Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Logisticni problemi 02

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Logisticni problemi 02

Logisticni problemi 02 5nWdFjd_d

Tim zaduzen za logisticke probleme ima tezak izazov. Ovi problemi mogu uticati na planiranje, raspored rada, dostupnost resursa i izvodjenje aktivnosti, sto moze dovesti do kasnjenja, povecanja troskova i mnogih drugih problema u upravljanju projektom.

Bas iz tog razloga se formira tim za intervencije u ovim slucajevima.

Ali nije puno vremena bilo za opustanje jer vec u startu je bilo razloga za aktivaciju ...


Lose vremenske prilike su uhvatile istocni dio gradilista, posle odredjenog vremena pljusak prelazi granice neprijatnosti i stvara prijetnju od klizista , odrona i mnoge ostale opasnosti koje mogu da ugroze ne samo sav posao do sada napravljen vec i zivote kako civila tako i radnika...

Radnici panicno zovu shinobije da im pomognu !

*Kako cete odreagovati?*

Shin biva odabran prvi od strane glave ovog sela da bude u timu gde se svi problemi resavaju.To mu je dosta znacilo jer je bio prepoznat po svojim sposobnostima i zaključivanju.Sa srecom bilo je tu jos dvoje njih koj su trebali da pomognu Shinu u ovom problemu jednog od njih je poznavao a to je bio Aburo njegov prijatelj.Dalo mu je olakšanje jer ce sa njim valjda bolje slagati nego sa nekim neznancima kao sto je taj treci čovek.Kada je stigao problem je vec bio na stolu i oni su ga trebali reseti bio je to veoma tezak slucaj,a Shin je jos uvek bio nov u ovome tako da nije mogao dosta pomoci pa ce sacekati kakve sve ideje ostali mogu predloziti.On je imao par ideja ali nije smeo probiti led tako da ih je cekao da progovore o onome sto imaju.

Momci imate ikakve ideja za ovaj problem svaka ideja znaci.

Došao sam do mesta na kojem je trebalo da
radim. Kada sam video u čemu je problem 
pao mi je mrak naoči jer ja o logistici nemam pojma. 
Biće ovo jako težak zadatak pomislio sam. 
Pogledao sam sa kim sam u timu 
tu je bio Shin Senju moj dobar drug i još neki lik za koga
nikad nisam čuo. 
Začuo sam Shina kako viče da li imamo rešenje.
Hajde da strme starne podbočimo sa nekim 
drvetom da se nebi dalje klizale. 
Da ne proširimo kližište. 
Kada sam ovo rekao počeo sam
da se proispitujem da li je to bila dobra odluka. 
Ali sve jedno imamo neko privremeno rešenje.

Mirno hodajuci dok mu je neki dedica govorio o problemima koje logistika 02 dozivljava. Zatvorio je oci i uzdahnuo je, bacio je vrecu na pod te je video da su se u blizini nalazila jos 2 shinobija. Pozvao ih je da dodju kod njega te je rekao. "Ovo nece biti problem sada ali ako se nastavi postace lose, predlazem da najpre obavestimo lokalno stanovnistvo o svemu ovome i uverimo ih da nece biti problema ali da bi svakako trebali da budu oprezni i da se sklone za vreme resavanja problema, inace ti decace zelenih ociju, svidja mi se kako razmisljas , ali postavljanje drveta sa strana nece resiti problem u potpunosti, mislim na cinjenicu da moramo znati da ce se vreme mozda pogorsavati tako da bi to samo nagomilalo vodu na tlo, moracemo naci druge nacine za resavanje ovoga, hajde prvo da se pobrinemo za civile."

Čuo sam nekog crvenokosog 
ninju kako predlaže da obavestimo civile
o trenutnom stanju vremena. 
Ako bi smo obavestili civile postoji 
velika mogućnost da će ih uhvatiti panika.
stoga nisam baš siguran u tu ideju. 
Video sma koliko crvenokosi ninja 
dobro razmišla i da ima dosta empatije. 
Moram da smislim kako da što pre 
sprečimo pojavu kližišta.  
Nisam imao drugu ideju osim
drva. 
Šta mislite da postavimo kameni zid 
to može dugo sa izdrži. 
Sve sam više počeo da razmišljam 
o ideji obaveštavanja civila. 
Ali nisam hteo ništa da kažem moram da 
ostanem pri svom stavu.

Aburo je jasno Izneo neku ideju i slozio se sa crvenokosim nindom.Posto to nije bilo dovoljno moralo se jos nesto preduzeti pod tim pitanjem.Jedna ideja koja je sinula Shinu jeste bila da unajme nekog strucnjaka za takve stvari mada je to palo u vodu jer nisu imali vremena da on dođe i pogleda to vec su morali sami.Tako da je dosao do ideje da se to se to spreči nekim materijalom kao što su izgradnja potpornih zidova, podizanje nagiba ili ugradnja geotehničkih tkanina.

Imam ideju ova je vec ozbiljnija tako da slusajte ne ponavljam.Resenje je da izgradimo potporne zidove ili ugradnja geotehničkih tkanina koue bi sprecila klizišta i sve bi mogla biti bolje.Da li se slažete?

Ovu ideju je slobodno rekao
jer je mislio da je to ta koja ce resiit problem.

ECM

Slusao je ideje mladih nindzi sa otvorenim rukama, nije zeleo da negira njihove ideje ali se ipak nije slagao sa cinjenicom da ne obaveste civile o ovome, zatim je rekao. "Razumem tvoju brigu o mogucoj panici kod civila, ali hajde ovo malo lepse da sagledamo, ako civile ne obavestimo o ovome ima dosta velika sansa da se desi nesto ne planirano sto bi moglo povrediti civile, stiticu ljude ovog sela svom svojom snagom, a sto se tice problema klizista predlazem da napravimo neku vrstu sistema za sliv vode, tako cemo kontrolisati dotok i sliv vode i samim tim smanjiti rizik klizista i odrona, takodje mislim da bismo mogli koristiti neke jeftine ali efikasne materijale kao sto je bambus."Predlozio je svoju ideju dok je gledao uznemirene radnike sela kako cekaju za odgovor.

