Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ostrvo Gaja - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ostrvo Gaja

First topic message reminder :

Ostrvo Gaja - Page 2 KT2yzVj

Na prilazu ostrvu Gaja, posmatrači se suočavaju sa impresivnom slikom - guste šume četinara skrivaju svaku naznaku unutrašnjosti ostrva. Tajanstvenost ostrva je pojačana prisustvom drevnih i neistraženih tajni koje se kriju unutar ovog gustog zelenila. Ostrvo Gaja postaje pozornica za avanturu i otkrivanje, obećavajući istraživačima nezaboravno putovanje kroz nepoznato.

Zver je nasumično krenula da urniše svoju šumu. U trenu osećam jaku silu kako nailazi u mome pravcu, na šta se moji geni aktiviraju, stvarajući još gušću šumu na terenu koja će usporiti njegove zamahe. Polukupola se formira koja će ultimativno zaustaviti silinu koja je išla ka meni.

#card1215 #card1210

(60 chakre u kupolu)

Pogledao sam zver na tren, na šta nestajem u gustini šiblja.

Son Goku je bio iznerviran poduhvatom Esaua - čitavom igre majmuna i miša. Koliko god on voleo da se igra sa svojom hranom, nije navikao da mu hrana beži unaokolo po ostrvu.

'Ne znam zašto se kriješ buvo. Tvoja ladja je odavno otplovila.'

Na šta se mogao čuti glasan smeh od Sona.

'HAHAHAHAHAHAHAHAHHA'

Na šta je zalupio još jednom o tlo - ovaj napad će u obliku aftershocka očistiti tvoju šumu bez obzira dal dobijem uspeh ili neuspeh.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


The member 'Storyteller' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Ostrvo Gaja - Page 2 #world2

Moje telo na nadolazeću silu se pretvorilo u pesak, zajedno sa vodenim štitom koji je trebao da predstavi neku minimalnu smetnju za njegov napad. Silina udarca je ipak uspela da me ozledi, nažalost.

#card1456 #card34

Peščano telo se sastavilo na nekom drugom mestu, daleko od pogleda majmuna. Samu informaciju da je Orzak otišao sam znao, osetio sam da me je tražio, možda i bolje za njega. Imao sam uvid u njegovu chakru tako da sam poduhvat borbe protiv ove zveri je pao u shitoshi okean.

#card1448

Sklopio bih ruke na šta se ogromna količina peska krenula pojavljivati na samom ostrvu - nadam se da će biti od koristi dalje u borbi.

'Šta je ovo? Hoćeš zamak od peska da gradimo HAHAHAHAHHAHAHAHAH'

Zastao je na tren, podcenjivajući i vredjajući Esaua

'Majmune.'

Sama reč majmun je za Sona bila uvreda. Mali čovek je bio inferiorno biće u njegovim očima - biće koje će uskoro biti zgnječen. Ne znajući stanje šinobija, tukao je tlo, sa svakim zamahom dizao se mali oblak peska.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


The member 'Storyteller' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Ostrvo Gaja - Page 2 #world2

Son Goku je još jednom uspeo da nesvesno zahvati Esaua, ali ovaj put njegov napad nije imao uticaj. Telo se rasprsnulo u milion malih komadića prenego što se sastavilo nazad negde dalje od kratera napada.

'Nisi nalik na braću iz Sage hrama. Nekako.. tvrdoglav si - slab.'

#card1446 #card1452

'I smrdiš'

Moglo se čuti iz gustih krošnji, propraćeno sa dva napada peska koji su išli direktno ka Son Gokuu. Sam otkriva svoje (ne)sigurnosti - mogao bih da probam da igram oko njih.

Damage prvog talasa peska je 900, damage drugog napada je 800. Prvi ima 180 zag, drugi 160.

Son je udario ljutito u tlo, na šta se jedan pravilan zemljani zid izdigao ispred njega. Ljutito je zamahnuo pesnicom ka zidu nakon što ga je odbranio, urličući

#card103

'NEMAŠ PRAVO DA PRIČAŠ O VELIKOM SON GOKUU - SMRTNIČE'

Njegova pesnica je probila zid i poslala hiljadu omanjih fragmenata zida u pravcu ispred njega. Svaki fragment ima 500 dmg, baca se 5 puta opcija uspeh neuspeh.

