Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | First Temple: Ruins Cave 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

First Temple: Ruins Cave 2

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

First Temple: Ruins Cave 2 Fantasy-art-cave-building-dark-theme-wallpaper-preview

Uspeli su nekako da se izmigolje iz one neprijatne prostorije. Sada se našao u rajskoj obasjanoj plavom bojoj prostoriji. Ovo kao da je kontra od prošle. Nakon što se dočekao na kolena zadihan okrenuo se i zapitao.

Jesmo svi na okupu?!

Okrenuo se a onda video barijeru za koju nije siguran šta je. Prvo je upalio power sense a onda izvadio nožić i bacio prema njoj.


#card106 #card803

Nakon što su se na jedvite jade izmigoljili iz one zagušljive prostorije Han i njegova ekpica bila je usred lijepo obasjane prostorije.Prvih par sekundi morao je da skilji jer mu je smetao prelaz iz tamne u mnogo svijetlu prostoriju.Čuo je Vuletovo pitanje na koje je odgovorio:

Tu.

Te okrenu glavom da baci pogled da li su svi prisutni.Dok je to razmatrao takođe je vidio Vuleta kako pokušava da nešto uradi što Hanu očigledno nije bilo jasno.Pošto Vule nije izdao naredbe odlučio se odmoriti i povratiti izgubljenu snagu.

#card104

(uleteo sam punom brzinom u sledecu prostoriju, spreman za akciju.. Ali na moje cudjenje, ova prostorija je bila potpuno drugacija od prosle.. Plava obasjavajuca svetlost ubrzavala je moje disanje, u neznanju, pogledao sam prema Vuletu i upitao ga, sta se to ovde desava koji vrag)

Vule.. Sta je bre ovo sunce ti?

(za to vreme sam sakupljao moc kako bih bio spreman za prednastojece poduhvate)
#card104
-pun sam ko brod-

Tu smo Vule

Izgovorio dok je hvatao daha za svoja pluca. Jebiga malo teze je da potrcis sa ovoliko tereta na sebi poput maca i armora. Guts je sada izvadio svoj Crystal Sense i krenuo da traži kristale koji su se nalazili ovde. Setao je kako ga je Crystal Sense navodio.
#card835

Član 'Guts' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
First Temple: Ruins Cave 2 #world48

Vuleta je veoma zaintrigirala ova barijera i naravno da je morao da je proveri. Odgovorio je Sangwou

Ne znam ali saćemo da proveri. Svi za mnom pa kud pukne puklo je,

Krenuli su da koračaju laganim koracima dok sva četvorica se nisu našli unutar barijere. Malopre ona je odisala veoma jakom energijom i Vule se nadao da će da bude nešto od njega što će njima lepo da pomogne.
Hp=915
Ep=320

Kako su ušli u barijeru energetski drveni listići su počeli da opadaju i oko njih se uzburkala moc. Okruzila ih je, najezila im dlake na celom telu a potom nestala. Drvo je nakon toga počelo da bledi i njegova energija da opada.

Član 'The Narrator' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
First Temple: Ruins Cave 2 #world73 First Temple: Ruins Cave 2 #world58

Stajali su u neizvesnosti i čekali neki događaj. Međutim, ništa se nije desilo. Energija drveta je samo počela da opada kao i plavi listići sa nje. Pala mu je na pamet jedna ideja koja možda uspe. Okrenuo se prema svakom od svojih saboraca i rekao im je:

Brzo svi, uključite vaša čula za moć. Morate da osetite drvo!

Čekao je da to urade.

Guts je cuo naredjenje od kapitena tima Vule, te je hitro uradio tacno ono sto mu je on rekao. Ukljucio je Power Sense i osetio drvo bas kao sto je Vule i rekao.

#card106

Sada je samo cekao dalja naredjenja od kapitena tima Vule, nije hteo nista da radi na svoju ruku kako ne bi mozda uradio nesto kako ne treba.

Nakon što je čuo naređenje glavnog i odgovornog ništa ga nije zanimalo nego da upali to čulo moći kako je Vule rekao.Naravno pored toga što je Han bio tvrdoglav i uporan u neku ruku, kada je nešto dosta ozbiljno i poslušan je.