Razmiljao sam dugo koje sve 
načine imamo da zaštitimo radnike. 
Nisam imao neku ideju osim da napravimo kameni zid. 
Kad sam samo odjednom čuo crvenokosog ninju da predlaže 
da regulišemo dotok vode. 
Jedina stvar za koju se nisam složio je bila upotreba bambusa. 
Bambus može da lako pukne. 
Umesto bambusa bih predložio nešto čvršće. 
Ali bez obzira na to treba da stavimo zaštitne mrežice kako 
se nebi kamenje dalje obrušavalo. 
Što se tiče civila obavestite ih. 
 Ne možemo ništa 
da razikujemo. 
 Samo kako će mo sa vodom koju budemo
zbacili gde će mo nju da semstimo? 
Podigao sam ovo pitanje jer možemo 
da izazovemo poplavu ako budemo pogrešno 
ispumpavali vodu. 

Dok je slusao glupe i mizerne ideje svojih saradnika tiho je sedeo da ih dobor saslusa jer je video da nemaju pojma.Kada su se ispricali ustao je i glasno rekao konacnu ideju i odluku u resavanju ovog problema.

Slusajte sad ovo je konacno izgradicemo potporne zidove i obavesticemo ostale ljude da se pomere dok ae to ne bude sve resilo.Da li je to uredu?Jer je pretesko izvesti postavku bambusa jer bi to bilo trosak vremena kog ne mozemo nadoknaditi tako lako a i nijr praktično.

Lepo im je objasnio plan koj je imao i seo nakon toga dok su se oni razmišljali .Jasno i razumno je sve objasnio da bi ostali svatili sta ce da se radi.

Moje razmišljanje o potencijalnim rešinjima je
završeno. 
Čuo sam Shinov predlog koji 
mi se na prvi pogled
nešto i nije sviđao.
Ali sam odlučio da ga ipak prihvatim 
zato što je zvučao jako
 razumno i prvi je predlog 
koji je bio lako izvodljiv. 
Ja ću da postavim zid. 
Vas dvojca se poselite ko će šta 
dalje da radi. 
Rekao sam ovo dok sam postavljao
strukturu koja će imati učogu zida.
#card92

Slusao je ideje svojih saradnika dok je posmatrao situaciju i pratio pokrete radnika i civila. Stvarno je bio imresioniran nacino razmisljanja i inteligencijom koju poseduju ova dvojica. Ali vec im je vreme ponestajalo tako da su ubrzo morali da se bace na posao i da zavrse sa problemom sto je pre moguce. Odlucio je da ce upotrebiti obe ideje, ideju decka crvenih ociju zbog bezbednosti koju bi ona obezbedila, i svoju za prevenciju dogadjaja u buducnosti. Pozvao je njih dvojicu i sefa izgradnje tog dela te im je svima objasnio sta treba da urade i kako, video je da je zelenooki decak vec poceo nesto da radi te je to prepustio crvenookom kao njegov zadatak, dok su izgradnju cevi od bambusa preuzeli on i sef izgradnje.

Svi su se slozili i krenuli na posao Aburo je vec napravio zid koj ce spreciti klizista.Dok je Shin trebao hitno obavestiti radnike na mogucu pretnju i da se sklone na kratko dok se radovi ne zavrse i sve resi kako bi bilo bezbedno za dalji rad.Prišao je tamo radnicima i jasno rekal sto treba da se na kratko odalje i zaustave radove da bi se sve osiguralo.Ljudi su ga pošlušali i udaljili se dok je on stavio znakove opasnosti da slucajno neko ne pogresio i ogradili su deo gde je opasnost pretila.Bili du vredni tako da ce ovo brzo zavrisit kao tim iako su novi u ovome nista ih ne sprecava da imaju tu odlucnost.

Krcc .... krcc .... krcc ...

Glasan zvuk pucanja se cuje , odakle tacno, niko ne moze da izoluje zbog jakog zvuka kise dok odjekuju vodapadi ove oblasti ...

Recenica ,,Ovo nije dobro ... '' prolazi kroz um svake osobe koja moze da cuje ovaj jezivi zvuk ...

Sav posao Tima 02 prestaje jer prioritet se prebacuje na drugu stranu ...

Shinobi oko je mnogo ostrije nego obicnog civila, tako da ovi shinobiji shavtaju sta se desava.
A to je da konstrukcija koja se nalazi na ovom dijelu puca zbog losih vremenskih uslova, loseg planiranja pa mozda cak i zbog svih odluka koje su shnobiji donijeli ... Tacan razlog ne mozemo znati ali to ne mijenja cinjenicu da situacija postaje jako opasna.

Dok konstrukcija popusta tijela koja padaju sa visine izazivaju veliki rizik za zivote civilne radne snage pa tako i za sve koji se nalaze ovde ...

-Ako neko tijelo udari vas smatrat ce se da ste bez svijesti , ako neko tijelo udari radnika smatrat ce se da je on izgubio svoj zivot ... Bacate kockicu (1-6) da znate tacan broj padajucih opasnosti , prvi se racuna da ide na vas sve vise od toga ide na NPC civile .... (dobijete 1 znaci ide samo na vas , dobijete 4 znaci 1 na vas 3 na NPC ) -

Da li je tezina stranca jednaka tezini vasih novih saboraca . Da li cijeniti tudji zivot kao i sopstveni . Kako postupiti u situacijama prepunim panike kao sto je ova ?

*Kako cete odreagovati?*

Začuo sam neko pucanje. 
Bio je to jezivi zvuk kroz galvu mi je 
prošlo ono najgore da će mo svi 
pomreti. 
Kakav je to zvuk shine 
da li ti znaš? 
Nisam spreman da umrem ali 
moram da se snađem. 
Ovo mi je najdteži zadatak ikada. 
Mnogo pitanja mi prolazi kroz glavu 
ne znam kako da odreagujem. 
Kakavi su to padajući obujek? 
Upitao sam sve iz mog tima. 
Da li neko ima ideju kako se zaštititi?

The member 'Aburo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Logisticni problemi 02 #world49

Dok su on i sef izgradnje radili na gradilistu , odjednom Rurinai je zacuo krckanje, okrenuo se i video je kako konstrukcija popusta i kako se dosta veliki komadi kamenja obrusavaju na njih i na civile. Morao je brzo odreagovati tako da je upozorio decka crvenih ociju na opasnost. Takodje im se obojici razdrao kako bi ga razumeli.
"Slusajte me ovamo! Nas prioritet su civili, prvo oni pa mi ostali!"
Bacio je jaknu i alatke na pod te je skocio na tlo kako bi izvidio situaciju malo bolje.

