Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Viridescent Hills

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Viridescent Hills

Viridescent Hills GG2JCvp

Brda Viridecenta su zadivljujući niz brežuljaka smeštenih ka severnom delu shinobi sveta. Brda su prekrivena bujnom zelenom vegetacijom, ukrašena visokim drvećem i divljim cvećem, a svež miris prirode ispunjava vazduh. Uprkos hladnom vetru koji prolazi kroz područje, sunce svetli svetlo, bacajući topao sjaj preko brda, stvarajući slikovitu scenu koja je i umirujuća i inspirativna..

ispricacu vam pricu o tome kako sam imao normalan zivot i brizne ljude pored sebe ali jenog dana je otac dosao iz kafane pijan i ubio moju majku i nestao zauvek tog dana sam se zakleo na osvetu i na put bez povratka nazat ostavio sam sve koje volim iza sebe da me nista ne sputava emocije sam otupeo moja avantura ili ti put osvete krece 

Fukushuki nakon dugog puta konacno moze da vidi zelenilo a ne samo snijeg i led, idalje je puhao hladni povjetarac ali je jako dobar osjecaj opet vidjeti zelenilo. Odlucio je da mal sjedne ispod drveta koje je izgledalo staro oko 15 godina tako da i nije bilo jako visoko, ali atmosfera ovog mjesta je bila jako zapadjujuca.

Fukushuki dok se vracao kuci s misije opet je prolazio kroz ista mjesta kuda je i dosao, dok je isao odlucio je da uzem koju vocku s drveta da nesto prizalogaji. Nakon sto je pojeo nastavio je dalje opet istim putem kuda je i dosao.

Keigo i Yazi su stigli na destinaciju gde su trebali da se kriju specijalsti za oruzija koje su oni trebali da nadju. Ova brda su odlicno mesto za borbu, donekle pregledna polja, i bez mnogo vegetacije. Dok su tuda setali, Keigo je primetio kako se neko krije iza jednog brda. Bez razmisljanja je vec nasao najbrzi put do protivnika i odlucio da napadne odmah.

Ja ulecem, ako vidis da je potrebno baci koji shuriken.

Cim je ovo rekao, Keigo je brzom brzinom presao neravan teren i zamahnuo pesnicom na protivnika ispred sebe.

#card336
#card355
30 en i 3 slota ulazem, 650dmg

The member 'Keigo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Viridescent Hills #world193

Yazi je isao sa Keigom na misiju. Dosli su do prelepe doline prekrivene zelenim brdima. Bilo je ovo lepo mesto, steta unistiti ga sa krljvu i ostalim ruinirianjem koje borba donosi. Niotkuda, Keigo je rekao da se zalece i da ako je potrebno da ga podrzi sa shurikenima iz daljine. Nije ni stigao da klimne glavom, a Keigo je vec odleteo i napao protivnika. (branimo se sledeci potez ja sam trebao da aktiviram npca sada).

Keigo je uspesno sredio prvog nitkova koji je uspeo da napravi oluju koja je pucala gromove po terenu. Kako je Keigo izbegao grom, tako je iskocio i drugi bandit koji je stao ispred Keiga u borbeni stav, drzeci nekakvu cudnu katanu u ruci. Ovo je sigurno bio jedan od tih artefakta koje su uspeli da ukradu od nekoga pomislio je dok je osmatrao cudnu gravuru koja se obavijala duz katane. Iako je imao element iznenadjenja protivnik se dicio svojom moci i samopouzdanjem, sto ce uskoro da ga kosta zivota.

#card155
#card354
#card173
100 dmg na taijutsu izbegavam napad
#card357
#card363
Dmg ovoga je 950 slot manje zbog combo efekta napadam sledeceg.

Yazi je posmatrao kako Keigo udara pesnicom bandita kojeg je bio ispred njega. Jadnicak je jedva uspeo da uradi nesto pre nego sto je zavrsio svoju karijeru. Sa neba su krenule munje koje je Yazi neutralisao svojim shurikenima. Keigo je brzo izbegao grom koji je padao na njega, i ispred njega se potom stvorio jos jedan bandit. Bez oklevanja napao ga je laktom, a posto je Yaziu bilo dosadno bacio je dva Shurikena cisto tako.

#card1465
#card1482
#card1473
#card331
imaju po 150 dmg, bacam 4 na napad iznad sebe branim se, i saljem 2 na protivnika.

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Viridescent Hills #world196

Keigo je zamahnuo na protivnika ali je on to vesto izbegao i stao izmedju Yazia i Keiga te zamahnuo svojom katanom. Kao sto je i mislio ova Katana je bila posebna, posto je napravio talas chakre iz nje koji se sirio ka oboici. Skokom u vis uspeo je da izbegne zamah, te se svom silinom svog tela spustio na protivnika u nadi da ga poklopi sa snaznim udarcem nogom.

