specijalno.

Reče dok je razmišljao o stvarima koje je radio poslednjih par meseci, izostavio je činjenicu da je ubio dvoje mladih nindži , nije želeo to da spomene Issacu još.


Ti ?

'Lenčario po vikendici. Odradio po koju misiju levo i desno. Ništa specijalno.'

Ponovio bih tu poslednju reč sa osmehom. Nije da mi se šta preterano dešavalo u životu sem što sam malo usavršavao svoje jutsu-e, i to je bilo to valjda.

'Vodimo sličan stil života.'

Iz  kog klana ti potičeš?


Bio je znatiželjan odmeravajući Isaaca od glave do pete , gledajući da li može sam da zaključi. Dosta je mogao da sazna o čoveku kada bi saznao njihovu prošlost. Delovao mu je Isaac  kao da je iz Uchihe ili Senjua.

'Uzumaki klan. Ćale mi je Uzumaki a majka Akimichi. Srećom pa sam povukao na bolju stranu'

Nasmejao bih se, nisam želeo ni da zamislim sebe sa stomačinom od 200 kila. Neka, malo hleba i trapista i ja sam zadovoljan.

'A ti?'

Ozbiljnoo. Nikada ne bih rekao.

Ljutito je to malo rekao kako nije uspeo da pogodi sam.


Lepo, lepo Uzumaki je poznat klan. Ja sam iz Yuki klana , koji manipulišu ledenim tehnikama.


Rekao je Isaacu pokazivajući mu male komadiće leda koji su mu se stvarali u ruci.

'Slatko, Taisei'

Rekao sam na kristalčiće koje je formirao na dlanu svoje ruke. Pokazivao bih i ja njemu lance, al iskreno nije mi se trenutno dalo da trošim chakru. Priseo sam na kamenje koje se nalazilo na obali, te sam uzeo jedan, bacajući ga ka okeanu.

"Više opasno , nego slatko. Al dobro"


Nasmejano reče, prateći Isaacove radnje , stvorio je male ledene kuglice koje je bacao u more , pošto ga je mrzelo non stop da traži male kamenčiće. Nije tačno znao, zašto su bacali kamenčiće u more ali mu je bilo zabavno.

'Ovo mi je bila jedna od omiljenih igara kad sam bio mali.'

Zgrabio bih još jedan, ovaj puta pljosnatiji kamen sa obale, a potom bih ga zafrknuo u more. Jedan, dva, tri.. četiri, pet.. opet devet. Devet mi je inače bio neki cursed broj,

"Kul, nama su uglavnom jezera i reke bile zaleđeni, pa nismo mogli da se igramo ovoga"


Uzeo je mali komadić leda i napravio da liči na Isaacov kamen , zatim ga je bacio. Jedan dva tri.


"Meni nešto ne ide ovo baš."

Nasmejao sam se na njegovu priču.

'Ja sa druge strane nisam nikad doživeo baš neku tešku zimu. Kod Shiburu šume uglavnom nas drveća štite od tih nepogoda.'

'Vidi sad.. Malo pod uglom ga ciljaj, i bacaj'


Uradio sam kako sam rekao, i kamen bi odkakao više puta

"Ma zima je super, ja sam sunce video te pre nekoliko godina kada sam krenuo iz svog kraja"


Gledajući Isacovu tehniku malo mu je postajalo jasnije kako da baca, stvorio je još jedan fokusirao se i bacio, ali opet neuspeh.

"Ne kontam"

'Verujem, ne odgovara ni meni baš često sunce i toplota. Bio sam skoro u srcu pustinje radi misije. Nepodnošljivo je, posebno u kaputu'

Video sam kako je zabacio, prokomentarisao bih

'Pokušaj da pljosnat deo pogodi vodu pod uglom. Kao kad bacaš šuriken'

"A šta će ti kaput usred pustinje?"

Glasno se nasmejao ne shvatajući Isaacov način razmišljanja , mislim ako ti je vruće samo skineš kaput.

"Pa što ne reče da kao šuriken, gle sada"

Taisei je jako dugo vežbao bacanje šurikena, napravio je kamen sličan šurikenu i bacio. Jedan , dva, tri , pet , devet , jedanaest

"To bre, eto ga"

'Pa.. Ima i tu istine, al ne idem nigde bez njega. A noću, pustinjske oluje odu u minus, i onda bolje da dodjem sa njim nego bez njega. Svakako, služi i kao zaštita od sunca. Sve u svemu, navika je čudo, zar ne?'