The member 'Rurinai' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Logisticni problemi 02 #world50

Kada su vec kremuli radovi zacuo se samo brz i kratak zvuk pucanja necega.Taj zvuk je ubrzo zaculo celo gradiste i uzbonih skoro polovinu.Odma posle tog strasnog svuka stoze i Aburov uplasen glasic koj je odjekivao u cudu kakav je to svuk.Sve sto su treba li da znaju desilo se ispred njih gradiliste jr pocelo da puca i paspada se stp je izauvalo neopisivu paniku među radnicima pa cak i Shinu i njegovom timu.Panika koja je bila u toku ke njima samo otežala posao da ih zastite od moguce pretnje.Bez ikakvih oklevanja Shin stupa u prve redove i trazi ljude koji nisu uspeli da se izmaknu dovoljno daleko od gradilista na vreme.

The member 'Shin Senju' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Logisticni problemi 02 #world48

U situacije Shinovo razmišljanje je moralo biti kratko s obzirom na to da na njega i na radnike padaju metalni komadi sa zgrade.Brzo se setio da iskoristi tehnikuChakra Sense koju je naucio tokom treninga i da moze ustvari da oseti svakog radnika nebi li mu mogao pomoci i locirati kako bi uspeo morao je biti veoma brz.Zatim se zatrcao na bliznje radnike dok je radio znakove rukama i izveo tehniku Care Of Living Tree. Pokusao je prebaciti sve radnike koj nisu uspeli da pobegnu na bezbednom i tako je i veravo da ce uspeti.Izvođenjem tehnike korenja su pocela izbijati i krenula ih prebacivati na drugi deo gde je bilo bezbedno.Mada se nije ustrucavao da jos pomogne nebi li nekom palo mesto dok ne budu otisli na bezbednom tako kada je korenje sve njih prebacilo na jednu stranu radnike i kolege iskoristio je jos jednu tehniku.Po imenu Creation From Life
I sagradio kupolu dovoljno veliku da pokrije sve radnike koje je prebacio i uključujući njegove kolege koj sa sa njim bili u timu.Nadajuci se da ce preziveti ovu nezgodu.

#card10
-30ch
#card1216
-40ch
#card1208
-40ch

Dok je padao sa litice ugledao je kako se delovi krecu ka civilima, kao i ka njemu. Video je kako crvenooki decak vec pokusava da spasi civile i sebe te ga je to iznenadilo. Iz njegovih ledja ubrzo izrastaju krila od vetra. Zatim Staje na liticu i odbacuje se kako bi dobio na brzini. Dok polece iz njegove ruke izrasta ogromna ruka od vetra kojom on udara delove ka suprotnom smeru. Dok se probija kroz vetar okrece se ka pravcu delova ispred civila te stvara zid koji ce dodatno zastiti civile.
Pasivne :

#card138
-20 ch
#card127
-20ch
#card141
-20 ch

Vidim kako kamenje pada na meni 
i neke civili pored mene. 
Preispitujem se da li da se branim ili 
da napadam kamenje. 
Vidim moje saborce kako
se brane i odlučujem da ih iskopiram ali na
moj način.
Vreme je da vas sve zaštitim.
#card107 
-10ch osnovne 
i -30ch jer pojačavam health mog zida koji 
ima 600hp i 100defenca.
#card1354 
-30ch i ulažem još jedan slot da zaštitim sve civile.

Uspešno ste odbranili sebe i civile od opasnosti, zaradivši zahvalnost koja se podaje jedino osobama kojima se duguje život. Ipak, opasnost nije potpuno gotova. Deo konstrukcije se odlomio, i možete zaključiti da ni ostatak nije preterano stabilan. Komadići koji će se odlomiti konstantna su pretnja, a slabija izrada stvara mogućnost prave tragedije. Pred vama su dva pitanja, šta ćete učiniti sa civilima i šta ćete učiniti sa zgradom.

Iako su spasili sivile i na trenutak osetili pobedu u rukama brzo im je oduzeta nakon sto su videli da zgrada i dalje nije stabilizovana.U potresi zgrade Shinu je trebao plan koj ce moci ovo resiti jer nije bio blizu građevine da bi je zaustavio direktno morao je upotrebiti tehniku iz daljine.Pritom zastiti civile koji su bilo oko njega koje je u međuvremenu skupio oko njega.Shin stvara prvo odbranu od drveta za njega i civile koja sprecava bilo sta da ih povredi,a zatim dize raskosnu sumu iz zemlje koja ce obmatati celu zgrqdu i zaustaviti njeno podrhtavanje i ucvrstiti je.Sada je na ostalim clanovima tima da rese padujuci deo zgrade dok jos nijr kasno.
#card1217
-30ch
#card1219
-30ch

Crvenooki decko dobro je postupio nakon sto je poceo da stiti civile. Rurinai se razdrao drugom liku kako bi mu privukao paznju.
"Slusaj ovamo! Ja cu drzati deo zgrade na mestu s obzirom da moja krila jos traju, a ti ces svojim zemljanim tehnikama stabilizovati zgradu! Da li se razumemo?"
Nakon toga odskocio je sa zemlje sa velikom brzinom i zabio se u zgradu.
#card144
-20 ch
Takodje oblozio se wortexom vetra koji ce mu dodatno pomoci.
Osecao je kako mu misici pucaju te se napregao cekajuci zelenookog da zavrsi posao vec jednom.

Čuo sam da mom crvenokosom kolegi 
treba pomoć. 
Ne brini imam tehniku sa kojom ću
da zadržim konstrukciju. 
Moram da se snađem pomislio sam. 
Znam kako ću da opravim konstrukciju. 
#card103 
Postavljam ovu strukturu kao zid. 
-30ch  
NIsam siguran koliko je ova struktura otporna. 
Trebalo bi ova struktura da izdrži dugo. 
Seo sam na pod da razmislim 
šta će nam biti sledići potez.
Posao se morao bližiti kraju miselio sam.

