Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Sala za sastanke

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Sala za sastanke

Sala za sastanke 62a9f2977f97e61af7120b85-5e73ecc37c782904101773
Sala u kojoj se donose najbitnije odluke, odluke koje ce uticati na samu buducnost sela, sva planiranja i strategije izlaze upravo sa ovog mesta, mesto na kome se testira strateska sposobnost najmudrijih lidera i mudraca ovoga sela. Svaki sastanak je ispunjen ozbiljnoscu i tezinom, jer izbori napravljeni unutar ovih zidova nose sa sobom veliku odgovornost i posledice.ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Dolazeci na ovo mesto, znao je da ce se ovde desiti jedna jako bitna odluka koja ce uticati na dalju buducnost ovoga sela, jer ipak na ovom mestu se odrzavaju samo sastanci od velike vaznosti, ulazio je, osecajuci veliku tisinu, tisinu jer je bio prvi koji je usao u ovu salu pre samoga sastanka, Hatchiro je bio iznenadjen koliko je sama sala bila ogromna

-Dakle ovo je to mesto, nisam znao da postoji u zgradi ovolika prostorija, ovde moze stati veliki broj ljudi-

Rekao je, a zatim seo na jedno od mesta koje je izabrao, cekajuci ostale clanove da se pojave
Video je jos neke ljude u Kage zgradi, ali nije znao sta se tacno desava i zasto je ovaj sastanak uopste zakazan, vreme ce pokazati

Sala za sastanke B60fca0f6c2304fe8a118c0cf1430db1ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Kiyoshi je krenuo prema sali za sastanke da donesu veliku odluku koja ce promjeniti trenutno stanje sela, kada je dosao otvorio je vrata od sale i bio je zacudjen velicinom ove prostorije, komotno u nju moze stati stotine ljudi sto je bilo vrlo zacudjujuce za viditi. Kada je malo bolje pogledao na jednoj stolici je vidio svog prijatelja Hatcihra pa je odlucio da ode do njega i da popricaju.
"Hatchiro druze, zar si to prvi dosao vidim da si malo usamljen sam pa cu sjesti pored tebe."
Sala za sastanke 84cd4457c973dfa3c02ce6c502d5743996d058c9

Čuo sam da 
treba da se dođe na neki 
satanak. 
O čemu se radi ne znam. 
Tek što sam završio sa kageom
sad moram da budem ovde. 
Kucam na vrata i ulazim. 
Hatchiro ti si ovde. 
Nissm znao da si i ti 
došao u selo. 
Kako je šta se radi. 
Ko si ti?
 Pitao sam krupnijeg ninju 
koji je bio pored Htachira.
Nisam još ni kuću kopio, a treba da
idem na stanke sela. 
Osećam glupo. 
Pomislio sam i seo 
u stolicu pretkaraj stola.

Cekajuci neko vreme u praznoj sali, na vrata iste usli su dva veoma poznata lica, Kiyoshi i Aburo

-Udjite momci, sedite, nisam vas video neko vreme, verujem da ni vi ne znate zasto smo pozvani ovde, uskoro cemo saznati-

Dok su sedeli, Hatchiro se zakasljao od dima Kiyoshijevog tompusa, miris i dim su poceli da hvataju jedan deo prostorije

-Khm,khm, Kiyoshi, pusenje je zabranjeno ovde, ugasi tompus pre nego sto nas Yehuda vidi, da ne bi opet jutsui leteli na sve strane-

Rekao je dok mu je kapljica znoja klizila niz celo, gledajuci unaokolo da se ne nalazi Yehuda koji bi ih mogao videti sa njegovim mrkim pogledom iza coskaᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Dobio je poziv da se odmah pojavi u sali za sastanke, odmah se zaputio tamo. Unutra je video vec neka poznata lica pa je predpostavio da ce se ovde nesto jako bitno odrzati. Video je kako su se oni vec raspricali pa je samo seo na drugi kraj sale. Malo mu je smetalo sto je bilo malo previse buke u sali, sa druge strane sale video je Kiyoshija kako pusi cigaretu te je samo mahnuo. Nastavio je da sedi dok je cekao da se neko pojavi i objasni im povod za dolazak.
Sala za sastanke 20477db0c9a7e1ffc1896cb1c355d8c1

Dok su cekali u prostoriju je usao jos jedan ninja cije ime Kiyoshi nije znao, kada je usao taj ninja ga je pitao njegovo ime tako da mu je Kiyoshi odgovorio na to pitanje.
"Zdravo ja sam Kiyoshi, ja i Hatchiro smo bili na istom djelu gradilista pa se znamo odatle."
Odgovorio mu je na pitanje i nastavio je da ceka da dodju ostali ninje sela, dok je mirno sjedio Hatchiro mu je rekao da ugasi zigaru iz usta ili ce ih Yehuda napasti, Kiyoshiju je bilo tesko ali je ipak ugasio.

