Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ostrvo Gaja

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ostrvo Gaja

Ostrvo Gaja KT2yzVj

Na prilazu ostrvu Gaja, posmatrači se suočavaju sa impresivnom slikom - guste šume četinara skrivaju svaku naznaku unutrašnjosti ostrva. Tajanstvenost ostrva je pojačana prisustvom drevnih i neistraženih tajni koje se kriju unutar ovog gustog zelenila. Ostrvo Gaja postaje pozornica za avanturu i otkrivanje, obećavajući istraživačima nezaboravno putovanje kroz nepoznato.

Brod je bočno bio blizu ostrva, tako da je Orzeku i njemu trebalo svega pedesetak sekundi da doplivaju do njega. Kako su se popeli, sam pejzaž četinara i flore je bio izvanredan, prelep. Vazduh na obodu šume bio je čist i aromatičan od popadalih iglica i miksa okeanske soli.

Usidrili su brod dosta blizu ostrva ovaj put te im nije trebalo dugo da doplivaju do istog. Uputili su se u sumu koja je prekrivala cijelo sotrvo. Orzek je pomislio da ce ih neka zver napasti pa je bio na oprezu svake sekunde.

Odjednom dzinovska zver velika poput planine proleće i hvata jednog od vas. Ovo ne možete izbeći jer ste mokri tek izasli iz vode koja vam negira chakru.
Onom koji ostane na obali ostaje da nadje svog saborca. To može uraditi tako što istraži dva tačna mesta od sledećih:

Drevni hram ispunjenim pečatima (3 posta odlazak do hrama, 5 postova istrazivanje, 3 posta put nazad)
Dzinovska pećina puna borova (1 post odlazak do hrama, 4 posta istrazivanje, 1 post put nazad)
Ogromna šuma dzinovskih banana (5 postova odlazak do šume, 2 posta istraživanje, 5 postova nazad)
Šuma drevnih lanaca (3 posta odlazak do šume, 7 postova istraživanje, 3 posta put nazad)
Proplanak krvavih latica (4 posta odlazak do proplanka, 3 posta istraživanje, 4 posta povratak nazad)
Izgoreli deo šume (6 postova odlazak do šume, 1 posta istraživanje, 6 postova povratak nazad)

U sklopu posta biće izvedene i opcije:

Uspeh neuspeh: Esau uspeh, Orzek neuspeh. Koji od ovih bude taj ninja je kidnapovan.
3 kockice 24. Nakon što ninja koji bude spašavao premaši broj postova jednak zbiru na ove tri kockice neće više moći biti spašen.

The member 'Narator' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'Šanse' :
Ostrvo Gaja #world1

--------------------------------

#2 'Kockica 24' :
Ostrvo Gaja #world62 Ostrvo Gaja #world61 Ostrvo Gaja #world71

Niotkuda stvorila se ogromna zver koja je pokupila Esaua i otisla negde. Orzek nije mogao da vidi gde su otisli zbog velikog naleta prasine koja mu je usla u oci.

A u kurac!

Prodera se Orzek nakon sto je shvatio da Esaua nema pored njega. Odlucio je krenuti u potragu za njim i za zveri, prvo je pogledao da li su ostavili tragove za sobom. Nije nasao nikakav trag pa je krenuo tamo gde ga je instikt nosio - na sever.

Hodao je vec nekoliko minuta ali na svom putu nije nasao nista sto bi mu pomoglo u potrazi za Esauom. Sav tuzan i nesrecan nastavio je da hoda u nadi da ce naci makar neki trag ili neku rupu pomocu koje bi mogao da ih nadje.

Nakon nekog vremena tumaranja kroz sume naisao je na neki hram koji je kako je video sa spolja bio ispunjen pecatima. Malo je promislio da li je sigurno za njega da udje unutra ali je ipak usao unutra u nadi da ce naci nesta.

Ostrvo Gaja 1000_F_577026055_2eGRRSYTbpxN3MJ2jzwQvdhBxpeubvQ6

Kada je krocio u hram u sebi se predomisljao da li da nastavi da trazi ili da ode napolje jer mu je hram izgledao vrlo strasno. Izbacio je te misli iz glave jer se setio zbog cega je krenuo ovamo, da nadje svog prijatelja Esaua. Tumarao je hodnicima hrama duboko skrivenog u sumi ne bi li nasao nesta zanimljivo.