Kreacije Senju Klana marljivo izvršavaju svoje zadatke. Shinobi koji se oslanjao na vjetrovite tehnike ima nesebične namjere, uspješno ih ostvarujući. Kroz timski rad s zemljanim tehnikama, postiže se savršenstvo u izvršenju.

No, nagrada za njihov trud nije uvijek zahvalnost ili priznanje. Umjesto toga, suočavaju se s izazovima sabotiranja - ne od stranih neprijatelja, već od vlastitih kolega, za čije su živote riskirali da ih spase. Jedan od radnika nastoji obustaviti Abura gurajuci ga sa zeljom o negiranju njegove zemljane tehnike, dok drugi koriste kamenje i različite alate kako bi pogodili 
Rurinai-a pokusavajuci da ga spreče i ometaju što je više moguće. Čak ni Shin Senju, shinobi koji se istaknuo u ovim situacijama, nije pošteđen napada civila koji se grupiraju protiv njega.

Kada pogledaju u oči tih ljudi, ne osjećaju povjerenje prema njima kao prema običnom ljudskom biću - barem ne prema onome koji ima kontrolu nad svojim zdravim razumom.

Logisticni problemi 02 Hq720

Ovdje je prisutna neka misterija, nešto što se krije ispod površine i čini sve te događaje izazovnima i neobičnima.

Vi niste u nekoj ozbiljnoj opasnosti ali mozete da vidite da dok god ovo traje posao se nece nastaviti nego ce se samo sve sto se i do sada odradilo unazaditi ....

Da li onesbosobiti i neutralisati ove civile? Mogu li se oni spasiti? Da li je vrijedno istrazivati sta se ovde desava? Svaki korak se cini pogresnim ....

Kako odreagovati? Kako postupiti?


Kada su uspeno zaustavili stvaranje haosa na gradilištu Shin i ostali su krenuli da kratko slave.Zasto kratko jer kada su se opistili Shin je primetio da su se civili poceli grupisati i besniti.Takav bes je bio neobican i ne prirodan kao da ih neko tera na to sto je bilo mnogo sumnjicavo.Videlo im se u ocima da nidu bili u redu vec da ih je nesto strasno obuzelo .Brzo je mislio kako da ovo spreci a da ih ne povredi jer nije teo da iskaljuje bes na neduzne civile.
#card1210
-15
Jer su bili grupisani bilo je lajo da ih samo primitivno zarobi unutar dok se situacija ne smeri ili oni odluce da sarađuju.I daljr je imao odbranu na sebi i sumu obmotanu oko zgrade koja ojacava njegove napade dok je tu.Tako da iako ga neko napadne sposoban je da ga odstrani brzo tako da je sada mogao samo da raskrinkari protivnika.To jest da ga oseti tehnikom ako se krije negde ili ti to nesto sto ih sabotira celo vreme u njihovom poslu.

#card10

Nakon što smo vam sapsili
 živote vi nam ovako 
vraćate bednici jedni mali. 
Ovakava dela ne prolaze nekažnjeno sad će te 
da platitie najvećom mogućom cenom 
vašim bednim životom. 
 Ja se ovde žrtviujem za vas, a vi tako
sad će te da pomrete svi do jednog 
će te ležati u grobu.
Logisticni problemi 02 F4bbfd388595773cc2ff00cbe47daa34
Da li da ih pobijem sve do jednog 
pitao sam se dok sam se spremao za borbu. 
Ako ih ne pobijem neće naučiti lekciju. 
Ipak ću ta budem koliko toliko 
human prema vama bednicima. 
Smatrajte ovo kao moju milost i živite samo 
zato što sam vam ja to dao.
#card91 
-30ch 
i pretvaram teren u polje u kojem se 
 nemoguće kretat.
Da vas sad vidim gamdai ipak niste toliko jaki. 
Obećao sam vam milost i milost ste i dobili. 
Sledeći put od vas neće ostati ništa. 
#card89
Ogradio sam se u zemljani okolop 
da me je teško zgurati sa mesta na kome stojim. 


Razmišaljam da li sam pravilno postupio da li sam bio 
previše blag. 
Možda sam trebao jače da udarim. 
Jer tek onda bih se osećao kao da sam uradio pravu 
stvar. 
Možda sam prenaglio sa svojim postupcima ali 
nije bitno. 
 Logisticni problemi 02 Bleach-Ulquiorra-1

Dok su zavrsavali posao na gradilistu , odjednom cuo je dranje iz daljine. Grupa ljudi koji su vidno bili uznemireni i besni krenuli su na njega sa raznim alatkama . Rurinai vec onako uzmoren i iznerviran zbog svih problema koji su se desili do sada odlucio je da se malo zabavi. Nije morao da brine s obzirom da su se njegovi saborci vec uspesno odbranili ali je krajom oka video zelenookog kako postaje malo nasilan te mu je odlucio reci.

"Momak, priberi se malo, ne znamo jos uvek sta se desava, mogu da ti garantujem da nista neces uraditi sto bi moglo povrediti ove ljude. "
#card1366
Nakon toga oci mu pocese bljestati crvenom bojom.
"Ovo ce biti lagano..." //biram brzinu, ali ono sve jedno//
#card1367
-100 eng
Neki covek se poceo priblizavati ka njemu kada se Rurinai velikom brzinom pojavio iza njega uzimajuci cekic koji je drzao u ruci. Ovaj pade na zemlju a Rurinai samo nastavi da se poigrava sa njima.

Iako civili nisu nanijeli nikakvu štetu vama, niti gradilištu do sada, počinju divljati. Gledaju vas s bijesom, pokušavajući svim silama naškoditi vam, iako neuspješno. Ne možete ih jednostavno ostaviti u tom stanju...

Pokušavate čuti neku korisnu informaciju, ali na terenu iz njihovih usta se čuje samo jedna stvar: vrisak i zov u pomoć...Jasno je da su oni negdje duboko unutra, ali da ih nešto drugo kontrolira...

Da li skratiti muke ovim dobrim ljudima? Da li se truditi svim silama da ih spasim? Kako pronaći odgovorne za ovo? Da li potražiti pomoć ili postati ta pomoć?

Svaka opcija donosi sa sobom teške odluke i nepredvidive posljedice...

Kako cete odreagovati?

