Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir

First topic message reminder :

Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcT85FgLBssXrC97OVRW0dH6agwsdcVK8l0tYmTGWsrIwxxKHWwKMdhJRdp9W0IyzRlO-SY&usqp=CAU

Početak ekspedicije Matsude i Wertzuira ka Shitoshi okeanu,jednom od najopasnijih okeana u celom svetu zbog svojih priča koje kruze svetom već dug niz godina.Samo se najhrabriji smeju usuditi doći u ovaj neistrazeni okean izgubljenih.

Videvsi kako je poceo vetar da jaca i talasi da budu nemirniji.Odma sam rekao seljanima da idu unutar broda jer ce biti oluje da se osiguraju:

Matsuba sada polako zbog talase.

Rekovsi mu to sam se drzao za kanap i cuvao da ne ispadnem sa broda.

Sada je već bilo malo teže za upravljanje kormilom zbog većih talasa i kiše koja je počela da pljusti i kvarila mi pogled napred.Pošto nisam uspevao ništa da vidim ispred broda rekao sam Wertzuiru da ode i da vidi ima li nešto ispred nas kako se ne bi smo sudarili.

Wertzuire idi vidi jel ima nešto ispred nas.Sirova Snaga
The member 'Matsuda' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Destiny Tides' :
Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir - Page 2 #world383 Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir - Page 2 #world377

Gledajuci dvogledom od male oluje bilo je poteko da se vidi ista:

Vidim nesto ali nisam siguran.Ne mogu da vidim od oluje bas najbolje idi malo levo jos pa pravo!

Kako je skrenuo ulevo mogao sam da vidim ostrvo zeleno koje je izgledalo sigurno:

Zeleno ostrvo vidim kreci ka tome!!

Krenuli smo sa brodom oluja je prosla sna svu srecu kako smo se udaljavali wertzuir se pitao kolko jos trebaju da bi napustili okean jer je vec proslo par nedelja na okeanu.Ali strpljenja onako smo prosli dosta nebi trebalo da je jos puno ostalo.

Te se odmislio i otisao je da ocisti malo brod uzeo je sudnjer i vode i poceo je da cisti malo brod da barem nesto radi da ne bi zardjao.

(10 minuta kasnije)

Ocistio je prednji deo broda te je otisao na zadnji deo kod kormila.

Oblast 6
Otisao je do zadnjeg dela proda da cisti i da riba

(16 minuta kasnije)

Oribao je trebalo mu je vise vremena zbog sidra i volana.Zato je otisao unutar broda da cisti koji je bio malo vise prljaviji ali je odlucio malo da odmori i ostavio i seo je da odmori nekih 10 minuta.

Proslo je 20 minuta malo je cak i dremnuo probudio se ko nov i poceo je da riba prvo zadnji deo gde je bilo vise prljastine

(9 minuta kasnije)

Je oribao te se odma prebacio na prednji deo gde nije bilo puno potrebno da se počisti.

Posle nekog vremena je to zavrsio brod je sijao od cistoce te Wertzuir vratio krpu tamo gde ju je nasao i kofu sa vodom.Onda se popeo gore i pogledao kakva je okolina videvsi da su vec odavno se odaljili od onog ostrva te je stao napred i poceo je da glede more uspred njih.

Neko vreme je proslo i gledao je ispred od dosade te je uzeo dvogled da vidi ako nesto naidje na njihovom putu.Gledao je levo,desno nista je video pa je opet pogledao ispred nas i video nesto ali nije mogao da zna sta je upitanju:

Vidim nesto pravo samo idi ravno.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Destiny Tides' :
Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir - Page 2 #world376 Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir - Page 2 #world383

Na daljini sam video puso ostrvo od peska:

Idi polako ostrvo od peska neko vidim!

Rekovsi to otisao je da podigne jedra da smanje brzinu posle par minuta spustili su sidro i bili ispred ostrva:

Nista ti ostani ovde na brodu ako hoces ja odoh da vidim sta ima.

Destiny TidesBrodom nailazite na mesto: Pustinjsko ostrvo Rahasa. Pirati dobro poznaju ovo ostrvo i neki od najvećih pirata Shitoshi okeana su sahranjeni u peščanim grobnicama ovog ostrva.

Na vama je da pronadjete i oktopate zlato iz ovih grobnica. Bacate dve kockice 6 i njihov zbir je ukupan broj grobnica. Svaka grobnica daje 75 000 ryo u goldima. Opasnost je u tome što neki od ovih pirata su ubijeni u borbi i zapečaćeni. Uz svako kopanje bacate kockicu 24 i ako dobijete 1 na vas će se preneti znak kletve...

Dosao je na brod i odlucio je da se popne na vrh broda gde je zastava i malo da uziva u pogledu.

(20 minuta kasnije)

Je malo dremnuo od umora i zaspao a Matsuba je vozio i gledao kako stoje stvari.

Matsuba je vozio neko vreme i odlucio je proveri sta radim:

Alo Werte sta radis gore!?

Wert se polako budio i pogledao unaokolo:

Dobro sam m-malo sam dremao.

Rekovsi to Matsuba je klimnuo glavom i otisoa za kormilo da nastavi voznju.

Oblast 2Wertzuir je odlucio da se spusti dole i da se smara.Sisao je dole i gledao je sta moze da radi uzeo je iz torbe malo hrane da pojede jel je gladnio dok je jeo usput je gledao pogled na plavo more i miris slane vode.

Polako je jeo zalogaj po zalogaj sve dok ga nije pojeo.Posle toga je uzeo flasu vode da se napije jer mu se malo zagalvilo u grlu hrane:

A covece nesmem jesti ovako brzo.

Te je vratio vodu nazad u ranac i nastavio je da gleda ka moru.

