Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hideout bandita

Hideout bandita Default-Bandit-hideout-night-3
Hideout bande odbeglih Uchiha članova, koji su poznati kao Kage no Tsubasa. Nalazi se daleko od bilo kakvog naselja, u šumi da ih ne bi pronašli.

Prilazim hideoutu grupe kriminalaca koju moram da eliminišem. Krećem se veoma tiho da me ne bi opazili. Ulazim unutra i ugledao sam jednog od njih, ali i on je ugledao mene. Izvlačim mač iz korica i napadam ga.
Palim sharingan.
(Dobijam 90 brzine.)
#card1365

#card1366

Napadam ga katanom.
#card353

(zadajem 150 damagea, 90 zagarantovano)

The member 'Torei' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Hideout bandita #world175

Ubio sam ovog protivnika. Tražim sledećeg bandita. Nakon nekog vremena sam našao drugog bandita. Napadam ga katanom.
#card353
Upaljen mi je sharingan.
(Dobijam 90 brzine)

(Zadajem 150 damagea, 90 zagarantovano)

' NPC Genin' :
Hideout bandita #world179

Ubio sam ovog prvog a ovaj drugi je izbjegao moj napad.
Upaljen mi je sharingan.
(Dobijam 90 brzine.)
Napadam ga opet katanom.
#card353

' NPC Genin' :
Hideout bandita #world173

Izbjegao sam njegov potez i zadao mu mnogo štete, ali je idalje živ. Napao sam ga opet katanom.

#card353
Upaljen mi je sharingan.
(Dobijam 90 brzine.)

' NPC Genin' :
Hideout bandita #world173

Ubio sam i ovog bandita, i sa tim ubistvom sam završio misiju. Bilo mi je krivo što sam ih ubio jer su valjda obojica bili iz mog klana. Obrisao sam katanu i vratio je u korice. Napustio sam sklonište bandita i izašao sam iz šume i krenuo sam nazad svojoj kući, u selo.

Tomohiro pažljivo prilazi napuštenoj kolibi, osluškujući svaki šum. U mislima planira taktiku, analizirajući moguće zamke. Njegove oči skeniraju okolinu, tražeći skrivene neprijatelje. Srce mu ubrzano kuca, adrenalin raste. Spreman je za svaki eventualni napad koji bi mogao doći iz tame, i upravo u tom momentu se ispred njega ukazala figura koju je sada više već napamet znao ko je, i šta je. Bez oklijevanja krenuo je u napad,

#card25
Vodeni vrtlog oko mene +200DMG na Vodu

#card27
Vodeni mlaz iz usta 400DMG

The member 'Tomohiro' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Hideout bandita #world187

Opa zar je moguće da neko tvog kalibra izbjegne napad, pomislio je u sebi dok je gledao protivnika kako izbjegava njegov vodeni mlaz. Spremio se za odbranu ali onda je shvatio da samo treba opet kao i standardnom strategijom obložiti svoje tijelo blatom i miran je što se tiče bilo kakvog napada koji protivnik može da pošalje. Nakon što se odbranio krenuo je ponovo da ga izaziva.

#card98
400-300=ostaje100

#card30
Vodeni tornado 500DMG

'NPC Chunin' :
Hideout bandita #world186

Neki očajnički napadi opet, izgledalo je da je ovaj protivnik bio samo čuvar ovog mjesta, a ne jedan od onih koji vodi i organizuje krijumčare Saiki kocki. Kako god da bilo morao se opet odbraniti od gomile naoštrenih senbona ali za njega je to kao i uvijek bio mačiji kašalj jer je imao u ranom djetinjstvu previše iskustva sa tim od strane porodice i klana koji su bili prijatelji sa njegovom. Kada je protivnik pao kao da se ta ista Seiki kocka koju je tražio začula u njegovom rancu.

#card34
Brani me od senbona

Nakon što je pretresao protivnika nastavio je svoje putovanje

'Šanse' :
Hideout bandita #world1

Dolazivsi na mesto gde sam trebao doci naleteo sam na neki hideout koje bilo unisteno prvo sam mislio da je bilo napusteno ali nije video sam 3 ninje koje su istrazivali o nekim otrovim testirali na telima.Te sam prisao kod njih da se suocim:

Hmm nema te pametnije posla.

#card185
#card155
#card90
800dmg

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Hideout bandita #world188 Hideout bandita #world182 Hideout bandita #world187

Jedan nije imao srece i nije uspeo da izbegen napad ostala dvojica jesu uspela.Wert zatim spusta ruke na tlo i dize zid ispred sebe

#card103

Zatim prolazi pored zida sa zategnutom pesnicuom

#card355
800dmg

Haja!

I jak talas udara ide ka ninjama nadajuci ci se da nece izbeci

'NPC Chunin' :
Hideout bandita #world186 Hideout bandita #world187

Jedan je pogodjen a drugi je izbegao jos samo jedan je ostao i zavrsavam sa ovom misijom:

Hajde brate sad je vreme da zavrsimo sa ovom borbom i da idemo kuci

Ajde sacu

Pomera se iza zida gde se brani od oba napada te prolazi pored zida  te steze lakat i zalece se na ninju.