Kada ih je sve spasio od samih sebe Shin je cuo samo jezive zvuke svuda po terenu kako vicu upomoc.Ti zvuci su mu se uvukli duboko u glavu tako da nije mogao da ih izbaci jednostavno je isključivo sve veze sa vanjskim svetom.Te emocije tih ljudi koji mole za pomoc su ga toliko pogodile da vise nije mogao slusatitaj zov.Time sto je podigao ruke u vazduh i pomolio se bogu za milost nakon ovog cina koj ce ucinit nad neduznim dusama.

Ovog dan cu zapamtiti kao svoj najjveci greh ali pritom i dobro delo za ove ljude.

Ta mala svetlost u Shinovim ocima stvara neku sliku kako ce sve ovo izgledati nakon njegovog poteza.Uzima zatvara oci i molie dok izvodi znake rukama,a  iz oka ispusta suzu koja mu polako silazi niz nezno lice.Kaki zapocinje miran i spokojan placaj Shin zavrasava prizivane tehnike i napada sve civile kojo su obuzeti po celom gradilistu..
#card1214
-40ch
I tako salje napad na covile koj ih ubija i raznosi krv na sve strane gradilista cak  i mala kapljica dospeva na licu Shinu.Stoga odma budi iz ludila i gde svata sta je ucinio vec tu pocinje da ga krize savest da li dobro postupio i da li zazaliti zbog ovoga.

Sa pogledom na krvoproliće koje je pocinio kao da je osetio svu njihovu bol kroz njegovo telo koje ga je protreslo.
Eho kapljice što pada razvija se po terenu...

Ali to nisu bile kapi kiše niti suze, već kapljice krvi što sipi s korijena kreacije Senju klana, stvarajući lokvu pored beživotnog tijela što leži na tlu...

Teren je preplavljen krvlju i obavijen jezivom atmosferom, vazduh nikada teži... No, nije tišina ta koja ovde izaziva jezu, već jecaji civila što na samrti traže samo jedno: da im muke okončaju... Raskomadana tijela razbacana na sve strane čine se gotovo olakšana, jer ne doživljavaju patnju kao oni što se još uvijek bore s nadom, nadom da će možda sve biti dobro ili da je možda sve ovo samo san...

Možda će ponovo vidjeti svoju porodicu ili doživjeti zagrljaj svoje kćeri na toplom pragu nakon oštrog zime... Ali to se neće dogoditi...

Oni malo svjesniji doživljavaju smrt kao starog prijatelja i, uvjeravam vas, ona brzo dolazi..
Logisticni problemi 02 Makoto-School-Days-Cropped.jpg?q=50&fit=crop&w=750&dpr=1

Nakon nekoliko trenutaka, svaka duša što se borila za život i taj posljednji dah napušta ovo mjesto i nastaje vječni počinak...

Ovo mjesto će od sada biti poznato kao

Grobnica mračnih korijena

a njihov grobar

Shin Senju, Blood Eyed Shinobi, Šapat Smrti.

Opasnost... Ako je tako možemo nazvati... prošla je... Radnika više nema, čak ni cvrkut ptica se ovdje više ne čuje...

Kako pronaći odgovore, što dalje raditi? Reagirali ste kako ste morali... Je li život stranca zaista toliko bezvrijedan, kako spavati s krvlju na svojim rukama, je li ovo bila pogrešna odluka ili jedna koja je ostala u ovoj situaciji...

Nakon stravičnog krvoprolića
koje nisam hteo da se dogodi, 
koje sam priželjkivao u podsvesti. 
Pitam se da li je ovo bio jednini način.
Da li je ovo bilo jednio rešenje. 
Ništa mi nije ostalo sem da
klekenem na kolena i da se pomolim. 
Ova slika borbe i izadje će mi uvek biti u glavi. 
Shine hvala ti mnogo što si nas spasio. 
Shine oni su ljudi kao i mi treba da ih sahranimo po
propisima. 
Neka ovo mesto ostane uspomena na 
ovo krvoproliće.
Voleo bih da je pravda zadovoljena na drugi način. 


Osetivši miris krvi u vazduhu u meni 
se probudila želja za promenom. 
Kakav je to osećaj što sada ide kroz moje 
vene da li je to osećaj osvete ili je strah od smrti. 

Pojavljuje se ovde..

Bube zuje oko njega i spremne su na svakakve vragolaste stvari (ipak su to bube bas vole svuda da se zavuku).

Aaaaahhhhhhhh....

Glasno je vrisnuo kao da ga je neko ubo.

Koliko ovde ima vode!!!

Gledao je oko sebe u veliki broj slapova i vodopada. Gradilo se dosta dobro i bilo je dosta ljudi. Video je jednu slatku kunoichi pa se malo zadisao ispod maske.

Kako je prilazio mestu po zemlji je zapazio krv. Nastavljajući hod interesovanje mu je poraslo dok nije došao na samo mesto zločina. Nešto jako loše se dogadjalo zapravo na ovom mestu!!!

Logisticni problemi 02 Images?q=tbn:ANd9GcSGS8RMdKiS-WbJCAOrvT06gjXnS3ULFtXJcFXGrPOiqgtoO8pguHSsEPwJ9GqVw1TWUAE&usqp=CAU

/ Sačekaćete post Magnusa pre nego odgovorite /

Magnus je polako pristizao sa Borisom, iznenadila ga je količina ljudi koja učestvuje u samoj izgradnji, već je krenulo da liči na početak jedne nove civilizacije, ljudi su bili u harmoniji i radovi su napredovali prilično dobro. Bilo mu je jako zabavno gledati to, par puta je prolazio  i iskoristio senju tehnike kako bi pomogao par radnika, dok ga je Boris gledao malo čudno, ali već je navikao na to.

Kada su stigli na odredjeni deo gradilišta ,horor koji je zatekao prosto ga je paralisao. Sve oko njega bilo je obavijeno tamom i tragovima neopisivog pokolja. Video je dosta puta ovakve scene , ali uglavnom su bili shinobiji , a sada su tu bespomoćno ležali radnici i civili, to već nije bilo okej, oni nisu izabrali taj put. Pogledao je u Borisa koji je najverovatnije uživao u pogledu ,  njihova misija sada odjednom postala je skroz drugačija.