Šeta tiho i nečujno .Ide uz samu ivicu zida jer jednostavno je to stara navika koju nikako ne može da se izbaci .Oseća prisustvo par šinobija u sobi obljči samo da uzme i sedne negde u ćoše i spusti glavu na dole .Tako da joj kapuljača pokriva celo lice .

„Znači ovo je sala za sastanke mesto gde se bitka vodi rečima a ne na bojnom polju.Da li znate razlog sastanka .I gde je Kage?Jer nisam upućena šta se dešava trenutno "?

Šeta tiho i nečujno .Ide uz samu ivicu zida jer jednostavno je to stara navika koju nikako ne može da se izbaci .Oseća prisustvo par šinobija u sobi obljči samo da uzme i sedne negde u ćoše i spusti glavu na dole .Tako da joj kapuljača pokriva celo lice .

„Znači ovo je sala za sastanke mesto gde se bitka vodi rečima a ne na bojnom polju.Da li znate razlog sastanka .I gde je Kage?Jer nisam upućena šta se dešava trenutno "?

Kada je Saburo usao hladno u salu za sastanke, primetio je da su tamo sedeli jos uvek nepoznati ljudi. Neki su bili ozbiljni i zamisljeni, dok su drugi razgovarali. Dok je prolazio pored njih, primetio je da su neki nosili uniforme koje su ukazivale da su pripadali ovom selu.

Seo je na svoje mesto i cekao sta ce se dalje desiti.
Sala za sastanke 73d03-16507368217952-1920

Agrom je uzdahnuo pokucao na vrata i usao u sali za sastanke znao je da ce ovo biti zvanican ishod i budućnost sela. Kada je usao vidio je neke shinobija i rekao je:
Zdravo, momci opa zdravo Aburo i Hatchiro nisam znao da i vi dolazite ovdje izvinjavam se ako kasnim nisam znao sta da radim,nego sta se ovdje ravno desava sta je sa Kageom sela i njegovim pomoćnikom Yehudom sta ce se desiti sa selom,da li je propalo(uzrujano je pitao i sjeo na svoje mjesto)

Ulazim u salu za sastanke, osećajući blagu uzbuđenost zbog predstojećeg sastanka. Kako prelazim prag, prepoznajem svog prijatelja Abura kako već sedi za stolom. Osmešim se dok mu prilazim i pozdravljam ga.

Hej Aburo,odavno se nismo videli.

Dok se pripremamo za početak sastanka, razmenjujemo nekoliko reči o nedavnim događajima, ublažavajući ozbiljnost okruženja. Kada se ostali članovi sastanka postave, spremni smo za početak.Ulazim polako u ovu salu za sastanke i vec ne znam sta bi moglo da me saceka unutra, nadam se da vlada pozitivna atmosfera. Kad smo vec kod toga nov sam u ovome selu tako da ne verujem da cu se pitati za bilo sta, mada primetio sam da je tu bilo vec par ljudi, ili sam poranio ili zakasnio. Kako neprijatna situacija za mene, ipak sam ja i dalje malo stidljiv kada se nadjem u nekoj vecoj grupi..
"Izvinite me, nadam se da ne kasnim.."
Uh, covece, nadam se da stvarno ne kasnim inace ce to unistiti moju reputaciju kao nekoga ko je ozbiljan sinobi..

Kako su nestali kage Sparow i sannin Yehuda već stigli oformiti tim za upravljanje selom (jer je teško jednom čoveku da radi tolike količine posla) isti taj tim sad je bio dužan da ninjama sela saopšti neprijatne i crne vesti.

Kage tim je počeo svoje izlaganje:

"Ove vijesti su zle i nemilosrdne. Naš prvi kage Sparow Uzumaki i sannin Yehuda Kaguya su nestali prije 11 dana. Njihovom nestanku je svedočio jedan od seljana našeg sela. Dalje informacije o nestanku može dobiti samo naredni lider sela.."
-  Žena koja je ovo  pričala ustuknula je na tren.


"Naš prvi predvodnik Uzumaki Sparow je možda i sluteći  svom nestanku ostavio informacije o ninji koji će voditi selo u slučaju njegovog i nestanka gospodina Kaguye."


Žena je u rukama držala svitak u kome je bilo zapisano ime čoveka koji će voditi selo.

Nakon nekog vremena konacno su se sve ninje sela okupile da prisustvuju sastanku, Kiyoshi je mirno i strpljivo docekivao onoga ko ce doci u salu. Konacno je dosao kage tim da im kaze lose vijesti koje nikoga nece uzbuditi, te vijesti su da su kage i sanin nestali prije 11 dana. Kiyoshi je postao ljut kako nisu prije saznali za ovu vijest zasto bi tako nesto skrivali od njih pitao se Kiyoshi.