Ide šefe.

#card106

Te je čekao dalje upute kako ne bi nešto zabrljao.

(nakon sto smo usli u barijeru, drvo poce da gubi energiju.. Zacudio sam se, nisam znao sta da uradim.. Dobro je pa je tu bio Vule, rekao nam je da upalimo senzor. Cim sam to cuo, izvriso sam naredbu)

#card106

(morao sam postati jedno s drvetom, morao sam osetiti njegovu energiju, iz daljine sam ga poceo mirisati, posmatrati, sve dok nisam osetio kompletnu povezanost).

Nakon što su to uradili, Vule je razmišljao o svom sledećem potezu. Odlučio je probati da nekako prostudira drvo i njegovo korenje pa je upalio tehniku kojom oseti ceo teren i sve ispod njega.
#card444

Nakon toga približio mu se skroz i krenuo je da ga opipava svojim dlanovima. Kako je opipavao stablo povikao je svojim saborcima.
Idite do desnih vrata i čekajte me tamo, valjda će sada biti desna ako prošli put nisu. Moram još da vidim ovde drvo. Veoma me je zainteresovalo.

Nakon toga opipavao je debelo stablo drveta sa svih strana i nalazio se na njegovoj levo iza strani.

(izgleda da se Vule potpuno uzbudio zbog tog drveta, a moram priznati, i ja sam.. Ne zelim od ovoga da napravim bilo kakvu intimnost, ali to drvo je bilo jako seksi.. Nazalost, pripalo je samo Vuletu u ruke.. Ja sam se okrenuo i otisao prema vratima, poceo sam ih opipavati i dirkati, bila su sigurno slabija nego prosla, to se moglo i primetiti, a i osetiti.. Sve sto trebamo da uradimo jeste da sacekamo Vuleta da zavrsi svoje eksperimentisanje s drvetom i mozemo se baciti u akciju unistavanja ovih vrata.. Nadam se da necemo ponovo pogresiti, kao prosli put, dovoljno sam se dima nugut'o za danas).

Apsolutno ništa nije želio uzimati u svoju ruku dok Vule to ne odobri.On je izabrao desna vrata i naredio nama trojici da se počnemo kretati prema istima dok on još malo ovjeri to drvo kod koga smo svi stajali.Na Vuletovu naredbu Han se okrenuo i laganim koracima krenuo prema desnim vratima kako je Vule i naredio.Bez pogovora stade kod tih vrata kucnuvši par puta o njih čisto radi reda jer mu je bilo dosadno.Konstantno ih je zavirivao i napipkivao u nadi da će napipati nešto što je sakriveno ili tako nešto slično.Naravno tu su bili i Guts i Sangwoo pored Hana dok je Vule još uvijek bio kod tog drveta.

Vule je izdao nova naredjenja, a kao i do sada, Guts nije imao nikakve namere da ih ne poslusa, i da ne uradi onako kako mu je receno. Zajedno sa Hanom Holtonom, i Sangwoo-om je otisao kod desnih vrata, tacno onako kako je kapiten Vule naredio pre koji momenat.

Vule se nalazio iza leve strane drveta, dok njegovi saborci na desnim vratima i nisu imali pogled na njega niti su znali šta on radi. Odjednom, aktivirala se oluja u celoj prostoriji i prašina je letela svuda. Niko nije mogao da vidi dalje metar od sebe. Vule je povikao.

Alo ljudi, šta se dešava ovo? Jeste u redu?

Čekao je odgovor svojih saboraca iako ništa nije mogao da vidi
#card86

Čekajući da se nešto desi, tri saborca, Han, Sangwoo i Guts stajali su kod desnih vrata prostorije čekajući Vuleta da se vrati od onog drveta kod kojeg je ostao.Odjednom, prašina se podigla i nije se mogao vidjeti prst pred sobom.U tom trenutku Han se prepao za svog kapitena tima.Nije znao šta se dešava.Odjednom začuo je njegov glas koji je pitao da li smo svi u redu jer očigledno ni njemu nije bilo jasno šta se dešava.Kucnuo je rukom oba saborca koja su stajala pored njega kako bi mogao tačno odgovoriti šta se dešava i da li su svi okej.