"Šta je bre ovo?"   - jedva je izustio gledajući naokolo, videvši  3 shinobija sa tragovima krvi na njima. Sve je bilo logično a opet nelogično ako su oni to uradili, zašto? I kojim pravom 

Logisticni problemi 02 Tumblr_o549xw26LE1vq8hi4o1_500

Kada je Shin vec povratio svest i svatio sta je uradio ovim neduznim ljudima.Osvrnuo se oko sebe i uocio 2 nepoznata lica koja su se upravo pojavila mislio je da halucinira i da polako gubi svest.Glas coveka koj je stoja ispred njega ga je trznuo iz te halucinacije njegove reci su bile ne protumacljive.Ali video kako ostali nisu smeli da odgovore na njegove reci i kako su se uplašili.Mada Shin nije smeo osecati to i ustao je i rekao da je sve on ovo uradio sam samcat.I da se kaje zbog tog postupka jer u tom trenutku su ga preovladale emocije ljudi koj su ga proganjale i jednostavno izjedale iznutra.

Ja sam ovo uradio sve sam ih ubio.I ako vec hoces da znas kajem se zbog toga ali u drogoj ruci ovo  je mozda njima bilo spasenje jer visu nisu morali trpiti te muke.

Mozda Shin nije izabrao prave reci u tom trenutku jer ne moze opisati kroz sta je prosao u tom trenutku i cega se odrekao.Znao je da ce ga posledice stici ali ne ovoliko brzo.Pokusao je malo da ih urazumi rekavsi par iskrenih reci jer ipak i dalje je voleo zivot pa cak on bio i ukaljan smrcu neduznih civila.Mozda su ove reci bile zadnje koje ce Shin izgovoriti,a mozda ce i biti velika promena u njegovom zivotu.

Ako mogu reci par reci to bi bile da je moj zivot ukaljen smrcu ljudi ali ja ga idlaje volim bez obzira na to sta ja ucinio tako da vas lepo pitam da li mogu idalje tako misliti i osecati.Nisam im mogao objasniti sta mi se desilo ali znam da nisam hteo to iz sna mog srca.

Logisticni problemi 02 75527b8b1b57c3d8aa212b2e73eda1b1

Razmišljajući o smrti začuo sam korake. 
Koraci su postajali sve bliži i bliži. 
Imali nekog smisla da opravdavam ubistvo pomislio sam. 
Nisam ovde da bih tražio smrt niti sam ovde da 
molim za milost.
Ovde sam da bih pronašao svoj put. 
Izgovaro sam ovo sa blagim strahom. 
Da li zaista treba da umrem, zbog čega, zbog 
nekih običnih radnika neću to sebi dozvoliti. 
Shine ne trebaš se žrtovoati za nas sve. 
Logisticni problemi 02 1*00y8UVSuG8qwvkAb65MAvg
Ove reči me mogu koštati života. 
Svestan sam rizika koji moram da prihvatim,
ali nema nazad moj život je gotov. 
Shine hvala ti za tvoju žrtvu i što dalje želiš
da nas zaštitiš, ali razmisli da li smo mi vredni da izgubiš
život zbog nas. 
Razmišljajući o mojim rečima shvatio sam 
da ću umreti. 
Nema nazad šta je tu je moje reči 
će sigurno probditi 
želju za borbom kod dvojce nepoznatih ninji. 
Vas dvojca zašto ste ovde?
Pitao sam ih sa gadnim strahom od smrti. 
Iako sam oduvek hteo da umrem sad hoću da 
živim. 
Ovo će biti kraj mog života pomislio sam. 
Ogovornost je neizbežna. 
Shine nisi sam

Scena zaprepašćujuća je pred Miškom i Bobom. Možda je njihov dolazak bio sudbonosan. Dva deteta su naizgled pobila veliki broj neduznih ljudi. Koliko je Boris shvatio jedan od njih je kukao i kajao se dok je drugi laprdao neke gluposti o zivotu i smrti. Delovali su kao da su oba pod utiskom dogadjaja. Da nisu počeli pričati gluposti Bobo ne bi ni shvatio verovatno da su oni ti zločinci.

Predpostavljajući da je ovo smešteno od strane Shiroi ostrva ili neke druge organizacije koja ne zeli rast novog gradića ninji Boris je ispruzio ruku u pravcu njih i zadao jednostavnu naredbu.

Ovo ću ponoviti samo jednom: Izbacite chakru iz tela i raširite ruke! 

Borisov glas je bio ozbiljan, ali bio je spreman da zauvek izmeni tela dece ako ne poslušaju i nastave svoj pohod po neduznim civilima.

Kako je postavio svoje pitanje, tako su dva momka instant ispucavala svoje odgovore, nije bio iznenađen previše onime što su rekli, svi se uvek pokaju, naročito pred smrt. Nakon što su završili svoje govore, malo je sačekao da vidi šta će njegov kolega da uradi. 

"Čuli ste čoveka. Odma."

Kratko i jasno je izgovorio Magnus , nisu planirali da naidju na ogroman masakr na gradilištu, nije baš dobar početak izgradnje sela. Selo ne postoji ni mesec dana a već je izgrađeno na leševima civila i običnih radnika. Magnus je izvadio mali notes i krenuo da zapisuje svoja zapažanja, kao deo misije koje je dobio od Akumetsua da prenese sve što se ovde događa, pa čak i ovo.

"Vaša imena?"

Pitao je koliko toliko smirenim glasom, smenjivao je poglede ka njima i prema Borisu. Znao je eventualno do čega može doći, ako ovaj čovek pored njega poludi.

Pristigao je žurno i već iz daljine je bilo jasno da se dogodilo baš ono čega se pribojvavao. Klinac sa kojim je i prethodno imao posla drznuo se i napravio ništa manje nego pokolj u sred sela. Još je gore što je od njega razmatrao napraviti svog pulena. Ogorčenost masakrom udružila se se besom što je uopšte mogao da pomisli da od takvog idiota može napraviti čoveka, i to samo zato što je dobro kopao pa tunelu. Bes ga je ophrvao a zatim prevazišao granice njegovog tela i počeo tražiti utoljenje. Dvojica nepozvanih svakako nisu bili dobrodošli i nije mogao dozvoliti da oni komanduju situacijom, ali svest da su deo akumetsua, pa makar i nebitan, značilo je da od njih ne treba činiti neprijatelje. U trku se sasvim neprirodno zakočio kako bi odigrao ulogu srdačnog domaćina.