Novi problemi su se ubrzo pojavili. Kako je došlo do saznanja, prvi kage Uzumaki Sparrow i sannin Kaguya Yehuda su nestali, niko nije znao ni kako, ni zašto. Ono što se moralo desiti je da se nove vođe izaberu i to brzo pa je sazvan hitan sastanak u sali za sastanke. I on je dobio taj poziv pa se i odazvao istome tako što je otišao da prisustvuje sastanku. Da bi selo opstalo morao se uključiti u skora dešavanja.

Čuvši obaveštenje pomislio
sam da postoji mogućnost da 
se selo raspadne. 
Trenutno smo bez kagea
pomislio sam. 
Njegov nestanak je bio sigurno
planiran. 
Ona dvojca što su bili na grandilištu. 
Imao sam puno da mislim. 
Sedeo i ćutao sam
Imao sam osećaj da će
sve izaći kako treba. 

Agrom je sjedio i slušao i nakon toga je cuo obavijest kako su nestali prije 11 dana i da samo jedan seljak moze tome da svjedoci. Kage kao da je znao da ce nestati ostavio je svitak u kojem pise ime sledeceg Kagea koji ce voditi selo. Cim je ovo cuo bio je po malo i srecan i malo uzrujan jer nije znao ko bi to mogao da bude,postoji nekoliko konoba koji su jake nindze u ovom selu ali ko bi mogao da naslijedi prvog Kagea. Agrom je pogledao druge nindze i odlucio je samo da sjedi na mjestu i saceka kraj sastanka i proglašenje novog Kagea.

Oseća se napetost u vazduhu i neizvesnost .Svi su bili poprilično znatiželjni čije će ime biti pročitano .Podiže glavu i kreće zagleda ženu koju sadrži svitak .Nije je pre videla u selu .Da bude tačnija do sada nije videla nijednog ženskog nindžu do sada .

„Znači kage I gospodin Yehuda su samo nestali bez traga ".Kreće da se češe po glavi preko kapuljače „Ah .Kao da je bitno ni samo samo oruđe ovog sela tako da mi je sve jedno čije će ime biti pročitano ."

Nisam zeleo da se mesam u odluke iskusnijih sinobija koji dele ovu salu zajedno sa mnom. Izabrao sam da ostanem tih i da precutim, totalno mi je svejedno ko ce biti novi Kage ovoga sela, verujem da ko god bude bio da ce selo biti u sigurnim rukama. Ljudi ovde imaju izmesana osecanja, gledam ih i vidim da su neki opusteni i nezainteresovani o odluci za novog kagea isto kao i ja, a u nekima vidim da bas zarko iscekuju ishod ovog okupljanja. Sama cinjenica da je Yehuda nestao zajedno sa Sparrowom mi je zaista misteriozna, ali dobro.


Saburo je pazljivo slusao sta ima reci Kage tim o nestanku prvog Kagea Sparowa Uzumakija i sannina Yehude Kaguye. Gledao je nepoznate ljude dok je cekao da cuje ime coveka koji ce voditi selo u ovim teskim trenucima. Bio je svestan da je trenutno u ovoj sali medju najjacima, pored jos nekoliko ljudi.

Cekao da se otkrije ime novog vodje sela, Saburo je razmisljao o svim mogucnostima koje su moguce da se dese. Bio je spreman preuzeti ulogu lidera ako mu bude poverena, ili preuzeti ulogu nekog jakog cina. Njegova spremnost da se bori za dobrobit svih u selu bili su ocigledni.


Sala za sastanke Maxresdefault

Hatchiro je bio iznenadjen nakon sto je cuo za nestanak Kagea i Yehude, nakon sto se borio sa Yehudom mogao je videti njegovu snagu i vestinu, pa se pitao u sebi kako li toliko jak shinobi moze tek tako da nestane bez ikakvog traga, sta li se tacno desilo sa njima i ko stoji iza svega ovoga, i jos vaznije je koga ce proglasiti za nove lidere sela. Da li iza svega stoji Akumetsu? Shiroi? nije mogao da sumnja u bilo koga jer mu se svaki scenario cinio nelogican, ostalo je samo videti njihovu odluku o novim liderima selaᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Agrom je sjedio svo vrijeme i zbunjeno i bio je pod većim stresom nego ikada do sad samo je gledao druge nindze i htio je da zna o čemu one razmišljaju o ovoj situaciji odlucio je da je najbolje da ode sa sastanka dok se ne smiri i nakon toga da se vrati na sastanak ako ne bude završen :
Momci,izvinite puno mislim da sam previše pod stresom i ne mogu da izdržim ovako veliki pritisak,sada odoh kuci Vraticu se nakon sto se smirim ako se sastanak ne završi do tada momci jos jednom izvinite i pozdrav(rekao je i ustao sa mjesta)
#card21

Bio je veoma iznenadjen vestima koje je upravo cuo. I time sto se za ovo tek sada saznaje selo. Cak je i Yehuda , jedan od jacih shinobija sveta nestao bez traga. Ipak svi prisutni znali su da selo mora dobiti novog lidera tako da je ustao i poceo iscekivati trenutak kada ce se otkriti ko ce voditi selo.