Uspeh - 500 damagea ide ka tebi
Neuspeh - fragment je otišao negde u tri lepe


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


The member 'Storyteller' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Ostrvo Gaja - Page 2 #world2 Ostrvo Gaja - Page 2 #world2 Ostrvo Gaja - Page 2 #world1 Ostrvo Gaja - Page 2 #world2 Ostrvo Gaja - Page 2 #world2

Prodrao bih se glasno kako bi me čuo

'MAJMUNE'

#card1212

Na šta je kolac izleteo iz krošnji, neutrališući tih 500 damagea bez problema. Ostao bih pri svome mestu - verovatno je pokupio činjenicu da sam se repozicionirao nekoliko puta. Majmun je, ne zna bolje. Seo bih, skupljajući malo energije i chakre kako bih mogao da nastavim borbu u punom gasu.

#card8

'CRVE! POKAŽI SE PRED SVOJIM BOGOM'

Son Gokuove oči su zarumenele. Ispustio je još jedan od mnogih glasnik krikova. Od ovog momenta, bio je siguran u jedno - u Esauovu smrt. Suzdržavao se preterano razornih tehnika, nije želeo da uništi svoj dom na kome je živeo vekovima.

Još jednom, udario je jako u tlo na šta je ono krenulo da puca, stvarajući fizuru na više delova terena. Baca se uspeh neuspeh opcija

Uspeh - Fizura se otvara ispod protivnika, otkrivajući sloj lave koji u koliko upadneš, nanosi 3000 damagea. Ima 300 zagarantovanog damagea.
Neuspeh - Fizura se otvara negde drugde na terenu i ne utiče na protivnika.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


The member 'Storyteller' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Ostrvo Gaja - Page 2 #world2

Razne pukotine krenule su da kite teren, srećom okolnosti fizure se nisu realizovale nigde blizu mene. Ovu priliku bih iskoristio da oteram Son Gokua u defanzivu dok ne uspem da razradim dalji plan. Možda nije najpametniji plan bio da ga naljutim, al to ide protiv svega u šta ja verujem tako da ta opcija otpada. Obojica smo previše ponosni, i to će eventualno dovesti do poraza jednog od nas dvojice.

#card1460

Njegov neprijatelj mogao je primetiti pesak koji je počeo da divlja na terenu, označavajući moguću ofanzivu. Odjednom, sa Son Gokuove leve strane može se čuti tih, ali uočljiv šapat.

'Buvaro'

Baraž peščanih napada kreće ka Son Gokuu

#card1457 #card1461

Peščana mreža ima 1200 dmg, 240 zagarantovanog, smanjuje cd peščane ruke. Sand Burial ima 1300 dmg, 260 zagarantovanog.

#card1022

Telo je krenulo da mu isijava - miks besa i lave. Kako su se napadi primicali, tako su usporavali i topili se, stvarajući tečno staklo pod njegovim nogama. S blagim osmehom, uspeo je da izmami idiota.

'VIDI KO JE ODLUČIO DA SE POJAVI'

Lupio je šakom o tlo, na šta je fisura krenula direktno ka Esauu.

Fizura ima 3000 damagea ako upadneš u nju, ali sad kad te protivnik vidi - ona ima 800 zagarantovanog damagea. Bacam 4 puta uspeh neuspeh.

Uspeh - Ništa se ne dešava i fizura nastavlja normalno
Neuspeh - Fizura gubi na brzini i razornosti - gubi 100 zagarantovanog damagea.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


The member 'Storyteller' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Ostrvo Gaja - Page 2 #world1 Ostrvo Gaja - Page 2 #world1 Ostrvo Gaja - Page 2 #world1 Ostrvo Gaja - Page 2 #world1

Tlo ispod mene krenulo je da se cepa, na šta je oblak peska uzleteo gore. Kako bih se odbranio od toplotnog talasa, stvorio sam chakra štit koji je donekle i uspeo da neutrališe većinu zagarantovanog damagea.

#card1453 #card239

Bio sam u visini Son Gokuovih očiju, obojica smo se gledali oči u oči. Bez trunke 'ljudskosti' razmenjivali smo opasne poglede, spremni da zakuhtamo još malo borbu.

