Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Groblje zaboravljenih

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Groblje zaboravljenih

Groblje zaboravljenih K3F6Y4e

Svako ko nije bio odavde verovatno bi pomislio da nije nista drugo no čudan raspored kamenja na napuštenom zemljištu. Niko nije poznavao većinu sahranjenih nindzi. Verovatno su umrli bez ikoga pored sebe. Iako u smrti, konačno su našli nekoga ko će im posvetiti pažnju. Pokazati ljubav. Ljubav u vidu molitve, za pokoj njihovih duša.

Rani povetarac je duvao, suskajuci i prosipajuci zrna peska u vazduhu. Sa toplim vetrom u ledja, Giselle je usla u groblje. I tako, na ovoj napustenoj zemlji stajao je njegov defakto cuvar: mlada devojka i ujedno jedina osoba koja je posvećivala pažnju mrtvima koji su ovde ležali.

"..."

Sahranjivanje i ispracaj mrtvih koji nisu imali porodicu ili voljene da to urade za njih bila je jedna od aktivnosti koje je preuzela za sebe. U ovom svetu, nije retkost videti mrtva tela napuštena u prolazima ili pored puta. Uglavnom bivaju bačeni negde daleko, van vidika, da trunu. Tokom proteklih nekoliko godina to se prestalo dešavati zbog Giselline odluke da im obezbedi pristojna sahranjivanja i spomenik. Ništa posebno - samo običan komad kamena da obeleži grob - ali svakako se činilo mnogo spokojnije od alternative.

Svake nedelje se vracala groblju kako bi vratila preminule i legla ih u grobove. Okolnim stanovnicima grada je ovim činom delovala pomalo... abnormalno pobožno, ali bilo je nečeg skoro zastrašujućeg u njenom posvećenju. Na nekom nivou, oni su cenili njenu brigu o zaboravljenim nindzinim telima koja su se stalno nagomilavala, ali na kraju dana, za njih je uvek bila pauk koji je hvatao opasnije insekte nerado prepušten sam sebi. Retko ko je smatrao prijatnom - a nisu to ni krili od nje. Ali ne samo zbog njenog čudnog izbora u hobijima. Najveci faktor je, naravno, bila njena uznemirujuća veština. Po ulasku u groblje, Giselle je nagnula lice prema podu, zatvorila oči i sačekala malo.

#card526

Uzdahnula je i krenula oprezno istraživati groblje. Nakon par minuta, spuštajući se polako na pod, uzela je malo peska prstima. Mogla je da oseti neku vrstu tame koja je dopirala iz peska koji je ležao uredno preko nadgrobnog spomenika. Nežno masirajući pesak po dlanu, pratila je iscrte imena nadgrobnog spomenika palcem. Većina spomenika nije imala imena, a na nekim mestima, delovi kamena otpadali su i pretvarali se u pesak. Onaj pred kojim je stajala bio je gotovo savršen, kao da je neprobojan.

"..."
#card775

Osećaj prezira oblio ju je dok je posmatrala kako crni plamenovi brzo tope grob do srži.

"Scroll je bio u pravu. Barem, tako mislim.
Ovde je."