Ovdje je sve u redu, da li si ti okej?

Upitao je jer se zabrinuo za svog kapitena.Te kao iz vedra neba, na neki način, ispred sebe na pola metra-metar je vidio kako brzinom svjetlosti, nekoliko kamenja kreću direktno ka njegovoj faci.U sljedećem trenutku je zatvorio oči i vidio ogromni bljesak propraćen bolom.Od tog trenutka ničega se nije više sjećao.Zadnje na šta je pomislio je njegov kapetan Vule nadajući se da ga nije iznevjerio.

(opet neka anegdota, nece ovo ici lako, nemamo srece, nit' pameti.. Neka silna prasincuga se digla u vazduh, nisam shvatio odakle, niti zbog cega.. Cela ova situacija bila je kompletno nejasna i nerazumljiva.. Osetio sam nekakoga kako mi dodiruje rame, po glasu sam prepoznao Hansa, sobzirom da smo nas trojica bili blizu, jedini ko je preostao je Vule.. Mora da je on ovo uradio, ali zbog cega? A mozda je i ovo uticaj nekog demona.. Ko zna, moram saznati.. Te sam ga upitao)

-Kakva je ovo prasincuga? Jesi ti ovo napravio Vule?

(ni od kuda, sekundu nakon mog pitanja, ogromna kamena pesnica se pojavila iznad mene.. Nisao znao kako da odreagujem, Guts je u trenutku delovao kao da je odusao, a od Hana ni reakcije.. Znao sam da je gotovo, da je ovo kraj.. Zatvorio sam oci i dopustio da se magija dogodi).

Odjednom se pojavio neki vetar koji je naime izgleda kapiten Vulo stvorio. Guts je bio pomalo zbunjen ali je znao da je sve idalje u najboljem redu.

Ja sam okej, jel se nesto desilo pa ste morali da odreagujete gosn Vule? - Upitao je Guts kapitena, te mirno cekao njegov odgovor.

Odjednom niotkuda neki kamen je isao ka njemu. Uhvatio ga je nespremnog i Guts je pao dole na zemlju onesvescen.

Skriveni potez Vuleta u Hramu :


Vuletov kameni napad je udario u njih trojicu i potpuno ih je onesvestio ne znajući ni oni sami od čega niti kako. Osetio je pomoću terena u kom je njegova moć da oni nisu više svesni šta se dešava i da ih je napad pogodio. Odlučio je da sačeka još malo dok oluja ne prođe kako bi im prišao i odradio ono što je imao zacrtano kada je sve ovo počeo. Oluja je postajala sve slabija i slabija.

Sve je bilo vidljivo i čisto sada. Vule je gledao ona tri tela kako leže na zemlji onesvešćeno. U prostoriji je sada bila čista tišina. Jedina stvar koja se mogla čuti je zvuk njegovih cipela kako udaraju o tlo. Ritmično je udaralo u njegovim koracima do tela njegovih saboraca. Kako je šetao do tamo izvadio je nož iz svog džepa.

#card800

Stajao je sada već tačno ispred Gutsovog tela sa nožem u levoj ruci. Podigao je njegovo telo desnom rukom držeči ga u visu.
Počivaj u miru.

Krenuo je da ga seče ali shvatio je da će ostati krvi i da će Sangwoo i Holston to primetiti. Odložio je nož za sada i pokupio je Gutsa vodeći ga u prethodnu prostoriju koja je ispunjena gasom dok su njegovi saborci onesvešćeni bili kod desnih vrata.

Nakon što je odradio ubistvo, shvatio je sve zašto se desilo. Osećao se iznervirano i slabo. Srećom, Vule je uvek pažljiv i ova dvojica ne znaju još ništa. Ne znaju za sebe a kamoli za Gutsa. Odlučio je da im uopšte neće reći ni za šta od ovoga, tako je najsigurnije. Još mu samo fali cela Keonska gonjica za vratom. Naravno najlakše bi bilo ubiti ih, ali nije želeo to da uradi. Ostavio je Crystal Sense i Black Crystale na mestu pored njih dvojice, gde je Guts ležao.

