Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Viridescent Hills - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Viridescent Hills

First topic message reminder :

Viridescent Hills - Page 2 GG2JCvp

Brda Viridecenta su zadivljujući niz brežuljaka smeštenih ka severnom delu shinobi sveta. Brda su prekrivena bujnom zelenom vegetacijom, ukrašena visokim drvećem i divljim cvećem, a svež miris prirode ispunjava vazduh. Uprkos hladnom vetru koji prolazi kroz područje, sunce svetli svetlo, bacajući topao sjaj preko brda, stvarajući slikovitu scenu koja je i umirujuća i inspirativna..

The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Tennin' :
Viridescent Hills - Page 2 #world204

Odlucnost ovog Tennina bila je velika, bio je spreman izgurati sebe do kranjih granica kako bi me zaustavio, ali nije imao nikakve sanse za pobedu te sam hteo sto brze da ga onesvestim

-Nemas ti 3 poteza u sebi, nestani-

#card211
Ide 100dmg genjutsua

' NPC Tennin' :
Viridescent Hills - Page 2 #world214

Pojavljuju se jos 2 chunina koja ce pomoci  u treniranju mojih zivaca, s obzirom da sam brojcano nadjacan, dobijam jos 200 inteligencije
#card1317

A potom na svakog od njih ide Genjutsu od 1050dmg
#card1314

#1 'NPC Chunin' :
Viridescent Hills - Page 2 #world183 Viridescent Hills - Page 2 #world182

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Viridescent Hills - Page 2 #world206

Chunini padaju ko nista, na mene idu napadi koji ne mogu ni okrznuti moju kupolu od 1200defa koja se nalazi oko mene, bacam naredni genjutsu kako bih konacno zavrsio ovog Tennina od 50hp

#card220

' NPC Tennin' :
Viridescent Hills - Page 2 #world204

Naredni genjutsu se lansira na Tennina, za preostale slotove cu odmoriti i vratiti chakru i energiju za svaki slucaj ako bude pozvao jos pojacanja
#card8 #card214

' NPC Tennin' :
Viridescent Hills - Page 2 #world203

Pokusao je izbeci i ovaj genjutsu, ali ipak je bio malo veci zalogaj za njega jer je genjutsu imao 900dmg, smanjio ga je za 500 i na njega je produzilo 400dmg dok je on imao 250hp, genjutsu ga udara i onesvescuje.

Genji nije bio mnogo iznenadjen njihovim sposobnostima, ali morao je priznati da su ga malo vise zadrzali nego sto se nadao, zavrsavajuci svoju misiju krenuo je natrag, stavljajuci  svoje naocare i uzimajuci jednu cigaretu iz svog dzepa kako bi se malo opustio od duge borbe
Viridescent Hills - Page 2 88348fd4e643c40b57e4f5ca31871a70

Nakon par avantura koje je obavio sam vratio se kući da provjeri stanje u kojem je ostavio gosta kojem je prodao narukvicu i djeda kojeg je ostavio samog na ranču Cartier.  Ostavio je sve male i stine kristale koje je pronašao na svojoj kratkoj ali slatkoj ekspediciji djedu na čuvanje, a i da provjeri da li može šta da napravi od njih jer ipak je iskustvo bilo na njegovoj strani kada je u pitanju zanat.

Na kratkom putu koji je prošao vidio je dosta divnih ali i teških pejzaža, ali ništa nije bilo bolje od kuće i okolnih brda koja su se nalazila neposredno u blizini njegovog ranča. Dan ispunjen aktivnostima kao i svaki drugi odlučio je da završi laganom šetnjom uz Viridicentna Brda koja su bila srce i duša ovih planina okolo. Zrak mekan i topao se obavio oko njega dok je bio u polu-ležećem položaju ali na tren je to prekinulo par laganih koraka koje je čuo.

Ugledao je siluetu koja mu se približava, kada je bolje pogledao učinio mu se poznat ali nije se baš mogao tačno sjetiti od kuda. Bio je siguran da nije mještanin zbog gardarobe koju je imao na sebi, i koja mu se iskreno malo i dopala, te je bez puno razmisljanja upitajući - "Da nisi možda zalutao prijatelju, ne izgledaš baš kao mještanin? hahahaha"

Nakon mrkotrpnog puta, punog kopanja grobova i mećave, došao sam u nešto mirnije visine pune zelenih livada i visokih litica - no - nisam ovde došao zbog lepih pejzaža već zbog starog prijatelja. Gledajući šta se desilo Saburu, možda je od značaja bilo da što pre dodjem.

Konačna destinacija moga putovanja bio je Cartier Ranch. Često sam s dedom dolazio na to mesto kad sam bio mali - deda da šmrče šoton kristale, ja da se igram s njima. U igri mi se uvek pridružio moj stari prijatelj Tomohiro.