Upravo sada, kada sam čuo vesti o dvojici glavnih u selu bio sam veoma iznenadjen i začudjen da bi neko kao oni samo nestali bez traga.Yehuda, sa očima plamenim kao vatra.Sparow, čija je mudrost bila duboka kao okean.Ostavljajući za sobom samo pitanja i tugu u srcima sviju.

Oko 70 ljudi nalazilo se u salu za sastanke. Sve nindže sela su se skupile na tom mjestu i još ih je i dolazilo. Sve oči bile su uprte u asistenta nestalog vodje sela Sparowa.

Pažljivo je otvorila svitak, a oči zabrinute i znatiželjne gledale su pažljivo svaki pokret. Za kratko vreme ninje Sela Skrivenog u Vodopadima  skupili su povjerenje u Sparowa koji je bio čovek koji ih je okupio i poveo na jedan drugačiji ninja put.

Svitak je bio otvoren do kraja.

Ninja koji će predvoditi selo je...


Asistentkinja je pogledala celu salu i vratila pogled na svitak..


Hatchiro Hyuuga


Kada je to rekla smotala je svitak nazad i pogledala direktno u Hatchira. Ninje su pognule glavu u znak poštovanja i prihvatili novog vodju sela.

U jednom momentu, nakon donesene odluke, svi prisutni su pogledali u Hatchira, Hatchiro, iznenadjen odlukom sednice, u momentu zamrznut je razmisljao sta bi im mogao odgovoriti, ustajao je sa svoga mesta i u trenutku je doneo svoju veoma vaznu odluku

-Postujem i prihvatam vasu odluku, vasi zivoti i buducnost ovoga sela su sada u mojim rukama i preuzimam potpunu odgovornost, potrudicu se da budem dostojan vodja kao sto je bio i prosli, hvala vam na vasem poverenju-

Rekao je sa malim naklonom prema svima prisutnimaᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Odjednom moje oči su pogledale u svitak koji je sa sobom nosila neka zena,sa velikom znatizeljom i nestrpljivošću o saznanju ko će biti budući kage ovoga sela.

Otvara svitak i pazljivo pratim njene pokrete i slušam njene reči kad odjednom reče da je budući kage moj prijatelj Hatchiro.Bio sam malo iznenadjen ali isto tako sam odmah znao da je on vredan te pozicije.Prišao sam mu i čestitao na novo stečenoj tituli.

Čestitam Hatchiro,nadam se da ćes biti dobar vodja.

Čuo sam proglas 
Htachiro vođa. 
Moj drug da bude vođa 
pmislio sam. 
Ovde mije nešto sumnjivo činimi se da je 
Akumestsu više nego ikada 
 umešao svoje prste. 
Moje sumnje su bile sve veće
i veće. 
Ali ako moj plan
uspe biću jedan od najpametnih ninji. 
Pomislio sam prilazeći Hatchiru da 
mu čestitiam. 
Hatchiro svaka ti čast.
Izabaran si za kagea drugi put.
Nadam se da ćeš da budeš dobar vođa
puput Sparowa.
Neka ti je sa srećom Hatchiro.Malo zanet momak
Dok šetam po sali za sastanke, moji koraci su odlučni, ali i promišljeni. Razgledam prostoriju dok prolazim pored mesta na kojima sede ostali članovi sela.

Pogled mi klizi preko zidova ukrašenih slikama, podsećajući me na dužnost i odgovornost koju nosim kao član ovog sela.

Odjednom dobijam poziv za misiju.Izlazim iz sale i upućujem se ka kapiji sela.

Video sam Matsudu kako trči 
po sali. 
Video sam samo od jednom 
kako izlazi iz sale za satnake. 
Odlučio sam da ga pratim do kapije sela. 
Da li ću ga stići pitanje je. 
Jer je ve daleko zamako uzeo 
sam šprint.

Kiyoshi se malo smirio da ne bude nekulturan i cekao je proglasenje kagea, on i nije znao bas puno ljudi ali je znao neke ljude koje bio on volio da nasljede Kagea. Dosao je moment istine i konacno ce otkriti novog kagea i to je Hatchiro Hyuuga, Kiyoshi je vrlo sretan sto je njegov drug postao kage sela.

