Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ekspedicija - Esau i Orzek - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ekspedicija - Esau i Orzek

First topic message reminder :

Ekspedicija - Esau i Orzek - Page 2 G6iK1aR

Ovde započinju ekspediciju u nepoznato Esau i Orzek. Nažalost, Saburo je sišao na tren sa broda kako bi uzeo kiflice dok je Esau podizao sidro. Zadihan s rukama punim kiflica mogao je videti Crimson Onia kako otplovljava u zalazak sunca.

Ujutru, Orzek se probudio s osmehom na licu, spremajuci se za nove avanture koje ce mu doneti dan. Brod je klizio kroz vode kao simbol njegove slobode i neustrasivosti. Svestan je da ce put biti pun izazova, ali je odlucan da se suoci s njima hrabro. Sa svakim satom, njegova vera u bolje sutra je rasla, dok je brod i dalje plovio ka nepoznatom horizontu.

5/8

Suncevi zraci obasjavali su Orzekov put, odbijajuci se od povrsine vode kao dragoceni darovi svetlosti. Osecao je kako mu se dusa napaja energijom svakim novim trenutkom provedenim na tom brodu. Svaka milja koju su presli bila je nova prilika za otkrivanje, ucenje i rast.

6/8

Dok je dan prolazio, Orzek je uocavao razlicite ptice kako lete iznad broda, kao da su mu pruzale dobrodoslicu na svakom novom ostrvu koje ce posetiti. Taj prirodni spektakl podsecao ga je na lepotu sveta koja ceka da bude istrazena. Sada je znao da ce svako ostrvo imati svoju pricu, svoje tajne i svoje cari koje ce ga ocarati.

7/8

OBLAST 12Orzek je na horizontu primetio novu siluetu koja je potencijalno neko ostrvo koje se moze istraziti. Strpljivo je cekao da se dovoljno priblizi toj silueti kako bi video na sta je to naisao. Upalio je turbo brzinu dodao gas i cekao da dodje do ostrva.

8/8

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Destiny Tides' :
Ekspedicija - Esau i Orzek - Page 2 #world381 Ekspedicija - Esau i Orzek - Page 2 #world381

OBLAST 12Orzek je prisao dovoljno blizu da bi video da je to ostrvo prepuno drvecem. Znajuci sta se malopre desilo malo je razmislio pre nego sto je odlucio da ode na to ostrvo. Spustio je sidro podigao je jedra i sisao je sa broda krenuvsi da pliva ka ostrvu.