#card367
izbegavam napad
#card362
Dmg ovoga je 750

Shurikeni koje je poslao Yazi su promasili metu, ili preciznije reci protivnik je izbegao. Osim shurikena izbegao je i Keigov napad, a zatim zamahnuo katanom iz koje je izleteo talas chakre. Keigo je opet uspeo da izbegne napad i brzo napao protivnika bez tracenja vremena. Prizivajuci veliki Shuriken, bacio ga je na napad svog protivnika koji je nastavio da ide polako ka njemu.

#card1475
nastavlja 150 dmg, dobijam prec od pasivne.

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Viridescent Hills #world191

Iako je uspeo da izbegne lakat, nije uspeo da blokira naredni napad. Macevalac uspeva da izbaci plamen vatre, koji krece da se siri ali bezuspesno nakon sto je Keigo zamahnuo nogom i ugasio plamen. U daljini je mogao da vidi kako se zalece jedan ogroman shinobi narozuan do zuba. Posto je izgledao kao da jurisa glavom bez obzira, kada se vec malko priblizio Keigo je napravio snazan bljesak u nadi da ga zaslepi.

#card358
10 chakre
#card370
Neutralisem napad za oboicu cd manji za 1
#card163

Yazi je izgleda ovoga puta bio mnogo manje potreban nego za proslu misiju sto je bio. Keigo je sa lakocom sredio dvoicu bandita, i blokirao napad koji je poslednji poslao sam u potpunosti. Preko brda je trcao ogroman bandit, na kojeg je Keigo sa strpljenjem cekao na mucku. Cim mu se malo priblizio Keigo je ispustio bljesak svetla koji je umalo zaslepeo i Yazija. Dok se sve ovo desavalo Yazi je uspeo da nadje momenat da malo odmori.

#card8

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Viridescent Hills #world197

Kao sto je i mislio, protivnik nije pao na ovaj skolski trik. Odmah je stvorio eksploziju, ali Keigo je brzo neutralisao. Nije hteo da se zamara previse, tako da je pokusao opet da zaustavi protivnika u njegovim koracima, pokusavajuci da ga probode munjevitim kopljem. Ako ovo sada pogodi, borba ce biti gotova odmah nakon toga. Idalje mu je islo sve po planu, tako da nije bilo potrebe da se Yazi umesa jos uvek.

#card177
100 na taijutsu
#card168
600 dmga neutralisem napad za oboicu
#card160

Iako je Yazi pomislio da je ovaj shinobi veliki i glup, izgleda da je bio u pravu samo za ovo prvo. Bljesak nije upalio, sto je samo produzilo ovu borbu, Yazi se smorio sad vec samo gledajuci akciju. Iako je hteo i on sam da uradi nesto, stvarno je delovalo da Keigo ima sve pod kontrolom, tako da je Yazi samo nastavio da sedi i cupka travu pored sebe dok je posmatrao borbu.

#card8

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Viridescent Hills #world198

Posto vec i druga fora koju je Keigo pokusao da provuce nije uspela, sada je doslo vreme da se malo uozbilji. Izgleda da je ovaj Shinobi dosta talentovaniji od ostalih, posto se mnogo bolje drzi od njih. Kada je neutralisao protivnikov napad, Keigo je opalio rafal pesnica Asakujaku, koji je bio njegov najjaci napad. Ako ovaj napad poveze sada, cak i da protivnik ostane na nogama u momentu udara, bol ce da ga stigne.

#card165
500dmg neutralisem laser
#card359
#card371
Dmg ovoga je 1650

Izgleda da je Keigo naisao na nekog sa kime ce moci da ima malo duzu borbu. Obe tehnike koje je Keigo pokusao da uradi nisu urodile plodom. Yazi je taman hteo da se ubaci u borbu, kad odjednom Keigo krece da mase rukama kao besan, nikada nije video da izvodi takav potez do sada. Posto je izgleda Keigo sada bio ozbiljan, tek sad nije mogao da se ubaci u borbu da ne bi pokvario dozivljaj svom kolegi, tako da je samo nastavio da gleda sa distance.

#card8

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Viridescent Hills #world196

Iako je Keigo dao sve od sebe da ovaj dzin padne, on je sa lakocom izbegao njegov Asakujaku. Zatim je izvadio nekakav ogroman noz i zamahnuo na oboicu. Iako je Keigo bio nesiguran oko efekta ostrice, morao je da pokusa ponovo. Napregnuo je misice i pustio da ga zakaci zamah kako bi ponovio isti napad ponovo. Ovaj put ne sme da promasi, bilo bi sad vec porazavajuce.

