Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

First Temple: Ruins Cave 2

First topic message reminder :

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2 Fantasy-art-cave-building-dark-theme-wallpaper-preview

Pošto je vidio masu napada koji se kreću ka njemu morao je brzo da odreguje.Znao je da će se Vule izvući jer je iskusan i sposoban to uraditi dok na Sangwoo-a napadi nisu išli.Nije bio u stanju da se odbrani od oba napada pa je povikao Sangwoo-u da mu pomogne da se odbrani.

Napravi zid ispred mene Sangwoo!


Nakon što je on to učinio ostalo mu je samo da se odbrani od šiljaka.Zapamtio je kako se prošli put odbranio od zemljotresa pa je to uradio ponovo.Oslonio se na jednu nogu dok je drugu podigao u zrak uz sebe.Nakon toga skamenio je nogu na kojoj je bio oslonjen kako bi sve prošlo bez povreda.

#card324
(50 moći - 500 difensa)

Te je odlučio da se zahvali svom saborcu na ukazanom povjerenju i pomoći.

Hvala.

(Imam 480 munje od pasivne)

Kao što je Vule i mislio, sada ide teži deo posla. 4 likova kao i prošli put došli su iz plašta i bili su ljutito spremni za borbu. Vule je objasnio Holtonu gde su i šta rade da ih on napadne dok Vule jede pilulu.
#card810

Nažalost, Vule nije dočekao Holtonov napad. Kada se okrenuo video je njegovo probušeno telo šiljcima. Zatvorio je oči i izdahnuo duboko i dugo. Povikao je Sangwou.

Sangwo, Holton je mrtav. Skoncentriši se i budi oprezan.

Nakon toga odradio je napad na četvoricu bishopa koju su stojali ispred.

#card70
(1100dmg, 120 moći uloženo)

(moja glava bila je prazna.. Jos gore sam se osecao nego kada smo izgubili Guts-a.. Sve vreme koje smo proveli zajedno, ova avantura.. Nazalost, nam je prva i poslednja.. Blago uplakan poceh meditirati, skupljajuci snagu, iza Vuleta udaljen od mesta borbe.. Moram se osvetiti tim nitkovima!).

#card104
-40 moci-

Član 'Sangwoo' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'NPC Corrupted Bishop' :
First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2 #world189 First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2 #world190 First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2 #world184 First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2 #world182

Dvojica su već pala i dvojica poslala mnogo jake napade. Međutim izgleda da ovi nisu jaki koliko i prošli pa je situacija bila za Vuleta donekle olakšavajuća. Branio se od napada koji je išao na njega svojim orlom od vetra koji je ponštio sve i nastavio ka njima jak kao zemlja.
#card85 #card87
( 1870-550-150-150=1020dmg)(propratni vetrić od 140 dmg)

(samo sam sedeo tu.. Dok se odvijala borba.. Dok su se moji prijatelji borili i umirali ja sam bio potpuno beskoristan.. Znao sam da nisam kvalitetan borac i da je najbolje dao stanem ovde, iako mi je nesto u meni govorilo da bih i ja trebao da doprinesem nesto.. Kako god, nastavio sam meditiriati dok se Vule borio.. I za to vreme razmisljao o hrabrim poduhvatima mojih preminulih saboraca)

#card104
-40 moci-

Član 'Sangwoo' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'NPC Corrupted Bishop' :
First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2 #world181 First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2 #world181

Konačno, umrla su i preostala dvojica. Odbranio se od njihovog napada dodavajući vetar na svoje telo koje je odbilo te plamenove.
#card88
ukupno 350 difensa imam.

Kada se sve završilo Vule je prišao Holtonovom lešu i pokupio je moonfaze oštricu i ostatak para koji je on imao sa sobom. A onda je stao ispred Sangwoa.

Sangwo... Borba je gotova. Moramo da nastavimo, znam kako ti je ali nemamo vremena za očajavanje.

A onda je otišao do jedinih neurušenih vrata koja su preostala i krenuo je da ih tuče sa moonfaze oštricom.
#card834

Član 'Vule' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2 #world63

Nije znao šta mu se dešava.Počeo je da gubi neku životnu energiju i oči su mu se same sklapale.Osjetio je nevjerovatnu bol u nozi.Zadnjim treptajem oka pogledao je u svoju nogu i vidio zabodene šiljke koji su napravili dosta ozbiljne povrede i duboke rezove odnosno rupe.Iz tih rezova je šikljala krv na sve strane.Pokušao je da se nekako snađe te je skidao majicu i stavljao na rane kako bi zaustavio krvarenje ali nije pomagalo, jednostavno nije išlo.Kroz zadnje uzdisaje progovorio je...

Hvala vam za sve momci.Izvinite, ali ja ne mogu nastaviti.

Te je klonuo glavom srušivši se o zemlju.

(borba se konacno zavrsila.. Posle toga cuo se pucanj u blizini drugih vrata, izgleda da sada nema povratka, zar ne.. Poceo sam koracati prema mestu eksplozije, naravno stajao dovoljno odaljeno da me ona ne povredi, usput sakupljao svoju moc i cekao.. Odbacivajuci svoje emocije, jer jedino na taj nacin sam mogao nastaviti dalje.. Pretvoricu se u demona ako ovako nastavim, ta misao mi je prolazila kroz glavu)

#card104

Veoma iznerviran i potresen udarao je vrata ovog prokletog hrama i ove đavoljske pećine. Kroz glave su mu prošli slike Gutsa i Holtona ali nije smeo sada da staje. Znao je da ih je izneverio i da nije uspeo da ih zaštiti ali sada mora da im se oduži. Mora da izađe iz ove proklete pećine sa živim Sangwom. Odalamio je u vrata.

#card834

Član 'Vule' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2 #world67

(eksplozija se ponovo cula.. Vrata su sigurno pukla, sada smo mogli nastaviti dalje.. Vreme je za polazak je dosao.. Vule je isao ispred mene, ja sam bio u njegovom dometu, da me upozori ukoliko dodje do necega neocekivanog.. Hana i Guts-a sam morao ostaviti za sobom.. Kao da su svinje).

#card104
-40 moci-

Ulazite u pecinu 5 gde vas cekaju vrata levo i vrata desno. Da bi urusili prolaze potrebno je da nanesete po 2000 dmg.

Taj damage se mora naneti odjednom.

Tamna energija skuplja se oko plavokosog momka, budi njegova čula i svest, otvara pogled u mraku i crnilu.

Član 'The Narrator' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Dark Consume' :
First Temple: Ruins Cave 2 - Page 2 #world76