"Dobro ajde da kažem da to ima smisla"

Videvši da je Isaac samo iskulirao njegovo najbolje bacanje kamenčića upitao ga je.

"Jel si video kako se baca, šta misliš?"

Reče stvarajući još jedan ledeni kamenčić spreman da baci ponovo i da ovog puta još  bolje to uradi.

'A ima'

Nasmešio bih se. Pratio sam njegova bacanja, iskreno za nekog ko se igra s kamenčićima po prvi put, impresivno

Al za mene, mala maca. Na njegovo pitanje, bacio sam kamenčić koji ne uspeo da odskoči dvanaest puta

'Možeš ti to bolje ledeni'

"Eto šta priča"


Iskomentarisao je kada ga je nazvao ledenim, sada želeći da baci da barem 30 puta odskoči. Prikupio je čakru i zafrljačio ledeni kamen što je dalje mogao, znao je da je to malo varanje ali nije previše mario , pobeda je pobeda.

"Eto, trinaest puta"

'A neka, vidiš da ti ide. Svaka čast'

Rekao sam dok sam spremao najopasniji bačaj do sada. S malo čakre u ruci, zabacio bih ga takvom brzinom, da bi oborio Taisei-ev rekord opet za 1. Jedan, dva, tri, četrnaest.

'Eto. bacaj.'

"Ejj , pa to nije fer"

Reče malo ljutito i ako je on uradio to isto pre par sekundi, sada je malo više čakre nadodao u svoj ledeni kamenčić i kamen je odleteo dosta daleko sa čak petnaest odskoka.

"Aj pokušaj to da nadmašiš, al bez varanja"

Krenuo sam da bacam novi kamenčić, i u sred bacanja čovek me je optužio za varanje. Ovaj bačaj je uspeo jedva osam puta da odskoči.

'Ej ti. Ja da varam? Umem i ja da osetim chakru.. Nemoj tako'


Prokomentarisao sam i njegovo korišćenje chakre u ovome, al nije mi smetalo.

"Dobro, dobro aj neću"

Reče spremajući novi kamenčić, koji ovog puta nije obložio čakrom kako bi bilo fer. Kamenčić je odskočio dva puta. Taisei vidno iznerviran, krenuo je da skakuće okolo kao debil koji nema mozga.

"E jebem ti kamenčiće, glupa igra"

Krenuo sam samo da se smejem na njegov neuspeo pokušaj. Bio je podosta zanimljiv, svidela mi se njegova tehnika do malopre, nije morao da 'baci sve u vodu' da bi me impresionirao.

'Jel imaš ti predlog za neku bolju igru? Hm?'

"Što je najgore imam. Samo što nam trebaju crni kamenčići. Poštoo.."

Stvorio je male bele kamenčiće od leda koji su bili blistave bele boje, a zatim je krenuo da traži crne kamenčiće oko sebe.

"Ajde pomogni malo, šta gledaš, neće se sami pojaviti"

'Aj i to da vidim'

Videvši njegove bele kamenčiće, imao sam blagu ideju šta je Taisei zapravo hteo da uradi. Prebirao sam po plaži, dok nisam našao nekih 20ak crnih kamenja, možda malo više nego što treba, al za svaki slučaj rezervu da imam.

"Bravo to je to.Gledaj sada!"

Narednih 5 minuta, Taisei je objašnjavao pravila mica Isaacu koji nije bio upoznat sa istom. Napravio je od leda malu tablu i Taisei je razmišljao o taktici, a zatim izgovorio.

"Ajde ti si na potezu"

A znao sam da je to hteo. Mice jebene. Ćale me je kao mali terao da ih igram, al nikad nisam baš pohvatao sve taktike. Slušao sam pažljivo Taisei-a, a potom odradio svoj potez. Videlo se da je amaterski, al šta je tu je.

"Hahah e sada ti jedem sve. Gle ovo"

Taisei kao malo dete je krenuo da mu uzima do poslednjeg kamenčića sve i zatim je krenuo sa istim da se vraća po tabli. Nije ni on baš znao sva pravila i to , ali je izmišljao usput, bože moj, snalazi se.