Sada je bilo vreme da ih probudi. Počeo je iz sve snage da se dere i da drma Sangwoa.

HOLSTONE, SANGWO. BUDITE SE!

Naravno ovo je bila polu gluma, ali šta je tu je.

Odjednom čuo je nečiji glas kako izgovara Hanovo prezime.Nije mu bilo jasno šta se dešava.Kada je otvorio oči ispred sebe je vidio Vuleta koji ga je budio.Okrenuo se na desnu stranu te je vidio Sangwoo-a kako još uvijek leži onesvješćen.Na jedvite jade je progovorio:

Vule, to si ti, dobro si.Šta se desilo?

Te je počeo razgledati unaokolo da dobije osjećaj za prostor.Sa svoje lijeve strane vidio je kristal kog je Guts dobio na početku ove misije, još na kapiji.Nije mu bilo jasno šta se dešava pošto Gutsa očigledno nije bilo.Nakon još par trenutaka ležajući na zemlji, jedva je ustao te ponovo upitao Vuleta:

Šta je bilo sa Gutsom, gdje je i da li je dobro?

Upitao ga je trzajući glavom lijevo-desno čuvsi krckanje u predjelu vrata.

(polako otvaram oci, i boli me glava, gde se ja to nalazim sada u kom sam delu grada? Trepnuh dva tri puta i protrljah ih, te ustadoh sa zemlje, pun prasine jedva uravnotezen, s velikim bolovima u glavi.. Jedva da sam imao snage da stojim, a kamoli da govorim.. Osvrnuo sam se i pogledao oko sebe.. Tu je zbunjeno stajao Han, dok Guts-a nigde nije bilo.. Sta se to desava kog djavola.. Pogledao sam u Vuleta i tiho upitao)

Vule... Sta je ovo??

Vule ih je jedva nekako uspeo probuditi.

Ne znam... Počela je neka prašina i nešto kameno mi je udarilo u glavu i onesvestio sam se... Kada sam se probudio zatekao sam vas dvojicu ovde, Gutsa nema. Proverio sam i prethodnu prostoriju...

Laži, ali bili su u interesu cele ove ekspedicije.

Znam samo da ne smemo da stanemo, jer će se to možda oped desiti... Naćićemo Gutsa kasnije sada moramo da bežimo odavde. Holstone,odvaljuj vrata.

Dok je to izgovorio pokupio je Crystal Sense i 8 Black crystala.

Slušao je Vuleta i shvatio da je Guts očigledno nestao ili pobjegao.Vjerovatno ga je "taj neko" ko je sve ovo uradio ubio ili oteo.Nije bio trenutak za plakanje ili nešto tako slično.Ako budemo patili jedni za drugim nećemo dogurati ni dokle, razmišljao je.Trebalo mu je još par trenutaka da se sabere i da dođe sebi.Takođe Vule je dodao da Han ponovi ono što je radio već nekoliko puta.Oštrica u ruke i desna vrata...

Uhh, kako kažeš.
#card834

Zaletio se i svom snagom zakucao oštricu u vrata.Očigledno da se i malo odmorio dok psihički nije bio prisutan iako je osjetio jaku bol iznad oka, kod sljepoočnice.Morao je da pretrpi i da nastavi dalje jer slabići nikada neće postići ono što namjeravaju.

Član 'Han Holton' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
First Temple: Ruins Cave 2 #world57

(cela ova zrbka sa Guts-om delovala mi je potpuno neuverljivo, kako to da je samo Guts nestao, bilo bi vece logike da je nas vise nestalo, zasto bas on.. Ne trebam postavljati puno pitanja, sve sto trebam raditi jeste slusati kapetanova naredjenja, sobzirom da je Han opremljen sjajno za unistavanje ovih zidova, ja ne moram nista da radim, te sam seo i mirovao neki period vremena)

#card104
-30 moci, pun sam-

Holston je već sada iskusno odvaljivao vrata a Vule je stojao pored i posmatrao obojicu šta radi. Tražio je bilo kakvu sumnju na njihovom licu za ove laži koje je on sad ispričao, ali ni on sam sebi ne bi poverovao da mu se ovakvo nešto desilo. Prvi put u životu se susrećao sa tako negativnom energijom.