1/5

Prosao je vec kroz nekoliko hodnika u ovom hramu i nije nasao nista vredno njegove paznje. Skrenuo je u levo i ispred njega se naslo stepeniste koje je vodilo ka donjem spratu hrama. Krenuo je stepenicama ka dole misleci da u gornjem dijelu vise nema nista za istrazivati.

2/5

Kada je sisao u podzemni dio hrama naisao je na nesto sto lici na katakombe. Pomislio je da je ovaj hram mnogo star i da su ga pre naseljavali stari monasi. Nastavio je putem tih katakombi posto je izgledalo bas kao da se nesta tu moze kriti.

3/5

Kroz katakombe je isao relativno brzo jer nije zeleo mngoo da se zadrzava. Sve ovo mu je bilo jako cudno, izgledalo je kao da u katakombama imaju znaci zivota, neke cinije i kasike su bile blizu zidova ali nigde nije mogao videti nego zivo bice.

4/5

Odjednom na kraju hodnika kroz katakombu video je nesta, nesta sto ga je bas zainteresovalo. Samo sto sa te daljine nije mogao tacno videti sta je to pa je morao doci do tamo da bi video. Krenuo je malo brze ici ka kraju hodnika u nadi da ce biti nesta vredno njegovog dolazenja tu.

5/5

Kada je prisao dovoljno blizu zida shvatio je da je na podu bio zlatni kljuc kog je odmah pokupio i stavio u dzep pantalona. Zatim je brzim koracima krenuo putem nazad i nakon ne toliko dugo vremena dosao je do izlaza iz hrama. Sada je krenuo putem kojim je dosao do ovog hrama ka mestu gde je zver otela Esaua.

1/3

Orzek je isao istim putem kako bi se vratio na mesto gde je zver otela Esaua ne bi li odatle mogao otici na neko novo mesto gde bi se zver mogla kriti. Znao je koliko mu otprilike treba do tog mesta pa nije zurio.

2/3

Tumarao je sumom do mesta gde je zver otela Esaua i nakon ne tako dugog vremena dosao je do tamo. Odatle je odlucio ici u suprotnom smeru od hrama ispunjenog pecatima. Mislio je da ce tamo naci nesta sto mu moze pomoci.

3/3

1/4

Orzek je polako tumarao sumom nadajuci se da ce naci neku pukotinu u kojoj se krije ta zver koja je otela Esaua. Hodao je sumom gledajuci u krosnje drveca zeleci da vidi malo sunca posto ga jos od hrama nije video.

2/4

Dok je hodao sumom odjednom je primetio da je ispred njega neki proplanak. Odlucio je da malo ubrza korak ne bi li sto pre dosao do tog proplanka. Proplanak je bio prilicno daleko od mesta gde ga je on primetio pa mu je trebalo malo duze.

3/4

Konacno je nakon nekog vremena dosao do tog proplanka jarko crvenih latica cija je boja bila nalik krvi. Taj prizor "krvavih latica" je bio jako neobican i cudan te se Orzek prvo malo zagledao pre nego sto je usao u njega.

4/4

Kada je krocio na proplanak krvavih latica najezio se od glave do pete. Bez obzira na to on je krenuo da istrazuje po proplanku u nadi da ce negde u nekoj rupi naci nesta sto vredi njegove paznje i njegovog vremena.

1/3

Setao se proplankom jezivih krvavih latica trazeci za nekim tragovima koji bi mu mogli pomoci u potrazi. Tumarao je laganim koracima vec nekoliko minuta bez ikakvog uspeha u potrazi za Esauom. Na svu srecu pre je nasao zlatni kljuc koji ce verovatno pomoci.

2/3

Dok je tragao za Esauom primetio je nesta malo dalje od mesta gde je on. Uputio se ka tamo da bi video sta je to i da li vredi icemu. Upalio je brzi mod i krenuo brzim hodom da ide ka tamo.

3/3

Orzek se priblizio dovoljno da vidi sta je to sto je primetio i ispalo je da je to bio izmet od neke zivotinje. Bio je jako tuzan tim pronalaskom pa se krenuo vracati nazad do mesta gde je sve krenulo.

1/4

Orzek je polako laganim koracima isao po drugi put ka mestu gde je Esau otet. Nadao se da ce sledeci pokusaj u trazenju Esaua biti bolji nego ovaj sad. Posto sada nije apsolutno nista nasao sledeci put ce biti sigurno bolje.