'A nije ti ovo tablić da mi sve kupiš, valjda i ja znam neka pravila.'

Moglo se videti da tu malo mulja i izmišlja, al sve u svemu nije bila igra u pare pa da se sad nešto dure i ljute. Uzeo sam kamenčić mali iz sprdnje i bacio ga u tvom pravcu.

Taisei se nasmejao, zato što je Isaac provalio da on vara, nije hteo baš da reaguje na to, malo se pomerio u stranu kako bi izbegao kamenčić i dalje razmišljajući kako da pobedi , nije baš ni on bio nešto vešt u micama.

"Hm, izgleda da moraš bolje ciljati. Aj igraj!"

'Evo igram, igram..'

Kako sam to rekao, osmeh mi je došao na facu. Ako Taisei vara, što ne bih i ja? Uzeo sam ko debil, krenuo da mu kupim figurice sa mojom crnom. Sve kako sam ih skupio, malo mi bile hladnjikave u ruci.

'Ti se svidja potez?'

"Ej bre , pa ne možeeeeš to. Ili ček možeš.. Ne znam ni ja sva pravila tačno iskreno"


Začuđeno je gledao u tablu , pokušavajući da se priseti pravila koje mu je tata objašnjavao jako jako davno. Tako je zurio u nebo, pokušavajući da se priseti ali mu nije baš išlo.

"Dobro okej, pobedio si. Šta ćemo sada?"

'Šta god poželiš iskreno, nebo je granica. Mogli bi i na piće neko iskreno, nije da će nas smoriti ovaj pogled al, valjalo bi'

Iskreno, prijalo bi mi neko piće al ne bi još napušao mir ovog mesta.

'Tag, Kamen, Kunai?'

"Uf i ja sam žedan, a nisam ništa poneo. Izblejaćemo još malo ovde, što da ne"


Reče gledajući naokolo da vidi da možda slučajno nema ništa da se popije, ali nažalost ništa nije video.


"Šta je ta igra. Pojasni mi! "

'Kako da te nisu učili. Kamen tupi kunai, kunai seče tag, tag pokriva kamen. Prosta igra. Ispružiš dlan za tag, za kamen skupiš šaku, a kunai ne znam, stavi dva prsta i nadaj se najboljem'

Demonstrirao sam mu pokrete rukama čisto da bi shvatio. Glupa igra, al za zanimaciju odlična.

"Okej skontao sam.Aj"


Taisei se pripremao i razmišljao šta je najbolje da baci u tom trenutku, kada je malo bolje razmislio shvatio je da je igra skroz random i da mu treba dosta sreće tako da nije bilo ni bitno

"Kunai" - izdrao se "A ček ne trebam da kažem, kako beše"

Hteo sam da bacim tag, al kako se čovek prodrao kunai, promenio sam izbor u kamen, skupivši šaku.

'Samo ti tako igraj ako planiraš da pobedim narednih nekoliko. De opet. Na tri.'

Spremao se da baci najludji kunai svog života.

'Jedan, dva.. tri!'

"Jao da, znači ćutim i bacim. Okej jedan nula za tebe, ajmo opet"Taisei se duboko fokusirao šta da baci , ako je malo pre ovaj bacio kamen sada će opet kamen ili ne sada će kunai ili će... Jaoo preteška igra , posle previše razmišljanja kada je čuo tri , bacio je kamen.

'Evo, pobedio si'

Fer, ako ništa nije posedovao neki ludi jutsu da mi sad prodire u um.. Il da li poseduje? Ma sigurno ne. Skupio bih šaku nazad.

'Igramo do tri pobeđene. Da vidim šta imaš. Jedan, dva..'

Dao je Taisei-u pravo da kaže odlučujuće tri.

"Tako je bree" - glasno reče Taisei koji nije verovao ni sam da je pobedio. Kao da je uradio ko zna bog šta, a ne da je slučajno uboo ono što pobeđuje, ali dobro.

"Triii" - reče Taisei kako se spremao da baci tag

Mogao sam ga pročitati kao knjigu. Znao sam da će da baci kunai. Sa osmehom, skupio sam šaku, bacajući kamen. Nisam ni pogledao u tvoju ruku, znao sam da sam već pobedio

'Lagana priča, iskreno.'

Otvorio je oči, videvši da ga je Taisei ipak nadmudrio. Nemoguće.