Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | 7. Event | First Sage Path

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

7. Event | First Sage Path

Misteriozna ruina jasno otkriva svoju poziciju skrivenu već stotinama godina putem pulsa chakre koji vibrira u njenom središtu poput otkucaja srca.

Jako je teško pronaći je jer što joj više ninje prilaze to je manje  osećaju. Taman kada pomisle da su je pronašli izgube trag.

Analizama chakre koji je izvršilo par veštih sensor ninji iz Akumetsu grada zaključeno je veliko prisustvo sage odnosno chakre iz prirode.

Uputstvo eventa:

U eventu se prijavljujete kao parovi ili samostalno. Svaki par će pokušavati da pronadje ulaz u prastari sage hram. Pronalazak ulaza je prvi deo eventa. Drugi deo eventa je istraživanje sage hrama i trka do središta hrama u kojoj će proći tri najbrža igrača (tima). Treći deo eventa će igrati samo tri najbrža tima, dok se ostatak igrača vraća u svoje hideoute.

Putovanje za ovaj event i nazad vam daje imunitet i ne možete biti meta Shinobi Fate opcije.

Dodatne informacije o eventu i početak eventa biće definisane u skladu sa mogućnostima administracije i predstojećom reklamom. Predvidjeni  početak eventa je 4 - 10 april. Signature
prijavljujem se

Prijavljujem se kao solo igrač.

Prijavljujem se kao solo igrač

Prijavljujem se kao duo igrac sa @Yuichi Uzumaki

Prijavljujem se za event, igram duo sa @sannaᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Prijavljujem se sa Hatchirom

Prijavljujem sebe i svog dečka, Orzeka.

Prijavljujem se sa Aburom

Kakva bi šteta bila ako se ne
prijavim.
Usput ću se prijaviti sa Matsudom.
Prijavljujem se sa Matsudom!

Prijavljujemo se za event, idemo @Boten i ja kao par

Event kažeš? Prijavljujemo se @Hugomecu i ja kao duo

Prijavlujem se kao solo igrac

Prijavljujem se

Prijavljujem se kao duo sa @Kuba

Prijavljujem se sa @Tsumi kao duo

Prijavljujem se kao duo sa @Genbu Urahara na event

Prijavljujem se kao duo sa  @Saburo

Prvi deo eventa: Pronadjite ulaz u sage hram!

Sage hram je moćno mesto obavijeno nature chakrom. Smatra se da su u istoriji postojale ninje mudraci koji su toliko bili sposobni u kontroli sage chakre da su sa njom mogli kreirati sve što požele. Sage hramovi su bili legenda do pojave ovog. Misteriozni hram je otkrio svoju lokaciju zbog incidenta sa kovčeg u Groblju Zaboravljenih. Skriveni seal koji je skrivao hram je uništen.

Hram vas dovodi svojim chakra pulsom do sebe, ali vam skriva izlaz! 

Sam prvi deo eventa je prilično jednostavan. Napravićete temu sa nazivom: "Potraga za ulazom - Ime1 i Ime2" npr: Potraga za ulazom - Volen i Kashin Vu. Temu pravite u kategoriji hrama: https://www.ninjaworldrpg.com/f368-sage-path

Ulaze tražite sa kockicom 24. Zavisno od dobijenog broja na kockici dešavaju vam se različiti dogadjaji:

Event kockice: :Signature
Prijavljujem se sa @Rurinai

2 deo eventa - Potrebno je da predjete sledeće:

Ulazak u hram otkriva misterioznu istoriju ovog ninja sveta. Tragovi po zidinama, uklesani jutsui i misterije davne bijuu proslosti. Medjutim centar hrama je mesto jakog izvorišta chakre i stvaraoci hrama nisu napravili jednostavan put da posetioci samo tako dodju do centra i uzmu njegove darove.

Do centra hrama dolazite kroz set prepreka. Prva 4 tima koja prodju sve prepreke (gledano vremenski, ne postovima) će doći do centra hrama i okušati sreću u lov za ninja blagom. Ostali timovi će u trećem delu eventa istražiti odredjene prostorije hrama.

Za prepreke PRAVITE NOVU TEMU. Naslov teme: Hodnici hrama - vaše ime. (npr: Hodnici hrama - Volen ili Hodnici hrama - Volen i Zabimecu)

Prepreke:
Prepreke :Signature
Nestankom duha koji zahteva chakra umeće od vas nastavkom hodnika dolazite do prostranog spoljašnjeg prostora. Barijerama zaštićen centar hrama je sveto mjesto čuvano stotinama godina.