"Cestitam druze Hatchiro na novoj poziciji kagea u selu! Nadam se da ce mo se svi lijepo provesti s tobom na celu vlasti."
Nakon sto je cestitao hatchiru mahnuo je svima sa osmjehom na licu i polako je krenuo prema vratima sale da ide kuci.

Saburo se osecao razocarano sto nije postao kage. Odlucivsi da ne ostane u sali i suocava , Saburo je krenuo do kapije sela.

Dok je stajao na ulazu sale, Saburo je duboko udahnuo svez vazduh i pokusao da smiri svoje misli. Znao je da je vazno ne dozvoliti da razocaranje preovlada i da mora nastaviti dalje bez obzira na ishod. Razumeo je da su ovo trenuci u kojima se njegova snaga karaktera i volja bitni.

Samo je ustala i krenula je da smeje .Krenula je da se približava tek novo imenovanom kageu.I samo ga je potapšala po ramenu .

„Čestitam ti na tituli .Nadam se da ćeš dobro voditi ovo mesto ."Svoj pogled skrene i na devojku koja je čitala svitak .Te se i njoj nasmeje .Devojka deluje zbunjeno i malo neevezno njenim gestom .

„Nadam se da ću dobiti malo vremena od novog kagea .Jer imamo nešto važno da porazgovaramo .".Potapše ga još jedno po ramenu i tako samo izađe iz sale .


Sanna je prvi stigao u salu za sastanke, taman da malo dodje k sebi i ugrabi dah. Ceo dan je lutao i radio i nije imao vremena ni jesti. Sanna je u toku dana dobio pismo vodje i rečeno mu je bilo da dodje na sastanak u 9:35 uveče. Sanna ne zna ni o čemu je reč ni ko učestvuje na sastanku ali se rado odazvao.

Kiyoshi dok se odmarao doma odjednom je dobio pismo od dobrog prijatelja Hatchira i u njemu pise da se on i neki ostali clanovi sela sastanu u sali za sastanke, tako da je Kiyoshi posao tamo da stigne sto prije. Kada je stigao vidio je crveno kosog ninju kojeg je prije vidio u selu ali mu nikada nie prisao da razgovaraju zajedno.

Kada je zavrsio sa uzinom i picem u stanici, Yuko mu je donela pismo koje je procitao. Pisalo je da treba da se zaputi ka sali za sastanke sto je odmah i uradio. Tamo je zatekao Sannu i Kiyoshija koji su vec sedeli na mestima. Kako je i sam vec malo kasnio, pomislio je da je sastanak verovatno dosta ogranicen te je samo seo pored Sanne dok je cekao.

Hatchiro, dolazi u salu za sastanke kako bi saopstio neke jako bitne informacije, video je da su se svi koji su i trebali pojavili na vreme, Hatchiro je dugo razmisljao o boljim promenama koje ce uticati na buducnost ovoga sela, te je zakljucio da ovo selo moze napredovati jedino ako u njemu bude postojala sloga i jaka disciplina, svi zajedno ce prikupljati novac i malo po malo unapredjivati ovo selo.

-Vidim da ste svi tu, odlicno, znaci mozemo da pocnemo-

Uradio je znak rukom a zatim prizvao tablu na kojoj su ispisana sva pravila
#card18
Na vrhu table nalazio se slogan
Sala za sastanke TQOoxfX

"TAKIGAKURE NE SME DA STANE"
Pravila sela :


-Momci, ovo su nova pravila sela koja sam uspeo da smislim, da li neko ima neke primedbe vezano za ovo, ili nesto sto bi promenio?-ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ

Sanna je video goruću želju svog kage,a da oživi ovo njihovo selo i da konačno krenu dalje! Sanna nije želeo da ometa ovu divnu stvar, samo je poželeo još više da pomogne i osećao se ponosnim. Sanna samo reče_ "Razumem!" Sanna je razumeo svoj zadatak u ovome planu.

Kada je Kiyoshi usao u salu nedugo poslije njega je dosao njegov dobri prijatelj rurinai i onda kage Hatchiro, kada su oni usli Hatchiro je rekao njima trojici nova pravila sela i ako imaju neke probleme sa njima da odma kazu ili ako imaju neku ideju.
"Sto se tice mene ova pravila su sasvim postena i pravedna, eh sada da li mi trebamo da ta pravila prosirimo po selu ili samo da razmotrimo o pravilima?"

Kage je od jednom pred sebe izvukao skrol u kome su bila zapisana pravila koja ce se od sada postovati u selu vodopada. Rurinai je odgovorio..
"Svidja mi se kako razmisljate, potrudicu se da svako postuje ovo."
Mislio je da ce ova pravila selo uciniti boljim i ozbiljinij mestom za zivot.