Od dosade se zamislio i razmisljao sta da radi kad budu sa ovime zavrsili mora ce misiju za selo pitao se sta se desavalo sa Kageom i selo vrv ono klasika mir i poslovi.Te je zalegao i gledao je ka nebu sa malo oblaka

Gledao je u nebo i dobijao je oblik oblik oka koji gleda ka necemu te se Wert podigao i odlucio je da pogleda unaokolo sa leve strane je video nesto ali nije bio siguran sta bi to moglo da se vidi zatim je otisao po dvogled da vidi sta je u pitanju.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Destiny Tides' :
Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir - Page 2 #world376 Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir - Page 2 #world379

Uzeo je dvogled i pogledao je i video ostrvo kao da je necije jer izgleda naseljeno:

Vidim nesto idi ulevo.Otsrvo je upitanju ali kao da neko vec tamo zivi.

Odma je otisao da podigne jedra da bi usporili i spustio je sidro te su stali ispred ostrva.

Destiny TidesNailazite na piratsko utvrdjenje. Vecina pirata je na okeanu pa je ovo dobra sansa da im ukradete njihove zalihe zlata. Medjutim ostavili su decu (svoje cerke i sinove) da cuvaju utvrdjenje. Da bi ste videli koliko dece bacate opciju Kockica 24 a potom se borite sa toliko npc chunina.

Od poslednjeg napada sam bio zatvorio oci.Budio se na brodu bez odece ili obuce cak je bio iscrtan i nije mogao da veruje sta se desilo pogledao je matsubu bio je u nesvesti.Te se Wertzuir ustao i pokusao je da skine crteze sa sebe ali nije usepo kao da su od chakre bile koje ima svoj rok koji traju.Onda je otisao da vidi sta sve ima u brodu sve je bilo prazno sem blaga koji je tu bio.

Sve je bilo prazno cak i jedra nisu bila tu zatim je Wertzuir se popeo gore i bio razocaran jer je potcenio decu ali tu je sta je iz greski se uci.Zatim je digao sidro i poceo je da upravlja brodom sam ali je brod bio prespor da mogao da se krece.

Kako se brod sporo kretalo pitao se gde je pogresio te se zamislja u glavi.

(Na svu srecu nisam mrtav ali opet porazen od strane dece iskreno malo blamirajuce.Ali nije tolko lose jer sam barem naucio da ne smem da potcenjujem puno makar nikad nisam ni hteo ali tako dodje).

(Sad trebam da nadjem odecu i da nadjem neki nacin da ovaj marker da skinem sa sebe ali izgleda da moram da cekam neko vreme sto su samo neke skrabotine barem nisu oziljci ali ipak sad ko zna kolko je jos ostale ovakvim tempom ko zna kad cu stici nista mi nije ostalo od oruzija).

Legao je te se zagledao u nebo i razmisljao sta ce raditi kad bude stigao nemora da se sve moglo promeniti ali opet ovi okeani budu stvarno veliki problem.Ali kako god strpljenje je kljuc u ovakvim situacijama i trebamo izdrzati.

Gledao je u nebo i oblake i slusao zvukove vode,miris slane vode.Cak i po neki Galeb kako ide ka zapadu razmisaljo sam se kako je to kad si ptica slobodna samo letis gde hoces:

Hm sloboda mada i dalje se pitam za moj pecat koji imam na celu i dalje se pitam ko moze da aktivira i da me ubije sto nebih uopste zeleo.

Pitam se kako bi Ami reagovalo na ovo vrv bi se smejala ahh klasika ljudi se uopste ne menjaju ali ja verujem da se mogu promeniti ako zapnemo i damo sve od sebe ali to je bas tesko samo jaka volja i samouverenost ti moze pomoci.

Zatvorio je oci i pravio sliku u glavi sta bi se desilo da se borio drugacije protiv dece.

(20 minuta kasnije)

Mozda sam moga ako bi koristio moju rotaciju ali se previse oslanjam na elemente umesto na moje tehnike hyuge hmm.Moram da verujem u sebe a ne da sumljam mada polako ima vremena mada sam mogao da umerem vec 2 puta ahh.

Kao da me nesto ceka pa ovako ostajem ziv hmm da li to nesto mozda sa Ami ili.Mah iskreno ne znam ili samo mozda umisljam ili je sama cista sreca ko ce ga znati neda mi se razmisljati o tome te je usteo i otisao je do kormila.

Oblast 1Okrenuo je kormilo ka nekoj strani ali su se pomerili ali je proslo par sati te je vide nesto na daljini ali nije hteo da ide ka tome jer je hteo da sto pre ode sa okeana i da se presvuce i da ode svojoj kuci da se odmori od napronog putovanja

Priblizavao se ka necemu sto nije mogao da vidi golim ocima a byakugan nije hteo koristiti zbog okean jer upija chakru sto je i dalje cudno kao neki pecat ili nesto upija verovatno ima neka prica iza ovog ko zna.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Destiny Tides' :
Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir - Page 2 #world377 Ekspedicija - Matsuda i Wertzuir - Page 2 #world378

Na daljini je video ostrvo koje imao lobanju na sebi verovatno i ukleto te je odlucio da ode tamo nadajuci se da ce naci neko jedro ili odelo sto moze da prekrije sebe.Polako se priblizavao ka ostrvu i polako brod okretao da bi ga prakirao i spustio sidro.

Destiny Tides


Ostrvo kletvi i vradžbina prastarih po imenu Marakuto nije bilo posećeno već 32 godine. Na njemu je zapečaćena drevna kletva.

Potrebno je prvo da dodjete na ostrvo (po 3 posta). A potom da ga istražujete. Svaki post istraživanja bacaćete kockicu 6 sve dok ne dobijete 1. Kada neko dobijete 1 otkriće kletvu ostrva Marakuto.