Nakon što je silovito udario u vrata, par kapljica krvi mu padoše sa čela.Vjerovatno zbog varnica koje su zasijale po Hanovom čelu.Nije ni riječi progovorio, već je samo klimnuo glavom u znaku da ponovo kreće na vrata.Ovaj put najjače što može.Čvrsto je primio oštricu te iz ramena zamahnuo na željezna vrata i zamislio da su ista njegov najmrži protivnik.Očigledno je dobio neku nadljudsku snagu.Ni sam nije mogao vjerovati.

#card834

Obrve skoro da su se dodirivale zbog namračene face.Izgleda da je volja i želja za borbom proradila zbog nestanka njegovog prijatelja s kojim se nedavno sprijateljio.Očigledno ga je odlučio vratiti na pravi put, tamo gdje pripada.

Član 'Han Holton' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
First Temple: Ruins Cave 2 #world59

(vrata izgledase za malo unistena, napravila se velika pukotina, ali vrata jednostavno delosave previse tvrda.. Znao sam da ne mogu mnogo da pomognem, osim toga, moje tehnike nisu nesto mocne.. Nemaju razornu snagu.. Vise volim da pomazem drugima, lecuci im rane, i tako dalje, nazalost to trenutno i nije preterano korisno, niti potrebno.. Nastavio sam meditirati na zemji, cekajuci trenutak kada ce Han uz Vuletovu pomoc probiti ta glupava vrata).

Video je Vule da je Holston već na izmaku snage i hteo je on da uskoči da mu pomogne. Stvorio je kamenog zmaja koji se zaleteo na vrata i razbio ono što je od njih ostalo. Kamenje je pucalo na sve strane a družina je ostala tu da vidi šta će se desiti.
#card70
(1100dmg, 120 moći uloženo)

Vrata su uništena

Prostorija je u koju su ušli - pećina 4 smrdela je na sumpor. Žućkasta svetlost dolazila je iz pukotina i vodila je poreklo od verovatno istog elementa.


Sa leve strane imate prolaz i sa desne. Pored prolaza nalaze se dve kosturske glave, obe po 500hp.


Tu u sred prostorije stajao je Guts, posmatrao ih i cekao.

I dalje ga je Vule samo držao za rame i tako vukao te ga na taj način navodio kuda da hoda jer mu je očigledno, iz nekog nepoznatog razloga, bilo mrsko pričati ili se samo umorio pa je na taj način povraćao izgubljenu energiju ili kako već.Pored Vuleta koji je konstantno ćutao tu je bio i Sangwoo koga je, na pretpostavku Hana, Vule takođe vukao za rame jer je i on bio u istim govnima kao i Han.Uskraćen za jedno čulo.

(imam 320 munje od pasivne)

Ne očekivajući da će ga Vule naglo zaustaviti odnosno potegnuti za rame samo je nastavio hodat u pravcu u kojem je bio usmjeren.No, Vule ga je trznuo te mu objasnio da mora učiniti ono što već duže vrijeme radi.Mora na desnim vratima iskoristiti MoonFaze Blade te ih pokušat uništiti.Vule mu je rekao tačnu lokaciju tih vrata i Han je shvatio da je ostalo bilo na njemu.Izvadio je oštricu te pesnicom čvrsto stegnuo kako bi imao bolju mobilnost s istom.Nije oklijevao više ni trenutka već je samo krenuo ka vratima, iz ramena praveći ogroman zamah.

#card834

Svom snagom je zamahnuo na vrata očekujući da će ih iz jednog poteza srušiti kao što se desilo sa prethodnim.

(DMG je dupli ; imam 360 munje od pasivne)

Član 'Han Holton' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
First Temple: Ruins Cave 2 #world74

(nastavio sam pratiti zvuke koracanja Vuleta i Hana, ne razmisljajuci ni o cemu.. Poput ovce.. Jedino sto mi je preostalo jeste culo sluha, jer sam slep.. Ova lobanja mi je previse problema napravila.. U punom trku smo nastavili smo trcati, jedan pored drugog).