Mislim da su Sanna i Rurinai uspeli da ubede i Kiyoshi,ja i kage,a u svoje reči. Sanna sada već željan da što pre izvrši zadatak (kako bi možda nešto i pojeo lol), reče: "Momci idemo." Kage im je dao njihove misije, zaduženja, titule i svima je dao po jedan svitak. Sva trojica su shvatila da je vreme da odu. Sanna je pogurkivao obadvojicu i onda je samo istrčao iz sale za sastanke.Mirno je sedeo u velikoj sali za sastanke, čekajući dolazak Genjija. Dok je posmatrao kako sunčevi zraci obasjavaju prostoriju, misli su mu se vraćale na događaje koji su ga doveli do ovog trenutka.

/ / / Sta se desilo u medjuvremenu / / /

Nakon što je napustio Plitvička jezera, Yashin je krenuo prema selu skrivenom u talasima. Njegov susret sa Esauom ostavio mu je dovoljno informacija da zna gde da traži Genjija. Putevi su ga vodili kroz guste šume i mirna naselja, dok je upijao svaki detalj okoline i razmišljao o sledećim koracima.

Kada je stigao u selo, prvi zadatak mu je bio da pronađe starešine i zatraži njihov savet. Ušao je u glavni trg, gde su se okupljali seljani, a u centru je stajala velika zgrada gde su se donosile najvažnije odluke za zajednicu. Yashin je sigurno zakoračio unutra, osećajući težinu tradicije i istorije koja je ispunjavala prostor.

Starešine sela, mudri i iskusni shinobiji, okupili su se u manjoj sali za sastanke. Kleknuo je pred njima, izrazivši poštovanje i svest o važnosti trenutka.

Poštovane starešine, došao sam da zatražim vašu pomoć i podršku u situaciji koja može odlučiti budućnost našeg sela.

Njegove reči su privukle pažnju svih prisutnih. Starešine su pažljivo slušale dok je objašnjavao susret sa Esauom, pretnju koju predstavlja Uzumaki organizacija, i potrebu za novim Kage-om.

Starešine su se međusobno pogledale, procenjujući njegove reči. Njihova mudrost i iskustvo bili su očigledni, ali je osećao da njegova iskrenost i posvećenost ostavljaju utisak.

Neka bude tako, rekao je jedan od starešina, klimajući glavom. Verujemo ti, Yashin. Koristi salu za sastanke i osiguraj da ovaj susret bude uspešan.

Yashin je zahvalio starešinama na njihovoj podršci, duboko svestan odgovornosti koja mu je poverena. Sa dozvolom u ruci, pripremio je salu za sastanke za dolazak Genjija. Prostorija je bila prostrana i elegantna, ispunjena simbolima sela i svicima koji su predstavljali mudrost prethodnih generacija. Nakon toga je locirao gde se nalazi i poslao pismo, gde objasnjava celu situaciju koja se dsila do sada i kako iscekuje njegov docek.

/ / / Povratak u sadasnjost / / /

Dok ga je cekao, osecao je mešavinu uzbuđenja i odgovornosti. Ovaj sastanak mogao bi da odredi sudbinu sela, i bio je odlučan da učini sve što je u njegovoj moći da osigura uspeh.

Posmatrao je vrata sale, čekajući da se otvore i da uđe. Svaki trenutak bio je ispunjen težinom iščekivanja, ali je bio smiren i fokusiran. Znao je da je pred njim izazov, ali je bio spreman da ga prihvati sa hrabrošću i odlučnošću.

Sala za sastanke F602671837b79dac321d6f414268c402926e80c9_00
Nekoliko momenata sve je bilo mirno, nije se mogao cuti nikakav zvuk...Yashin je svo vreme strpljivo iscekivao Genjija gledajuci u vrata svo vreme nadajuci se da ce se pojaviti. U sred sale odjednom mogao se cuti huk vetra dizuci mali oblak prasine koji je Yashin gledao mrtav hladan bez i trunke reakcije, kao da je znao ko je to bio iako na prvu nije mogao prepoznati dok se oblak prasine nije malo slegao...bio je to upravo onaj ko ga je i cekao svo ovo vreme.
Sala za sastanke F9f386ed45b0b799af4a0dfd847e5894
-Verujem da si ti onaj koji je poslao poruku-

Stajao je u sred sale gde se samo Yashin nalazio, bio je svestan da ce se u ovoj prostoriji doneti vazne odluke, odluke koje ce promeniti sve i uticati na buducnost ovog sela. Nije bio nervozan, vec je osecao veliku odgovornost i odlucnost kao da je i znao kakav ce se dialog voditi ovde...bio je spreman na sve, videvsi ocaj koji je vladao u ocima neduznih civila dobio je jos vecu zelju da ovo selo digne na noge, a verovao je da ce sa covekom koji se nalazio pred njim upravo to i uspeti uraditi...
Sala za sastanke C619e7371c35632ed012d8574f39f763
-Genji...Genji Yamanaka...drago mi je-
 Bistar Um


Mirno je posmatrao kako se oblak prašine polako slegao, otkrivajući figuru koja je stajala ispred njega. Genji Yamanaka, konačno je bio tu. Osećao je mešavinu olakšanja i uzbuđenja, ali je njegova spoljna pojava ostala hladna i smirena.