Na moje iznenadjenje, Son Goku prvi vuče okidač, stvarajući crnu masu u svojim ustima.

Glista je izronila iz zemlje. Buva je skočila sa ninkena. Esau je uzleteo na otvoreno.

Ponosno, njegove grudi su krenule da rastu od gomilanja chakre. Mala bombica skoncentrisane chakre je krenula da se formira u njegovim ustima. Svake sekunde njen intenzitet se mogao osećati kroz vazduh, polako je rasla iz male loptice u sve veću i veću.

Trenutak je i za Son Gokua i za Esaua bio usporen.. Tih pet sekundi je više delovalo kao pet minuta za obojicu.

Ostrvo Gaja - Page 2 HEnEsqj

#card988

Tren kada je Son ispalio biju bombu, mogla se čuti jedna reč iz dubine njegovih glasnih žica.

'IŠČEZNI'

Damage je 3000, 600 zagarantovanog damagea. Da ne rušim baš čitavo ostrvo, bijuu bomba je skoncentrisana i stabilna, uništiće sve u odabranom pravcu.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


Intenzitet bombe se mogao osećati kroz vazduh. Brzim razmišljanjem i još bržim znakovima ruku, bilo je vreme da pokažem majmunu da sam malo veći zalogaj od onoga što je on mislio.

#card1454 #card1446 #card1451

(U momentu bacanja tehnike, 400 levela peska je na terenu, struktura ima 1100 healtha i 300 def, napad ima 1300 damagea i 260 zagarantovanog, defense na meni ima 400 defensea.)

Kako je bomba započela svoju trajektoriju, ispred nje iskače talas peska koji je malo ublažava. Zamah levo, desno i napad peska je krenuo na mene, neutrališući još jedan deo Bijuu bombe. Poslednji komadić sudara se prividno s mojim telom, na šta čitav teren biva obavijen gustim dimom peska od siline napada.

Kako su napadi nailazili na Biju bombu, nije ni u jednom momentu pomislio da je podcenio protivnika, već da je sebi osigurao pobedu. Poslednje što je video jeste da je Biju bomba uspela da udari svoju metu, na šta je nastao ogroman oblak peska koji se izdigao od siline udarca.

Ostrvo Gaja - Page 2 QUvXVCu

'JA, SON GOKU, IZLAZIM KAO POBEDNIK OVE BITKE'

Njegov ponosan smeh je zatalasao talase oko ostrva, remeteći ih. Video je svojim očima pad jednog mizernog bića koje mu nije bilo ni do nožnih zanoktica.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


Iako je silina Biju bombe bila dovoljna da me odbaci unazad, pesak je uspeo da ublaži moj pad. Prividno, rešio sam se pretnje, misli da sam mrtav.. Ali, pretnja se nije rešila mene. Tihim koracima manevrisao bih po uništenom terenu, odlučan da priredim neprijatelju šou koji nikada neće zaboraviti.

Peščana zavesa se polako spuštala, otkrivajući izurnisanu šumu prekrivenu debelim slojem peska. Njegov dom je bio kvazi uništen, ali najvažnije njegova ponos je pobedila. Pa kako drugačije. 

Son je nastavio svoju unutrašnju borbu - 4 seta hvaljenja sebe, 3 seta osećanja ponosnim a potom dizanja ega do otkazivanja.

Ostrvo Gaja - Page 2 8209472

U svoj toj zbrci, mogao je ugledati jednu, prividno bobicu, ispred njegove face. Ona je eksplodirala u blještavoj svetlosti, uz ohrabrujuće reči njegovog fantoma

'Majmune'

Na šta je njegovo čulo vida bilo ometeno. Kako bi nadoknadio nedostatak vida, naredni ulrik je bio glasniji nego ikada, upozoravajući nepostojeću faunu na ovome ostrvu. Prekrio je svoje oči svojim dlanom, trljajući ih.

'Ti... TI..'


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


Kako je bljesak prošao, otvorio sam oči, spreman da nastavim borbu. Majmun to nije mogao videti, al osmehom sam odradio sledeću akciju.