2/4

Nako nnekog vremena priblizio se mestu gde je sve pocelo ali jos nije stigao do njega. Hteo je sto brze da dodje do tamo kako bi mogao sto pre krenuti ka novom mestu gde bi Esau mogao biti sa zveri.

3/4

Konacno je dosao do mesta gde je Esau bio otet od strane zveri. Odlucio je da krene ka drugom smeru u nadi da ce da nadje nesta zanimljivo sto mu moze pomoci u potrazi. Razmisljao je u sebi koliko je vec dugo tragao za njima.

4/4
1/3

Orzek je tumarao sumom u nadi da ce nesta naci, ali ponestajalo mu je volje i zelje da nastavi sa traganjem. Zeleo je sto pre da nadje svog prijatelja ali on nije mogao nista povodom toga da uradi i zbog toga je bio tuzan.

2/3

Dok je hodao odjednom se ispred njega pojavio novi dio sume koji je svuda po sebi imao neke lance. Kao nekakva suma drevnih lanaca. Pre nego sto je usao unutra malo je razmislio da li da udje unutra pa je tek onda to uradio.

3/3

Zakoracio je u sumu drevnih lanaca u nadi da ce negde tu naci svog prijatelja Esaua. Probijao se kroz lance koji su bili na svakom milimetru ove sume. Tragao je za svakim tragom koji bi mogao biti od Esaua i zveri.

1/7

Dok je Orzek dublje ulazio u sumu drevnih lanaca, osecao je kako se napetost u njemu povecava. Svaki korak bio je poput trke sa vremenom, jer nije znao sta ga ceka. Srce mu je lupalo dok je osluskivao sumove sume, trazeci znak svog prijatelja.

2/7

Njegovi koraci bili su poput tisine u ogromnom lavirintu starih drveca. S vremena na vreme, cuo bi sum nekog zivotinjskog pokreta, ali svaki put bi se razocarao kad bi shvatio da nije Esau. Ipak, nada nije napustala njegovo tijelo i duh.

3/7

Sunce je polako pocelo da zalazi iza visokih krosnji, bacajuci dugacke senke preko staze kojom je Orzek prolazio. Osecaj usamljenosti poceo je da se uvlaci u njegovu dusu, dok je shvatao da je noc blizu, a Esau i dalje nedostupan.

4/7

Nenadano, pred njim se pruzala ogromna raskrsnica u gustoj sumi, kao da je priroda sama ispreplela puteve. Orzek se zaustavi, osecajući kako mu se srce steze od osecaja gubitka. Gledao je u tri staze koje su se pruzale pred njim, ne znajuci kojom da krene.

5/7

Sa svakim korakom koji je birao, Orzek je osecao kako mu se povecava nespokoj. Hodao je kroz gustu sumu kao da je u trci sa sopstvenim strahovima, trazeci trag koji ce ga dovesti do Esaua ili barem do nekog odgovora.

6/7

Sunce je pocelo da se spusta iza debelih krosnji, stvarajuci magicnu igru svetla i senki medju granama. Orzek je shvatio da će morati da pronadje skloniste pre noci, ali unutrasnji glas mu nije dao mira, nagonivsi ga da nastavi potragu.

7/7

U sumi drevnih lanaca nasao je crvenu dlaku nalik majmunovom krznu. Odlucio je da mali uzorak krzna stavi u svoj dzep a ostatak ostavi tu. Zatim je krenuo nazad i nedugo posle toga je dosao do kraja te sume. Nakon toga je krenuo nazad ka mjestu gde je sve pocelo.

1/3

Orzek je polako laganim koracima isao po treci put ka mestu gde je Esau otet. Nadao se da ce sledeci pokusaj u trazenju Esaua biti bolji nego ovaj sad. Posto sada nije nasao nista toliko bitno sledeci put ce biti sigurno bolje.

2/3

Orzek je po treci put dosao do mesat gde je Esau bio otet, vec skoro bez volje da nastavi i bez nade da ce ga ikada naci krenuo je novim putem kroz sumu u nadi da ce ga tamo naci. Odjednom ispred njega se stvori dzinovska pecina pa odluci da udje unutra.

3/3
1/1

Usao je u dzinovsku pecinu u nadi da ce tamo naci nesta vezano za Esaua. Tumarao je kroz pecinu i trazio bilo kakav znak zivota ili bilo sta sto mu moze pomoci. Stvarno je zeleo da ga nadje i da nastave svoju ekspediciju zajedno.