Da, ja sam taj koji je poslao poruku.

Odgovorio je , ustajući i prilazeći Genjiju. Njegov glas bio je čvrst i odmeren, odražavajući ozbiljnost situacije.

Dobrodošao, Genji. Hvala ti što si došao.

Rekao je, pružajući ruku kao znak poštovanja.

Moje ime je Yashin Uchiha. Drago mi je što smo se konačno sreli.

Zatim je pokazao prema stolu u sredini sale, gde su bili postavljeni svici i mape, simboli planiranja i strategije.

Molim te, sedi. Ima mnogo toga što moramo da razgovaramo.

Nastavio je, čekajući da Genji zauzme svoje mesto. Kada su obojica seli, poceo je da objašnjava situaciju.

Kao sto si procitao u pismu Esau mi te je preporucio, mnoge lose stvari su se desile ovom selu od samog trenutka nastanka, a sada... Mislim da je u najvecem problemu do sada. Razne pretnje i neprijatelji... Ovom selu treba lidera koji će ga voditi ka svetlijoj budućnosti. Staresine sela su me podržale u ovoj misiji, i sada tražim tvoju podršku da zajedno donesemo promene koje su nam potrebne.

Dok je govorio, Yashin je otvarao svitke i pokazivao na mape koje su prikazivale položaje neprijateljskih snaga, kao i strategije koje su već bile u razmatranju. Njegova posvećenost i fokus bili su očigledni, ali je isto tako bio svestan da mora biti pažljiv u pristupu.

Verujem da tvoja snaga i mudrost mogu doneti ključne promene.

Napravio je kratku pauzu, dajući Genjiju trenutak da razmisli o njegovim rečima. Osećao je težinu trenutka, ali je bio spreman da se suoči sa izazovima koji su pred njima.

Genji, trebamo te. Zajedno možemo da stvorimo budućnost u kojoj će naši ljudi živeti bez straha. Jesi li spreman da nam se pridružiš i postaneš Kage kojeg ovo selo zaslužuje? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, odma angazujmo ljude koji ce pozvati sve bitne shinobi-e sela, kako bi saznali o cemu se radi i videli njihovo misljenje o ovome.

Sala za sastanke D0247d1befac1c95c7239d03aa947be4f326daee7dbb9011a5d19624e16a24e9_anyloracleanlinearmix_v10Stajao je za stolom dok je gledao svitke i razne dokumente sela pazljivo slusajuci svaku rec koju je Yashin imao da mu kaze... u njegovom glasu mogao je cuti veliku odlucnost i pozrtvovanost koju je bio spreman da napravi radi bolje buducnosti ovoga sela, spreman da eliminise svaku pretnju koja bude htela da narusi isto i da sacuva sve neduzne ljude u njemu...

-Upoznat sam sa celom situacijom...jednom od mojih sposobnosti uspeo sam procitati um momka koji je znao sve, od razloga korupcije sela do lica nasih neprijatelja koja su u mom mozgu ostala zapecacena-
 
Bilo mu je jasno sta treba raditi, put pred njim bio mu je jasan ko dan...verovao je da ce uz svoju odlucnost i hrabrost uspeti podici ovo selo na noge i savladati njegove neprijatelje.

-Jasno mi je sta treba raditi, verujem da cemo zajednickim snagama uspeti vratiti ovo mesto u zivot i malo po malo razresiti sve probleme koje ovo selo ima, a upravo mi ti izgledas kao dobar partner za to -
 
Rekao je blagim osmehom prihvatajuci njihovu ponudu spreman da preuzme potpunu odgovornost njegovih buducih akcija i buducnosti ovoga sela... za kraj pruzio mu je ruku u znak partnerstva i casti
Sala za sastanke 242c8338d4a5a4b3950fad68f6654d37Bistar Um
U tišini noći, četiri shinobija, saveznika Bajija, tiho su se infiltrirala u njegov dom. Njihovi koraci su bili oprezni, ne želeći da probude sumnju kod ostalih. Baji je osetio prisustvo svojih saveznika i znao je da je trenutak za akciju.