#card4

Skačem Sonu na glavu, osećaj je kao da sam osvojio vrh najveće planine. Ovde gore je bila skroz drugačija atmosfera nego dole na tlu. Topao vetar, mekana kosica jednog diva, žega i smrad. Sve u svemu, nije mi se svidelo, al bio sam odlučan.

#card1220

Sklopio sam ruke, na šta su klonovi krenuli da izleću iz mene, svih 7 komada, koji su krenuli da prave havariju pod njegovim krznom - glumeći male buve.

U neverici, Son Goku se okreće unaokolo, pokušavajući da locira Esaua. Bio je još malo u šoku od fleš bombe, dovoljno da ne primeti blagi pad na njegovom temenu glave. Do sad je navikao na svakakve bube, al bubu ovolike veličine još nije upoznao.

'TI..'

Odjednom, kreće sve da ga svrbi

'PREKINI.. PREKINIIII.. PLATIĆEŠ ZA OVO SAMO DA.. SAMO DA..'

Rekao je, počevši da se češe svuda po telu. Ledja.. rame.. dupe (što bi wertzuir rekao ovo utiče na moj roleplay neee).. repovi.. skoro nijedan deo tela nije bio poštedjen.

Bacam 7 puta uspeh neuspeh. Za svaki uspeh, rešio sam se jednog klona. Napad češanja ne ide na Esaua pošto on ne pravi havariju već klonovi to rade.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


The member 'Storyteller' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Ostrvo Gaja - Page 2 #world1 Ostrvo Gaja - Page 2 #world2 Ostrvo Gaja - Page 2 #world2 Ostrvo Gaja - Page 2 #world1 Ostrvo Gaja - Page 2 #world1 Ostrvo Gaja - Page 2 #world1 Ostrvo Gaja - Page 2 #world2

Stojao bih nepomično, dozvoljavajući klonovima da odrade svoj deo posla dok bih ja pokušavao da prikupim malo chakre (ne mogu, Son previše smrdi). Periodično, klon bi se prodrao

'Majmune' ili 'Ovde sam'

Kako bi Son Gokuu odvratio pažnju. Osećaj nadmoći je bio lep, ali nisam još imao taktiku spremnu na način na koji bi ga mogao pobediti.

Njegovi nokti uspevali su da se koliko toliko reše pola buva koje su poput kuge se širile kroz njegovo telo. Svaki misao osvete povremeno bi ugasio osećaj olakšanja koji je dobio kad zgnječi drvenog klona u piljevinu. Buvini planovi su bili očigledni, pokušao je da odugovlači, ali zašto?

Misao bi mu prekinuo jak svrabež. Češe se opet.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


The member 'Storyteller' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Ostrvo Gaja - Page 2 #world1 Ostrvo Gaja - Page 2 #world2 Ostrvo Gaja - Page 2 #world2

Koliko god mu je bilo zabavno podjebavati Sona, toliko mu je i dosadilo biti gledaoc. Prošetao bih se do njegovog čela, skočivši na njegov nos, govoreći

'Ide li?'

Son je bio previše zauzet češajući svoje dupe da bi odma odgovorio, odlučio sam malo da mu zagolicam nos svojom petom, čisto kako bi imao malo vremena i za mene.

Kako je uspeo jednog svraba da se reši, pojavio se u trenu još jedan. Bio je već dovoljno crven, prvo od boje krzna, drugo od besa, a sad od iritacije od svrabeža. Odjednom, njegovo krzno se zapalilo. Njegovo prirodno ulje je doprinelo izgoreloj vatri koja je poslala jak eksplozivni talas u svim pravcima oko sebe, efektivno se rešavajući klonova i Esaua samoga.

#card75 #card83

2025 dmg, 500 zagarantovanog.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


'Ide, kako da ne ide'

#card144 #card49

Rekao bih, osećajući chakru koja se gomilava do trena eksplozije. Vetar bi obložio moje tečno telo, eksplozija me je odbacila na nekih 100 metara od njega. Pri udarcu u tlo, telo mi se raspalo na hiljadu malih kapljica, prenego što se uspelo sastaviti. Stojao sam ponovo ispred Son Gokua, ovaj put nisam imao iza čega da se krijem - svo bilje u većem radijusu bilo je sprženo, skoro nepostojuće.

Jednom deo predivnog ostrva, postala je pepeljasta tundra.