1/4

Dok je Orzek koracao kroz unutrasnjost pecine, osecao je kako mu se vazduh sve vise zgusnjava oko njega. Svaka senka je izgledala kao potencijalna opasnost, ali odlucnost da pronadje Esaua nije ga napustala. Srce mu je lupalo sve jace kako je prolazio dublje, zudeci za nekim znakom nade.

2/4

Prostorija u koju je Orzek stigao bila je obavijena misterijom, ali je u njoj lezao trag neceg starog i zaboravljenog. Dok je osvetljavao svaki kutak svojom bakljom, oci su mu se zaustavile na natpisu urezanom u stenu: "Put kroz tamu vodi ka svetlu".

3/4

Sveze nadahnut, Orzek se odlucno uputio dublje u pecinu, prateci tragove koji su mu ukazivali na mogucu nadu. Bio je spreman da se suoci sa svim izazovima koji su mu se nasli na putu, jer je znao da je Esau vredan svakog napora.

4/4

U dzinovskoj pecini nije nasao nista te je odlucio da se vrati nazad na mesto gde je zver otela Esaua. Kada je stigao shvatio je da je svim putevima vec prosao i odustao je od dalje potrage za Esauom te se vratio nazad na brod.

Ostrvo Gaja Rip-coffin

Mokar i slan izlazim iz Shitoshi okeana. Jedan momenat cedim to malo soli iz kose, drugi bivam pokupljen u znojave i prljave šake neopevanog giganta. Čvrsto me drži.. Pokušavam da se opirem ali što više pokušavam, to me više gnječi. Pokriven gigantovom šakom, uspevam da spojim svoje dlanove..

Zadovoljan svojim neobičnim ulovom, šetao je ostrvom, kamufliran od strane gustih četinara, džungli i kojekakvih misterija ovog ostrva. Plen je bio borben, šteta što će završiti kao pašteta na njegovoj banani.

Njegovo koprcanje je majmunske šape samo golicalo, čudan ali prijatan osećaj, posebno kad začeše.. Aaa.. Čekaj.

Son Goku je otvorio svoj dlan, ugledajući jedno trulo deblo četinara. Ponižen, mogao se čuti glasan krik kroz čitavo ostrvo.

'RAAAAAARRRRRRRGH'Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


Iz guste šume, pored raznih zvukova prirode i pucketanja grančica, mogao se čuti jedan tih, ali uticajan monolog

'Majmuneeeeee'

#card236

Na šta se moja chakra u momentu utišala, ne dozvoljavajući četvrtom majmunu u ovoj godini da me nadmudri. Nisam bio veći a kamoli brži, al bilo je tu mesta da ispadnem u ovoj situaciji pametniji.

'Koga ti..'

Moglo se čuti kroz njegovo majmunsko mrmljanje. Uzdigao se na obe noge, ogledajući okolinu. Ponosno je krenuo da lupa svoje grudi, vibracije istih propratio je još jedan glasan urlik.

'JA SAM KRALJ OVE DŽUNGLE!'

Njegove šake su se spustile na tlo, izazivajući mali zemljotres, a njegovo telo je poprimilo agresivan položaj. Bio je spreman da raskomada pametnjakovića.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


Urlik zveri je zatresao čitavo ostrvo dok sam ja pokušavao da se odmaknem nešto dalje od protivnika. Svaki njegov korak je bilo deset mojih, trudio sam se da se krećem uz njegove pokrete kako bih smanjio mogućnost detekcije. Ako dodje do borbe, nisam siguran koliko bih izdržao.

Ostrvo Gaja AzjTq6S

Moćna zver je uzdigla svoje šake visoko u vazduh, bila je spremna da namesti havariju. Sa moćnim zamasima, krenula je nasumično da udara u zemlju, s ciljem da Esaua stopi s istom.

Naredna 3 poteza zver napada svojim jakim šakama nasumično - taijutsu napad 2000 dmg 400 zag.

Uspeh - Uspeo si da izbegneš napad ovaj potez.
Neuspeh - Braniš se od napada ovaj potez.


Son Goku
3


4444Tailed Beast


8


https://i.imgur.com/tKIqUIC.png


The member 'Storyteller' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Ostrvo Gaja #world2