Bez reči, shinobiji su mu pružili ruke u znak savezništva. Baji je sa osmehom pristao da ih prati, svestan da ga čeka nova avantura. Kroz tajne prolaze doma, vodili su ga do skrivene sale, mestu gde su se planirale važne strategije i susreti sa saveznicima.

Dok su ulazili u tamnu salu, Baji je osećao uzbuđenje i odlučnost u vazduhu. Znao je da će nova avantura biti izazovna, ali je bio spreman da se suoči sa svime što dolazi. Sa svojim saveznicima uz sebe, Baji je koračao hrabro ka nepoznatom, spremajući se da donese mir svom svetu.

Posle malo trčanja do sale za sastanke zbog novosti koju su mi prenela dva shinobija ovog sela,konačno sam stigao ispred vrata za salu u kojoj se odrzavaju svi vazni sastanci o kojima se priča o selu i njegovom napretku.Iako mi ovo nije prvi put da dolazim ovde,ipak sam osećao pritisak veći nego u nekim opasnim situacijama u kojima sam naravno bio.

Tako sam stajao ispred vrata ne radeci nista i skupljao hrabrost da udjem unutra.Razmišljao sam u sebi kakve su to informacije za koje smo hitno pozvani da dodjemo ovde.Vreme je prolazilo,a ja jos uvek nisam ušao unutra te sam se samo naslonio na zid,podigao glavu i tako zureci u plafon sam mislio o tome šta bih mogao da jedem kada se ovaj sastanak završi,a i takodje se trebam odmoriti od onog napornog puta.

Setih se da bi se ovaj sastanak završio prvo bih trebao ući unutra i sačekati još nekoga ko nije došao.Posle par minuta skupio sam hrabrost i lagano otvorio vrata sale i provirio glavom.Ušao sam unutra i video neka dva meni nepoznata shinobija kako se rukuju.Posle malo vremena provedenog zureći u njih otisao sam da sednem i sačekam ostale da dodju.Seo sam i odmah se zamislio kako nebih obraćao previše paznju na ove nepoznate shiobije.Tennin Slayer
Samo sto je stupio u selo posle dugog pešaćenja po pustinjama i borbama sa banditima misteriozne ninje iz sela ka presrecu.U tom neocikivanom desavanju na ulazu u aelo oni ga obavestavaju da je pozvan u sali za sastanke.Iznenađen sto je uopšte pozvan tamo treba da znaci da se nesto veoma lose desilo sto je imalo veze sa selom.Kada je pitao ninja ispred njega ako mogu da mu barem nesto kazu cak ni oni nisu znali tacno sta se desava sem da su se pojavili Shinob-i o nekim informacijama koji su podrzani od strane starešina.

Znaci tako.Izgleda da ce se velike promene desiti u ovom selu.

Odma posle toga zahvalio se ljudima koji su ga obavestili i dosao je do sale za sastanke.Otvorivsi vrata sale u njoj je video samo nekolicinu Shinobi-a koji su vec bili tu nije znao ko je ko niti ih je poznavao pa je samo napravio distancu dok ne dobije dalja narađenja.

Cak i dok je stajao osećao je pritisak i napetost u sobi koja je dopirala od svi.Znao je kada izađe ovde sve bi trebalo da bude bolje to jest da se sredi da nebi bilo daljih problema.Bio je veoma uzbuđen ali ponovo i nesiguran sta ce se desiti ovde i da li ce izaći sa osmehom ili ne.

Tsumi nakon sto se rastao sa Genjijem dobio je od mestana hitnu poruku da se pojavi u sali za sastanke. 
Znao je da je njegovo dovodjenje Genjija u selo bila brilijantna ideja i da ce zasigurno on biti taj koji ce nadalje voditi selo u novo doba.
Ulazim polako u salu i imao sam sta da vidim, svecanije i jako ozbiljnije za razliku od proslog zbivanja na kome sam prisustvovao.
Osecala se doza nezadovoljstva i videlo se da su potrebne hitne promene kako bi se ovo selo ozivelo i kako narod vise ne bi gladovao.
Nakon proglasivanja rata, nestanaka mnogih ninja, smrti bivseg Kagea..
 Mislim da je vreme da se sve ovo danas okonca i da zajedno napredujemo kao jedna mala ali jaka zajednica. 
Smatram da su nasi potencijali mnogo veci nego sto ih sada predstavljamo i da ce sve ovo proci kada novi Kage dodje na vlast.

Zdravo svima, drago mi je da vas vidim ovde.


Iznenadjen sam time sto posle nekog vremena imam ponovo priliku da se vidim sa svojim prijateljima i da upoznam nove clanove sela koji ce pomoci suzbijanju sve korupcije i kriminala prisutnom u selu.
Imam velika ocekivanja od danasnjih izbora i voljan sam da sledim sledeceg Kagea, po cenu svog zivota.