#card159
Primam 200
#card360
#card364
#card371
Dmg ovoga je 1150

Za veliko cudo, ovaj ogromni montrum ne prestaje da izbegava sve sto ide ka njemu. Iako se Keigo trudio, sad mu vec nije islo za rukom. Yazi je bez problema resio zamah, ali primetio je da je Keigo bio pogodjen. Sada je pomislio da je pravi trenutak da se prikljuci borbi, kad odjednom gleda kako Keigo opet radi Asakujaku. Nije ocekivao da moze da uradi to dva puta za redom, tako da je morao da propusti i ovaj trenutak.

#card331
Vadim 6 shurikena iz torbice, 110 dmg prolazi jedan na njega

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Viridescent Hills #world192

Kao sto je i predvideo, protivnik nije mogao dva puta za redom da izbegne Asakujaku. Sada kada je pogodio jednom, znao je da ce borba biti ubrzo gotova, cak i da ga ne pipnu, jer je bilo samo pitanje vremena kada ce da ga sustignu povrede od ovog napada.

Gotov je on, ne moze da nastavi borbu dugo posle ovoga - Uzviknuo je Keigo ka Yaziu.

Iako nije morao vise nista da radi, kako bi zavrsio borbu sto pre, zamahnuo je pesnicom ka njemu po poslednji put nakon sto se odbranio od cunamija.

#card179
#card162
#card355
2 slota 20 en 650 dmg

Yazi je video da ih je Keigo odbranio od nadolazeceg napada pa je odlucio da on sada samo miruje i da vidi sta ce se desiti nakon toga. Gledao je kako napad koji je Keigo poslao ide ka protivniku u nadi da ce ga on dokrajciti.

#card8

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Viridescent Hills #world194

Pesnica je povezala direktno sa facom protivnika, aperkat za kraj je bio vrlo teatralan zavrsetak borbe. Naravno dzin je uspeo da izvede tehniku vetra pre nego sto je izdahnuo, ali sa lakocom je tornado bio pojeden od strane Kirina.

#card181

E ovo ja zovem misijom. Sta kazes, mnogo bolje odradjen posao od proslog puta jel da? Mislim da smo mozda spremni za rank vise misiju a? -Bombardovao je Keigo sa pitanjima dok je adrenalin jos uvek lupao jako.

Yazi je video da je protivnik pao mrtav ali da je ostao samo jos jedan napad od kog su morali da se odbrane. Od tog napada ih je odbranio Keigo sa Kirinom. Odlucio je da odgovori Keigu na pitanje koje je postavio.

Da definitivno je bilo lakse nego prosli put. Mislim da jos nismo spremni da radimo misiju veceg ranka makar dok mi ne budemo veci rank. Rece Yazi najiskrenije sto je mogao. Zatim je pokupio sve svoje shurikene koje je bacio unaokolo i krenuo nazad kuci.

Secanja Akimarua kako je setao nis dolinu da bi dosao do sela koje je video iz daleka.Kada ga je primetio na pogled mu je bilo jako divno malo selo.Naravno ke hteo ds ga obiđe jer je bio veoma gladan a nije imao vise zaliha.Tako da se malo ubrzao ds nf bi umro od glafi.
Proputovao je mnogo kako bi dosao na ovo mesto, cuo je da se ovde nalaze 2 jake nindze koje su prodale zabranjena dokumenta neprijateljskim nacijama, da bude iskren njega to nije ni najmanje zanimalo, samo je hteo boriti se sa njima jer je oduvek voleo boriti se sa jakim protivnicima jer od njih uvek moze nesto i nauciti. Mind games su bile njegov hobi i voleo je gledati kako se njegovi neprijatelji snalaze protiv njegovih genjutsua


Iskoristio je senzor kako bi uspeo locirati neprijatlje 
#card10
a zatim presreo dva najjaca signala chakre, verovao je da su to njih dvojica


-Pozdrav momci, ovde je kraj vaseg puta-

#card1313 #card1316


1000dmg genjutsua ide na obojicu

The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Viridescent Hills #world210 Viridescent Hills #world202

-Heh, nije lose-


Ulazim u imunitet vode, izbegavajuci sav dmg osim onih 200zag
#card49
zatim opet bacam genjutsu na obojicu
 #card1324  #card1323
Na obijicu ide genjutsu 1200dmg 2 poteza

The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Viridescent Hills #world214 Viridescent Hills #world210

Na njih dvojicu ide genjutsu jos i ovaj potez, te nema potrebe da bacam naredni


pravim vodenu sferu oko sebe koja ce mi dati 500 chakre za 4 poteza
#card48
pored sebe pravim zemljanog klona za 2 slota
#card95