Vaše prisustvo je svakako cenjeno ali nažanost, radije se sami nosimo sa unutrašnjim problemima.

Čim je završio lice mu se izvilo nazad u divljačku grimasu i nastavio je trčati prema počinitelju. Nije mu uputio reči, čulo se samo ubrzanje i škripa čestica. Ostao je dovoljno priseban da napadima nacilja samo njega, ne strukture ili ostale u okolini.

#card1093 #card1090 #card1097
Piramida i Kocka na prvi napad (ulažem dodatni slot). Damage prvog 700, drugog 1100 zag 220. Kupa na drugi napad. Valjak na treći.

Taman se opusti i smirio bio spreman na ono sto mu odluce ovo dvoje.Ali u tom trenutku uskace jos jedan covek ne bilo kakav vec tenin sela.I umesto da je usa na stranu svog coveka okrenuo se protiv njega sto je dodatno srusilo samopouzdanje Shina.Nije znao sta se desava da li ce biti kraj ili ne mada ono sto je znao da nece dopustiti da umre od napada.Na takvu pomisao mu se gadi,jer je on sam izabrao ovaj put nindze i da ce uraditi ono sto on misle da je ispravno.

Iskreno ovo sam najmanje od tebe ocekivao.Ali kako hoces ti si ipak glavni ma da se ne dam tako lako.

Ovime Shin baca zastitu na sebe a onda ulazi u imunitet da bi se odbranio.I time prima samo 20 dmg kojeg nije uspeo odbraniti.Nije bio spreman na sledeca desavanja ali je trebao ostati smiren kako bi nasao najbolje rešenje u ovome potezu.

#card144
#card152
-180ch

Šta da radim. 
Da li samo da gledam saborca kako se 
hrabro bori ili da mu pomognem. 
Shin ovo mora sam pomislio sam ako 
mu pomognem biće dva na jedan. 
Ukopao sam  se u još veći moralni problem. 
Šta da radim u ovakvim situacijama. 
Ne smem da se povučem to nikako 
i neću da se bijem šta da radim. 
Moram malo glavu da razbistrim. 
#card8
Počeo sam da meditiram i odgovor mi 
je pao sa neba.
Shine žao mi je ovo je borba 
koju moraš sam da pobediš. 
Već sam postajao svestan svoje odluke, 
ali tako sam naučen ovo 
Shinova borba za čast. 
Ne smem da se mešam, 
ubica i sudija. 
Samo sam sedeo i posmatrao, 
sa očima punih suza jer nisam spreman da se 
suočim sa strahom.  

Kako je ogromna energija prošla kroz njegovo telo videvši ta dva mlada nesrecna momka i kako mu je ruka pošla ka dugmetu na pantalonama sve to je prekinuo ogroman talas bele energije, jutsu koji je prvi put video u zivotu. To ipak nije ni dodirnulo mladog zlikovca koji je svoje telo pretvorio u vetar a napadi samo prosli kroz njega i posekli delove sela.

Ovo me podseća na scenu kad je moj tata tukao moju majku a usao komsija Miwo Uchiha u kucu i zatekao situaciju..

Rekao je Magnusu ozbiljno.

Potom je podigao ruku kao pozdrav za mladog divljačkog plavog ninju sa belim zracima što ispaljuje.

Načuo je negde da je on jedan od glavnih organizatora ovog sela koje nije ni počelo, a već ne valja ničemu izgleda. Opasne su ninje doveli u selo...

U trenutku kada je želeo da momke ispita šta se ovde dešava i da dođu do nekog rešenja , pošto sigurno postoji razlog zašto je ceo masakr izvršen, to je prekinuo nindža koji je doleteo sa ogromnim kockastim napadima. Prepoznao je nindžu i sa poternica i iz arhiva akumetsu grada, Yehuda, to je bilo njegovo ime. Po njegovom stavu i rečima, činilo se da ima sve  pod kontrolom ali da li ima? Klimnuo je glavom ka Borisu , saslusavši šta on ima da kaže na ovu situaciju.

"Mhm"

Zatim se opet okrenuo ka nindžama koji su se jedva branili od džinovskih napada. Pa je odlučio da se obrati i Yehudi , koji je bio malo zauzet ali verovao je da će ga čuti.


"Baš rešavate probleme efikasno, na ubistvo odgovarate ubistvom , a bez da išta znate o dešavanjima. Zanimljivu politiku imate u ovom novo nenastalom selu. Takođe, imamo posla. Da možda malo sačekate Yehuda sa izigravanjem Boga?"

Smireno je rekao , dok je izvadio cigaru iz pakle i vraćajući svoj notes u džep , podsećajući sebe da zapiše ovo kasnije. Akumetsu gradu će biti zanimljivo čuti šta bitnije nindže rade u ovom selu i kako rešavaju svoje probleme. Uzeo je dim cigarete, opet pogledavši prvo u Borisa zatim u Yehudu, blago se nasmešio i rekao.

Logisticni problemi 02 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f47684b4a785036495468315031773d3d2d39382e313561633330376135623734323130323137333035333936383336322e6a7067?s=fit&w=720&h=720

"Ili imate drugačiji plan?"

Bio je svestan da je mali mogao da beži dokle mu volja seže, u tome su očigledno shinobiji današnjice sposobni. Kako bi izbegao dalje uništenje a i pravljenje cirkusa pred dvojicom Akumecana koji ko zna zašto su tu, bio je primoran da upotrebi svoje najmanje omiljeno oružje, diplomatiju. Zaustavio je svoj napad i makar privremeno se primirio okrenuvši se ka trojici shinobija koji su trebali postati članovi sela.

Vas trojica, prijavite se kod kagea. On će vas ispravno sankcionisati za ovaj katastrofalni propust. Ukoliko ne znate gde je zgrada, stražari će vas rado otpratiti.

Zatim se okrenuo ka pridošlicama. Već mu je i njih i sela bilo preko glave ali bilo je neophodno izigravati domaćina. Zastao je trenutak pre nego što je odgovorio, posvetivši to vreme da ureže naličje momka sa crvenom kosom u sećanje. Ubiće ga prvom prilikom - ta misao ga je opustila. I sada bi ali je imao tu privilegiju da se krije iza čoveka sa čudnom maskom koji se svakako činio kao snažniji od dvojice. No gostoprinstvo nije nalagalo trpljenje zajedljivih komentara.