Isti glas iz pećine gde se predhodno održavala borba začuo se opet.

MISLILI STE DA ĆETE POBEĆI!!!

Isti napad sa corrupted cavalry se ponovio i oni će uraditi istu stvar sa bishopima (isti trap racunajte).

Mislio je da je taj nepoznati lik ostao potpuno bez svojih napadača, ali ispostavilo se da nije tako. Iz prolaza su izašli opet dva nalik ista konjanika i hteli su nevolju. To se Vuletu uopšte nije dopalo i opet mora da se bori sa njima... Povikao je svojim saigračima.

Bežite što dalje nazad! Nemate više snage za borbe, odradiću ja ovo sam!

Povikao im je to i sačekao da se sklone a zatim napao.
#card70
(700dmg, 60 moći uloženo)

Član 'Vule' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'NPC Corrupted Cavalr' :
First Temple: Ruins Cave 2 #world200 First Temple: Ruins Cave 2 #world192

Prvo što im je Vule naredio jeste da se povuku nazad jer nemaju dovoljno snage za borbu na što je Han samo klimnuo glavom i povukao se nazad koliko god je mogao.Nakon izvjesnog vremena Vule je zatražio pomoć na što se Han aktivirao i tačno je znao šta treba uraditi.Vule mu je objasnio gdje se protivnici nalaze te je tako Han odredio njihovu tačnu lokaciju.Nije oklijevao više ni trenutka već se odmah bacio na posao.

#card43

250x2+105=605dmg

(DMG je dupli ; Imam 440 munje od pasivne)

Borba je tekla u žaru i Vule se nadao da će što pre da dokrajči ove nitkove i da že konačno moći da izađu iz ovog glupog hrama, još jedan je došao nekako nakon što je ovaj jedan umro. Vule je Holtonu objasnio koordinate protivnika i on ga je napao a sa svoje dve ruke ublažio je napad koji ide na njega a sa jednom preostalom je napao drugog konjanika i ekplozija ispod.
#card64 #card69
100 difensa imam od pasivne

Član 'Vule' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'NPC Corrupted Cavalr' :
First Temple: Ruins Cave 2 #world200 First Temple: Ruins Cave 2 #world199

Borba je sve više postajala teža i bili ih je sve više i više. Vule je morao dobro da razmišlja kako bi skontao šta da radi u ovakvim situacijama. Nije znao tačan splet događaja kako i šta da radi ali uvek je tako bilo i uvek je sve na kraju ispalo kako treba, pa se tako nada i sada.
#card87
(1610 ima ali ga redukujem na 950-350=600)
tek nakon što je napad izvršen a njihov poništen Vule je napravio zid pored sebe da ga ima za svaki slučaj.
#card66

Član 'Vule' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'NPC Corrupted Cavalr' :
First Temple: Ruins Cave 2 #world195 First Temple: Ruins Cave 2 #world191 First Temple: Ruins Cave 2 #world196

Konačno su umrli ali sada je bio problem braniti se od njih. Prvo šta je Vule uradio je bilo to da je otišao iza zida koji je napravio u prošlom potezu i on je poništio vatru, onda ga je dočekao mač ali je njega lako blokirao. Sada su ostali samo šiljci. Skočio je gore na zid ali on nije bio dovoljno jak upotpunosti da ih zaustavi pa je počeo da pada dole ali srećom imao je kamen oko svog tela koji ga je potpuno zaštitio.

#card442 #card65

(svi smo bili blizu jedno drugog, ali iz nekog razloga ovi konjanici sta vec nisu fokusovali mene.. Vec samo Hana i Vuleta, verovatno zato sto nista nisam ni pokusavao citavo vreme, samo da dam po koji heal.. Han je uzviknuo "Napravi zid ispred mene Sangwoo!" to je bio znak da ja nesto uradim.. Osecala se toplina u vazduhu, neki vatreni napad je to bio sigurno.. Kako bismo se odbranili napravio sam zid ispred Hana - njegovu poziciju odredio sam pomocu cula sluha- te napravio zid braneci ga od vatrenog napada, u zid su takodje i udarili neki siljci.. Nadam se da je pomoglo)

#card66
-100 deffa-