Bio sam blizu - ukazajući po prijatnoj silueti i ljubičastoj kosi. Ja sam malo bio preko pokriven zimskom odećom pa nisam baš najbolje bio prepoznatljiv. Prišao sam silueti, te na njegovo pitanje odgovorio

'Nisam očekivao da ćeš zaboraviti tako lako svog starog prijatelja, Tomi'

Rekao bih mu sa osmehom.

U momentu kada je dotična silueta odgovorila na njegovo pitanje jedan vrlo oštar osmeh se ukazao na licu 'Tomija '. Kao lavina memorija na momenat da ga je preplavila. Godine su prošle ali glas svog prijatelja iz djetinjstva nije zaboravio. Ipak su mnogo vremena proveli zajedno kao djeca jer su njihove porodice poznavale jedna drugu iz više različitih razloga.

"Da li me moje oči varaju ili ja to vidim tebe Esau Armani?", upitao je jer su većina memorija bile ispunjene i sa njegovim djedom koji je iz nekog nepoznatog razloga obožavao šoton kristale ,"ono kristalno dugme koje smo napravili i dalje imam, mada ga više ne nosim na odjelima"

Dodao je kroz srdačan osmjeh, jer ako je koga želio da ponovo vidi to je definitivno bio njegov nestašni prijatelj iz djetinjstva Armani Esau koji sada više nije imao onaj piskutavi glas

'A ko se drugi ovako lepo oblači za planinarenje?'

Od glave do pete bio sam u nekoj šinobi bundi, udobna stvar, moja kreacija. Prišao bih mu laganim korakom, grleći ga onako toplo.

'Drago mi je da si u jednom komadu.'

Potapšao bih ga po ledjima, a potom bih se odmaknuo na tren, govoreći

'Vidjao sam tvoje lepo lice po raznim poternicama, reko da vidim dal si živ. Eventualno da posetim opet ranč.'

Nažalost, šinobi svet je bio nemilosrdan što se tiče poternica. Iako sam voleo da vidjam svoje lice na svakom ćošku, to nije bila pažnja koju sam želeo da privučem. Tu sam da nasmejem, inspirišem - a ne da zastrašujem i pretim. Nisam mogao da odem na čaj normalno a da me neka bakica ne pokuša otrovati.

Tomo je morao baš dobro da pogleda Esaua od glave do pete, ovo je bila neka njegova zimska kombinacija očigledno je iglica radila jer je njegova bunda bila puna dugmića.

"Ma taj stil bunde sa dugmićima imaš samo ti stari prijatelju."

Uzvratio je zagrljaj jednom toplom i milom energijom, ipak su godine prijateljstva stajale iza njih. Nakon onoga što je čuo kada je dobio lagano tapšanje po ramenima nije mu bilo svejedno. Ipak nije vidio još nikakav razlog zašto bi neko za njega napisao potjernicu ali ako je kome mogao vjerovati to je definitivno bio Esau.

"Zar stvarno neko mene želi mrtvog, a i tebe?!?.... Stvarno ne mogu da vjerujem, tvoja odjela su savršenstvo, kao i moj nakit koji sam počeo raditi."

I dalje je imao čudan pogled i izraz lica, čak mu se i tonalitet malo poremetio od onog visokog i pozitivno ludog u onaj neki srednje smireni. Kroz glavu mu je prošlo par stvari, od samog ranča, dijamanta, nakita koji je počeo da prodaje, prijatelja koji se ukazao pred njim nakon nekolikom godina.

"Nekad pomislim da možda svijet ne zaslužuje kreativne umove poput tvog i mog!"

Istina je bila da je svet bio nemilosrdan i iskvaren - neko poput Tomija da se nadje na listi? Jedini njegov zločin je bio što mi je zdrobio šoton kristale u sendvić jednom.

'Nikada nisu ni zaslužili - zato nas i žele mrtve. Bitno je da smo živi i zdravi, u jednome komadu.'

Stavio bih mu opet ruku nežno na rame.

'Hoćemo li do ranča, prijatelju?'

Želeo sam malo da se odmorim od puta, eventualno da pozdravim njegovog dedu i uzmem koju kesicu rozega.

Veoma tople riječi koje je dobio značile su mnogo, pogotovo kad su od njegovog prijatelja kojem je jedina mana bila što je nekad namjerno tuđe dugme znao zašiti na pogrešnu stranu. Nije nikada puno filozofirao ali možda ga je ovaj svjet i njegova putovanja natjerala da bude malo više staloženiji. Ali ako iko može da razumije Tomijevu hiperaktivnost i energiju to ja onda bio on.

Apsolutno se slažem sa tobom, drago mi je da si i ti čitav ali poznavajući tebe..znaš se svakako dobro brinuti o sebi. Naravno ako želiš odmoriti malo i ostati koji sat ili dan znaš da su tebi vrata uvijek otvorena!

Dok su ih noge nosile lagano prema ranču, pokušavao je kroz konverzaciju pogoditi koja narukvica bi više odgovarala Esau.