Krajnje ironična izjava sa obzirom na to odakle dolazite. Pitam se da li bi isti stav imao bez pratnje. Usilio je osmeh. No, ostavimo neukusne stvari postrani. Verujem da, shodno tome što očigledno već znate ko sam ja, maniri nalažu da mi kažete svoja imena i razlog ove posete?

Kada se odbranio od napada tenina rekao mu je da ce ga kazna stici malo posle ovoga.Sto je Shinu dosta olaksalo i zbacilo kamen sa srca koj je bio tu vec duze vreme.Zatim se otresao prasine i rekao Aburu i crvenokosom da polako krenemo.Morali smo otici do kagea gde ce nam odluciti kaznu to jest Shinu jer je on ovo sam sve uradio.

Nista Aburo i ti hajdemo sa strazom polako do kagea nista nam drugo ne preostaje.

Ovo je rekao snuzdenim glasom jer je znao da njegovo delo nece biti zaboravljeno tako lako.Niti ce moci on sam da ga preboli a kamoli porodice ovih ljudi.Tako da je uzeo odgovornost za svoja dela i skupio muda da se suoci sa kaznom.

Mogao sam da vidim saborca kako mi umire. 
Ispao sam najveća kukavica ni za šta. 
Shine hajmo polako prema kancelariji 
kagea više nemamo ništa da 
tražimo ovde. 
Da li je moguće da su Akumečani 
došli čak ovamo zbog par mrtvih glava. 
Sad ću se suočiti sa posledicama. 
Koliko će ovo više da traje. 
Pitao sam se sve vreme.
Neki stražari su nas vodilo nisam im znao ni imena ni lica. 
Shine šta ćeš reći kageu kad dođemo?

Pažljivo je slušao reči plavog ninje koji je odjednom od "lica koje se izvilo u divljačku grimasu" odjednom prešao u "diplomatija mode". Boris je iskreno izneverovao gde je došao, ali posao je posao. Pažljivo je slušao sve reči Yakura (tako je po glasinama čuo da se čovek zove).

Da budem iskren gospodine, ako ćete opet da pravite ove face gde niste učtivi nego jako besni ja i moj šef Magnuso Senju bi nastavili dalje možda po selu. Svakako.. Magnuso-sensei će objasniti razlog naše posete.

Boris sa svojom belo maskom i crnim flekama preko očima okrenuo je glavu ka Magnusu-senseiu očekivajući nastavak elaboracije dolaska. Malo se plašio da Yakuro opet ne zaYakuri i počne napada što bi verovatno drastično ugrozilo šanse uspeha njihove misije.


Nakon što ga je Yehuda poslušao i batalio decu da napada, odlučio je da malo bahato odgovorio na ranije Magnusovu provokaciju, i ako to nije bila namera, ispalo je tako.  Opet je izvadio svoj notes zapisujući neke detalje i bacio pikavac cigarete koji je potom zgazio nogom. Yehuda mu je delovao malo kao grubijan , koji ih i ne gotivi baš nešto previše, zaključio je to iz njegovih reči , ali ujedno je i znao da nema dovoljno hrabrosti da se suprostavi Akumetsuu gradu.

"Smatraću da su vaše reči i zaključci , izlivi besa zbog ovog deteta koji je izvršio masakr u vašem selu i to dok ste vi tu, ali kao što kažete ostavimo neukusne stvari po strani"Izvadio je novu cigaretu i zapalio videvši da je Boris krenuo da priča neke stvari , čak ovog puta koje i imaju smisla. Možda i nije toliki psihopata, nakon što je završio sa izlaganjem Magnus je nastavio.


"Magnus Senju i moj kolega Boris Bobo Aburame. Već znate odakle dolazimo. Nisam siguran da li znate odakle vam novac za sve ove ljude i sve ostalo što je bilo potrebno da se izgradi ovo selo, mi smo originalni investitori. I sviđa nam se kako ovo napreduje."Zastao je na par trenutaka gledajući u Borisa da li će možda želeti da nastavi, videvši da se on češe po glavi, pomislio je da je možda čak i zaboravio zašto su došli,  uzimajući poslednji dim cigarete, malo se uozbiljio i nastavio dalje.

Logisticni problemi 02 85112c846f92d9ea683161f050fe096fabf9fcec_hq

"U svetlu rastuće pretnje sa Shiroi ostrva i jačanju njihovih snaga, pogotovo njihovog lidera Watatsua, očekujemo od susednih sela da mesečno doprinose određenom iznosu za zajedničku odbranu od tih nasilnika. Iznos bi bio simboličan. Druga stavka jeste da bi talentovana deca iz vašeg sela, koja se pokažu kao vešta u ninjutsuu ili taijutsu, bivaju poslana u Akumetsu na dalji trening i na samo osposobljavanje za vojsku Ujednjenih shinobi sila. Takođe msiije članova vašeg sela će biti posmatrane od strane nas, kako ne bi došlo do nekih smetnji i poteškoća, u predelima koje mi kontrolišemo."


Kako je već pričao par minuta, grlo mu se skroz osušilo, uzeo je čuturicu svoje vode, izvinio se prisutnima i malo popio, a zatim nastavio u šaljivom fazonu.


"A čuli smo da ima i neke dobre pite u ovom selu? Hteli bi smo da ih lično probamo i da nam se vaš šef odnosno kage pridruži na tom ručku. Pošto težak je ovo posao, tek smo jednu trećinu prošli. Pa šta kažete Yehuda?"


Iskreno sve ovo što je Magnus rekao je bilo čisto intuitivno, nije tačno znao što su poslati, zato je tu valjda bio Bobo kao vođa. Iz ranijih iskustva i ono što svet zna o Akumetsuu ovo je bilo skroz logično, ali ni jedna od tih naredbi nije  bila skroz istinita. Ovo je više bio test za samog Yehudu kako će odreagovati i kakvo je njegovo trenutno mišljenje o samom Akumetsu gradu. Očekivao je da će ga svakog trenutka Bobo prekinuti , pa je povremeno bacao pogled ka njemu, koji je zverao nešto sa strane.


"Bobo, imaš li ti nešto da dodaš?"