#card363
600dmg

'NPC Chunin' :
Hideout bandita #world185

Ninja nije uspeo da prezivi napad i tako je poginuo posalo mi je zemljotres koji nije bio tezak za odbranu

#card114

Te je wert poleteo i cekao da se napad zavrsi:

Uf to je to gotovo je

Sjajno hajmo kuci onako me je mrzelo da radim misiju

/Flashback misija/

Ova misija dešava se pre samog događaja kvalifikacija za Shinobi Igre. Nedaleko od mesta održavanja događaja nalazilo se i jedno otkriveno skrovište bandita, koje je ujedno bilo i mesto Genjijeve misije. Ovoga puta, umesto grupice bandita njegov protivnik je bio samo jedan shinobi kojeg je morao da savlada. Bez mnogo gubljenja vremena zakoračio je u hideout, mračan i hladan, perfektno mesto za skrovište bandita. Čim je ugledao svoju metu, poslao je prvi napad, perje je pocelo da pada sa neba u pokušaju da Tennina bace u dubok san.
#card230

Hideout bandita Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt
The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Tennin' :
Hideout bandita #world209

Ceo hideout poceo je da se trese od same eksplozije, kako bi se odbranio morao ga prizvati jedan od svojih jacih zidova koji će biti dovoljno sposoban da poništi čitavu eksploziju. Sklopio je dlanove, a potom se iz zemlje nikao zid ispred njega u koji je eksplozija udarilia i nije nastavila dalje, zid je krenuo da se ubrušava, dovoljno jak da pretrpa Tennina kamenjem i onemoguči ga da nastavi borbu ako se ne odbrani.
(Tennin nanosi dupli dmg)
#card120
3000def, obrusava se 1200dmg
Aktivira se sal oko njegovog vrata koji ce mu ojačati narednih par ninjutsua, a potom kako bi bio siguran da se neće odbraniti poslao je zemljanog vuka ka protivniku.
#card576 #card96
600dmg

Hideout bandita Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt

' NPC Tennin' :
Hideout bandita #world210

Senboni su počeli da lete na sve strane, to je jedan od napada sa kojim se Genji često susretao. Svoje telo pretvorio je u vodu kako bi senboni samo prošli kroz njega, bez da mu ostave i jednu ogrebotinu na telu. Nakon što su se senboni zabili u drveni pod ispod njega, podigao je svoju jednu ruku u pravcu Tennina, a potom se vodeni kavez počeo formirati oko istog.
#card49 #card26

' NPC Tennin' :
Hideout bandita #world204

Na sekundu borba je stala, a obojicu je okružila barijera oko celog hideouta.

Ne brini se juško, ne planiram da bežim.

Rekao mu je dok je iz torbice vadio rukavicu koju je stavljao na ruku, istog momenta kada ju je montirao ispalio ju je na protivnika. Kandza ispraćena metalnom sajlom je letela ka Tenninu u pokušaju da ga uhvati i zarobi.
#card395

' NPC Tennin' :
Hideout bandita #world208

Ovaj tempo borbe već je postajao naporan za njegovog protivnika, svaki njegov pokret bio je sve sporiji i sporiji, bilo je pitanje vremena kada će napraviti grešku koja će ga koštati života. Genji je uradio znak rukom, i pored njega se formirao klon od blata koji je zaronio u zemlju kako bi privukao Tennina u istu i okončao ovu borbu.
#card95 #card94

' NPC Tennin' :
Hideout bandita #world205

Ovo odugovlačenje pomalo ga je zamaralo, želeo je što pre da završi ovu borbu kako ne bi zakasnio na kvalifikacije od shinobi igara. Krenuo je da radi znakove rukom a potom je svoju kombinaciju završio sa vodenim znakom, ogroman talas je počeo da ide ka protivniku, lomeći pola hideouta sa sobom. Ako ništa makar je hideout dobio jedno čišćenje od prašine nakon dugo vremena.
#card23 #card52

' NPC Tennin' :
Hideout bandita #world208

Kraj borbe bio je jako blizu, svakim momentom Tennin je posustajao i nije uspevao da isprati ovaj tempo borbe. Bilo je pitanje momenta kada će samo pasti na pod kako bi se ova borba napokon okončala. Za sada je bio vešt u bežanju, al bežanjem nije mogao da pobedi ovu borbu. Genji je uradio znak rukom i opet na njega poslao genjutsu koji će ga ubaciti u dubok san.
#card230

' NPC Tennin' :
Hideout bandita #world212

To je bilo to, Genji se uvukao u zemlju kako bi izbegao bodlje koje nadolaze, izašao iz zemlje tik kod protivnika koji je bio onesvešćen od njegovog genjutsua. Otkopčao je svoj rajsferšlus i izvadio kunai iz svoje torbice, a potom je okončao ovu borbu jednim ubodom istog. Nakon je završio svoj posao ovde, samo je nestao u obliku dima.
#card116 #card330 #card19 #card21