Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Logisticni problemi 02 - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Logisticni problemi 02

First topic message reminder :

Logisticni problemi 02 - Page 2 5nWdFjd_d

Tim zaduzen za logisticke probleme ima tezak izazov. Ovi problemi mogu uticati na planiranje, raspored rada, dostupnost resursa i izvodjenje aktivnosti, sto moze dovesti do kasnjenja, povecanja troskova i mnogih drugih problema u upravljanju projektom.

Bas iz tog razloga se formira tim za intervencije u ovim slucajevima.

Ali nije puno vremena bilo za opustanje jer vec u startu je bilo razloga za aktivaciju ...


Lose vremenske prilike su uhvatile istocni dio gradilista, posle odredjenog vremena pljusak prelazi granice neprijatnosti i stvara prijetnju od klizista , odrona i mnoge ostale opasnosti koje mogu da ugroze ne samo sav posao do sada napravljen vec i zivote kako civila tako i radnika...

Radnici panicno zovu shinobije da im pomognu !

*Kako cete odreagovati?*

Osećao je kako mu se želudac sve više steže što je duže crveni govorio. Nije inače toliko žustro reagovao na ljude ali valjda je frustracija zbog nesposobne dece ostala da tinja. A i ovaj je zaista imao upečatljivo iritantnu pojavu. Ohladio se još jednom mišlju kako će ga kad-tad ubiti. Mora prosto. Saslušao je šta ovaj ima da kaže i to bez previše čuđena, jer je već bio siguran da je Sparrow dobavio novac iz nekog čudnog izvora i da će to doći na naplatu. Nije očekivao da će se to baš desiti odmah, ali ovi iz Akumetsua očigledno nisu bili ljudi od ukusa.

Dok se dug i dodatna svota zasnovana na dužini otplate ne razračunaju, suma koju nazivaš simboličnom biće kako-tako plaćana. To je jedino smisleno. Što se tiče mladih shinobija, Akumetsu je više nego sposoban da istrenira sopstvene. Zagledao se još jednom u crvenog. Sa ponekim propustom. Saradnju nećemo odbiti, ali ako je vaša ideja da mi izigravamo obdanište a da vi uberete one koji se pokažu iole sposobnim to neće biti izvodljivo. U svakom slučaju otimačina i seljakanje shinobija je izlišna, ovde će imati sasvim zadovoljavajuće uslove za razvoj. Kage je čovek od veselja, pa verujem da će prihvatiti da obeduje sa vama.

Kada je završio, pogled mu je mahinalno skretao ka Borisu. Za crvenog se videlo da mora da se trudi da izgleda opasno i to je štetilo kredibilitetu i snazi poruke. Prosto je izgledalo kao da bi Bobo bio znatno bolji govornik na ovu temu.

Upoznajmo ga!

Reče Boris milisekundu nakon što je Yakuro završio svoje izlaganje. Magnuso je iz nekog razloga pogrešno nazvao čoveka verovatno sa idejom da ga uvredi. Test koji je Boris postavio Magnuso je položio uspešno. Starešine će biti ponosne. Diraće ga i voliti.

Odgovor na upoznavanje bio je samo da se reši ove situacije jer mu je plavokosi ninja unosio jezu. Delovao je previše pogrešno ali na kontra skali od Borisa, delovao je kao sušta suprotnost onoga što je Boris kao ninja predstavljao i izazivalo mu je nelagodu. Sačekao je da Yakuro pokaže pravac.

"Ništa idemo da jedemo i da pijemo, a nažalost malo i da radimo..

Bio je malo iznenađen odgovorom  i malo ljut na Borisa koji je bio na mentalnom sklopu deteta od 7 godina, a on bi trebao da vodi ovu misiju. a ništa ne priča. Opet dobro se završilo , još jedan vazal je dodat Akumetsuu, free pare. Yehuda ga je pecnuo par puta, baš je bio neprijateljski nastrojen prema njima i nije neki domaćin pomislio je Magnus. Izvadio je svoj notes i zapisao Yehuda - tražiti od glavešina crvenu kartu. Vratio je svoj notes i nasmejano pogledao ka njemu.

"Yehuda, ti vodiš." 

Stojao je u mestu cuteci nakon svega sto se desilo. U medjuvremenu dosao je i Yehuda, zastitnik ovog sela. Nakon sto je crvenooki pobio sve civile, Rurinai bio je razocaran i dalje misleci da je postojao drugi nacin da se sve ovo resi. Pre samog Yehudinog dolaksa ovde, pojavila su se dva shinobija koja su delovala kao nevolja. Yehuda ih je poslao kog kagea kako bi se stvari dalje resile, nakon sto su dva momka otisla kod kagea Rurinai je samo pogledao nazad zadnji put misleci kako ovo moze biti veliki problem. Nakon toga je samo produzio dalje ka kageu.