The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Viridescent Hills #world212 Viridescent Hills #world204

Prvi Tennin prima genjutsu i preuzimam kontrolu nad njim, naredni napad koji bude bacio ici ce na drugog Tennina i nece se moci odbraniti od mog jutsua (msm preuzimam kontrolu nad njim valjda ovo mogu uraditi)


Pre nego sto siljci dodju do nas, ja i zemljani klon kombinujemo nase napade
obojica radimo zemljanog zmaja
#card102


1000dmg ide na drugog Tennina, a potom
radim genjutsu
#card1314
na obojicu ide 1050dmg genjutsua 
(kada je genjutsu jaci od 800dmg on moze ici na bilo koga na terenu u ovom slucaju na obojicu)


Kako bih se odbranio od siljaka, uzlecem od zemlje i izbegavam ih letenjem a klon bivase unisten od njih
#card114


Water regeneration 1/3

The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Viridescent Hills #world214 Viridescent Hills #world213

Bem ti chunine, drugi Tennin je izbegao moj napad, ali ce ga zemljani zmaj pratiti i ovaj potez, doduse takodje nije mogao pojaviti se iza mene jer ja letim vec ce vetrovite zmajeve slati na mene sa zemlje


Iz zemlje prizivam vodu koja ce praviti vodeni stit ispred mene, blokirajuci prvog zmaja, drugi zmaj ce proci sa 100dmg ali cu ga izbeci letenjem
#card38


zatim prizivam ogromnu kolicinu vode koja ce napasti obojicu, ovaj napad zahteva 50 chakre manje jer ga radim posle efekta
#card43
na obojicu 700dmg


zatim na obojicu bacam genjutsu
#card220
850dmg
Water regeneration 2/3

The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Viridescent Hills #world204 Viridescent Hills #world210

Drugi Tennin je opet izbegao zmaja koji ce ga pratiti i naredni potez, iznad mene sa neba padaju senboni od 1000dmg. Kreiram zemljani zid koji ce se popeti sve do mene, oslabiti senbone na 400dmg i ostatak izbegavam letenjem
#card92
Zatim na obojicu opet bacam genjutsu
 #card1316
genjutsu ima 950dmg
Unapred radim genjutsu koji ce me u narednom potezu sacuvati od fizickih napada
#card229


Water regeneration 3/3

The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Viridescent Hills #world212 Viridescent Hills #world212

Vodena sfera oko mene se aktivira, dajuci mi 500 chakre nakon nekoliko poteza, obojica su primili stetu mojih napada, prvi pada na pod onesvescen nakon sto je lansirao svoj napad (imao je 800hp-950) a drugi Tennin primio je i moj genjutsu i zemljanog zmaja koji ga je ispratio jer ga je izbegavao prosla 2 poteza, on jedva ostaje na nogama sa svojih 50hp. Slecem na zemlju jer mi se letenje zavrsava, kako slecem na zemlju sa svih strana napadaju me zemljani siljci, kako ovi od ovog poteza tako i oni od proslog puta, svi me probadaju sa svih strana i moje telo isparava u vazduhu kreirajuci latice koje ce vetar lagano odneti. Sve je bio genjutsu (imunitet iz proslog poteza)
i izbegao sam svu stetu


Na Tennina prvo bacam genjutsu, ne moram se mnogo truditi jer mu je ostalo 50hp
 #card1314
Genjutsu ima 900dmg kako zbog buffova i inteligencije tako i zbog pasivne genjutsu klase


Nakon genjutsua prizivam vodenog zmaja i saljem ga na protivnika
#card36
500dmg i prati protivnika dok ga ne udari

The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Viridescent Hills #world210

Izbegao si ti moj napad mali Tenninu ali moj napad te prati i ovaj potez, ulazim u zemlju malo ispod povrsine iste, senboni koji padaju sa neba samo udaraju na praznu povrsinu zemlje, jer se ja trenutno nalazim ispod
#card116


A na protivnika opet ide vodeni zmaj od 500dmg

The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Viridescent Hills #world209

Ohoho ovo se nisam nadao, izlazim iz imuniteta, ulazem veliku kolicinu chakre kako bih napravio 800defa kupolu oko mene
#card108
Ojacavam svoj def tako da se penje na 1200 defa oko mene, neutralisuci eksploziju
#card97 #card100
a zatim bacam genjutsu 
#card212
500dmg

The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Viridescent Hills #world208

Ohoho ovo se nisam nadao, izlazim iz imuniteta, ulazem veliku kolicinu chakre kako bih napravio 800defa kupolu oko mene
#card108

Ojacavam svoj def tako da se penje na 1200 defa oko mene, neutralisuci eksploziju
#card97 #card100

a zatim bacam genjutsu
#card212
500dmg