7. Event | First Sage Path 8YPRPOq

Džinovska vrata na ulazu u prvi stepen ispunjena su neobičnom naelektrisanom chakrom. Prolaskom kroz ova vrata shvatićete da samo vaše duh nastavlja putanju kad središtu, a telo ostaje bezbedno onesvešćeno na ulazu. Hram nikada ninjama koji nisu sage neće dati fizički stvarni ulaz i ultimativna znanja koja se nalaze u središtu. Medjutim i kao duh dobijate mogućnost da pročitate drevne skrolove i naučite znanja.

Centralna barijera napravljena je da može propustiti ninje iz 4 hodnika. Ninje koje su prošle hodnike redom su:

Tim 1: Kirei Uchiha
Tim 2: Sanna Uzumaki
Tim 3: Kiyoshi i Rurinai
Tim 4: Esau Armani

Hram je napravljen da samo ninji koji najviše spreman može podariti znanje. Formacijom barijera prilagodjenim hodnicima barijere se grupišu po ulazima:

Prva barijera ima ninje Kirei Uchiha i Sanna Uzumaki. Prvi kome chakra padne na 0 izgubiće svoju formu duha i vratiće se u svoje telo izmoren ali sa punim vrednostima.

U drugoj barijeri nalaze se Kiyoshi, Rurinai i Esau Armani. Kyoshi i Rurinai su prošli duh mudraca kao tim tako da funkcionišu kao jedan igrač. Dele nagrade i bore se zajedno.

Pobednici borbi ili pregovora iz ove dve barijere idu u finalnu barijeru gde se i nalaze tajni skrolovi koji se nalaze u Sage Path hramovima:
Skrol Zemlje :

Skrol Neba :


Pobednik finalne borbe ili pregovora naći će se osvešćen kod svog tela sa naučenim znanjem iz skrolla koji izabere dok će se drugo mesto (poraženi iz finalne borbe naći sa tokenima).

Poraženi iz prvih barijera se automatski pridružuju ostatku eventa sa 30 tokena.Signature
Pravila borbe u trećem delu eventa:

- Cooldown na postove je 6h. (od 2 do 6 ujutru ne ulazi u ovo računanje).
- Iako su samo vaši duhovi nastavili vodite borbe kao da su sa telima stvarnim, identično je jer je ovo specijalna sage chakra.
- Dok ste u obliku duha vaše telo je u hodniku i niko ga ne može povrediti.
- Pre samog početka trećeg dela možete kupiti sve što vam je potrebno i vrednosti su vam na full.
- Prvi potez ima onaj koji dobije više na kockici 24. (obe strane pišu post od 100 reči kako se susreću i bacate rp opcije).Signature
Treći finalni dio eventa za sve koji su prošli drugio dio:

Skriveno znanje mudraca iz prošlosti nije skriveno samo u centru hrama gdje se nalaze svici već je ispisano i po sporednim prostorijama do kojih se dolazi posebnim hodnicima.

Treći dio eventa je trka na neki način jer nemate svi pristup zasebno nagradama već kada neko pronadje hodnik i osvoji nagradu niko je više ne može dobiti.

Vi kao istraživači ovog hrama u potrazi a moćima i znanjem krećete da opipavate zidove, kuckate, tražite skrivene sobe, rušite i bušite. Minigame za treći deo eventa i raznolikost ovog bušenja odvija se roleplay opcijom kockica 6 na sledeći interesantan način.

Bacate PET (5) kockica (od 6 strana, ne od 24) i zavisno od brojeva koje dobijete stičete mogućnost da pronadjete hodnik.

Nagrade ostvarujete ako ubodete na kockice neku od kombinacija. Kada dobijete kombinaciju ne morate je iskoristiti već nastaviti dalje da istražujete ako vam se ta nagrada ne svidja. Možete MAKSIMALNO TRI kombinacije da pronadjete i nakon toga za vas je event gotov možete se vratiti u hideout.

Kada dobijete kombinaciju na discord Sagepath kanal saljete poruku da uzimate Kombinaciju JEDAN npr ili Kombinaciju PET ako ste nju dobili.

Lista kombinacija :Signature